magyarfutball.hu

2013.01.31 Vidi: Lencséről megegyeztek - Görögországban folytatja

Lencse László a görög élvonalbeli Asteras Tripolisba szerződött. A Videoton támadója fél évre kölcsönbe megy a hellén klubhoz, ahol az Asteras honlapjának beszámolója szerint utána végleg meg is vehetik őt a Viditől.

Lencse László fél évre a görög élvonalbeli Asteras Tripolishoz szerződött.

A hellén pontvadászat második helyén álló együttes - amelynek a kapus Fülöp Márton is tagja - hivatalos honlapján jelentette be az ügylet létrejöttét. Az Asteras opciós joggal rendelkezik, így amennyiben igényt tartanak a csatárra, megvásárolhatják őt végleg a Videotontól.

Mint ismert, Lencse az idényt az izraeli Hapoel Ironi Kiryat Shmona csapatában kezdte, de mivel nem érezte magát biztonságban, így elhagyta együttesét.

A görög klub honlapja után a Videoton is megerősítette hivatalosan is a hírt a vidi.hu-n, a fehérváriak pontosították a dátumot: június 30-ig szól a támadó kölcsönszerződése.

- Nagyon boldog vagyok, mindenki barátságosan fogadott a klubnál, amelyről nagyon jó dolgokat hallottam Fülöp Mártontól. Meglátjuk, sikerül-e eljutnunk a Bajnokok Ligájába, én mindenesetre 100 százalékot szeretnék kiadni magamból, és azt kívánom, hogy mindenki boldog legyen az idény végén a klubnál - nyilatkozta a görög csapat honlapjának Lencse.