magyarfutball.hu

Magyarország - Portugália 20:45

   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
tippjáték
tippek
 1. 2 : 1 (4)
 2. 0 : 3 (2)
 3. 2 : 2 (2)
 4. 3 : 2 (2)
 5. 0 : 0 (1)
 6. 0 : 2 (1)
 7. 0 : 4 (1)
 8. 1 : 2 (1)
 9. 2 : 3 (1)
 10. 2 : 4 (1)
 11. 20 : 0 (1)
 12. 3 : 3 (1)
 13. 4 : 4 (1)
 14. 5 : 2 (1)
Világbajnokság 2018 selejtező
hivatalos válogatott mérkőzés

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.07.31, 17:15
  A jegyárusítás hétfőn 10.00 órakor indult újra, ekkor a rendelkezésre álló mintegy 6000 jegyet már korlátozás nélkül vásárolhatták meg a szurkolók, interneten és személyesen egyaránt. A jegyek négy óra alatt gazdára találtak, kora délutánra teljesen megteltek a nézőtéri helyek, ezért már csak a VIP-belépőket lehet megvásárolni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A VIP-jegyek vásárlásánál élnek a Szurkolói Klub- tagok kedvezményei, így ők minimum 15, maximum 25 százalékkal olcsóbban juthatnak ezekhez a belépőkhöz.

  A meccsjegy.mlsz.hu a szokásosnál nagyobb terhelésnek volt kitéve a jegyvásárlás óráiban, sokaknak várniuk kellett a kiszolgálására. Köszönjük a jegyvásárlók türelmét, és azon szurkolók megértését, akik végül az óriási érdeklődés miatt nem jutottak belépőhöz.

  http://www.mlsz.hu/blog/2017/07/31/magyarorszag-portugalia-megkezdodott-a-jegyarusitas/
   
 2. avatar: talicsk
  2017.07.31, 06:10
  Mikortól lehet a mai napon megvenni a jegyeket?
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2017.07.30, 19:39
  A portugálok elleni, szeptember 3-i selejtezőre a jegyek árusítása vasárnap délelőtt megkezdődött a Szurkolói Klub tagjai számára, és mintegy 3,5 óra alatt el is fogytak az első körben piacra kerülő belépők. Akik nem tagjai a Szurkolói Klubnak, hétfőtől vásárolhatják meg belépőjüket a készlet erejéig, mintegy 6000 jegy vár még gazdára.

  http://www.mlsz.hu/blog/2017/07/30/magyarorszag-portugalia-megkezdodott-a-jegyarusitas/
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2017.07.06, 18:36
  A mérkőzésekre szóló jegyek az aréna nézőterére egységesen 1000 forintba kerülnek, a belépők árusítása július végén, illetve augusztus elején kezdődik meg.
  A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége júniusi ülésén arról határozott, hogy a válogatott hátralévő három vb-selejtező mérkőzésére egységesen 1000 forintért vásárolhatnak nézőtéri jegyeket a szurkolók. A portugálok elleni, szeptember 3-i selejtezőre a jegyek árusítása július 30-án kezdődik meg a Szurkolói Klub tagjai számára. Akik nem tagjai a klubnak, július 31-től vásárolhatják meg belépőjüket.

  A lettek elleni augusztus 31-i találkozóra a Szurkolói Klub tagjai augusztus 3-től vehetnek jegyet, míg a klubtagsággal nem rendelkező szurkolók augusztus 4-től juthatnak hozzá belépőikhez.

  A mérkőzésre szóló jegyek szurkolói kártyával, interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen közel 300 értékesítési ponton a TEX viszonteladóknál vásárolhatók meg.

  Külföldi állampolgárok (kivéve a lett, valamint a portugál állampolgárokat) utalványt vásárolhatnak a mérkőzésekre, amelyet a találkozó helyszínén – útlevelük bemutatásával – válthatnak át hivatalos meccsjegyre.

  Visszatérítés bérleteseknek

  Azon szurkolók számára, akik bérlettel rendelkeznek a magyar válogatott vb-selejtezőire, az MLSZ mindhárom hátralévő selejtezőre visszatéríti az egy mérkőzésre arányosított kifizetett bérletár és a meccsekre megállapított 1000 forintos vételár különbözetét.

  A pénz visszatérítése nem automatikus, ennek menete a következő:

  Azoknak a bérletvásárlóknak, akik igényt tartanak az általuk megvásárolt bérletek három mérkőzésre történő arányosított árkülönbözetének visszatérítésére, jelezniük kell visszatérítési igényüket az mlsz@tex.hu e-mail címen. Amennyiben egy vásárlás alkalmával több bérlet került megvételre, a visszatérítés minden esetben a vásárló részére történik! (Figyelem! A bérletvásárló az a személy, aki a bérletek megvásárlását végrehajtotta, vagyis nem azonos a bérlettulajdonossal!)

  Minden e-mail címre küldünk egy kitöltendő űrlapot, amelyben az igényüket jelző bérletvásárlóknak az alábbi adatokat kell megadniuk:

  - Bérletvásárló neve:
  - Bérletvásárló születési helye, ideje:
  - Bérlet(ek) azonosító(i):
  - Számlaszám: (ahova a visszatérítést kéri)
  - Hozzájárulás az adatkezeléshez

  A válasz e-mail beérkezésének határideje: 2017. október 10.

  A visszatérítéseket a jogosultság ellenőrzését követően, minden hónap 15. napján, legutoljára 2017. október 15-én küldi meg az arra jogosultaknak (Bérletvásárlók) az MLSZ jegyértékesítő partnere, az adott hónap 10-éig beérkezett igények figyelembe vételével.

  Az Andorrába elutazottaknak ingyenes a belépés

  Azoknak a szurkolóknak, akik elkísérték a válogatottat Andorrába nem kell fizetniük belépőjegyeikért a nemzeti csapat következő két hazai mérkőzésére, Lettország és Portugália ellen.

  Ezeknek a szurkolóknak 2017.07.18-ig kell jelezniük ingyenes jegyigényüket az andorrameccsjegy@mlsz.hu e-mail címen.

  Minden e-mail címre küldünk egy válaszlevélsablont, amelyben az igényüket jelző jegytulajdonosoknak az alábbi adatokat kell megadniuk:

  - Jegytulajdonos neve:
  - Jegytulajdonos születési helye, ideje:
  - E-mail cím: (ahova a jegyet kéri)
  - Rendelkezik-e a hazai világbajnoki selejtezőkre érvényes bérlettel?
  - Amennyiben igen, a bérlet azonosítója:
  - Hozzájárulás az adatkezeléshez

  A megadott személyes adatokat a Portugália elleni mérkőzést követő 3. munkanapig tároljuk, azt követően törlésre kerülnek. A szövetségi kapitány által felajánlott, a Lettország és Portugália elleni találkozókra szóló jegyeket - a jogosultság ellenőrzését követően - legkésőbb augusztus 27-ig küldi meg az arra jogosultaknak az MLSZ jegyértékesítő partnere.

  http://www.mlsz.hu/blog/2017/07/06/a-valogatott-jegyinformaciok-lettorszag-es-portugalia-ellen/
   
 5. avatar: magyarfutball.hu
  2016.08.08, 16:23 (szerk.: 2017.07.30, 10:33)
  képA Magyar Labdarúgó Szövetség augusztus 15-től megkezdi a világbajnoki selejtezőkre szóló bérletek árusítását, majd szeptember 5-től az október 7-i, Magyarország- Svájc mérkőzés jegyeinek értékesítését.
  kép
  Az Európa-bajnokságon sikerrel szereplő válogatott iránt jelentősen megnövekedett az érdeklődés, azonban - a Nemzeti Stadion felépüléséig - a hazai válogatott mérkőzéseknek otthont adó Groupama Aréna befogadóképessége korlátozott, határt szab a nézőszámnak. Ennek ellenére a szövetség nem emeli a vb-selejtező mérkőzésekre szóló jegyek árait, sőt új kedvezményrendszert vezet be a nemzeti csapat mérkőzéseire.

  Az MLSZ az első osztályú csapatokkal egyeztetve életre hívja az MLSZ Szurkolói Klubot, melynek bárki tagja lehet, aki érvényes klubkártyával vagy Futballkártyával rendelkezik és a szurkoloiklub.mlsz.hu oldalon regisztrál a klubba. Erre augusztus 8-tól folyamatosan lehetősége van mindenkinek, aki szurkolói- vagy Futballkártyával rendelkezik. A Szurkolói Klub tagsága különböző kedvezmények igénybevételére jogosít. Azok a szurkolók, akik nem csatlakoznak a Szurkolói klubhoz, de klubkártyával vagy MLSZ kártyával rendelkeznek, a jövőben is vásárolhatnak belépőket személyesen a jegypénztárakban, vagy választhatják a kényelmes online jegyvásárlást.

  Újdonság, hogy az MLSZ Szurkolói Klub tagjai a hazai vb-seletezőkre kedvezményes áron bérletet is vásárolhatnak. A bérletkedvezmény keretében a regisztrált klubtagok a vb-selejtezőkre szóló, hazai mérkőzésekre belépést biztosító bérlet árából az eredeti jegyárhoz képest 30% kedvezményt kapnak.

  A jegykedvezmény keretében a Szurkolói Klub tagjai automatikusan 15% kedvezménnyel vásárolhatnak belépőket a magyar válogatott mérkőzéseire, de azok, akik bérlettel rendelkeznek bármely OTP Bank Ligában szereplő csapathoz vagy rendszeresen vásárolnak jegyet az első osztályú mérkőzésekre, további (lojalitási) kedvezményt vehetnek igénybe, amellyel együtt a kedveszmény mértéke elérheti a 25%-ot is.

  A lojalitási kedvezmény szabályai:
  - NB I-es klub mérkőzéseire érvényes, legalább fél szezonra szóló bérlet 10% kedvezményre jogosít (a klubbérletet szintén szurkolói kártyával kell megvenni), vagy
  - az elmúlt 6 hónapban megrendezett NB I-es mérkőzésekre vásárolt jegyek után jegyenként 2% kedvezmény, de maximum 10% (5 mérkőzés után).

  Csak a Szurkolói Klub regisztrációt követően megvásárolt jegyek számítanak bele a kedvezmény mértékébe, visszamenőleges hatály nincs. A Szurkolói Klubból törölt, majd újra regisztrált klub-, vagy Futballkártya csak az újra regisztrációt követő időszakra számít bele.

  A Szurkolói Klub létrejötte nem változtat a korábban kialakult gyakorlaton, tehát a jövőben is lehetséges lesz a jegyvásárlás kártya nélkül is, ennek feltétele a jogszabályban foglalt adatok megadása és a jegypénztárban való személyes megjelenés.

  A mérkőzésre szóló jegyek szurkolói kártyával, interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen közel 300 értékesítési ponton a TEX viszonteladóknál vásárolhatók meg.

  Szurkolói kártya nélkül pedig – személyazonosításra alkalmas igazolvány bemutatása mellett – az alábbi helyszíneken lehet belépőket vásárolni:

  • Ticket Express Bálna: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.
  • Ticket Express Syma: 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
  • Autoclub Travel, Debrecen: 4025 Debrecen, Halköz üzletház, Simonffy u. 4-6.
  • Autoclub Travel, Eger: 3300 Eger, Jókai u. 5.
  • Autoclub Travel, Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 9.
  • Autoclub Travel, Pécs: 7624 Pécs, Ferencesek u. 22.
  • Autoclub Travel, Szeged: 6722, Szeged, Bartók Béla tér 6.
  • Autoclub Travel, Székesfehérvár: 8000 Székesfehérvár, József Attila u. 2/A.
  • Autoclub Travel, Zalaegerszeg: 8900 Zalaegerszeg, Alsóerdei út 3/A.
  • Kórház utcai Stadion: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 4-6.
  • ZTE Aréna: 8900 Zalaegerszeg, Október 6. tér 16.

  Külföldi állampolgárok (kivéve a lett, valamint a portugál állampolgárokat) utalványt vásárolhatnak a mérkőzésekre, amelyet a találkozó helyszínén – útlevelük bemutatásával – válthatnak át hivatalos meccsjegyre.

  http://www.mlsz.hu/blog/2016/08/08/elindult-az-mlsz-szurkoloi-klubja/