magyarfutball.hu

2023.06.19 Vanczák Vilmos lesz a Puskás Akadémia második csapatának vezetőedzője!

Vanczák Vilmos öt év után hagyja maga mögött NB I-es gárdánk szakmai stábját. A 39 éves tréner az akadémián belül vált csapatot, hiszen a következő idényben vezetőedzőként az NB III-as alakulatot irányítja majd.
kép
Vanczák 2016-ban tíz év légióskodás után tért haza Magyarországra, és a Puskás Akadémiához igazolt, majd 2018-ban nálunk fejezte be aktív játékospályafutását, hogy asszisztens edzőként folytassa a munkát első csapatunknál. Hornyák Zsolt szakmai stábjában kivette a részét az elmúlt esztendők sikereiből, egy negyedik helyezés mellett két bronzérmet, illetve egy ezüstöt is szerzett NB I-es alakulatunkkal. A jövőben vezetőedzői szerepkörben dolgozik tovább klubunk sikereiért, harmadosztályú férfi együttesünk az ő irányításával kezdi meg a felkészülést a következő évadra.

A szakember Nagy Ádámot váltja a PAFC II kispadján, aki 2020 óta dirigálta a gárdát, miután dolgozott az U14-es, az U16-os, majd az U17-es korosztállyal is. Harmadosztályú alakulatunk az elmúlt szezonban negyedik helyen végzett az NB III Nyugati csoportjában.

Vanczák Vilmosnak gratulálunk az új feladatkörhöz, sikerekben gazdag éveket kívánunk neki a PAFC II kispadján!

Nagy Ádám eddigi munkájáért pedig hálásak vagyunk, sok sikert kívánunk neki is további pályafutásához!