magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Ferencvárosi TC 0 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.5 (2 szavazat)

játékvezető: 2.5 (2 szavazat)

hangulat: 4 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 4 (1)
  2. 1 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.02.20, 16:32
    A hétvégén újra elstartoló NB I téli szünetét tulajdonképpen egyetlen csapat, a mindig kiemelt figyelemre érdemes Ferencváros "építkezése" uralta. Thomas Doll bajnoki címvédő csapata összesen nyolc játékost igazolt január óta, akik közül a kölcsönből visszatérő Csillus, illetve a kvázi fiókcsapat Soroksártól átirányított Holczer kivételével mindenki abban a reményben írt alá, hogy a Fradi kulcsembere lesz a tavaszi menetelés során. Az új szerzemények bajnoki bemutatkozása azonban - nem túl nagy meglepetésre - igencsak felemásra sikeredett Debrecenben.

    A Fradi legnagyobb problémája ugyanis eddig sem a játékoskeret minősége volt.
    Lehet azon vitatkozni, hogy Nalepa, a már elzavart Trinks, illetve Hüsing, Djuricin, Rju, esetleg a most érkezett Koch-, Amadou-, Sternberg-féle vonulat európai szinten vajon mire elegendő (maradjunk annyiban, ezeknek a játékosoknak nem véletlenül kell most jobb híján a kontinens harmincakárhanyadik legjobb bajnokságában játszaniuk), de azt kár lenne eltagadni, hogy a hazai mezőnyhöz képest ők bizony minőségi alternatívát jelentenek. Ehhez képest a Ferencváros idei játéka borzongatóan alacsony színvonalú: gyakorlatilag az összes meccsük arról szól, hogy a magyar átlaghoz képest képzett, gyors és fizikailag is kiemelkedő embereik szenvedve lézengenek a pályán, mindenféle valós elképzelés nélkül.

    Annak ellenére, hogy Thomas Doll több mint három éve vezeti a csapatot, a Fradinak továbbra sincs felismerhető stílusa és identitása a pályán. Visszatekintve már egyértelmű (nem mintha akkor ezt ne lehetett volna látni), hogy a tavalyi bajnoki cím inkább volt az összeomló ellenfelek és néhány kiváló egyéni teljesítmény - az őszi Böde, a tavaszi Nagy Ádám, az egész szezonos Gera - érdeme, semmint a kiérlelt csapatjátéké. Ez először akkor nyert bizonyítást, amikor a csapat gyakorlatilag megsemmisült albán ellenfelével szemben a BL-selejtezőben (a kifacsart egyének gyenge teljesítményeit semmiféle csapatjátékkal nem kísérelte meg ellensúlyozni Doll), de gyakorlatilag az egész ősz erről szólt a magyar bajnokságban is.

    Hogy a szenvedést megértsük, kicsit messzebbről kell közelítsünk a problémához. Thomas Doll futballja egyénközpontú - nem véletlen, hogy éppen abban az időben kopott ki a Bundesligából végleg, amikor a német bajnokság a rendszerszintű gondolkodás fejlődési útjára lépett -, így természetesen a problémák megoldását is egyénekben látja. Új, jobb, motiváltabb, fegyelmezettebb játékosokat akar igazolni, mert abban hisz, hogy a meccseket az egyéniségek nyerik meg, és nem a csapatjáték. Ez sokáig - különösen Magyarországon - igaz is volt, ám az utóbbi években egyrészt tényleg erősödött valamelyest a magyar liga taktikai színvonala (Nebojsa Vignjevics, Marco Rossi, Michael Oeninng és Paulo Sousa, Joan Carillo, majd Henning Berg vezetésével), másrészt a Ferencvárost is kiismerte szinte minden ellenfél a mezőnyben.

    Egész ősszel feltűnő volt, hogy a csapat képtelen rendszerszinten pótolni a Bolognába igazoló Nagy Ádámot. A fiatal középpályás volt a kulcsa a tavalyi Fradi labdakihozatalainak, és ugyan a séma már akkor sem volt forradalmi, Nagy okos helyezkedésével rengeteg terhet levett Gera válláról, akinek kisebb területet kellett bejátszania a középpályán. Nagy Ádám ugyanis nem csak a labdákat szedte össze a védelemtől helyette, de a kontrák semlegesítésében is kiegyensúlyozta a legenda esetleges hiányosságait - labdabiztossága pedig arra volt garancia, hogy az ellenfelek ne tudják közepes színvonalú letámadással is megakadályozni a labda eljuttatását a zöld-fehér támadókhoz.
    kép
    A debreceni meccsen ennek már nyoma sem volt: a Gera hiányában - az ő sorozatos sérüléseire, kizsigereltségére a nyári Eb-szereplés mellett az is lehet magyarázat, hogy sokkal nagyobb területen kell fociznia, mint tavaly - szűrőt játszó Dilaver egyedül maradt a hazaiak letámadása ellen, miközben Pontes csapata ügyesen megszállta a pálya közepét, kihúzva ezzel a Fradi labdakihozatalainak méregfogát. A képen is jól látszik, a visszalépő Dilaver előtt három debreceni blokkolja a passzsávokat, a kezdőkör környéke gyakorlatilag a senki földje, a Ferencváros pedig klasszikus broken team benyomását kelti. Mivel Doll a támadóharmadban inverted wingerekben gondolkodott (Amadou és Radó is befelé, a pálya közepének irányába cselezett), a két szélsőhátvédnek egyedül kellett bejátszania a széleket, így viszont esélyük sem volt visszasegíteni Dilavernek a labdakihozatalban. Emiatt a Fradi játéka lelassult, kiszámíthatóvá és esetlegessé vált, és Dilavernek rengeteg íveléssel kellett próbálkoznia annak reményében, hogy átjátssza a Debrecen zónáját a pálya közepén.
    A cserékkel Doll ugyan oldotta kicsit a szélsőhátvédekre helyeződő kettős nyomást (Lovrencsics és és Rju személyében bejött két vonalszélső), de a ferencvárosi build-up ettől sem lett hatékonyabb, inkább csak beadásból záporozott több a debreceni kapu elé. Igazi játéka azonban így sem volt a Fradinak, amely az európai középmezőny aljához képest is lassú, szerkezetileg széttagolt csapatnak tűnt, feltűnően otromba helyezkedési hibákkal.
    Kíváncsian várom a hétvégi, Videoton elleni rangadót, bár őszintén meglepne, ha Doll ki tudna lépni ebből az ördögi körből. Bár itthon szinte szentségtörésnek számít szakmailag megkérdőjelezni egy bajnok edzőt, aki követi az európai futballt mostanság jellemző taktikai trendeket, pontosan látja, hogy a Fradi előrelépését nem a játékoskeret minősége akadályozza elsősorban, hanem az, hogy a csapat idejétmúlt retrofocit játszik. Itthon ez - a hatalmas anyagi fölénnyel megspékelve - akár még elég is lehet eredményekre, de, hogy a nemzetközi kupákban nem fog sikert hozni, az teljesen biztos.

    Kele János (@mcdeerebritannia)
    https://www.facebook.com/mcdeerebritannia/photos/a.1675278782730006.1073741828.1671533653104519/1851610381763511/?type=3&theater
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.02.19, 15:51
    Hajrá Loki - Drukkerkocsma:
    A védelmünk piszkosul ócska, a pontrúgásaink komolytalanok, a koreai gyerek pedig látszik, hogy nem Kondás alatt nevelkedett, teljesen más sportágat tolt, mint a többiek.


    A "mezőnymunka" teljesen rendben volt szerintem (a 2. félidőben jobb is, mint a fradié), de legalább 5 helyzete (vagy lehetősége) volt a fradinak pontrúgásból és kérdés az is ki fog itt gólokat szerezni (nagyon őszintén ha értékeljük, akkor helyzetünk nem sok volt, csak "lehetőségünk"smiley


    Jó sz.r volt. De legalább nem kaptunk ki. Viszont előre játékban rosszabbak voltunk, mint ősszel. Van még munka.

    Ja, elmentek a látássérültek. Vagy nem és a piros mez miatt akadozott az előre játék. Majd kiderül.


    Pozitívumok: Handzic agilissága (és tekintélyt parancsoló fizikuma), Feltscher és Sun is mozdult meg jól. Sun első pár labdaérintésénél a fejemet fogtam, de a sebessége meg a technikája megvan, ha fejben is rendben lesz... A támadásépítésünk meg a középpálya hátsó felén szörnyű volt, ennek a Fradinak felrúgni a labdát nem egy nagy ötlet, de ez is mutatja, hogy reménytelen lett volna felvinni a széleken vagy középen. Pont a középpályásjátékunk döcögött most. Nem volt igazi irányítónk, Tőzsérrel ez sokkal jobb lesz. A pontrúgásoknál katasztrófa a védelmünk. Sajnos többen is rengeteget hibáztak - nem először.

    Más. A piró mutatja, hogy itt nem hosszú távra terveztek a táborok, ezt nyilván nem lehet így folytatni. BTW, a Fradi pirójáért ki fizet ilyenkor? Õk mondhatják, hogy ha rajtuk múlt volna, nem jönnek be. Ez így luxus... Ezt leszámítva korrektek voltak a zöldek, én nem hallottam semmi 'olyan' rigmust tőlük, még válaszként se. A kubatovisták helyében nem lehettem volna, fruszturáló élmény lehet az igazi táborral találkozni, csöndben is voltak, még a csapatukat se várták meg a végén...


    Hát idén - értsd a 2016/2017-es szezonban - ilyen hangulat nem valószínű, hogy lesz. Ma újra meccshangulat volt nagyon sok idő után, amit jó volt átélni, viszont a pályán nem volt semmi extra. Mentek a fiúk, nem volt többnyire gond a harcossággal, de a futball még javarészt hiányzik.


    Az jópofa volt, hogy kijött egy csapat orvosin tanuló koreai diák, hogy lássa Sukot. Õ meg nem csak nekik integetett hanem kb. mindenkinek a lelátón, meg persze a SZUD-nak is.

    Egyébként a koreainak volt talán három megmozdulása amiből látszott, hogy a játékintelligenciája nem Takács-típusú szerencsére. Elég fura mozgása van, de szerintem vele előre játékban nyertünk hosszú távon.

    Ami meg a meccset illeti, lentebb leírtak mindent nagyjából. Én most félig tele akarom látni a poharat, szóval az eredmény az mindenképpen jó, azért ez a Fradi nézzük meg kikkel állt fel, milyen pénzekből gazdálkodik stb. Kis híján bravúrnak kell tekinteni ezt az ikszet ellenük, ez persze nem mindig volt így a múltban, sőt, de jelenleg sajnos így van. Aggódjanak ők, hogy ilyen kerettel egy 0-0-ra futotta ellenünk.

    Õk közelebb álltak a győzelemhez valamivel, volt pár helyzetük, nekünk nem nagyon, de megvolt a hajtás, a megfelelő hozzáállás, keménység. A végén nagyon kellett Danilovic bravúrja.

    Van még mit csiszolni bőven, de hát nem csoda, Suk, Feltscher talán még a csapattársai nevét sem tudja. A Honvéd ellen nagyon nehéz lesz, az egy jól összerakott csapat jó edzővel, a Diósgyőrt és a Paksot viszont muszáj lesz megvernünk, abból a két meccsből 6 pont kell, a két talán legfontosabb meccsünk lesz tavasszal.


    Célfutball volt a tegnapi , íveltük előre az izéknek. Tulajdonképpen nem csoda, a Jovanovics, Szekulics, Filip középpályássorba nem sok kreativitás szorult. Nagyjából három előre is játszani tudó játékossal (Holman, Feltscher, Handzic) ez tegnap belefért, Pontes niylatkozta is, hogy ezúttal nem a szép játék lesz a prioritás, de remélem ez nem állandósul, mert hát ugye ezt nagyrészt Kondással is tudná focizni a csapat.


    Nem csípem Pontest, de szerintem tegnap kurva jól meccselt ( a beíveléseket leszámítva), és régen láttam ennyire nagyot küzdő, ennyire akaró Lokit.
    Nekem Tőzsér nem hiányzott, sőt, remélem Kispesten sem játszik, max. ha Holman megint elfárad a 60.-70. perc körül.
    Gyirmót, Dió, Paks erősségű csapatok ellen nyilván más lesz a játék és a taktika, de a Honvéd ( Vidi, Vasas) ellen ugyanez kellene szerintem mint tegnap.
    Suk jó játékos, a következő meccsen már biztos, hogy nem negyed órát fog játszani.
    Sekulic volt szerintem a legjobb.
    Nekem tetszett a tegnapi, jó kis Serie B hangulatú meccs volt minden tekintetben.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2017.02.19, 10:40
    Volt egyszer egy Leonardo nevű játékosunk, akinek a kisujjában több tehetség volt mint a mai kezdőjében összesen...Igaz, jó messzire zavarták, mert bomlasztotta a csapat egységét....hogy mit?
    Egyébként, már a felkészülési meccseken látni lehetett, hogy nem állt össze a játék, csak hát aki ezt leírta azonnal károgó lett.
    Szóval, volt küzdés (olyan amilyen, olyan magyaros, a miénk), kevés foci, néha unalmas passzolgatás, néha próbálkozás. A Tábor kb a mai nap fénypontja és ennyi.
    Ettől függetlenül még simán lehetünk bajnokok elvégre Európa egyik leggyengébb bajnokságában izzadunk hétről hétre. Rettegni majd csak az elő, elő selejtezőben kell, elvégre jön a szokásos balkáni amatőr csapat, szokás szerint felmossa velünk a padlót. Gyógyír csak Palkó és kubi havi stand up-ja jelent majd ahol is folyamatos öntömjénezés közben elmondják a hülye szurkolónak, hogy amúgy minden fasza!


    Még az is furcsának tűnt, hogy önbizalom hiányosak vagyunk. Ezt az okozza, hogy most valóban verseny van a csapatba kerülésért, és ez agyonnyomja őket. Nem megfelelő karakterek. Egy ilyen meccs megnyerésével, akár Radó, akár Hüsing is sokat tehetett volna saját magáért, és a Fradiért is!


    Akármilyen gyengén is játszottunk,voltak lehetőségeink a meccs eldöntésére.Kevés önbizalommal,koncentráció nélkül nehéz jó döntést hozni egy-egy kiélezett szituációban.A lemaradásunk a pontokat tekintve nem sok,viszont ezzel a játékkal csak a dobogó legalsó fokáért küzdhetünk eredményesen.


    Na, csak sikerült meglepnie a csapatnak. Azért ennyire ötlettelen és buta játékra nem számítottam, de nem baj! Most lesz idő szépen-lassan beépíteni a fiatalokat és felkészülni a nemzetközi kupaselejtezőkre!
    ja lol ez nálunk nem divat

    Kifejezetten örültem viszont Koch játékának, de hát amilyen szerencsénk nekünk az egész szezonban van, lesérült.
    Radó kifejezetten nagy csalódás volt, főleg, hogy szegény rettentő lassú. Moutarit még mindig kifejezetten kedvelem, Böde viszont (és tudom, rohadjak meg) felejtős.
    Azért ennek a csapatnak, hiába mégiscsak A Fradi, nehéz őszintén és tiszta szívből szurkolni. Lélektelen játék, nulla hajtás.

    Apropó, szurkolás!

    1. Kurvanagyot szólt a Tábor, ha lenne kalapom, megemelném! Remélem, sok ilyen akciót tudnak még megszervezni a közeljövőben, bárcsak a csapatnak is ennyit jelentene a biztatás...
    2. Nagyon kellett a pár hülyegyerektől a provokáció a hazai felé...
    3. Ha rajtam múlna, nem csak véna-, dudaszkenner is lenne. Baszott idegesítő, fáj tőle az ember feje és még csak nem is ad hozzá semmit a hangulathoz. Jobb helyeken be van tiltva.

    Összességében nagyon sajnálom, hogy végül nem a pólósok meccsére mentem ki, akiknek jár a hatalmas gratuláció!
    Hétfőn mindenki Erzsébetre!
    Hajrá, Fradi!


    Most leírom,hogy mi a bajom Radóval...szerkezetileg nem illik a csapatba.Ő egy kétékes,kontrára építő csapatban tud érvényesülni.Nálunk nincs területe,nem tud felgyorsulni,ahhoz meg nem elég robbanékony,hogy meg tudja oldani ebben a játékrendszerben.Írtátok,hogy játsszon Dani helyén,amivel csak az a baj,hogy a mezőnyben is minden párharcot az esélytelenek nyugalmával vív meg.Belül a darálóban megennék reggelire.Fejelni értelemszerűen nem fog tudni,a labda megtartása esélytelen...és ami elképesztő vele kapcsolatban az,hogy nálunk talán még egy tizit sem harcolt ki.Ma jogos lett volna szerintem,de a Fradiba igazolásával,azok az idők is elmúltak...


    A szélről, null szögből? Azt rázúzta, annyi volt benne, háha bevédi a kapus.
    A kapuval szembeni ziccert elcseszte valóban, ő is érezte.
    De azért egy tizit megcsinált, amit szombathelyen anno megkapott.
    Emelett rengetegszer ment el a szélen 4 ember között.igyekezett, mig Moutari és Böde semmit nem tett hozzá az első 45 ben.


    A csapat legjobbja Koch volt,de Botka is jól játszott,viszont bármennyire is csípem Danit,ez ismét értékelhetetlen volt Tőle.A Tábor szerintem jelesre vizsgázott,jövő héten az életünkért játszunk.


    Kimentek a fiúk a táborhoz a meccs után ? Én sajnos nem láttam, mert épp akkor tusolt B. Maca a másik adón...


    A csapat a 16-os sarkáig kijött és megköszönte a szurkolást, kitapsolt. Ezután fütty koncert volt, majd az egész tábor azt skandálta h "Zsoldos kutyák, zsoldos kutyák!"
    A táborból készült videó fent van a neten, meg tudod nézni.


    Először taps volt, aztán jött a fütyülés és a zsoldosozás.


    A mostani csapat nagyon sablonos. Megyünk előre, de kb. mint a h.lyék, 0 elképzeléssel.


    Nincs kreativitás. Kellenének a gyilkos passzok, amiből gólhelyzet van. Ilyen csak pontrúgásból volt, de azokat kihagytuk.


    Jegyzem meg, Lovre viszont kisse meglepett, jobb volt a szokasosnal, vo't vegre 1-2 jo megmozdulasa. smiley


    Danival azt kell játszatni amit tud. Most ezt nem nagyon látom úgy néz ki mintha véletlenül menne felé a labda. Ha valaki olyan mint ő akkor nem 20 -25 méterre kell labdát kapnia a kaputól ,hanem a 16-oson belül mint anno a mi Csöpink.


    Laci a párharcai nagy többségét megnyerte, ha többiek ennyire hoznák a párharcaikat, akkor simán nyernénk a meccseinket.
    Nem cselez? Sok-sok test, csel, jó ütemű, váratlan megmozdulások, megugrások, volt egy esernyő csele is, mi kell még, rendesen technikás játékos, nem Leonardo, de ki az az nb1-ben? Nem látok ennyi cselt más játékosoktól fordulókon keresztül sem.


    Ez a produktum volt a realitás, sajnos. Attól függetlenül eldurrant az agyam. Tévén nem látható, de a stadionban az egész pályát látva, annyi amatőr hülyeséget csináltunk, hogy elmondhatatlan. Az egyik. Egy ékkel játszunk. Erre mi van? A két gyors szélsőnk az alapvonalnál jár, az ékünk harmincra a kaputól. Így nem lehet nyerni. Futni sokat futottunk, de a játék nulla volt. Egy bajnokcsapat szintjének, egyedül Koch felelt meg.


    Főleg ha az az egy csatár Dani. Ismerem a statisztikáit, minden tiszteletem az övé, de amíg ő befér a kezdőbe addig ne számítsunk sokra. Egy mai csatárnak sokat kell mozognia, letámadnia, vissza kell lépkedni labdákért és ha kell akkor egyedül megcsinálni a helyzetet. Nem elég állni és várni. Mikor Amadouval kontráztunk akkor egyszerűen Dani nem ért be a 11-es ponthoz, így el kellett lőnie. Kapufa lett. Radó csatár nem szélső. Az utcsó 10 percben behúzódott, láttuk, hogy helyzeteink voltak. Thomasnak ez nem tűnik fel?


    Futásban megöltük őket. Holman már lépni sem bírt. Azért tűnhetett úgy, hogy az utolsó húsz percben kezdtünk el támadni. Ők akkor kész voltak mint a lecke. Hatalmas területek nyíltak meg előttünk, de nincs vezére a csapatnak! Doll cseréiről nem is mondok semmit. Késeiek voltak.. Bognárt hiányoltam már a hatvanadikban.


    7000-en voltak. Abból 2000 fradista volt.


    Halhatatlanok provokálták mutogattak nekik meg volt valami mini drapi amire volt vmi írva és mutogatták a tábor felé 3 ember bonyháék vagy ki a tököm! Próbáltak balhét generálni de nem sikerült nekik. A tábor nem állt bele!


    A 30-ról lemondhatunk, ennyi volt.A felkészülés mutatta, hogy sehol nem tartunk, egyik meccsen sem domináltunk, kivéve a 10 gólost, de azt hagyjuk.
    A mai Fradinak TOVÁBBRA is a legnagyobb baja a középpálya.
    A Dilaver, Hajnal, Kleinheisler sor egy nagy nulla, nem gondoltam volna, hogy ilyet írok, de Gera, ha 90 percből átlagban 45 öt jól játszik, de legalább jól játszik.Itt ma és múltkor is igen gyenge volt Gerán kivül mindenki.
    Azt is megállapíthatjuk, hogy a centerjáték erőltetése és a centerünk is ismét vagy továbbra is, kinek, hogy tetszik, duplanulla!!
    A németek jók lesznek, Koch a mezőny legjobbja volt, ma Radót láttam a legerőszakosabbnak.
    Dolltol megkérdezném, mi tartott neki 60-70 percig, hogy rájöjjön, ez ma nem megy.
    De hát ő Isten, persze, őt nem lehet bántani.
    Milliárdok, igazolások ide, oda, ez a 30-as elment!
    A kupában még lehet valami, vért fogunk pisálni kispesten, de úgy látszik, ez elég sokaknak.
    Orosz remélem a héten kiáll és hajtogatja, hogy "csak 4" azzaz "csak 6 pont a hátrányunk, ami behozható" .... smiley))))


    Kicsit olyan a csapat, mint egy halom megbízható gyári munkás. Mindenki teszi a dolgát becsülettel, szögezik a ládákat, de zavarba jönnek, ha valami mintát is kéne rajzolni rá. Nem mintha Doll támogatná a színes egyéniségeket. Olyan jó kis porosz katonás a játékunk vele...


    Nem kicsit olyan, hanem pontosan olyan.
    Nem véletlen, hogy a rövid passzos alapjáték megy, de sem gyorsítani, sem fejleszteni nem sikerült a játékunkat.
    A tavalyi év alapján ez még meglepetés volt az NB1-ben. Kiismerték, egyszerűen levédekezhető, PONTOSAN azért, mert nincs kreativitás a csapatban, hogy az alapjátékot egy kicsit finomítsa, váratlan húzással a mérleg nyelvét felénk billentse. Ez szakmai menedzsment hiba


    Nem az x a szar, hanem az, hogy nem volt helyzetünk 90 percig! Egy lecsorgó labda az utolsó előtti percben, meg egy nullszöges kapufa, plusz Ryu csavarása. Ennyire emlékszem. Böde lőtt kapura egyáltalán? (nem őt bántva)


    Radó ziccere, Dilaver és Koch fejese, meg nem adott büntető. Ez 7 komoly gólszerzési lehetőség, a felsorolásoddal együtt. A helyzetek alapján simán nyernünk kellett volna. Viszont volt a meccsen egy olyan fél óránk, amikor teljesen kilátástalan volt a játékunk. Engem ez ijeszt meg.


    Csak kár, hogy az elmúlt 10 év legsikeresebb csapata idén, egy kalap szart nem ér smiley És itt nem a döntetlennel van feltétlenül baj, hanem a "játékkal", amit a srácok produkáltak, és azzal a nemlétező taktikával, amivel Doll kiküldte őket a pályára. Ne takarodjon senki.. minek? Attól nem lesz semmi se jobb feltétlenül. De(!) azért jó lenne már észrevenni valami innovációt a taktikai repertoárban, mert az elmúlt másfél évben ennek nyomát se lehet látni..


    Kizárólag a tegnapi meccsre alapozva én is azt mondom, hogy olyan nincs a világon, hogy legaktívabbak voltunk az átigazolási szezonban és igazoltunk egy fél kezdőcsapatot, de Kochnak mégis középhátvédet kell játszania kényszerből, mert nincs más. Dilaverre ez ugyanúgy él. Játsszon vkp-t, mert elindult a láncreakció, hogy a helyérők hátrament Koch, ő meg a helyéről bejött középre. Radó megint szélen, wattafakkk...és majd Tomika irányít a töpörödött lábával. Rakjuk már össze azt a kezdőt rendesen.


    Hosszu ido utan vegre ugy mentunk neki a teli felkeszulesnek, hogy a keret az elso feleben osszeallt. Ennek fenyeben kulonosen nagy csalodas volt a tegnapi jatek, szamomra nem derult ki, hogy tamadasban mit akarunk jatszani.
    Ami pozitivum volt az Koch jateka, vele voltam a leginkabb szkeptikus az ujak kozul, ehhez kepest o volt a legjobb.

    http://ulloi129.hu/2017/02/18/elo-a-debrecen-elleni-bajnokirol-2/#more-142373