magyarfutball.hu

Videoton FC - Ferencvárosi TC 4 : 1 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.5 (2 szavazat)

játékvezető: 3.5 (2 szavazat)

hangulat: 4 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.05.21, 16:40 (szerk.: 2017.05.21, 16:53)
    Nincs csapat, nincs lélek, nincs tábor.
    Gratulálok mindazoknak(politikusok, médiumok stb.stb.) akik hosszú évtizedek munkájával sikeresen leromboltak mindent, ami csodálatosan szép volt és annyiunknak (itthon és idegenben egyaránt) örömet, büszkeséget szerzett.
    Szomorúan, elkeseredve írom le ezt, remélve, hogy akik most végleges győztesnek érzik magukat, nem tipornak ránk vadul (Ady után szabadon), hiszen ez a mérkőzés nemcsak a Fradi szégyene, de a magyar labdarúgás reménytelen jövőjéről is szólt.
    Nekem, öreg embernek mégis és csak akkor is:
    Mindörökké Ferencváros

    Az első félidőben meglehetősen nagy volt iram. Még élvezhetőnek is mondanám, ha nem olyan lett volna az eredmény, amilyen. A negatívummal nem foglalkozom, mert ugyanazok, mint eddig. Ilyen ellenfél ellen kijött az pl., hogy Lovre nem jobbszélső védő.

    Kundrák játéka kifejezetten tetszett, elégedett vagyok vele.

    Azért azt is el kell ismerni, hogy szépen összeszedte ez a Berg a vidit. Korszerű, gyors focit játszanak, és erőnlétben is rendben vannak. A BL-ben kiemeltek lesznek, akár egy EL csoportkört is megcsíphetnek.

    Mintha nem ugyanazt a sportágat játszottuk volna. Úgy mentek el mellettünk, szemmel nem tudtuk őket követni.

    Nincs kétségem, hogy Danival, Dilával pont ugyanilyen zakó lett volna és nem ebben fogunk kifogást keresni...

    kezdve az elején Dénesből az alkesz Balogh kiölte a fejlődést guritott labda max félpálya a hátvédsorból Lovre az ész mint a csigáé középpálya átlagéletkora 119 év elől talán Szőke pista bácsi szint most 70 évesen a zsiros haju meg mérges jobb lenne ha hétközben tanitaná a focit a segitők a szemüveges be van baszva azt se tudja hogy meccsen van ezeknek a fradi szerelést dupla pénzért adnám

    32 meccs 13 győzelem ....

    Látva a korábbi teljesítményünket, már egy döntetlen is eredmény lett volna ma. Aztán Leandró, Dilaver és Böde nélkülözése miatt már ez a reális remény is elszállt. Megalázóra sikerült a mutatvány, nehéz lesz ebből a makik ellen is csapatot kiállítani, a kupadöntőről nem beszélve. A védekezésünk a teljes pályán katasztrófális. Szétesett romhalmazzá váltunk a végére.

    Én a mai napig azt gondolom, hogy bejöhetett volna Kubatovék terve, nem sokon múlt. Itthon mindent megnyertünk, nem volt rossz játékosállományunk, de egy rossz formaidőzítésen, hibás taktikán és jó nagy adag pechen elcsúsztunk. (Másodszor. De mindenki elfelejtette volna a bosnyákokat, ha túljutunk az albánokon.) Továbbra is tartom, hogy ha van 4 teltházas nemzetközi meccsünk, rengetegen visszajönnek kintről, a csapatban meg a halottak is feltámadnak.
    De nem jött be.
    És ezt ott azonnal be kellett volna látni. Húzni egy vonalat, és teljesen új alapokra építeni az egész futballkubot. (A többi szakosztállyal egész jól állunk.) Lehetett pontosan tudni, hogy lejtmenet lesz, mert akiket a nemzetközi szerepléssel csábítottunk haza, leeresztenek, a közönség pedig annyira erre volt kiéhezve, hogy pont le fogja szarni az mb1-et.
    Ott és akkor kellett volna újra kezdeni a kapcsolatfelvételt a kintiekkel (most megalázva, mindent feladva fog ugyan erre kényszerülni Kubatov, pedig sok mindenben továbbra is igaza van), ott és akkor kellett volna új edző, és/vagy belátva, hogy meggyengült a csapat, átmenetileg egy csúnyább, de eredményorientált játék felépítése. Végül is két éve Busaival és Gyömbérrel végig vertük egynullákkal az egész mezőnyt és így lesz bajnok ez a buzi honvéd is.

    Rettenetes éjszaka volt egy FRADISTÁNAK a tegnapi mérkőzés. Idén a Haladás, Honvéd meccs szünetében elkapcsoltam, a Gyirmót ellenit meg sem néztem és most (60 év után) a derby sem fog érdekelni. Vincze Géza alatt "csakazértis" jártunk és 2006-ban is,amikor az a szar banda szerette volna megszüntetni a csapatot. Tudok veszteni, ez benne van a pakliban. Az már nem mindegy miként. SOHA NEM BÍRÁLTAM edzőt, ez viszont túlmegy minden határon. Csatár jobbhátvédben, "öregek a középpályán", szörnyű volt nézni a szenvedést. És ne hasonlítsuk senkihez a csapatunkat. Az MTK útja is odavezethet, hogy kieshetnek. Jövőre mi fogunk következni. Sok dolog mellett a szurkolót nem lehet sorozatosan hülyének nézni. Még a 40 éves Totti is csak perceket kap, Terry meg lehet, hogy nem játszik a kieső Sunderland ellen, mert győzni kell a klubrekordhoz. Sokan mondják, hogy alig változott a csapatunk.. Ez nem igaz. Somalia, Nagy Ádám, Ramirez, Nagy Dominik nincs és helyette az első osztály magasan leggyengébb védősora játszik nálunk. "Szép jövő vár ránk"

    Ilyen szar Fradit rég láttam. És még hülye Knézy is felqrta az agyamat azzal, hogy Doll a szezon végére találta meg a csapatát. Már amikor láttam a Hajnal-Gera-Bognár (kreatív!) középpályát, minden reményről lemondtam. (miközben a Vidi 2 olyan agresszív labdaszerzővel áll fel mint Varga meg Pátkai ...)
    Találtunk egy gólt, volt egy-két helyzetecskénk ... de összességében a vidi, a nulla játékunk mellett, leiskolázott minket.

    DOLLNAK MENNIE KELL!
    Hét támadó szellemű játékossal áll fel egy Videoton ellen (Lovre, Gera, Bogesz,Hjnak,Kundri, Vaga, Mourati vagy ki). A kés nehezebben ment át a v.ajon, mint a Videoton rajtunk. És bizony hatalmas erőnléti fölényben is voltak, Gyorsan és határozottan játszottak, mi meg a kisnyuszi szerepét adtuk elő

    Összességében nagyon égő a negyedik hely 32 forduló után. De valami rettenetesen. De még ennél is nagyobb probléma, hogy teljesen jogosan foglaljuk el azt a pozíciót. Tegnap a videoton nagyon csúnyán leiskolázott minket. Tele vannak nyerő emberekkel. Van játékuk, szép kényszerítőket csináltak, voltak szép, formás támadásaik, lövéseik. Mi csak kínlódtunk a pályán, pedig elvileg hasonló kaliber a két csapat. A kommentátor ki is mondta, hogy nálunk nincs nyerőember. De ha mindenki egészséges lenne, igazán akkor sem lenne. Nincsenek húzóembereink. Ezt is kimondta, hogy nálunk úgy igazán egyforma mindenki. Olyan vagyunk, mint egy massza. Akárhol nyúlsz bele, ugyanolyan. Csak épp szar massza vagyunk.Moutari a jelenlegi legveszélyesebb játékosunk, csak mert gyors. Leonardo is az volt, csak mellé még technikás is volt. Somalia még ennél is gyorsabb volt, ő nem volt technikás, de nagyon megbízható passzjátékos lett belőle sok labdaszrzás után. Azóta lejjebb adtuk egészen a szintet odáig, hogy elég, ha gyors. Díszítjük itt Vargát, hogy ő tud cselezni. Persze. Suljic tud cselezni. Cselezett is. Varga csetlett botlott. Nincs jó csapatunk egyáltalán. Doll is és a vezetőség is kurva szar érzékkel nyúl a játékosokhoz az átigazolások során.

    A szürke árnyalataival nem tudsz mit kezdeni, akármilen edzőt hozol ide. Nalepaban nincs több, Hüsingben sem. A középhátvédeknek is tudni kell passzolni, irányítani. Sem Botka, sem Sternberg, sem Dilaver nem elég technikás szélsőhátvédnek. Tessék, Stopira 5 gólös a szezonban balhátvédként. Botka erre max tátott szájjal reagálna. Nincs szűrő játékosunk. Ha van egy, akkor az Koch. Hajnal nagyon öreg, nagyon lassúés kizárólag csak a jobb lába felé, a jobb szélre indít. Besic középhátvédként küldte a pontos indításokat balra is. Varga állandóan a jobb lába felé tolja a labdát, lefordulásnál, megindulásnál, állandóan. Sablon. Moutari kiszámíthatóaága miatt kiszámítható. Keresi az egy az egyeket. Középhátvéd vagy szélső segít a szélsőhátvédnek és Moutari mg van halva. Benne sincs annyi, hogy egy szép keresztpasszal tovább vigye az akciót. Itt van még nekünk Böde, aki 100 kilója ellenére csak a csapatból él, saját erejéből nem tud helyzetet kialakítani magának. Ehhez nem edző kell.

    Mindenki tudja a csapatból, hogy mi a dolga, hogy hová kéne passzolni. Hiába gyűlölöm Dollt, a taktika biztos, hogy megvan. A probléma ott van, hogy ellenfél van a pályán. És ahhoz, hogy a játék tovább menjen, ahhoz az kell, hogy a középpályás lefussa az ellenfelét, vagy a csínbe kapott labdát egy laza köténnyel megoldja, aztán mehessen az akció tovább. nálunk nincs ellenfél lepsrintelése, nálunk nincs kötény. nálunk bedobás van, vagy szabadrúgás.

    Savanyú a szőlő, de ebből nem tudom valaki képes lesz a csapatot egyenesbe hozni, hiába volt jobb a vidi, ettől többet tud ez a csapat!
    Bár a félidei csere illetve doll belenyúgvása a vereségbe, amit egy Ferencváros nem engedhet meg magának semmilyen körülmények között...
    Ja és köszi vidi, hogy nem végeztetek ki minket......
    Kivancsian várom majd a héten a magyarázatot, de a szokásosnál többet nem várok...vagyis Thomas marad...a játékosoknál vannak a gondok....
    Kár hogy rajtunk röhög mindenki.....:(

    A debrecen elleni baráti döntetlen után úgy gondoltam, hogy egy gólos vereséggel járulunk hozzá a honvéd-vidi bajnoki döntő megszervezéséhez. A mérkőzés előtt az "edzőnk" azt nyilatkozta, hogy Dani azért nem játszik, mert apró sérüléssel bajlódik, és nekünk a kupagyőzelem az elsődleges. Magyarán, már a meccs előtt feladtuk. A tavalyi bajnokok közül 6 alapember hiányzott tegnap: LAMAH, RAMÍREZ, Nagy Ádi, Leo, Dilaver és Dani (+ a 9 gólos Seszták és Dominik). Amennyiben folytatódik a csapat módszeres leépítése, akkor jövőre egy loki szintű csapat leszünk. Az 5 gólból 4 gólt láthattam. Mindegyik röhejes volt. Két öngól, egy szöglet hatalmas helyezkedési hibákkal, és egy olyan, amit szabálytalanság előzött meg. A kivénhedt Lazovics pedig köszönte, hogy senkitől sem zavartatva lőhetett egy gólt.

    Erősen tartalékos csapatunk , benne 4 labdajátékra nem alkalmas spillerel, Gera is lesérült és még a lehetséges csapat összeállításból is a rosszabbikkal kezdtünk.
    Igazából az a xent xar kérdésem van.
    -ha gyenge egy játékos és 10 meccsből csak kettőn tud vmit előadni ill tényszerűen a felét sem hozza a tudásának( és még Hajnal pontrúgásai is) , akkor mi a lofaxt keres a pályán?

    Kundrák egész meccsen megcsinált egy db jó cselt, meg próbált erőszakoskodni, de a felnőtt játékosok könnyen lepattintották mindig. Böde sem egy nagy szám, de még a 2 évvel ezelőtti Juhászt is megette reggelire, a mait meg széttépné kb párharcokban.

    Az első les volt, a második kapufáról pont a nigger elé pattant, a harmadikat az ügyeletes német balfäsz rúgta, a negyediket nem láttam, talán Dénesünk adta oda szokás szerint a labdát.

    Nem volt rossz ötlet Lovrénak a jobbhátvéd poszt, viszont most már egyértelműen látszódik hogy nem fog működni.

    Kiesett Dilaver, Leandró, Böde, és gyakorlatilag Gera is.

    És mivel nincs egy begyakorolt játékrendszerünk, nincs struktúránk, így a kiegészítő emberek nem egy működő rendszerbe álltak be, hanem valami izébe.

    Meg is baszták a seggünket.

    hát szánalmas volt.

    amikor egy Tyukityot kell becserélni az gáz.

    Az egyetlen pozitívum nálam Kundrák játéka.

    a tegnapi szánalom, amikor az M4 még lefújás előtt neki állt értékelni és közben megkaptuk a 4.-et...

    http://ulloi129.hu/2017/05/20/elo-a-videoton-elleni-bajnokirol-7/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.05.11, 19:56
    Vidi-Fradi: elfogytak a jegyek!

    Kérjük a szurkolókat, hogy érvényes belépő nélkül ne induljanak útnak, mert május 20-án, szombaton egyetlen pénztár sem nyit ki Felcsúton.

    A május 20-án, szombaton 20.30-kor kezdődő Vidi-Fradi rangadóra - a hazai és a semleges szektorokba - minden jegy elfogyott!
    A találkozót a rendőrség kiemelt kockázatúnak minősítette, így a mérkőzés napján a vendégpénztárak sem nyitnak ki, ezért kérjük a hazai- és a vendégszurkolókat is, hogy amennyiben nem rendelkeznek szezonbérlettel, illetve a mérkőzésre érvényes jeggyel, úgy ne induljanak útnak!
    Javasoljuk továbbá, hogy a zavartalan bejutás érdekében, időben induljanak el a találkozóra szombaton!

    http://www.vidi.hu/2017/05/11/vidi-fradi-elfogytak-a-jegyek-.html