magyarfutball.hu

Paksi FC - Újpest FC 2 : 2 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 2.5 (2 szavazat)

hangulat: 3.5 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 2 (1)
  2. 1 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.16, 10:06
    Ott voltam Pakson, nekem nagyon tetszett a lelátó, jó létszámban szurkoltunk és remélem egy millió körüli büntit is összehoztunk.

    Sajnos ahhoz ez keves volt. Buzi belgazas, buzi mlsz, Csanyi baszd meg az anyadat, ahhoz keves. Egyebkent kiderult, hogy Novothny baromi suta es bena, fekaban van spiritusz, Nagy Daniel es vadidegen poszton jatszo Balazs Benjamin tetszett, Sankovic is turheto vallalhato jatekot tett le. Zsoter meg lenduletes jol szalt be.

    Nem volt olyan a játék, hogy győzelmet ért volna, de már megint ilyen nevetséges 11-es... Ezek nélkül könnyebb lenne azért. Nagy Dániel egészen jól, okosan futballozott. A kapus is jónak tűnik. Pauljevicset ezért szeretném már évek óta Újpestre. Felesleges azonban a bal oldalon kínozni. Főleg egy ilyen homály néger kedvéért. Litauszki kegyetlenül darabos. Lehet a meccshiány is teszi. A fejjátéka talán pozitívum lehet majd. Novothnynak nem ment, de ő lesz jobb, az biztos. Zsótér csalódás volt. Ha félti a kezét, felesleges bejönni alibizni. 10 méterről belsővel csak be kellett volna passzolni Novothnynak, az is lecsúszott. Kár, hogy a derbi előtt már megint "megy a műsor", nem az a legfontosabb!

    Aztán milyen erényei vannak ennek a négernek a mai meccs alapján? A leggyengébb volt a csapatban. Talán Diarrával összehasonlítva, nem tűnik olyan ostobának, mint a másik. Igaz a szerinted jól beszálló Zsótér is olyannak tűnt, mint aki 20 kilós súlyt cipel a karján.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155