magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Ferencvárosi TC 0 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.08.07, 19:02
    Hajrá Loki - Drukkerkocsma:
    Elnézést, de ezt a gyenge fradit ma meg kellett volna verni, mert ma nagyon gyengén muzsikáltak! Kár, az elvesztett 2 pontért....

    Ezt legalább lehetett nézni. Próbáltak valamit csinálni. Ha lenne valami gólképes csatár, az sokat segítene. smiley

    Így van, mentek előre a fiúk becsülettel - de most tényleg. Harapott a csapat, kár hogy nem volt elöl csatár. De ez már alapnak jó.

    Ma nem volt gond a hozzáállással, de ezt a ma gyengén játszó fradit meg kellett volna verni! Nagyon hiányozhat még ez a két pont...., a gyengébb napot kifogó csapatokat, legyen bárki az, meg kell verni! Minden olyan alkalmat ki kell használni, ahol be lehet gyűjteni a pontokat, mert az 1 pontokkal nem lehet kikerülni a veszélyzónából!!!! A következő meccseken kiderül, hogy tartós-e ez a javulás, vagy sem. Az biztató, hogy ma volt valamilyen fazonja a Lokinak.

    Jovanovic nem szélső, nincs emberünk, aki meghúzza a szélt. Remélem Holmant utoljára láttuk Loki mezben, katasztrófa ez az ember.

    A Kinyik Szatmári páros kezd összeállni. Nem nagyon látszott, hogy összesen 20 meccsük volt eddig az első osztályban.

    A Fradi egészen erős bírói támogatást kapott - Otigba, Botka hogy pályán maradt, Szabónak köszönhető - ellenszélben játszva értékes ez a pont.

    Érdekes, hogy Doll félidőben kettőt cserélt - levitte Vargát 2 percre rá shabdot kaptak. A 3. csere a 60. percben volt - ez szerintem hiba volt. Bandi jobban meccsel.

    Az új csodacsatárunk akár még be is jöhet.

    A lokiblogosokkal most nagyon nem értek egyet, úgy írnak a meccsről, mintha csak a fradin múlott volna ez a meccs, holott mind taktikailag, mind játékban felülmúltuk őket.

    A védelmünk meglepően stabil volt, sem Priskin, sem Böde nem tudott rajta éket verni. Nálam Bènyei volt a legjobb, majd Jova, Szacsa és Kinyik. Végre Tőzsér is harcolt, egy jó csatárral megnyerhettük volna a meccset.

    A hangulat is nagyon jó volt, ha marad a jó játék, jönnek a szurkolók is. Holmanon kívül mindenkit dícséret illet, a védelem stabip volt, elől pedig sok jó megoldás volt, de sajnos az utolsó megoldások nem igazán sikerültek. Menni kell tovább ezen az úton, lesznek ennél gyengébb ellenfelek.

    engem nagyon meglepett a Fradi játéka, ilyen rosszul kb akkor láttam őket játszani, amikor még az angolok ott voltak. Ettől függetlenül ma nem lehetett panasz a játékosokra (Holman kivételével), most Tőzsér is odatette magát. A védelmünk nagyon rendben volt, támadásban meg ennyit tudunk.

    Igaza van teljesen, ilyen pocsék Fradit régen láttam itt. Sokszor nevettem egyes megoldásaikon, komolyan. Elemi hibákat vétettek sorozatban, rendszeresen elpasszolták a labdát saját 16-osuk előtt, támadásban zéró elképzelés, talán helyzetük is alig volt, az akarat sem igen látszott rajtuk, erőnléti gondjaik voltak láthatóan az utolsó 20 percben. Egy kicsit is erősebb csapat mint a Loki megbüntette volna ezt a mai Fradit.

    Persze az is felmerül, hogy ezt a csapatot ő, mármint Doll készíti fel...

    Nyernünk kellett volna a játék képe alapján, de hát gólra játsszák sajnos mint tudjuk. Előzetesen maximum ikszet tudtam elképzelni és azzal elégedett lettem volna, utólag azt mondom három pontot kellett volna szerezni és hiányérzetem van.

    Előbb-utóbb el kell kezdenünk nyerni mert a döntetlen nem fizet jól.

    Tőzsér végre igazi kapitány volt. Irányított, biztatott, nyugtatott.

    Ideje volt már, remélem ezt a formát és hozzáállást fenntartja a jövőben is! Holman egy igazi kis nagyképű gyökér, meg is érdemelte, hogy kb az egész stadion kifütyülte mikor lejött. Bandi bá ha következetes akkor, a következő meccsen Tisza kezd, ő is tud annyit mint a kis primadonna Holman és legalabb hajt is. Filip számomra tobábbra is az egyik nagy rejtély, hogy mitől is tartják egyesek jónak a játékát, összevissza szaladgál, néha belebotlik 1-2 labdába, de előrejátékban nulla, passzolni képtelen, lassú, körülményes, kizárt, hogy ne lenne olyan játékos a keretben, aki ezt a teljesítményt ne tudná hozni. Szatmári a mezőny legjobbja volt, Ferenczi viszont életveszélyes...

    Bennem az merült fel a meccs alatt, hogy nem lehetne-e Filipet és Tőzsért megcserélni. Nekem úgy tűnt, hogy Tőzsér játszik hátrébb, így Filipnek kellene többször előrefelé játszani, ami nem megy neki. Tőzsér viszont talán jobban passzolna előrefelé.

    Ez a 4-1-4-1-es felállás úgy néz ki hogy fekszik a csapatnak. Tőzsér is tud mélységi irányítót játszani, Tabakovics meg mehetne előre Holman helyére, Holman pedig vissza a középpályára Filip, vagy Jova helyére (bár legszívesebbe egyiküket sem hagynám ki, de kellene egy játszó játékos a középpályaa közepére).

    Tegnap rendesen megfojtottuk a Fradi játékát, Bényei ahogy levette a pályáról a négust, tanítanivaló volt. Szerintem a védelmünk kiemelkedőt nyújtott, holott a meccs előtt tőlük tartottam leginkább. Kinyik? Szacsa? Fereczi? Bényei? Jesszusom! Rendesen rám cáfoltak! Az előrejátékban kellene pontosabbnak lenni, illetve a ziccereket tegnap is értékesíteni kellett volna.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.08.07, 18:49 (szerk.: 2017.08.07, 18:57)
    Nem bántom Dollt, mert ő ennyit tud. Ezt már százszor bebizonyította. Azok hibáznak, akik ezt nem látják be, és nem teszik meg a szükséges lépéseket! Akik Dollt védik, lassan már nem tudják mire fogni a sorozatos gyenge teljesítmény okát. Én már bő egy éve leváltottam volna. Nem sok olyan meccs volt azóta, hogy meggyőzött volna ennek az ellenkezőjéről. De tuti marad nálunk erre az idényre. Mert annyira úgysem lesz rossz, hogy év közben elküldjék. Így marad a 80%-ban nézhetetlen, szenvedős, érhetetlen "taktikai húzásokkal" tarkított foci. Az a baj, hogy sokszor úgy érzem a Fradi meccsek után, mint a kisgyerek, akinek elvették a játékát. Ez pedig nem jó érzés...

    Díbusznak volt három bravúrja , mellette kettő csúnya " aláfutása " ! Akkor most milyen kapus ?!

    A mai mérkőzést amúgy - hasonlóan korábbi meccsekhez - a teljesen élvezhetetlen kategóriába sorolom. Mazochisták adnak ki erre a produkcióra pénzt.

    Akkor idén 8 meccs, 3 győzelem, 3 döntetlen, 2 vereség. Abból 2 győzele az nb2-es Legjava meg egy a tuti kieső Kövesd ellen.

    Hú , nehezen szereztünk egy pontot..
    Vargát fenn hagyhatta volna és Rui helyett Bognár. Nem volt aki jól passzolt volna előre.

    Vargát azt ne mondd, hogy taktikai megfontolásból kapta le. Azt hittem sérülés. A második félidőben 2 jó szögű szabink volt, amit szépen elszartak a "specialisták" (Nando, Lovre). Ja és azt sem értem, hogy 5 lób*szóval a pályán (Koch, Böde, Batik, Kenny, kis Lovre), hogy a bánatos picsába nem tud egy jó szöglet érkezni? Mikor kiment szögletre, már becsuktam a szemem, mert tudtam, jön a Loki.

    Az nem Dollék bűne, hogy nincs 2-3 jó passz egymásután, elpattan a labda, agyilag lassúak vagyunk. De az, hogy elképzelés, taktika sincs abban a stáb vastagon benne van. Lehet, hogy Dollnak meg kellene köszönni, és váltani. Még éppen nem lenne késő.

    Kornél és Kenny nagyon rendben volt ma, a szurkolás viszont sajnos nem volt az igazi.
    Nagyon félek, mi lesz itt a következő fordulókban, mert lassan még a legkisebb, szar csapat is elhiszi, hogy lehet ellenünk esélye.

    Varga Roliban benne van a gól - tehát nem hozom le! A II. félidőben volt 2 ígéretes helyről szabadrúgásunk, amit Roli rúghatott volna!
    Összefoglalva: Simán kikaphattunk volna 3-4 góllal, ugyanakkor Hurvinyek 2 11-est nem adott meg nekünk.

    Volt elfogadható teljesítmény? Nem. Hibát hibára halmoztak. Ilyenkor egy szabadban vagy szögletben lehet csak bízni. Doll okosan lehozta az egyetlen szabadlövőnket.

    Megjegyezném, hogy a számok nem hazudnak. Lehet itt okoskodni, meg látni a szép jövőt, a tény az, hogy 30-40 meccs alapján, középcsapat lettünk, az ország második legnagyobb költségvetésével. Ezért most már illene valami felelőst találni. Közben 3x cseréltük a fél csapatot.

    Az oké, hogy Szabó egy geci, na de ha mi tényleg bajnokok akarunk lenni, akkor az ilyen meccseket, ilyen csapatok ellen vagy így, vagy úgy, de hozni kéne.
    Ennyire frusztrált is régen voltam már, egyedül Csernik jó teljesítményének tudok örülni.

    Doll ugy ult a ladan,mintha a fiuk becsaptak volna, Mint akí meg van lepodve a jatekon...ezert kerdezem a het minden napjan milyen a hozzaallasuk ? Ok az edzesen ugyesebbek? Jobban teljesitenek mint a meccsen?

    két pontra vagyunk az első helytől, veretlenek vagyunk, minden fanki.

    Én elégedett vagyok Bencével. 2 évig nem focizott, most full terhelést kap. Arról nem beszélve hogy amikor Zoli előtte van, akkor szinte hibátlan volt. Nincs középpálya, Nando és Pedro ma nulla volt, középen Csernik is.

    Azt a kérdést is tegyük fel, ami foglalkoztat: Doll szerint a fiatalok semmit sem érnek. Akkor miért kapkodták szét ŐKET a Soriból? Nem inkább az van, hogy ezeket a srácokat nem tudja beépíteni az állandó poszt-csere-berével? Tele vagyunk középpályással, erre mindösszesen egy, max kettő játszik alkalmanként. Nándit, ha kettő helyett kell játszania, szépen kiégeti. A csapatra a 4-2-4, vagy a 4-3-3 lenne alkalmas, jelezve a támadás fontosságát. Erre játszanak mindenféle modernnek nevezett gúlát, rombuszt, meg mindenféle marhaságot.
    A világ legegyszerűbb játéka a foci: rúgd és fuss. Nálunk utóbbi nincs középpályán, hiszen középpályánk sincs.

    Nem ez a baj, hogy ikszelunk Debrecenben, hanem az, hogy amikor lenne sanazunk az elre allni, akkor betlizunk. Megint csak futhatunk a tobbi csapat utan, kozben azzal altarjuk magunkat, mint tavaly, hogy lotavolon belul van az elboly. Csak egyre nagyobb ez a lotavol.

    Ha a Debrecen minden meccsen ilyen akarással és tűzzel játszana, akkor tuti nem lennének kiesési gondjai, sőt a dobogó közelébe is kerülhetne, de ilyen persze nem lesz. A mérleg másik nyelve, hogy ilyen játékkal amit mi mutattunk sansztalan a bajnoki cím. Viszont a Mezőkövesd ellen megmutatta a csapat, hogy mit tud és azzal a játékkal, senkinek nem lenne esélye ellenünk.
    Én nem vagyok Doll fan, csupán nem hiszek az "edzőcsere megold mindent" elvben. Miután tudom, hogy itt még jó edző sosem dolgozott, hisz el lett üldözve itt már mindenki, Nováktól Nyilasiig. És valszeg Lipcseinek is max két év jutna mielőtt takarodhatna. Ráadásul őt még nem látom elég felkészültnek erre a szerepre. Viszont egyértelmű, hogy a csapat fejben nem volt ott a hétvégi meccsen. Holott a Mezőkövesd ellen meg teljesen az ellentéte volt a csapat, mind egyénileg mind csapat szinten flottul ment minden. Hogy ez a hirtelen hátraarc kinek a hibája lexarom. Ezzel a kerettel a minimum elvárás a bajnoki cím! Ha ez a szezon feléig elúszni látszik, akkor én is beállok a Doll takarogggyozók közé. Addig megyek és szurkolok tovább a csapatnak.

    Gratulálok mindenkinek aki az edzőt szidja most is... Valószínűleg másik meccset néztek vagy nem is látták egyáltalán.... A következőkről nyilván az edző tehet : nem tudjuk átvenni a labdát, méterekre pattan, 5 méterre nem tudunk saját játékoshoz passzolni, úgy próbáljuk meg átvenni a keresztlabdát, hogy a szerelni próbáló játékos felé tesszük és hátrafelé, holott a másik irányba támadunk. Ezeket nem kell és nem is lehet tanítani, olyan dolgok amit edzésen sem csinálnak meg szerintem, ez most így jött ki. Az előző meccsen minden összejött most semmi a következő meccsen nyerünk ... Ilyen tényleg ritkán van, hogy 6-7 játékos egyszerre formán kívül van .Nincs gáz 2 pontra vagyunk, szurkolni kell azzal kell segíteni őket.

    Nem értem mi ez a felháborodás... idegenben mindig jó az iksz smiley

    Amúgy nincs semmi újdonság, ahol komoly csapatvédekezés van szenvedünk mert nincs terület, nincs felépített játék, csak egyéni megoldásokon múlik a sikeresség. Ezt hűen tükrözik Az összes idei meccs. A Puskás és a Debrecen is beült a kapujuk elé és szenvedés volt a vége. A Kövesd és az Újpest belement a nyílt játékba volt terület, értékelhető is volt a támadójáték. Ezek után kíváncsi leszek a Paks elleni csörtére, mert Csertői is be fogja tolni a buszt...

    Gondolom a tábor még mindig off, mert már indulna a "mozgósítás"...

    Aludtam egyet, azt mondják utána könnyebb lesz de egy lófaszt! Ugyan olyan mérges vagyok, és nem tudom kitombolni magam. (aki nem tudja gumiszobában vagyok) De azt azért nem felejtem el hogy a tegnapi meccs az nem igazán volt foci. A konda rúgott,csípett, lökött, húzott, úgy hogy a faszfej bíró ezt elnézte. A fiúk pedig ezt nem tudták lenyelni, hanem egyre idegesebbek lettek. Ezt is kellene már tanítani a sok pszihinek akik a csapat körül vannak, mert ez is feldolgozható. És nem csak ezen a meccsen volt ez. A honvéd hátvédje sem kapott pirosat két rettenetes belépőért. Úgy tünik más szelek fújnak a bírói karnál, engedik a favágást. Van ez minden másik országban is, tehát nekünk is kellene egy Dalnoki Jenő bá' hogy érzékelje más is nem lehet büntetlenül szemétkedni.

    Három apró észrevétel:
    - Három órát utaztunk busszal, miért csodálkozunk a buszlábon? Nem kellett volna előző este lemenni és ott aludni? (Kb aszott meleg volt.)
    - A DVSC-tő ügyes húzás volt Jovanović feltolása a középpályára, csak Koch behozatalával reagáltunk rá, szvsz későn.
    - Azért egyszer jó lenne elérni, hogy a trükközés sportszerűtlen cselekedet legyen, a pálya tartozékai pedig ne csak a háló rugdosásával ellenőrizzék a körülményeket. Ezekkel a túlfújt labdákkal lehetetlen a sok passzra épülő játékot játszani. (Legközelebb meg majd térdig érő fűvel lassítanak, direkt nem hengerelnek, jó ha minél göröngyösebb.)

    Jegyezzük fel Doll szépirodalmi megnyilatkozását:

    Hey, hau mal ab mit dein scheiss Kamera, Mann!

    Olvasom, h Böde csak csereként állt be. Azon tűnődöm, h vajon Dibusz mennyivel alkalmasabb csk, mint anno volt Gera, h neki nem kellett átadnia a karszalagot Bödének.

    Thomas, Thomas, a következetlenség semmi jóra nem vezet.

    http://ulloi129.hu/2017/08/06/elo-a-dvsc-elleni-bajnokirol-6/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
     
  3. avatar: fgymat
    2017.08.06, 19:58
    Otigba már lefújás után, a pályáról levonulás közben kapta a sárgát.