magyarfutball.hu

2012.05.31 Ketten távoznak a KTE-től

Lencse László kölcsönszerződése lejártával visszatér a Videotonhoz, míg Alempijevics magánéleti okokra hivatkozva nem akart hosszabbítani.

Lencse László 15 góljával a szezon legeredményesebb játékosa volt a KTE színeiben, ám az őt kikölcsönző Videoton a szezon végeztével visszarendelte Kecskemétről. A másik távozó Alekszandar Alempijevics aki 2008 óta volt a csapat játékosa. A többször sérüléssel küzdő játékossal az év során több alkalommal is tárgyalt a klub a hosszabbításról és noha úgy tűnt megegyezés születik a felek között, végül magánéleti okokra hivatkozva nem írta alá új szerződését a játékos.
„Óvva inteném attól a szurkolókat, hogy minden pletykát biztosra vegyenek ami megjelenik különböző portálokon. A klub folyamatosan tájékoztatni fog minden keretet érintő változásról, ám csak akkor ha bármi is biztossá válik” - mondta Sallói István a keretet érintő változások kapcsán.
„Alempijevics esetében azt lehet elmondani, többször is egyeztettünk vele és menedzserével már télen is, akkor abban maradtunk hosszabbítani fog. Erre végül nem került sor, amit a játékos magánéleti okokkal indokolt. Vladan Csukiccsal tárgyalunk a folytatásról, ő gondolkodási időt kért. Bori Gábor kapcsán eddig pusztán érdeklődésről tudok beszámolni.”