magyarfutball.hu

2008.12.05 Nagytakarítás a Gellei-csapatnál: Márkus és Salamon is mehet!

Jelentős átalakuláson megy át a Paks labdarúgócsapata. A pepsifoci.hu információi szerint a gyengébb őszi idényt követően három labdarúgóját tette szabadlistára a klub. Úgy tudjuk, a jövőben nem számít a szakmai stáb Salamon Miklósra, Márkus Tiborra és Hanák Viktorra sem. Információnkat megerősítette Haraszti Zsolt, a klub ügyvezetője is.

Mint ismert, az már korábban eldőlt, hogy Kriston Attila és Molnár Zoltán sem Pakson folytatja pályafutását. A Paks most újabb rutinos labdarúgókról mondott le, hiszen nem terveznek már Salamonnal, Márkussal és Hanákkal sem.
- Márkus Tibor, Salamon Miklós és Hanák Viktor szabadlistára került. Buzás Attilával a klub jövő héten egyeztet, szeretnénk, ha a játékos részt venne a klub munkájában utánpótlás-szinten - mondta Haraszti Zsolt a pepsifoci.hu-nak, aki hozzátette, van már érdeklődés a játékosok iránt.
Az erősítésekről a klubvezető annyit mondott, jobboldali védőt mindenképpen szeretne igazolni a Paks. Mint arról beszámoltunk, az egyik jelölt Horváth Levente lehet.
Gellei Imre vezette együttes csak a 14. helyen zárta az őszi idényt.