magyarfutball.hu

MTK Budapest - Vasas FC 1 : 0 15:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.03.12, 14:07
    Vasas Drukkerkocsma:
    Miért kellett beleállnunk ebbe az altatós MTK fociba. Elaltattuk magunkat.


    Én is kijöttem a stadi elé dohányozni. Kritikán aluli.:(


    Ezért nem mindig jó ha közvetiti a tv a mérközésünket, mert egy egész ország sportkedvelő közönsége látja amint a csapatunk lehányja a 38 pontját és a 3. helyét és egy ország kérdezi meg hogy mi a szart keres egy ilyen csapat a harmadik helyen? Ennyire szar a bajnokságunk? 90 perc alatt helyzet nélkül, kapuralövés nélkül! És most jönnek azok a csapatok, ahol már az egy pont is bravurkategoria lesz! De itt majd ezt is megmagyarázzátok, ebben nagyok vagytok!


    A mai meccset 10 Szivacskival simán hoztuk volna. De lehet, hogy elég lett volna, ha nem vagyunk egy Saglikkal végig kevesebben.


    Tisztelem és kedvelem Misit, de látni kellene, hogy Martin hetek óta teljesen súlytalan, Saglik semmi, Moha rendkívül gyenge napot fogott ki, így baloldalunk egyáltalán nem volt, Berecz a múlt heti jó játék után egyszerűen kevés volt...


    Lehet tényleg tartoztunk ezzel a 3 ponttal mert ilyen gyenge játék mással nem magyarázható! Nincs egy befejező csatárunk , nincs olyan kreatív gyors játékosunk aki váratlan megoldásokra képes! Szerintem Vaskó is gyengébben muzsikál Debreczeninél! Nem is értem Misit mikor azt mondja nem kell igazolni! Osváth megint elfért volna bőven , Ádám , Saglik formán kivül van! Összesen 2 kapuralövés volt egész meccsen!!! Gyenge!! Ha valaki reménykedett abban , hogy bajnokok is lehetünk akár , hát most láthatta , hogy erre nem sok esél van! Mi van a Kulcsárral?? Kegyvesztett Õ is???


    Ma gyengén muzsikáltunk, ez sajnos tény. A Sanyi az egyik legjobb volt ma a pályán, ez is tény. A lelátókon drukkoló VASAS-tábor előtt pedig le a kalappal, nagyszerűen átjött a szurkolás a TV-n keresztül is!

    De én továbbra sem temetném a csapatot, mert nem csak akkor kell kiállni a csapat mellett, amikor fut a szekér, s jönnek az eredmények... Bízom a jobb folytatásban! Nincs semmi sem veszve. A Halit le kell győzni csütörtökön, s ha legalább 2 góllal nyernénk, előznénk a Honvédot.


    Már ősszel az utolsó 4 forduló alatt is látszott, hogy nem megy nekünk. Ez tavasszal folytatódott...

    Nem igazoltunk, a felkészülés szerintem itthon nem sikerült.

    De a legnagyobb problémát abban látom, hogy Misi felforgatta a csapatot. Valahogy elvesztette a fonalat.

    Most az MTK ellen is 6 hátvédnek mondott játékossal állt fel.

    Nem mentem fel a játékosokat sem, lélektelenül bóklásznak a pályán, minden elképzelés nélkül!

    Szerintem tegnap nem érdemelték meg a VASAS mezt!

    Én a magam részéről, mivel ez a gyenge játék megy már 10 forduló óta, ultimátumot adnék neki, van 3 fordulója, ha nem változik semmi, akkor váltás. Ennyit amit az utolsó 10 forduló alatt láttunk as csapattól azt tényleg tudná akármelyik edző!


    Én is megkérdezném melyik meccset nézted?

    Az első félidőben birtokoltuk a labdát, mezőnyben sokat passzoltunk, de indiszponált tompa támadókkal ez annyit ér mint halottnak a csók.

    Már a meccs ezen időszakában is úgy éreztem, hogy a gyenkécske MTK-nak van nagyobb esélye a gólszerzésre, a második félidő pedig nagyon gáz volt.

    Elnézést, de a tegnapi egy nagyon buta játék volt a részünkről.


    Írtam a meccs előtt, hogyha Vaskóval és Burmeisterrel állunk fel a védelemben, tutira meg lesz a gól. Nem örülök, hogy így lett, de sajnos borítékolható volt. Hátul szerintem nagyon instabilak vagyunk. Vaskó szvsz nem NB1-es kezdőjátékos, és Burmeisterben sem látom, hogy annyira kitűnne felfelé, hogy egy légiós helyet elvegyen. Ott van a balon Kire. Õ kétségkívül NB1 feletti játékerőt képvisel.

    Zsolti a középpályán gyenge. Nem lát úgy a pályán, nincsenek forintos passzai, csak oldalra és hátra passzol, és oda lassú is szerintem. A gól előtti szituban is rossz megoldást választott, abból lett a szabi, bár ott Szivacs is hibázott, mert ha szabálytalankodik, akkor ki kellett volna tenni a salakra Ramost...

    De a kp két oldalán talán megvagyunk Hangyával és Szivaccsal. (nem veszem elő az Osi témát, mert ő vele lenne minőség is, főleg ha egymás mögött játszhatnának a hidrofejűvel...) Berecz egyedül kevés középen, hiányzik a "tesója", ez látszik. És ezt tudják az ellenek is.

    Elöl teljes az impotencia. Ádám, Mahir és Remili egy normális csapat kispadjára sem férhetne most oda.

    Sokat szidták itt, én mégis hiányolom Pavlovot. Amikor ő középen küzdött, Mahirnak volt helye, lehetősége mellette.

    Mi van Kulival? Miért nem kap több lehetőséget Gaál? Kleiszt szűrőbe játszatni marhaság volt tegnap. Ha már bejött, előbbre kellett volna tolni legalább Beró mellé.

    Szerintem ehhez az állományhoz és ehhez a formához ez a felállás elbaltázott. Középen nincsenek kreatív játékosaink, gyorsan Vaskóval és Korcsmárral nem tudjuk kihozni a labdát, nincsenek gyors támadóink, kontrázni nem tudunk. A szélsőink beadni sem.

    Akkor mi is indokolja a 3-4-3-t? Az, hogy ez működött ősszel, miért gondoljuk, hogy működik most is? Az edző miért nem reagál a változásokra?

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138