magyarfutball.hu

Andorra - Magyarország 1 : 0 20:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 1 (6 szavazat)

játékvezető: 4 (6 szavazat)

hangulat: 3 (6 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 3 (4)
  2. 0 : 4 (2)
  3. 0 : 2 (1)
  4. 0 : 20 (1)
  5. 0 : 5 (1)
  6. 0 : 6 (1)
  7. 0 : 7 (1)
  8. 0 : 8 (1)
  9. 0 : 9 (1)
  10. 1 : 0 (1)
  11. 1 : 2 (1)
  12. 1 : 6 (1)
Világbajnokság 2018 selejtező
917. hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Andorra la Vella, Estadi Nacional
játékvezető : Kalogeropoulos Charalambos (Görögország)
nézőszámok:
  1. faf.ad: -
  2. mlsz.hu: -
  3. nso.hu: 800
  4. csakfoci.hu: 1000 (700 magyar)
  5. nela: 1.215
  6. Nemzeti Sport: 2.376

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.03.27, 18:50
    kép
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.15, 13:41
    Játszott Andorrában a magyar futballtörténelem egyik legszégyenletesebb mérkőzésén. Lehet, hogy nem öntől kellene megkérdeznem, hiszen csak húsz percet kapott, de miért szenvedett vereséget amatőröktől a válogatottunk?

    Sallai Roland: Egyértelmű, hogy túl könnyedén, túl lazán vettük az ellenfelet és a mérkőzést. Lehetett látni, érezni a játékosok mozgásán, reakcióin, hogy itt nem lehet baj, hogy ez afféle ujjgyakorlat. Aztán jött a hazai gól, majd a görcs, de a hajrában így is fordíthattunk volna, hiszen megvoltak a lehetőségeink. Emlékezetes találkozó volt, itt van előttem, ahogy Bernd Storck szövetségi kapitány azt mondja nekünk a lefújást követően: vegyük le a dresszt, és adjuk oda a szurkolóknak! És azt is látom, ahogy a kapitány megdöbbent arckifejezéssel, halkan mondja a magáét, ő is keresi a szavakat, keresi a magyarázatot az öltözőben. De én már megtanultam Olaszországban, hogy nincs idő lelkizni, nincs idő magunkba roskadni – tovább kell lépni!

    http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/sallai-roland-palermoban-szamitananak-ram-de-2580675
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
     
  4. avatar: Zsorzsinju
    2017.06.19, 12:31
    Vinícius Paulo, Lang Ádám, Tóth Bence lehet a vereség oka Storck szerint.
    Vinícius Paulo és Tóth Bence az ő felfedezettje. Tóthot kár okolni, nem kellet volna betenni a csapatba, fiatal, tapasztalatlan, nem az ő felelősségé a csapat összeállítása.
    Lang "EB hős", de társak nélkül, egy új védősorral ennyire ment.
    Gólt nem rúgtunk, a támadok nem felelősek? Nagy hiba volt ezt a keretet nevezni. Ha új csapatot kívánnak építeni, jó példa Németország.
    https://de.wikipedia.org/wiki/Team_2006
    A 2006-os VB-re létre hoztak egy kísérleti csapatott, készültek, játszottak. Lehetett kísérletezni. Az "A" csapatuk nem "éget meg", így lehet fiatalítani, csapatot építeni. Nálunk is létezett liga vagy B válogatott, lehetne újra. Ott lehet kísérletezni. A nemzeti csapat nem lehet átjáróház.
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.11, 13:17
    Szurkolótársaink!
    Szeretnénk pár sorban reagálni az elmúlt napok történéseire.
    600 társunkkal utaztunk el Andorrába, hogy győzelemhez segítsük a csapatot, remélve, sikerül kikerülni a hullámvölgyből.
    Nem szeretnénk a szakmai részbe beleszólni, de nem túl jó előjelekkel vártuk a mérkőzést, tekintve, hogy november óta zsinórban 3 vereséget szenvedtünk és különböző okokból több kulcsjátékost nélkülözni kellett.
    Ami viszont Andorrában fogadott minket, arra nincs magyarázat. Lélektelen, címeres mezhez méltatlan hozzáállás, több játékostól.
    Magyar szurkolónak lenni a lelátón mindennapos küzdelem az árral szemben és amikor azt látjuk, hogy több ezer kilométer leutazása után egyesek csak a szerelést küldik ki a pályára a helyi amatőrök ellen, az elfogadhatatlan számunkra.
    Sok találgatást és érdekes teóriát olvastunk, hogy mi történt a lefújás után. A játékosok nem érdemelték meg a válogatott mezét, ezért levetettük velük azt.
    Nem azért tettük ezt, hogy ereklyéket gyűjtsünk, hanem azért, mert ilyen lélektelen hozzáállással egyszerűen senki sem érdemli meg, hogy magára öltse a Nemzeti Tizenegy dresszét.
    Ha 10-en vagyunk a lelátón, ha 20.000-en, soha többet ilyet!
    Volt olyan, egyébként 16 éves játékosunk (Szoboszlai Dominik), aki annak ellenére hogy egy percet sem töltött a pályán, kidobta a mezét. Neki azt kívánjuk, hogy ne csak a válogatott tehetsége, hanem a jövő meghatározó labdarúgója legyen!
    A játékosok nagyon jól tudják, hogy akkor is mellettük állunk, amikor már senkire sem számíthatnak és nekünk szurkolóknak fáj a legjobban, hogy az Eb eufória után 1 évvel ide jutottunk.
    Végezetül Grosics Gyula örök igazsága:
    ,,A játékosok még véletlenül se higgyék azt, hogy ők tisztelik meg a közönséget, hanem éppen fordítva. A játékos érezze magát megtisztelve, hogy egy nemzet színeit képviselheti a nagyvilágban."

    CB '09
    https://www.facebook.com/carpathianbrigade/posts/1388245987921437
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.10, 15:06
    Bernd Storck: Egy ilyen mérkőzés után nem lehet mást tenni, mint bocsánatot kérni a szurkolóktól. Engem is bánt és frusztrál a vereség. Tudtuk, hogy kellemetlen meccs vár ránk, a helyzetünket nehezítette, hogy hamar vesztes helyzetben kerülünk, és azt a kevés esélyt sem sikerült kihasználni, ami adódott előttünk. Ez egy óriási blamázs, nem lehet megbocsátani. Nem lehet a körülményekre sem fogni a vereséget, mindenkinek vállalnia kell a felelősséget, én leszek az első, aki ezt megteszi. Nem tudtuk azt a teljesítményt hozni, ami hatékony lehetett volna Andorra játéka ellen, ellenfelünk pedig a gólja után túlnőtt magán, és saját tudása fölött futballozott. Ez a pillanat nem alkalmas arra, hogy a jövőről beszéljünk, meg kell emészteni a mérkőzést. Az biztos, hogy ilyen teljesítménnyel nem tudunk nemzetközi szinten boldogulni, mindenkinek el kell gondolkodnia a kialakult helyzeten.

    http://www.mlsz.hu/blog/2017/06/09/bernd-storck-mindenkinek-vallalnia-kell-a-felelosseget/
     
  7. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.10, 14:29 (szerk.: 2017.06.10, 16:37)
    feröer ellen is kb ez volt, de akkor Böde megmentette Storckot

    A pótselejtező és az EB-meccsekről az maradt meg, hogy toppon voltunk, haraptunk és tényleg volt kombinatív játék, bemozgások, rengeteg futás.



    ... és az EB végeztével újra erőteljesen visszaestünk. Az utóbbi 3 meccs alapján most megint ott vagyunk mint a Dárdai-éra előtt. Se tűz, se akarat, se futás, se semmi. Ez az egész szerintem a mentalitásról szól, Pali adott egy olyan pluszt a srácoknak abban az időszakban ami az EB végéig kitartott. Profi és őszinte volt, keményen fogta őket és valószínűleg kiválóan motivált.

    Mindig jókat nevetek a Trollfocis poénokon, hogy pékekkel, postásokkal játszunk, de minden viccnek igaz a fele. Itt nem és képtelenek vagyunk elharapni a torkukat.

    Dzsudzsi egy nappal a meccs előtt azon panaszkodik, hogy az andorraiak agresszívak és rugdosnak. Áh bazdmeg, komolyan, hagyjuk is.

    Reggeli utan a stab levett vermintak utan kijelolte a kezdo csapatott , akiket azonal be is mutattak egymasnak. Az ismerkedes elhuzodasa miatt, a labdat mar nem sikerult bemutatni a csapatnak..

    Srácok, ha futball szurkoló vagy, akkor felülsz egy érzelmi hullámvasútra, ha nincsenek ezek a szégyenteljes eredmények, akkor nem is tudnád értékelni azt a kevés sikert. Ez ilyen, mi ezt választottuk, ezt szeretjük, ilyenkor is.

    Dzsudzsák ilyenkor mindig olyan sértődötten és vizet felkapva tud nyilatkozni.

    Ez az első alkalom , hogy nem nem vagyok csalódot , dühös , vagy elkeseredett a válogatott versége miat és ősszintén örülök az ötödosztályban játszó Andorai játékosok megérdemelt sikerének.

    A foci egy csapatjáték és néha a lelkesedés legyözi a tudást pláne olyankor amikor az a nagyobb tudású fél már mérkőzés előtt lebecsüli és félválról veszi a sehol sem jegyzett ellenfelet .

    Storkot hibáztatni fölösleges, mert Andora legyözéséhez csak teljesen átlagos teljesitményre ,fegyelemre, lelkesedésre és koncentrációra lett volna szükség a játékosok részéről .

    A válogatott ma egyszerüen elszórakozta elkomolytalankodta ezt a mérkőzést, egy olyan Andorra ellen amelyik 13 éve nem nyert tétmérkőzést.

    Nem akarom mentegetni ezt a mai szar magyar csapatot, de azt állítani, hogy andora megérdemelten nyert, azért túlzás.

    Min csodálkozunk? A haza nb1-ben melyik csapat teljesített elfogadhatót a 12-ből? Talán a Honvéd, Vasas, Videoton trió, és a többi hol van, ja esetleg a gyengébb fradi, aki bár MK győztes lett, de nem erre az évre lesznek a legbüszkébbek... Hol van a Dózsa, a Diósgyőr, a debreceni Lokomotív (amire a konda jelző is túlzás, inkább a csürhe jelző illik rájuk az elmúlt év szereplése után, az MTK kiesett, Pakson, Szombathelyen van valami, de nk szinthez sajnos ezek kevesek....

    A nézők már rég eltűntek a meccsekről, akkor miért is csodálkozunk, hogy itt tart a magyar foci. Az EB szereplés okozott egy kis örömöt, de, ha az osztrákok az 1. percben betaláltak volna, az is benne lett volna, hogy 0 ponttal jöttünk volna haza. Ott legalább látszott, hogy akartak, küzdöttek, de ezt azóta nem nagyon lehetett látni. Milyen légiósunk van aki elismernek egy komolyabb bajnokságban? Nem nagyon jut eszembe egy sem most. Itt mindenkit a saját pénze érdekel, ezért ment el Dzsudzsák a világ végére játszani. Akarat nélkül nem lehet pályára lépni. Storck nem rossz edző, és nem őt kellene elzavarni, hanem azokat, akik alibiből voltak csak a pályán. Ezzel a mai csapattal sem Dárdai, sem más nagynevű sztáredző sem tudott volna nyerni. Ma csak ott voltak a pályán, és azt várták, hogy legyen végre vége, és mehessenek nyaralni.... Én berendelném őket egy kemény edzőtáborba a szabadságuk helyett, ahol olyan terhelést tennék rájuk, hogy egy életre megemlegessék ezt a szégyent, amit ránk hoztak! Nem egy ki-ki meccsen kaptunk ki, hanem egy olyan ellenféltől, aki akarta a győzelmet, és küzdött a pályán. Ez nem az edző hibája, hanem azoké, akik ilyen mentalitással mentek ki ma a pályára! Fizettessék ki velük a szurkolóknak az utazás, belépő árát, meg a saját utazásuk költségét is, mert Véber Gyuri egy találó beszólását idézzem, ......NBII-es futbalisták......

    Én is számoltam a FIFA honlapon. Mi a 60. hely környékére zuhanunk (lehet mi leszünk a legnagyobb zakozo a hónapban), Andorra pedig majdnem 60-at lép előre. Ezzel biztosan ők a best movers ...

    S mindezt 43 sikeres passzal elérve.

    NEGYVENHAROMMAL.

    Vagy ott buktuk el, hogy:
    Szalai inkább az ibizai bulit piheni ki, és leszarta a válogatottat.
    Gera szintén, mert nem sérült.
    Priskin a Fradiba igazolását intézi, és szart a válogatottra.
    Nikolics szintén szart a válogatottra a Chicago miatt.
    Guzmics, Kádár lehet, hogy valóban sérült ...
    Király, Juhász nincs már.

    Gera messze van az egészségestől, nem véletlenül kellett a kupadöntőn is lecserélni.

    Amit írsz, az pont arra világít rá amit már évek óta szajkózok, nagyon kicsi a válogatottnál a merítés, bizonyos posztokra egyáltalán nincs érdemi helyettese a kezdőnek. Ráadásul bár rendkívül szomorú ezt leírni, de a tegnapi meccs már selejtezési szempontból tökéletesen érdektelen (gyakorlatilag egy barátságos meccs) volt, a lisszaboni zakóval minden valós esélyünk elszállt a kijutásra.

    Ilyenkor látszik mekkora csodát tett ő Möllerrel tavaly kilátástalan mocsárvilágunkkal.

    Persze az utóbbi négy meccsünk pontnélkülisége és 0-9-es gólaránya, egy Andorrától elszenvedett vereséggel koronázva......hát minden csak nem folytatást érő állapot.

    Itt a fő felelősség a kapitányé, aki nem tud egy épkézláb taktikát összerakni egy hulladék csapat ellen sem. Ha meg a játékosokat vesszük elő, akkor nézzük inkább azok felelősségét, akiknek húzni kellene a csapatot. Gulácsi hogy helyezkedett a gólnál? AMATÕR. Bundesliga kapus ilyet? A hőn áhított, követelt Vinicius még egy jó percet nem töltött válogatott mezben. Dzsudzsák? A szánalmasok legszánalmasabbika. Nagy Ádám? Pályán volt egyáltalán? Kleinheisler? Ezzel meg mi történt? Õket kell elővenni, nem azt a szerencsétlent, aki életében először volt válogatott, mint Tóth, és lehozta a meccset hiba nélkül. Nem a szerencsétlen Baloghot meg Sallait. A húzóembereket és a hozzáállásukat. A kapitányunk megbukott, de már ősszel megbukott Feröer ellen. Se támadásépítés és helyzetek, se védekezés. Akik akkor itt, meg a TV-ben habzó szájjal mondták, hogy Feröer majd pontokat rabol mindenkitől, azok most hol vannak? Olyan simán verték őket mások, esélyük sem volt. A Svájc elleni teljesítmény után elélvezők hol vannak? Túl sokáig tartott az EB álom egyeseknek.

    Storck remélem távozik, lehet hogy sportigazgatónak jó lesz továbbra is, de edzőként megbukott. Köszönjük az EB-t, felejthetetlen volt, maradjon meg ez az emlék róla, ne rombolja tovább.

    Nem szabadott volna kísérletezni. Az EB csapatot kell játszatni csak Királyt és Juhászt helyettesítni. Futácsot és Nikolicseot a csapatba

    Storckban a legnagyobbat azért csalódtam, mert képes volt így becsicskulni, és felcsúti kötödésű falábúakkal telebaszni a csapatot. Az a baj, akárki is jön utána, pont ugyanezt fogja csináln

    Ez kurvára nem Felcsútról szól baszki. Neked ez a legnagyobb bajod, hogy egy 19 éves gyerek játszott balhátvédet a Felcsútból, meg egy másik ott ült a padon? Nem őt kell baszogatni, hanem a nagy sztárjainkat.

    Egyértelműen Gera a kulcs, ő az aki pszichológiailag rendbe rakta a többieket és csapattá rázta őket.

    Én a tegnapi vereséget igenis Storcknak adom, aki nem hívja be Nikolicsot, és a taktikánk kimerült a labda céltalan felívelgetésében. Adtunk egy félidő előnyt Andorrának, az első perctől úgy kellett volna menni, mint a 2. félidőben.

    Szerintem Storck le fog mondani/lemondatják, és Andorrát az ifivel is verni kellene, meg felcsúti csicskulás, de:
    Király,
    Fiola, Juhász, Guzmics, Kádár, Korhut
    Elek, Gera, Pintér, Lovrencsics,
    Szalai, Nikolics, Böde, Priskin, Németh K

    15 olyan játékos hiányzott ilyen - olyan okok miatt ( soha nem tudjuk meg az igazságot) akik az EB-n ott voltak, játszottak.

    Balázska nyilatkozata feltette a koronát a tegnapi szarhegyre. Csapatkapitányként különösen inkorrekt, az a sugalmazás, és felelősségáthárítás amit a könnyei közé csomagolt. Méltatlanul, és nagyon csúnyán búcsúzott el a magyar válogatottól.

    Számomra úgy tűnt, mintha nem lett volna taktika, hanem amolyan "menjünk fel, járassuk a labdát, aztán majd begyötör valaki elöl egy gólt" stílusban nyomtuk volna.

    Nem voltak élesek a srácok, ez teljesen egyértelmű, párharcok nem voltak meg, kidolgozott helyzet alig. Lézengtek össze-vissza meggyőződés nélkül. A gólt gyönyörűen néztük messziről.

    A második félidőben kicsit jobb volt a ritmus, rengeteg oldalpassz koncepció nélkül. Én úgy láttam, hogy nem voltak felpörögve a játékosok, a taktika nem volt jó, vagy nem volt látható. Felíveljük Eppelnek, oszt majd lesz valami. Hát nem lett, mert egyrészt a beívelések szarok voltak, másrészt Eppel is gyenge volt tegnap. Mindenki.

    És elmúltak azok az idők, amikor az andorrai csapat a magyar válogatott ellen csak elrugdossa a labdát a kapu közeléből. Győzni akartak.

    Szerintem egyszerűen nem készültünk fel rendesen a mérkőzésre. Semmilyen szempontból.

    Tudom, hogy egy közszereplőnek és celebnek sokat kell bírni, de Balázs láthatóan kiborult attól a gyűlölettől, amivel a meccs végén szembesült, a youtube videón elég súlyos dolgokat ordibál némelyik szurkolónk. Nekem személy szerint ez is gusztustalan, bármilyen szarok is voltunk, és hát Dzs sértődékeny és hülyén nyilatkozik, ez igaz. Azért tényleg felvet kérdéseket a sok hiányzó, a totál offsiderek beválogatása stb stb.

    Egyet aludva a történtekre szerintem Storcknak illene felajánlani a lemondását, amit Csányi helyében elfogadnék. Megint az volt az ember érzése hogy azok játszanak akiket valahogy el kellene adni. Más kérdés hogy ezzel a játékkal ez a terv besült. Bántó volt az a gigantikus arc amivel nekimentünk ennek a meccsnek. A gólt büntetésből minden játékosnak, edzőnek, vezetőnek meg kellene néznie minden egyes nap egy éven keresztül. Mert ahogy ennél a szituációnál viselkedtünk abban minden benne volt.

    Csakhát az embernek ilyenkor dezsavűje van.

    Cumi Máltán, jajjhátekkoraszégyen, sporttörténelmivereség, mindenkimongyonle, jöjjenek a fiatalok, majd vassádámék, majd a németkrisztiánék, majd a komanék, oszt egy nagy lófaszt.

    És egészen hihetetlen, hogy nemrég egy Svájccal egy remek meccsen sajnos ugyan kikaptunk, de valami fodbalszerű volt a játékunkban, ezzel a stábbal.
    Most meg bejön a pocakos, visszeres lábú buszsofőr és áhh... tényleg, nem is ér az egész ennyi karaktert.

    A vereség az agyatlan játék és nem megfelelő hozzáállás miatt lett. De a gyenge teljesítmény már bele volt kódolva a keretbe, nem volt Nagy Dominikot leszámítva a keretben a középpályán és a csatársorban sem egy jó formában levő ember. Egy Eppel nem lehet a válogatott csatára! Állítom, ha csak őt kicserélte volna egy jobb csatárra, már nyerünk. Aztán a középpályán középen nem volt egy meghatározó játékos, nem volt vkp. csak Nagy Ádám, aki szintén formán kívül van. Mind a három balhátvéd hiányzott, és nem volt kit betenni helyettük. Kádáron, Korhuton, Hangyán kívül kb. nincs magyar balhátvéd. A védelemben nem volt egy vezér, Guzmicsot nem hívta, pedig ő a legjobb aki jelenleg alkalmas lenne erre. És akkor erre még egy normális játékot nem tudtak kitalálni, elkezdték észnélkül beadogatni a labdát, amit könnyedén kifejeltek. Dzsudzsák és Gyurcsó szintén gyenge formában vannak, pedig nekik kellett volna hozni a meccset.

    Dzsudzsák is milyen 15-16-17 évesekről beszél? Egy 17 éves volt a keretben, aki nem kapott szerepet. Én 5 csoportba sorolom, hogy mi volt a baj a keret összetételével.
    1. Gyenge játékosok beválogatása: Vinícius, Eppel
    2. A pihentetett, vagy be nem hívott játékosok: előbbiek Gera, Guzmics, Priskin, Németh; utóbbiak Futács, Nikolics, akár Bőle.
    3. A sérültek is hiányoztak, külön kiemelném, hogy a 3 balhátvédünk megsérült: Kádár, Korhut, Hangya, továbbá Szalai, Lovrencsics, a meccs közben pedig Stieber is, de ő a 4. pontba is beillik.
    4. Formán kívüli lehetséges húzóemberek, alapemberek: Dzsudzsák, Kleinheisler, Gyurcsó, Stieber, Lang és a sérülésből visszatérő Nagy Ádám.
    5. Rajtuk kívül szinte csak rutintalan fiatalok maradtak, nekik kellett volna megváltani a világot: Tóth Bence, Sallai, Balogh, Nagy Dominik; utóbbitól többet lehetett várni a jó formája miatt, de ő meg alig edzett a csapattal a lengyel bajnokság miatt. Érdekes még, hogy Kalmár nem kapott szerepet, pedig ebből a korosztályból ő a legtapasztaltabb, legjobb fizikumú.

    Ha ezeket figyelembe vesszük, szerintem megmagyarázza, hogy hova tűnt a tavalyi EB-n látott csapat. A fentiek miatt paráztam már a meccs előtt, ezt még megtoldotta Storck és a csapat egy észnélküli, rossz taktikával is. Ha ilyen szempontokból végiggondoljuk a keretet, szvsz kódolva volt egy gyenge teljesítmény.

    nekem magán a meccsen túl a legvisszatetszőbb az volt, amikor Dzsudzsák vagy 5-6 alkalommal jóformán tajtékzott az oldalvonal mellett, vagy egy szögletnél, hogy a társak mit csinálnak. Értem én minden motivációját (?), de ennek a társaságnak (és sztem nagyon kevés futballcsapat tagjainak) tesz az jót, ha meccs közben folyamatosan lebasszák őket, még ha tegyük fel, hogy jogos is volt, amit számonkért Dzs.

    http://ulloi129.hu/2017/06/09/storck-voltak-jo-idoszakaink/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018358
     
  8. avatar: CSETLIK BOTLIK
    2017.06.10, 00:37
    Nem stadionok kellenek ...Oda nem szükséges , ahol nincs " Profi Foci " 1:0 ____ - Kb. erre számítottam , rossz volt végignézni az " az odaadás nélküli élettelen " játékot . Nagyon egyszerű hiba oka : A válogatott játékosok nincsenek összeszokva , rosszul van összeállítva az egész csapat . Pozicióként ( pl .védő ) 2-3 játékost kellene simán berakni , akik NBI es csapatban együtt játszanak és ismerik egymást. Elég lenne 3-4 NBI es csapatból kiválasztani az egész keretet , a lényeg hogy olyan játékosokból álljon a válogatott , akik NBI ben is egy csapatban fociznak ( max 3-4 csapatból kellene kiválasztani )pl 3 támadó a videotonból , 3 védő a legkevesebb gólszámú nbI es csapatból . Egyszerű...Tétmecseken nem kellene már próbálgatni a játékosokat . P. Öcsi bá ha tudná , ami most történik a fociban itthon , hát nem is irom ide , mert törölnék a hozzászólásomat...ez van ...
     
  9. avatar: ingersheim
    2017.06.09, 23:26
    Szánalmas előadás,holnap az egész világ rajtunk fog röhögni.
     
  10. avatar: heimo
    2017.06.09, 22:34
    SZÉGYEN,GYALÁZAT
     
  11. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.07, 10:27
    Az Oroszország ellen pályára lépő játékosok regenerációs edzésen vettek részt, a többiek viszont teljes értékű munkát végeztek. Szalai Ádám térdsérülése sajnos nem jött rendbe, és Hangya Szilveszternek is kiújult egy korábbi sérülése, így ők nem tarthatnak a csapattal. Nagyon fontos mérkőzés áll előttünk, fontos, hogy a saját stílusunkat és rendszerünket megőrizve játsszunk Andorrában. Az oroszok ellen hatvannégy százalékban birtokoltuk a labdát, több mint hatszáz passzunk volt, ám sajnos a helyzeteinket nem tudtuk kihasználni, ebben mindenképp előre kell lépni. Ami a fiatalokat illeti: nem kritikával kell feléjük fordulni, hanem minél több lehetősége teremteni, hogy nemzetközi meccseken, erős ellenfelekkel szemben fejlődhessenek. Egy gyengébb csapat ellen esetleg gólokkal nyertünk volna hétfőn, de az nem szolgálta volna a fejlődésünket – fogalmazott Bernd Storck.

    A szövetségi kapitány elmondta: kellemetlen meccsre számít Andorra ellen, az ellenfél – a Feröer-szigetekhez hasonlóan – megpróbálja majd tördelni a játékot, rombolni a mérkőzést, ahogy azt Svájc ellen is tették, ugyanakkor a válogatott számára csak a győzelem lehet elfogadható. Amint azt korábban a szövetségi kapitány elmondta: Elek Ákos sérülése miatt nem játszhatna Andorrában, így ő sem utazott el a válogatottal.

    http://www.mlsz.hu/blog/2017/06/06/megerkezett-spanyolorszagba-a-valogatott/
     
  12. avatar: magyarfutball.hu
     
  13. avatar: magyarfutball.hu
    2017.05.10, 19:03
    A mai naptól lehet jegyet vásárolni a június 9-i Andorra-Magyarország világbajnoki selejtezőre.

    A magyar válogatott júniusban folytatja szereplését a vb-selejtező sorozatban, a következő mérkőzésünket Andorrában, az Estadi Nacional stadionban vívjuk meg a házigazdákkal. Az andorrai szövetség 860 belépőt biztosít az MLSZ számára. A belépőjegyekre váltható utalványokat - szurkolói kártya nélkül, a személyes adatok megadásával - május 9-től lehet megvásárolni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában, egységesen 8000 forintért.

    Az utalványokat a mérkőzés helyszínétől, az Estadi Nacionaltól 200 méterre található régi stadion, az Estadi Comunal jegypánztárában lehet átváltani hivatalos meccsbelépőre, a találkozó napján 11.00-től 20.45 óráig, a személyazonosság igazolásával.

    Négy nappal az andorrai vb-selejtező előtt, június 5-én a Groupama Arénában, az oroszok ellen lép pályára a magyar válogatott felkészülési mérkőzésen.

    http://www.mlsz.hu/blog/2017/05/09/andorra-magyarorszag-megkezdodott-a-jegyarusitas/
     
  14. avatar: NNS
    2016.11.09, 16:15
    Cím:
    Estadi Nacional (Camp d'Esports del Consell General)
    Baixada de Molí 31-35
    500 Andorra la Vella

    GPS: 42.504653,1.517476 / https://www.google.hu/maps/place/42°30'16.8"N+1°31'02.9"E/@42.504653,1.5152873,17z

    Képek: http://www.europlan-online.de/estadi-nacional-camp-d'esports-del-consell-general/stadion-11695.html
     
  15. avatar: magyarfutball.hu
    2016.11.09, 12:29
    From 1996 until 2014 Andorra played their home matches at the Comunal d'Andorra la Vella, in the capital city of Andorra la Vella. This stadium has a capacity of 1,800 and also hosts the matches of club sides FC Andorra and the Andorran Premier League.[15] On 9 September 2014, the national team began playing at the new Estadi Nacional with a capacity of 3,306.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Andorra_national_football_team