magyarfutball.hu

2007.07.05 Erősít a ZTE, Tóth Norbert, Ivan Dudics és Roguy Meye is aláírt

Komoly erősítésbe fogott a ZTE, ugyanis három játékost is igazolt csütörtökön: Tóth Norbert, Ivan Dudics és Roguy Meye is az Intertotó-kupában szereplő zalaiakat fogja erősíteni a következő szezontól. Erről a ZTE hivatalos honlapja adott hírt.

Nagy Ferenc elnök arról tájékoztatta a ZTE hivatalos honlapját, hogy a ballábas irányító középpályás, Tóth Norbert három évre aláírt az Intertotó-kupában induló zalaiakhoz. A korábban a válogatottban is alapembernek számító Tóth az előző szezont még az Újpest FC-ben kezdte el, de Valére Billen, az akkori edző az őszi szezon közben száműzte a csapattól.

Tóth a tavaszi szezonban a REAC-nál szerepelt, de most elhagyja a rákospalotaiakat.

Szintén nagy név Ivan Dudics, aki legutóbb a belgrádi FK Bezania játékosa volt. A 29 éves védő a Crvena zvezdában lett neves játékos, majd a válogatottal részt vett a 2000-es Európa-bajnokságon.

A kontinenstorna után a Benfica vette meg a nyolcszoros válogatott futballistát, ott négy évig szerepelt, majd két évet lehúzott a belga Mons gárdájánál.

A 20 éves Roguy Meye is a zalaiak játékosa lesz: a 20 éves gaboni válogatott csatár, aki hazájában a Mangasport Moanda együttesét erősítette, öt évre kötelezte el magát a ZTE-hez.