magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Újpest FC 1 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.05.11, 18:40
    Ritkán szoktam szidni a bírót, de most nem tudom dicsérni. Csoda, hogy az öngólt megadta. A meccs lefújása után Jovanovic két kézzel ellökte a lila boxost, aki elterült. Biztos, hogy Jovanovic el lesz tiltva.

    Úgy látszik emberhátrányban nagyon megy a csapatnak. Nem játszottunk jól, de végig küzdöttünk.

    Szerintem nem látta Iványi azt sem. Egyből mentek befele. Pont azt beszéltük, hogy még mindkét csapatból voltak kin játékosok, a bírók meg sehol. ÍHa olyankor összeverekednek, akkor mi van?

    A meg nem adott góljukat pont nem láttam. Helyesen ítélt Iványi? Egy lilától olvastam, hogy nem volt kéz.

    Jól mondta Holman, ezt a győzelmet mi, szurkolók harcoltuk ki! A srácok is nagyot küzdöttek, de látszott rajtuk, hogy remegnek a lábak a kieséstől való félelem miatt. Jovanovic és Mengolo pedig kezdőbe játszották magukat nálam.

    Fantasztikus volt újra a B-középben szurkolni! Remélem, ezt megismételjük a Honvéd ellen! Érdekes volt látni a játékosok arcát, hihetetlenül örültek a biztatásnak.

    Óriási mázlival nyertünk, a Diósgyőr óriási balszerencsével bukott el két pontot ma, de kit érdekel ez most. Az a bizonyos vélt vagy valós kezezés eset most visszanézve az M4 összefoglalót szerintem is váll és nem kéz, a játékos szájáról le is lehet olvasni ahogy mondja a bírónak: "esküszöm váll volt"

    Igazi meccshangulat volt hosszú idő után, nem is tudom minek köszönhető hogy a SZUD ilyen létszámban jelent meg, de hála az égnek, hogy így történt.

    Volt minden ami kell, feszültség, kiállítás, fetrengés, hülye bíró, szerencsés gól, jó játék, na utóbbi az pont nemsmiley De nem baj.

    Diarra külön fejezetet érdemel, nagyon pengés játékos, de nem vitatva a képességeit, visszataszító volt amit művelt, ha hozzáértek azonnal esett, többnyire fetrengett is egy sort, a kiállításnál meg ami történt, ilyet én a világon nem láttam még, megítél a játékvezető egy szabadrúgást, nézegeti a földön fekvő Diarrrát, ápolás, eltelik egy perc, talán több is, aztán gondol egyet, ja, ez ennyire fáj neki, hát akkor sárga és mivel második ezért piros is.

    Hangsúlyozom, nem a második sárga jogosságát vitatom mert nagyon csúnyán ment oda Filip, simán megérte a sárgát az a mozdulat, de ahogy ez a sárga megszületett az durva. Nevetnék rajta ha nem velünk történik, mondjuk tudtam mindig Iványiról is, hogy nem a legélesebb kés a fiókban, de ez... Na mindegy, nyertünk.

    Egyébként amit Diarra kapott lefújás után pár játékosunktól, Tőzsértől és Jovától főként, azt nemigen teszi ki az ablakba.

    Amúgy színvonal az tényleg nem volt. A lilákat nem értettem a kiállítás után, olyan lassan támadtak, sőt 4 a 3(?) elleni kontránál úgy lassítottak (szinte tolattak), mintha nem akarnának gólt rúgni. Azért volt ott 2 helyzetük/helyzetecskéjük, de igazán 1:0 után próbálkoztak komolyabban.

    Ahol mi ültünk, mindenki kéznek látta. Fel is voltunk háborodva, hogy (esetleg) megadja. Benne volt a pakliban, mert korábban elég sok tévedése volt. Én személy szerint kéznek láttam. Közvetett bizonyítékként pedig ott van a labda mozgása, ami eléggé gyanúsan a kapu felé tartott. De végül is mindegy, megvan a három pont, oszt jó napot. Ha még kétszer nyerünk így a hátralévő három fordulóban, bánja kánya.

    Kimondva-kimondatlanul az egy pontért jöttek a látottak alapján, amivel gyakorlatilag bebiztosították volna a bentmaradásukat. Legalábbis a játékosok. Világos volt, hogy mi győzelmi kényszerben vagyunk, és emberhátrányban is jönnünk kell, az újpestiek akkor is inkább a nekik megnyugvást jelentő döntetlen megőrzésére törekedtek, főleg ahogy telt az idő, és maradt a 0-0, már nem akartak semmit kockáztatni. Aztán beütött a krach.

    Valahol Vignjevics nyilatkozata is erre utal, aki persze nem mondta ki ezt nyíltan, és T/3-ban fogalmazott a játékosai kapcsán. Hogy a felelősséget akarta eltolni magától, vagy a játékosai egyszerűen nem azt csinálták, amire kérte őket, na ezt nem tudom.

    Különleges meccs volt a tegnapi, pláne ezekben az időkben. Sajnos az utóbbi időben teljes a nihil, belső feszültségek vannak, a játékosok minősége nem verdesi az eget és az oroszlánbarlang feeling messze nincs meg.

    De: tegnap egyetlen kritériumom volt a csapat felé: GYÕZZÖN! Mindegy, hogy öngóllal, vagy 6-0-ra lehengerlő játékkal (jó, persze, azért nem teljesen mindegy), de húzza be ezt a mérkőzést, mert mindenki tudta, hogyha nem nyerünk, nagyon nehéz helyzetben vagyunk (bárkivel beszéltem, és én is ezen a véleményen voltam, hogy a vereségünk a kiesést jelentette volna).

    Megcsináltuk, kiharcoltuk, és a csapatra nem lehetett egyáltalán panasz, igazi csapatként, a végsőkig küzdöttek, még, ha nem is játszottak jól (mert ez is hozzátartozik az igazsághoz). Mindezt tették egy meglehetősen vitatható kiállítás (maga a falt sárgát ért, viszont így kiállítani még nem láttam senkit) ellenére. Meccsről meccsre kell tüzet oltanunk, és nem azon kell még gondolkoznunk, hogyan építjük fel újra a házat, mindaddig, míg el nem oltottuk teljesen a tüzet. A hangulat nagyon jó volt, idén talán a Fradi elleni volt hasonló, jó volt látni régi arcokat is a lelátón, most tényleg átérezték a szurkolók a helyzet súlyosságát. A mezek odaadása is szép gesztus volt, remélem, tegnap kapott annyi löketet a csapat minden szempontból, hogy meglegyen a cél.

    Az idei szezonban nem mondhattam sokat, de tegnapra vonatkozóan: SZÉP VOLT FIÚK!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140