magyarfutball.hu

2011.06.27 Ferenczit a Pápa vitte el a Haladás elől

Meglepő fordulat Ferenczi István jövőjét illetően: a csatár elhagyja a Vasast, de végül nem Szombathelyre, hanem Pápára igazol. Az információ már hivatalosnak tekinthető, a Lombard végleg szerzi meg a rutinos csatárt.

Ferenczi István esetében jó esély volt a klubváltásra már az elmúlt napokban is, ám biztosnak tűnt, hogy amennyiben vált a rutinos csatár, akkor a Haladáshoz igazol, hiszen Aczél Zoltán nagyon szívesen látta volna őt csapatában.
A hétvégén azonban fordulat állt be a 34 éves futballista sorsát illetően: 2-3 napos egyeztetést követően a Lombard Pápa szerezte meg Angyalföldről a csatárt. Az átigazolás már hivatalosnak tekinthető:
- Lezárultak az egyeztetések, immáron kijelenthető, hogy Ferenczi Pápára igazol. A két klub mindenben megegyezett egymással, de a játékossal is megszületett az egyezség - tájékoztatta a pepsifoci.hu-t Erdős László, a Vasas stratégiai igazgatója.
A hírről vasárnap este elsőként a rangado.hu számolt be, amelynek értesülései szerint Bíró Péter kifizette a Vasas Ferenczi felé fennálló tartozását.
Mint ismert, korábban Véber György arról beszélt, garanciákat kapott a tulajdonostól arra vonatkozóan, hogy megerősítik a csapatot, ennek egyik lépése lehet az, hogy Bíró Péter megszerezte a támadósorba Ferenczit. Véber régóta szeretett volna egy befejező csatárt Pápán látni.