magyarfutball.hu

2011.01.20 Görögországban folytatja a Loki ex-kapitánya

A görög első osztályú Panszerraikosz együttesében folytatja pályafutását Kiss Zoltán, a DVSC ex-csapatkapitánya, adta hírül a középpályás új klubjának hivatalos honlapja. A 30 éves játékosnak december 31-én járt le a szerződése a Lokinál, így ingyen váltott klubot.

Mint ismert, a korábban a DVSC-TEVA-nál a csapatkapitányi karszalagot is viselő Kiss szerződése 2010. december 31-én járt le a Lokinál, a klub pedig a korábbi anyagi feltételek mellett tartott volna igényt a további szolgálataira.
Mostanra azonban eldőlt, Kiss nem marad Debrecenben, miután a görög élvonalbeli Panszerraikosz együttesének hivatalos honlapja közölte, szerződést kötött a 30 éves magyar futballistával.
Kiss a szerződéskötést követően rögtön nyilatkozott is új klubja honlapján.
- Ismerem jól ezt a görög első osztályban küzdő együttest. Köszönöm az elnök úr bízalmát felém, és ígérem, a tőlem telhető legjobbat fogom nyújtani, hogy a csapat elérje a kitűzött célokat. A mai naptól új fejezet kezdődik a labdarúgó karrieremben. Ez a csapat hitt bennem, én pedig bizonyítani fogok nekik a pályán - mondta az immár ex-debreceni játékos.
A Panszerraikosz a görög bajnokság 18. fordulója után a 15., azaz az utolsó előtti helyen áll, három ponttal lemaradva a bentmaradást jelentő tizenharmadik pozíciótól. A piros-fehér színeket viselő gárda legismertebb játékosa a dél-afrikai válogatott Bernard Parker, aki a 2010-es vb-n is pályára lépett hazája nemzeti tizenegyében. Az együttes kispadján a 2005-2006-os idényben Détári Lajos is ült.