magyarfutball.hu

portré: Balogh Balázs
© mlsz.hu, 2014
alias
Bubu
"Bajusz Balázs"
"badzsúz Balázs"
bbalogh
@baloghbalazs8
nemzetiség
Magyarország
életkor
33 éves
poszt
középpályás
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
Újpest FC
2010 - 2017. június 15
Puskás Akadémia FC
2017. június 15 - 2019. július 31
Paksi FC
2019. augusztus 1 -
eredmények / elismerések
?
portré: Balogh Balázs
2014-ben a Magyar Válogatottban© magyarfutball.hu

Újpest FC, 2010-2017

...
A legfontosabb: mindent köszönök az Újpestnek! Kissrácként kerültem oda, férfiként, labdarúgóként köszöntem el, sokat adott nekem ez a klub, és szívemből remélem: mindig hazamehetek a Megyeri útra! Húsz voltam, amikor lehetőséget kaptam, ráadásul gyerekként a Fradiban is szerepeltem, hátrányból indultam, de elfogadtak, befogadtak, megszerettek talán – életem része lett az Újpest. Kupagyőzelmet ünnepeltünk, nem felejtem el a Ferencváros elleni derbik hangulatát, a szeretetet, amit kaptam.
A felkészülés elején Nebojsa Vignjevics azt mondta, hogy elérkezett a váltás ideje, nem akar magyarázkodni, miért ülök majd a kispadon, jobban teszem, ha elmegyek. Nem értettem, hiszen formálódik a keret, úgy éreztem, szükség lehet rám, elsőre azt gondoltam, megharcolok a helyemért. Elérhettem volna a kétszáz bajnoki meccset lilában, ez nagyon motivált, ezt azért nem mindenki mondhatja el magáról. Aztán hívott a tulajdonos, Roderick Duchatelet úr, és ugyanazt mondta, mint az edző: itt a váltás ideje. Hozzátette, kapott értem ajánlatokat, de örülne, ha a felcsútit fogadnám el – egy év van még a szerződésemből, most tudnak belőlem úgymond pénzt kivenni. Ez üzlet, és ezt tiszteletben kell tartanom nekem is.1


Puskás Akadémia FC, 2017-2019

Nehéz, ugyanakkor gyors döntés volt. Annyi történt, hogy a futballt választottam. Mindent a futball adott nekem, boldogságot, csalódásokat, egzisztenciát, barátokat, ezért alázatos vagyok a sportágam iránt. Hajlandó vagyok dolgozni, beállok a sorba, szeretem a munkát – tudom, hogy Pintér Attila tűzbe megy azokért, akikben hisz. Nekem nincs bajom a habitusával, azoknak van, akik nem szeretnek annyira dolgozni, velük tényleg keményen bánik, de ezt normálisnak tartom. Tudom, hogy jó csapat épül Felcsúton, a posztomon futballozhatok újra, ott, ahol tíznél több gólpasszt adtam egy szezonban, ahonnan bekerültem az év csapatába. Mostantól a Puskás Akadémia sikereiért dolgozom.1

...

Paksi FC, 2019-

...
forrás
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.16, 11:00 (szerk.: 2017.06.17, 17:26)
    A Puskás Akadémiához való igazolása kapcsán:
    Balogh Balázst annyira nem sajnálom, húzóembernek volt mindig kikiáltva, de inkább gyengébb meccsei voltak az utóbbi időben, Zsótér szerintem simán helyettesíti.

    Allitólag(!) Bubu és Heris 1 misi volt, Tischler 300e, és jött még plusz 7 kiló.
    Ha visszaforgatja a balga, akkor azt mondom talán oké.

    Én nagyon sajnálom mind a két játékost.
    Bubu ha formában volt simán kiemelkedett a mezőnyből (lsd. Fradi meccs), míg Heris a bajnokság egyik legjobbja, csak Nebojsa nem igazán találta meg a posztját... Tischlernek örülök, de ha valóban 300e volt, talán meg lehetett volna venni.. Elöl most már meglennénk, de hátul (főleg ha Kecskés is elmegy), és a középpályán nem vagyunk túl erősek..

    Balogh Balázs legutóbb azt nyilatkozta, h külföldre szeretne menni. Messzire jutott

    Baloghot az edzőnk nem a helyén játszatta, de ott sem volt rossz, Heris Litauszkival hátul nagyon jó lett volna. Küzdünk mi még a bent maradásért.

    Bubu sokszor alulmotovált volt. (Azért őt is sajnálom kicsit)

    Penz beszel, kutya... egyebkent alibi Baloghert nem kar. Herisert igen, de Lita odalett hatra igazolva.

    Egyébként valószínűleg Balogh és Heris is menni akart, ami sok mindent elárul főként előbbiről..

    Soha nem bírtam. Egyszerűen a tipikus magyar játékos megtestesítője. Semmi ütközés tili-toli játék, vértelen hozzáállás. Védekezni egyáltalán nem tud (a magyar "szakemberek" elfelejtették megtanítani), irányítása nulla. Lassú gondolkodás. Ennyi az össz amit eltudok róla mondani. Mondjuk kiintegetni a tribünre kitudott ez a bohóc..
    Jó helyen lesz a pintérnél..

    Egyértelműen megmondták, hogy nem számítanak rá és mennie kell. Mit kellet volna tennie? Egy évet ülni a lelátón? Olyan helyre ment ahol a legtöbb pénzt kapta és olyan edzővel dolgozhat aki hisz benne! Én is utálom a Puskást de saját szemszögéből a játékos helyesen járt el!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155
    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2575199