magyarfutball.hu

2011.09.13 6 év után hazatért a Vidibe a válogatott középpályás

Magyar válogatott játékost igazolt a Videoton. A fehérváriak hivatalos honlapján jelent meg a hír, mely szerint Tóth Balázs több mint 6 év után visszatért és kedd este három évre aláírt Paulo Sousa csapatához.
kép
Visszatér a Videotonhoz Tóth Balázs. A 34-szeres válogatott középpályás, aki hamarosan betölti 30. életévét, és aki 2005-ben hagyta el Székesfehérvárt, hogy aztán Törökországban, majd Belgiumban és Hollandiában légióskodjon, 3 évre ír alá a bajnoki címvédőhöz.

Hírünket nemrég erősítette meg a vidi.hu, amelynek cikke szerint kedd este aláírta szerződését a Genkkel szerződést bontó fedezet.

- Nagyszerű érzés újra itt lenni, hisz közel 7 évet töltöttem távol, és nagyon szép élményeket szereztem itt. Meg hát lehetett látni, hogy a klub milyen fejlődésen ment át az elmúlt években, hisz most már a nyugatot is megjártam és több évet töltöttem külföldön, és ahogy belelátok a klub működésébe, itt ugyanolyan szinten működnek a dolgok, mint egy nyugati klubnál. Mindezt nagyon csábító volt látni - mondta visszatéréséről a játékos.