magyarfutball.hu

Vasas FC - Újpest FC 2 : 3 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.04.12, 12:07
    Most,talán a legrosszabbkor kijött, hogy milyen kicsi a keretünk alapvetően... Fel lehetett volna zárkózni, még ezzel a felforgatott kerettel is hozhattunk volna pontot...

    Gaál sajnos rém gyenge, a török meg kritikán aluli...

    ...és ugye Martin is megsérült... és úgy tudom, hogy Ristevski is sérülés miatt nem játszott...

    Mondjuk Hangya 4 meccses eltiltása nevetséges!!

    Korcsmár, Vaskó, Ristevski, Hangya, James, Moha,stabil kezdő szint, Pavlov stabil csere, Vidus gyógyulás után félkészen, Plexi sincs.

    Mire számíthattunk ? Szerintem a mai teljesítmény a körülményeket figyelembe véve dicséretes volt.

    Az elején megrémültem az Újpest gólnál, hogy mi lesz itt, később viszont konstatáltam nyugalommal, hogy ez mégsem olyan rossz, sőt...

    Aztán jött a félidő vége előtt a második Újpest gól, ami a játék képe alapján egyáltalán nem volt reális, de tegnap nagyon sok minden bejött nekik.

    A második félidőben rögtön tudott a gólunk után az Újpest felelni, mégis volt esélyünk legalább a döntetlenre.

    Az eredmény tényleg nem jól alakult és bosszantó is a sok kihagyott helyzet miatt, de a kényszerű rotáció miatt hosszú távon szerintem az pozitív hozadék, hogy még több lehetőséget kapnak a fiatalok.

    Kleiszen már a felnőtt csapatban történő bemutatkozását követően is látszott, hogy az átlagnál intelligensebb játékos és a Debrecen elleni utolsó hazai mérkőzésünkön centerhalfi erényeket is csillogtatott, így a sok hiányzó miatt valószínűleg ezért kerülhetett hátra középre. Felixnek mákja van, mert nem igazán volt kit a helyére beállítani. Nagyon akar, küzd, csak sok hibával, ami az Õ szerepkörében sokba kerülhet egy csapatnak. Gaál szerintem idővel jobb lesz és látszott rajta, hogy tényleg szeretne bizonyítani.

    A szabadot nem húznám rá Gerire. Bent a pályán nagyon nagy szél fújt. Minden indításukat megnyomta, míg a mi kirúgásaink sokszor megálltak a levegőben. Sajnos a szabadnál is nagyot tolt a lasztin. Meg még eltalálta a sarkot is.

    Az UTE egy szerencsés/tökéletes félidőt játszott, két lövés két gól, mi meg 3 ziccert csesztünk el. Aztán játszottunk még egy ilyen félidőt. A helyzetekben kissé naivak vagyunk. Ha semmi sem történne csak ez a csapat két évvel idősebb lenne, már nem itt tartanánk.

    Pistához képest a török egy olimpiabajnok sprinter. Esett, kelt feleslegesen szabálytalankodott, labdatemető volt, ha neked abban a játékban több fantázia van...

    Kleisz játéka kifejezetten tetszett, kiment keresztezni, oda is ért a labdákra. Ugyan 60 kilós, de gondolom Heris Debrecenire volt kiosztva, Diarra meg 60 kiló 50 deka.
    Kaptunk egy lesgólt az elején, mégis úgy érzem, hogy két sorsdöntő hibával magunkat vertük meg. Saglik 5 méterről a csukott szemű kapusba rúgja, 1-1 helyett 0-2-vel fordulunk. Burma meg már a múlt héten is bizonyította, hogy a rögzített helyzetek levédekezése is komoly gondot okoz neki, akkor Hadzic ügyetlenségének köszönhettük, hogy nem lett nagyobb baj.
    Kulcsár lendületesen, jól szállt be, talán ha játékban lenne mindkét nagy helyzetét berúgja. Szívesebben nézném az ő játékát a továbbiakban, mint a törökét, így legalább egy gyors játékosunk lenne elöl.

    Ívelés. Ezen a kispesti pályán egyszerűen nem lehet lapos passzokkal, labdavezetéses megindulásokkal játszani. Beró egyszer próbálta lendületből rávezetni a labdát a védőkre, de 20 méter alatt háromszor kellett korrigálnia a göröngyök miatt. Így is voltak olyan támadásaink, amik miatt érdemes meccset nézni, Saglik kihagyott ziccere előtt például a saját alapvonaltól hozta ki Murka.

    Nem kedvencem Nagy Gergely, asszem ezt többször el is mondtam már. De ne haragudj, amit most a szabadról írtál, orbitális nagy marhaság. Egy szabadrúgásnál a kapusok mindig a rövidre állítják a sorfalat. Megtette? Igen. Beállt a sorfalunkba még Újpest játékos? Igen. Miért csinálják ezt? Hogy a kapus ne lássa a labdát, és hogy kicsit a hosszúra helyezkedjen + az ő helyén rúghassa el a rúgó a lasztit.

    Ha (adta volna az ég) az újpesti gyerek is balfaxul a hosszúra rúgta volna (mint tette a mi jó törökünk, félmagasan a 2. félidőben ugyanilyen szitunál), és Gergő a rövid felé állt/mozdult volna, akkor gól. Na abban az esetben rohantam volna haza cirka 1500 km-t, hogy elkergessem a csapat környékéről....

    Ennél a gólnál nem hibázott, ez fix.

    Soha nem gondoltam volna, hogy ezt fogom írni, de látszik a srácon a fejlődés, és ha kiküszöböli a lámpalázas balfaxoskodásokat (mint tette pl az UTE MK első meccsén), még lehet belőle stabil NB1-es kapus.

    Vasas Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138
     
  2. avatar: heimo
    2017.03.20, 18:58
    Változtak az Újpest elleni meccseink helyszínei

    Április 5., szerda

    20.00 Magyar Kupa: Hidegkuti stadion

    Április 11., kedd

    18.00 NB I: Bozsik stadion

    vasasfc.hu