magyarfutball.hu

Portugália - Magyarország 20:45

   
Tölts fel saját képeket! »
tippjáték
tippek
 1. 1 : 2 (4)
 2. 2 : 1 (3)
 3. 2 : 3 (3)
 4. 3 : 0 (3)
 5. 0 : 0 (2)
 6. 1 : 1 (2)
 7. 2 : 2 (2)
 8. 3 : 4 (2)
 9. 0 : 1 (1)
 10. 0 : 3 (1)
 11. 2 : 0 (1)
 12. 3 : 1 (1)
 13. 3 : 2 (1)
 14. 3 : 3 (1)
 15. 4 : 1 (1)
 16. 4 : 4 (1)
 17. 5 : 6 (1)
Világbajnokság 2018 selejtező
hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Lisszabon, Estádio da Luz
játékvezető : Marciniak Szymon (Lengyelország)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.03.24, 11:32
  A kora délutáni csendes pihenőt követően bő egyórás edzés szerepelt a programban, melynek elejét élőben is követni lehetett az MLSZ Facebook-oldalán.

  A tréningen nem tudott részt venni Fiola Attila, akinek ismét felerősödött a már korábban is problémát okozó térdfájdalma, így rá biztosan nem számíthat Bernd Storck a szombat esti mérkőzésen.

  http://www.mlsz.hu/blog/2017/03/24/az-ujoncok-jol-teljesitenek-fiola-viszont-megserult/
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2017.03.22, 12:49
  Portugál hírek szerint megsérült az Eb-győztes Anthony Lopes, a Lyon kapusa el is hagyta már az edzőtábort. Helyére a Vitória Setúbal hálóőre, Bruno Varela került be - ő először van a felnőtteknél, előtte a korosztályos válogatottban védett.

  http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/valogatott/98452-portugal-magyar-kidolt-a-hazaiak-kapusa
   
 3. avatar: Zsorzsinju
  2017.03.19, 06:03 (szerk.: 2017.03.19, 17:10)
  Kovácsik Ádám, Kálnoki-Kis Dávid és Botka Endre került ki a keretből.
  Bernd Storck szövetségi kapitány megnevezte azt a 23 játékost, akik elutaznak a magyar A-válogatott március 25-i, Portugália elleni vb-selejtezőjére.
  A válogatott szűk keretében először kap lehetőséget Eppel Márton, Holman Dávid és Vinícius Paulo is, akiknek a felkészülés során mutatott játékával elégedett Bernd Storck.

  – A három új kerettag kitűnő benyomást tett rám, így velünk utaznak Portugáliába. Viszont azoknak is köszönöm az egész heti kemény munkát, akik ezúttal végül nem kerültek be a Portugáliába utazó keretbe. Úgy vélem, a tapasztaltabb és a fiatal játékosok kitűnő egyveleget alkotnak a csapatban. Utóbbiak sorát vasárnaptól Sallai Roland és Kalmár Zsolt is gyarapítja majd – fogalmazott a kerettel kapcsolatban a szövetségi kapitány.

  Mint az pénteken kiderült, vírusos betegsége miatt Németh Krisztián nem tarthat a magyar csapattal Lisszabonba. A támadó helyett Bernd Storck a Novara Calcio fiatal labdarúgóját, Adorján Krisztiánt hívta be, aki először csatlakozik a válogatott keretéhez.

  http://www.mlsz.hu/blog/2017/03/18/mindharom-ujonc-bekerult-bernd-storck-utazo-keretebe/
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2017.03.18, 09:57
  Vírusos betegsége miatt Németh Krisztián nem tarthat a magyar csapattal Lisszabonba, a Portugália elleni vb-selejtezőre.
  Nemcsak a játékos közérzete, de a fizikai tesztek is azt támasztották alá, hogy Németh nem egészséges.

  – Sajnos egy korábbi vírusos betegség miatt nem elég erős még a szervezetem, így a kapitánnyal abban állapodtunk meg, hogy nem utazom el a csapattal Lisszabonba, amit természetesen borzasztóan sajnálok. Ugyanakkor hosszú távon kell gondolkodnom, vagyis az a legfontosabb, hogy a lehető leghamarabb ismét 100 százalékos állapotban legyek, ennek érdekében a jövő héten ismét vizsgálatokon kell részt vennem. A meccs napján viszont természetesen a tévé előtt ülök majd, és nagyon fogok szorítani a csapatért – kommentálta a hírt Németh az mlsz.hu-nak.

  http://www.mlsz.hu/blog/2017/03/17/nemeth-krisztian-nem-utazhat-portugaliaba/
   
 5. avatar: magyarfutball.hu
   
 6. avatar: magyarfutball.hu
  2017.03.08, 18:30 (szerk.: 2017.03.10, 18:10)
  Bernd Storck szövetségi kapitány megnevezte azt a tizenkét játékost, akik vasárnaptól együtt készülnek Telkiben a válogatott március 25-i, Portugália elleni vb-selejtezőjére.
  A Magyar Válogatott kerete Portugália ellen.

  Bernd Storck két lépcsőben hirdeti ki a portugálok ellen készülő magyar keretet, elsőként az itthon játszó labdarúgóknak küldött meghívót, akik már a hétvégi fordulót követően, vasárnap megkezdik a közös munkát Telkiben. A névsorban találjuk a héten állampolgársági vizsgát tevő Paulo Viniciust, a Videoton FC brazil születésű védőjét, rajta kívül újoncnak számít a keretben a Honvéd csatára, Eppel Márton, valamint a DVSC támadó középpályása, Holman Dávid is.

  Kleinheisler Lászlót annak ellenére is meghívta a szövetségi kapitány, hogy a Ferencváros játékosa eltiltás miatt nem léphet pályára Portugáliában. A középpályás alapembere a válogatottnak, és miután az év során amúgy is kevés idő áll rendelkezésre a közös edzésekre, a csapatjáték és a csapategység erősítése szempontjából is hasznos, ha Kleinheisler is együtt készülhet a keret többi tagjával, annak ellenére, hogy Lisszabonban biztosan nem lép pályára.

  Németh Krisztián személyében egy légiós is részt vesz a vasárnap kezdődő edzőtáborozáson, őt elengedte klubja, a katari al-Garafa, miután jövő héten az ázsiai országban is bajnoki szünet lesz.

  - A felkészülés első hete lehetőséget ad arra, hogy megnézzünk pár új játékost, különös tekintettel arra, hogy az U21-es csapattal együtt készülünk majd - mondta az mlsz.hu-nak Bernd Storck a kerethirdetés kapcsán. - El fogjuk végezni az immár szokásos erőnléti tesztet, hogy lássuk, milyen állapotban vannak a játékosok most, a Portugália elleni mérkőzés előtt. Nagyon örülök ennek a plusz egy hétnek, ami a rendelkezésünkre áll az új játékosokkal, akiknek így lehetőségük nyílik arra, hogy együtt eddzenek velünk, és megmutassák, mire képesek. Tisztában vagyok Paulo Vinícius helyzetével, természetesen ismerem a futballtudását, hiszen többször láttam játszani a Videotonban. Ha a nemzetközi szabályokban foglalt előírások feltételei adottak lesznek, akkor örömmel fogom megnézni, hogyan teljesít az edzéseinken a válogatottban. Már beszéltem vele személyesen is, így tudom, kétség sem fér hozzá, hogy maximálisan azonosul a magyar nemzeti csapattal.

  http://www.mlsz.hu/blog/2017/03/08/tizenegy-itthon-jatszo-a-valogatott-keretben/
  A megszokotthoz képest a keretben kisebb változások vannak: ezúttal sem Elek Ákos, sem Nikolics Nemanja nem kapott meghívott, melynek hátterében a játékosok klubváltása áll.

  – Azt érzem igazságosnak, a válogatott úgy segítheti a játékosok fejlődését, ha a klubváltásukat követően hagyjuk őket futballozni, beilleszkedni az új közegükbe. Mindketten igen távolra kerültek Magyarországtól, nem lenne szerencsés, ha hazatérnének, de adott esetben Portugália ellen mégsem lépnének pályára – világította meg döntése hátterét Bernd Storck. Az említett játékosok mellett Guzmics Richárd sérülése miatt nem csatlakozik a kerethez.

  A keretben ott találjuk az 1997-es születésű Sallai Rolandot, és az 1995-ös születésű Kalmár Zsoltot is.

  – A jól teljesítő fiatal játékosok jelenléte mostanra teljesen megszokott a válogatott keretében, hiszen egyértelmű szándékom a folyamatos, tervezett építkezés, a jövő embereinek megtalálása. Kalmár és Sallai is rendszeres játéklehetőséget kap a klubjában, karrierjük egyik következő, fontos feladata, hogy kiharcolják helyüket a válogatott bő keretében. Egyik szemünket mindig a magyar labdarúgás feltörekvő játékosain, tehetségein kell tartanunk, és alkalmat kell biztosítani számukra, hogy bizonyítani tudjanak – fogalmazott Bernd Storck.

  http://www.mlsz.hu/blog/2017/03/10/a-fiatalok-ujra-bizonyithatnak-bernd-storck-vb-selejtezos-kereteben/
   
 7. avatar: magyarfutball.hu
  2017.01.21, 17:44
  Ahhoz mit szóltok, hogy a portugáloktól kapott első 1100 zsuga szinte egy nap alatt elfogyott?

  Sőt, túl is haladja majd, mivel kapunk még. Erre azért nem gondoltam volna...


  Relatíve nagyon olcsó (5000 ft.) a jegy, szerintem viszonylag sokan emiatt most úgy is "rácsaptak" ezekre a jegyekre (max ezt az 5 ropit bukják) hogy a lisszaboni utazás mikéntjét végig sem gondolták... Lisszabon autóval vagy busszal embertelen távolságra van Budapesttől, repülővel a Wizzair március 24.-e péntek (oda), és március 26.-a vasárnap (haza) retúrja pedig most már majdnem 180 ezernél jár... (normál esetben ez max 50-60 ezer ugyanitt..). De arra a péntek estére már a Milano-Bergamo-Lisszabon Ryanair is 250 euró, az amúgy 40-60(max 80) eurós árhoz képest...

  Jelenleg frankfurti vagy müncheni átszállással a Lufthansa-TAP kombója a legolcsóbb, ezt még épphogy belefér 100 rugóba oda vissza.


  Az előző meccsekre talán a wiz indított charter járatot, egész jó áron. Feröer talán 70, Riga kb 50 volt oda-vissza. És akkor nincs gond a szállással se stb. Más kérdés, hogy az ember ha már elmegy Lisszabonba akkor azért meg is nézne pár dolgot.

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018358
   
 8. avatar: magyarfutball.hu
  2017.01.18, 15:54
  A március 25-i Portugália-Magyarország világbajnoki selejtezőre január 18-án, szerdán délután kezdődik meg a jegyre váltható utalványok árusítása.

  A magyar válogatott március 25-én az Európa-bajnoki címvédő portugálok elleni mérkőzéssel folytatja szereplését a világbajnoki selejtező sorozatban. A lisszaboni Estádio da Luz stadionban sorra kerülő találkozóra szóló vendégjegyek árusítása január 18-án kezdődik meg, a magyar szektorba szóló belépőket 5000 forintos egységáron lehet megváltani. A mérkőzés iránt jelentős érdeklődés mutatkozik, ezért az MLSZ a maximálisan igényelhető jegyet kérte a portugáloktól, de a szervező szövetség csak abban az esetben nyitja meg a teljes vendégszektort a magyar szurkolók számára, ha megfelelő számú belépő elfogy január végéig.

  Az idegenbeli mérkőzéseken működő gyakorlat szerint a magyar szurkolók utalványokat vásárolhatnak, melyeket később válthatnak át a belépésre feljogosító meccsjegyre. Az egyszerre (egy tranzakcióban) vásárolt jegyek egymás mellé (esetleg egymás alá) szólnak majd a vendégszektoron belül, de a pontos elhelyezkedést csak az utalvány meccsjegyre történő átváltásakor ismerik meg a szurkolók.

  Az utalványokat a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, a Ticket Express budapesti irodáiban, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban (eventim.hu/hu/outletek/) lehet megvásárolni. A vásárláshoz nem szükséges szurkolói kártya, de a portugál jogszabályoknak és az ottani, szigorú jegyértékesítési szabályoknak megfelelően egy személyazonosító okmány számát minden esetben meg kell adni. A megadott személyazonosító okmány száma a jegybirtokos nevével együtt rákerül a meccsjegyre, és a stadionban ellenőrizhetik az adatok egyezőségét, ezért javasolt az utazáshoz használt útlevél/személyi igazolvány számát megadni. A jegyértékesítés legkésőbb a mérkőzés előtt öt nappal, március 20-án lezárul.

  Fontos tudnivaló, hogy a megvásárolt jegyek nem átruházhatóak, cserére, névátírásra nem lesz lehetőség a vásárlás után. A magyar szurkolók kizárólag az MLSZ-en keresztül vásárolhatnak belépőket a mérkőzésre, a más úton beszerzett, más nevére kiállított, illetve a hazai szektorokba szóló jegyeket a rendezők érvénytelennek tekinthetik, és megtagadhatják a velük való belépést. A szervezők tájékoztatása szerint gyerekeket csak három éves kor fölött engednek be a stadionba, nekik ugyanúgy érvényes jeggyel kell rendelkezniük, mint a felnőtteknek.

  A március 1-ig megvásárolt utalványok esetében a jegytulajdonosoknak március 16-tól március 23-ig lehetőségük lesz személyesen átvenni a végleges belépőjegyet a Ticket Express Syma irodában, nyitva tartási időben (H-P: 9.00-17.00). Az itthon át nem váltott utalványok meccsjegyre történő váltására a mérkőzés napján Lisszabonban, egy később kijelölésre kerülő helyszínen nyílik majd lehetőség (a pontos helyszínről az MLSZ hivatalos kommunikációs csatornáin ad tájékoztatást, amint a rendező fél jóváhagyja azt).

  http://www.mlsz.hu/blog/2017/01/18/portugalia-magyarorszag-ma-kezdodik-a-jegyarusitas/
   
 9. avatar: magyarfutball.hu
  2016.12.30, 22:47
  meccs header foto: Steve Gardner