magyarfutball.hu

2014.06.27 Lencse aláírt a Puskás Akadémiához!

Szerződtettük az előző bajnoki idényben 15 gólos csatárt
kép
Az előző bajnokságban a Videoton kölcsönjátékosaként szerepelt a Puskás Akadémia FC-ben Lencse László, aki az OTP Bank Liga góllövőlistájának harmadik helyén végzett 15 találatával. A jövőben azonban már nem kölcsönben erősíti csapatunkat Lencse László, hanem a PAFC játékosaként - pénteken két évre aláírt klubunkhoz.

"Jobb ajánlataim is voltak, mégis a Puskás Akadémiát választottam, mert nagyon korrekt ajánlatot kaptam a vezetőségtől - mondta honlapunknak Lencse László. - Úgy érzem, itt bíznak bennem, minden adott a fejlődésemhez, és nagyon jók a körülmények is. A döntésemben az is szerepet játszott, hogy hamarosan gyermekem születik, és ezt éreztem felelősségteljes döntésnek, hogy itt maradok, közel a családhoz."

Takács Mihály, az akadémia igazgatója Lencse szerződtetése kapcsán azt mondta a pfla.hu-nak:

"Nagyon örülünk, hogy olyan centert sikerült szerződtetnünk, aki a bajnokságban a harmadik legtöbb gólt szerezte, és arra kimondottan büszkék vagyunk, hogy Laci nem a legdrágább ajánlatot fogadta el. Ennek több oka is van: a jövő héten apa lesz, és az ő komolyságát is tükrözi, hogy nem csupán a családjával viselkedik felelősségteljesen, hanem klubhűségéről is tanúbizonyságot tett, miután két évre elkötelezte magát hozzánk. Az első idényünk újoncként nagyon nehéz volt az élvonalban, de a második még nehezebb lesz. Ebben az idényben azonban azért dolgozunk, hogy előre lépjünk, az a célunk, hogy már ne számítson meglepetésnek, ha például megverjük a Ferencvárost. Gólérzékenységével ebben nagy segítségünkre lehet Lencse László is."