magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Debreceni VSC 0 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.05.14, 20:22
    Hajrá Loki Drukkerkocsma:
    Nem rossz, bár nyerhető meccs volt, és akkor már nyugi lehetne. Jövő héten annyi pontot kell szerezni mint az MTK.

    Ez bunda volt nem nyerhető meccs. Aki járt már életében meccsen az pontosan tudja, hogy milyen harakiri lett volna, ha ez élesben megy. Így mennek itt a dolgok.

    Hát azért a Lovrencsics mentését nehéz volt előre megkomponálni, de hát tudnak a fiúk.

    Az hagyján, de Böde akkora spíler, hogy kapásból, féloldalasan Danilovicshoz tudja rúgni a labdát szándékosan! Céronaldó legyen a talpán, ha utána akarja csinálni! smiley

    Az első félidőben néha már felnevettem, mert gyakorlatilag gólt akartak velünk rúgatni, de az nekünk még segítséggel sem ment. A másodikban már szántam a meccset, kicsit fordult a kocka, annyival, hogy a fradi az Istennek se akart gólt rúgni.

    A Kövesd meccs pedig már megint nem "tippmix" buli volt.

    De biztos tiszta küzdelem volt ez is, más nem lehetett. Így viszont azt kell mondjam hihetetlen mennyi helyzetet kihagytunk. Egy-két játékos még oda is tette magát. Az első félidő egészen nézhető volt.

    Jövő héten megverjük a Honvédot és hosszú idő után a leggyengébb idényt produkálva bent maradtunk, .

    Összességében nem volt ez rossz ebben a helyzetben, ha a meccsek zömén legalább így játszunk, most a dobogóért küzdhettünk volna. Most mindent el kell követni a bennmaradásért, amire most azért több az esély. Nagyon tetszett, hogy elég jól kontráztunk, és többször tudtunk belőle helyzetet kialakítani, de azért az is látszott, hogy az utolsó passzok, megoldások, lövések nem sikerültek.

    Ez marha fontos pont volt, gratula a csapatnak. Néha kimondottan dominálni akartunk, mint ősszel, egész pályán is támadtunk néha, ami meg is lepte őket, ilyenkor rendszeresen elvesztették a labdát. Gondolom, Pontes úgy gondolta, itt megéri kockáztatni, bejött.

    Jó volt, na.

    Mengolót még nem tudom hova tenni. Gondolom, ezzel sokan így vannak. Hajmeresztő technikai megoldásai (meg nem oldásai) vannak, máskor meg eszméletlen sprintből ad be... De akar, és ez sokat feledtet a hibáiból.

    Nem szoktam szakmázni most sem teszem.....

    Csak annyit a tegnapi meccsről, amit a helyszínen tekintettem meg, hogy tegnap "CSAPAT" voltunk. Majdnem mindenki tudta a helyét és a dolgát. Nyerhettünk volna de szerintem ez az eredmény is dicséretes! Jól játszottunk, koncentráltak voltunk, tudtuk mit akarunk. Le a kalappal a srácok és a stáb előtt. A csapat tökéletesen fel volt készítve, a fradi nem tudott mit kezdeni velünk.

    Nálam a meccs embere talán a kis Szacsa volt!

    Nagyon kíváncsi lennék, hogy Pontes mire menne egy "normális" kerettel. Maximális gratuláció a csapatnak!

    engem is ez bánt, hogy tegnap gyakorlatilag a második félidőt feladtuk, hogy védjük az X -et, pedig az elsőben bebizonyosodott, hogy ez a fagyi légyfinggal sem jobb nálunk. Sőt kaphattak volna egy 3-ast...... Mondjuk az is tény, hogy innen már csak nagyon nagy pechhel tudunk kiesni, mert a tegnapi forduló szinte minden eredménye nekünk jó.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.05.14, 19:56
    Úgy ahogy összeállt egy csapat aki tud együtt mozogni, de ha ebből kiesik bárki akkor a pótlása nulla és szétesik a meglévő nem éppen kolosszális de működő játékunk is.
    Tehát a képlet: 2kh, 1vkp, 1 tkp és 1 center. de nem ártana egy secondary striker sem!

    semmi gond srácok. csak 10 pontra van az első hely.

    Egyébként kritérium az a németek leigazolásánál, hogy nem futhatják 20 mp alatt a 100 métert ? Az egész német bajnokságban nincs ennyi lassú játékos, mint amennyit elhoztunk eddig...

    Én továbbra is tartom, hogy ez a keret eleve alkalmatlan volt a bajnoki címre, még a többi csapat bukdácsolásával is. Ezt a gyengusz lokit viszont így is verni kellett volna, ehelyett 2 meccsen nulla gólt lőttük nekik. Tavaly 7 válogatott játékosunk volt, most egyedül a nyuggernek van valós esélye a nemzeti tizenegyre. A távozókat meg az Oktober Fest- ről akartuk pótolni meg az Obdachlose Ligából. Nem sikerült, de nem fogjuk elismerni

    Na, megmondtam, ha lesz egy gyengébb félideje Vargának, hiába játszik az egész csapat szarul, őt kapja le azonnal. Pedig még így is tőle várhattunk bármi váratlan megoldást. Kundrákot is tudja, mikor kell behozni. Nem az MTK ellen 3 gólos előnyben...

    Amikor lecserélte Bognárt már lehetett tudni, hogy vége a meccsnek. Az egyetlen játékosunk, akitől bármi kreatív megoldás várható, erre mindig lecseréli, mint valami bűnbakot.. smiley)) (persze a gyenge teljesítményt nyújtó németet nem cserélte le) Aztán meg áll a pálya mellett csodálkozó tekintettel, hogy az ég világon semmi sem történik... smiley

    Aludva egyet a meccsre,nagyon látványos volt a visszaesés a múlt héthez képest.
    Szomorú, hogy ilyen szembetűnően vigyázunk a debrecen seggére, hogy véletlenül se távozzon pont nélkül tőlünk.
    Rengeteg alibi passz, elszórt labda,lassú és körülményes labdakihozatal...sajnos ez vállalhatatlan meccs volt.

    Bogesznek egyetlen jó passza kivételével momentuma sem volt. A két szélső, de főképp Varga kikapcsolásával a loki kivette a méregfogunkat és szélről alig veszélyeztettünk. Középpályánk gyakorlatilag nincs. A cserék egy pici lendületet hoztak, de a lehetséges és alkalmi góllövő személye titokban maradt. Azt azért meg kell jegyezni, hogy a loki az életéért küzdött, mi meg a langyos vízben állunk jelenleg.

    A két szélső gyakorlatilag nem használta az eszét (Hajnal a szögletéknél detto) Amadou legalább ment mint a meszes.

    Szeretném kiemelni a JV ténykedését,- soha rosszabb ne legyen,- leszámítva a két tévesen megadott leállást ami Vak II. számlájára írható aki belengette!

    Nehéz a véghajrában játszódó, és sajnos békés szemlélőként reálisan és konteók nélkül értékelni ezt a "semmit" Beindul a fantázia, elméletgyár lettünk...

    Orvosért, vagy inkább tanárért kiállt némelyik játékosunk!
    Az ész nagyon nagy hiánycikk lett, pedig sokan rászorultak!
    A "gyors játékot" nem kizárólag sprintekkel lehet elérni, a tudatos helyezkedés, az összjáték begyakorlása, jó és gyors döntések meghozatala és annak kivitelezése villámgyorssá teheti ezt a szép csapatjátékot! A többi meg hadd rohangáljon kedve szerini eszetlenül, a palánk majd megfogja....

    Én középen éreztem nagyon sebezhetőnek a csapatot.A Gera,Koch,Bognár(később Hajnal) belső hármasra mindent lehet mondani,csak azt nem,hogy gyors és dinamikus.Ha ott nem ütközünk,nem fogunk soha labdát szerezni.És igazad van,a helyezkedéssel is gondok voltak.

    Nem az a baj, hogy Doll cserélt, hanem az. hogy Lovrencsics kivételével a három legjobb, kapura is veszélyes,játékosunkat hozta le: Varga Rolit. Bognárt és Moutarit. Számomra teljesen érthetetlen volt 0:0-nál ez az edzői húzás...

    Köszönjük meg a Debrecennek, hogy nem használta ki a lehetőségeit, és köszönjük meg Lovrencsicsnek azt a mentést. Kb erről szól ez az összefoglaló.

    Egyébként valaki Dénesnek is szólhatna, hogy ha kicsiben szeretné a védőknek letenni a lasztit, akkor azt azonnal kell, mert amúgy odalépnek az ellenfelek. Ehelyett ő mindig lassan lerakja a labdát, vár-vár-vár, aztán széttárja a kezét, majd megy a hosszú kirúgás. Agyfasz.
    Védelem közepe borzalmas, gyertyák sorozata, gyermeteg hibák töménytelen mennyisége. Ellenfél kapuja előtt nem képesek érkezni normálisan.
    Középpályán, ha Gera gyenge, akkor mindennek vége. Bognár lassított felvétel, tegnap még jól láthatóan kedvetlen is volt, ritkán lépett csak vissza a labdákért. Ide kell legalább 2-3 játékos, az összes posztra hozni kell valakit.
    A támadósorba is kell frissítés, sokszor borzasztó labdaügyetlen ott egy-két játékosunk.
    Tegnap azt éreztem, hogy nem is akarnak nyerni a fiúk, a párharcokból nagyon gyengén jöttek ki, lötyögtek, alibiztek, nem volt mozgás.
    Dollt már kár is megemlíteni, ő nem lesz elküldve, az tuti.

    Teljesen másképp alakult volna a meccs, ha a Bogesz-Gera összjáték utáni helyzet bemegy. Szerintem akkor jött volna az előző hetek könnyed játéka.
    Doll teljesen elvesztette a szurkolók nagy részének a bizalmát. Az előző meccsek után se nagyon olvastam elismerő véleményeket, most pedig eléggé a torkának ugrott mindenki. Egyébként szerintem nagyrészt jogosan.

    Az a baj, hogyha Leo kiesik nincs ész hátul, az ő pótlására nincs egyelőre alternatíva. Megnézve az utóbbi nyert meccseket, Bogesznak is akkor ment, ha Leo ésszel szedte össze és játszotta meg a labdákat, nem úgy mint tegnap. Azt is észre kellene venni, hogy Gera is egyre kevesebbet bír és az ilyen szoros meccseken látszik, hogy a második félidőben egyre többet hibázik.Tegnap igazán a cserékben sem igazán lehetett logikát találni - miért a Vargát hozta és nem a Mutarit, ha lehozza a Bogeszt akkor miért a Radót vitte fel helyette.

    http://ulloi129.hu/2017/05/13/elo-a-debrecen-elleni-bajnokirol-3/