magyarfutball.hu

Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Ferencvárosi TC 2 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)
  2. 2 : 5 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.10.17, 10:47
    Beívelés, gól, lassan ezt már bele lehetne írni az Alaptörvénybe.


    sólymosi ide-oda, az elején megszórhattak volna minket, favágó módon játszottunk, felesleges sárgák... volt 15 perc a második félidőben, amit Gyurika végigbalfaszkodott, plusz kihagyott egy tizenegyest. ez a 2-0 egy hízelgő eredmény. lófasz amit ma nyújt a "csapat".


    Lovrencsics hatalmas csalódás. Használhatatlan a gyerek. Hajnal ha megint sérült ( 3 hete nem volt meccs ) már holnap menjen. Gyurinál kevés ügyetlenebb labdarúgót láttam, de legalább önző is. Dollnak szerintem bevégeztetett.


    Egy valamit azért látni kell. A legnagyobb gazemberek elnöksége alatt is két dolog volt fontos. A pénz (lopni) és a sikeres szereplés. Most itt megváltozott a dolog. A legfontosabb a politikai érdek, ebből van pénz. Eredmény nem kell, mert nem érdekel senkit és amúgy is övék az egész sajtó. Csak a politikailag előírt irány meg legyen tartva. A klubon átfutó közpénzek pedig az előírt helyekre menjenek hirdetésként, ledfal/wifi beruházásként, stb. És mivel szemmel láthatóan nem vagyunk hálásak a politikai hátszélért, gyorsan lesz aki a helyükre ül majd.


    Ha jól látom a második gólnál az ötösnél a Böde és a Djuricin (2 CSATÁR) között szinte állva fejelik .a gólt. Hátvéded hol vannak? Megint szarul és logikátlanul igazoltunk. Böde szemmel láthatóan visszaesett mióta itt van a Djuricin. Aki elég gyenge és el is fog menni. A Fradi vezetés egy nagy nulla. Csalnak lopnak, hazudnak 98%-ban. Nagyon nagy a baj...látszik a játékosok egymás közötti kommunikációján is. Rezignáltan veszik tudomásul a gólokat.


    Sajnos a tegnapi nap kudarc volt.
    Sok összetevője lehet ennek. Azokkal értek leginkább egyet akik szerint a gyengébb keret az oka a tavalyi és az idei eredmények közötti különbségnek. Nem sikerült pótolni a távozókat.
    Nem vagyok bennfentes de van néhány információm ami alapján nem is várható nagy fellendülés. Aki azt állítja, hogy nem próbáltak normális játékosokat venni az vagy hazudik vagy nem ismeri a hátteret. Ez nem csak a pénzről szól. Tényleg azt hiszi bárki is hogy nem próbáltuk megszerezni azokat akik erősítést jelentenének?!
    De megpróbáltuk. Csak egy példa a sok közül: Fiola. Ő jött is volna, de neki pl kerek perec megmondták hogy vagy a vidi vagy senki... Beséről nem is beszélve.
    Nyugaton meg egy 100.ligás vidéki csapat simán ránkigér...
    Dollal semmi baj. Eladták 2-3 normális játékosát és kapott helyettük Gyurkát, Hüsinget. Lovre alapjában túl volt értékelve, a BL kudarc után meg nem is akar focizni. Vkp nincs (csak 38 éves), így a kuka védelem direktbe kapja az áldást.
    Lehet magyar fiatalozni is, de nézzünk szét kik vannak. Aki olyan húz külföldre, a többit meg hagyjuk.
    Nem kell sztem temetni a csapatot lesz ez jobb.
    A szurkolók hiányoznak, de azok nem is igazán kellenek akik csak akkor vannak amikor megy a szekér. Az ultrákat meg vissza kell hozni!


    Kint voltam, minimum x-es meccs volt, az 1.félidő első fele egyértelműen az övék volt, ott átrohantak a Pintér, Gyömbér középpályánkon lőttek 3 kapufát. Aztán a semmiből 1 gyönyörű Djurka egyéni akció után /hasonló volt, mint a lilák elleni gólja előtt, csak most a jobb oldalról tört be/ jogos tizi. Ezt középre rúgta erőből, úgy láttam a vetődő kapus lábában akadt el., Aztán volt még gyönyörű támadásunk Dila-Lovrencsics-Dila-Böde akció, aminek a végén, Rózsa kitornázta nagy bravúrral Dani helyezett kapufa mellé tartó lövését. Innentől lüktető jó játék volt. Aztán Djuricin kapott sárgát kapustámadásért, ami után törlesztettek fellökték a parasztok, piros lap törlesztésért sehol. 2.félidőre Gyömbi le, Radó be. Lovrencsics jobb bekk, Dila belső középpálya. Innentől már sokkal jobbak voltunk, 2 kapufa + hatalmas Rózsa bravúrok. Érett a gólunk... Ezek a parasztok folyamatosan dobálták magukat, a faxkalap csaló solymosi meg alig várta, h fújhasson minden alkalommal. Minden test test elleni akciót nyertünk, a paraszt esett, a csaló meg fújt. Ezt elégelte meg először Zumdick, akit még csak leültetett, aztán Doll, aki megtapsolta a bírót a kapott gól után, felküldte a lelátóra. A játékosok sem bírták ezt a nem látványos, de konzekvens csalást, amit művelt a bíró. Nalepát tán jogosan, Dilát nevetséges körülmények között állította ki. Na itt le kellett volna vonulni a pcsába, érezhető volt, h el van döntve, a bíró meg a saját sérelmeit torolja. Ő mindenekfeletti, senki ne szóljon, azt fúj amit akar. Mindamellett nyilván hibásak voltunk mi is, a kgyenge középpályánkkal az 1.félidőben illetve a beadásokkal nem tudunk mit kezdeni. Összességében egy x-re egyértelműen rászolgáltunk volna. Aki dicsérhető, az Radó, Dilaver és tán Rami. Látszik, h nem elég erős a keretünk, nem bírjuk el egyszerre Gera, Hajnal, Nagy Dominik hiányát, nincs épkézláb védekező középpályás, ezáltal a tavalyi biztos lábakon álló védelem is bizonytalan, nem beszélve Dénesről a kapuban.


    át ezen a meccsen bírózni,elég szánalmas dolog. Ha az első félidő után egy négyessel vonulunk az öltözőbe,egy szavunk sem lehetett volna. Nàlam a főbünősöka vezetők,akik a nyàri igazolásokat intézték,mert kivétel nélkûl egy nagy nulla és ebben Lovre is benne van,mert ràadàsul neki még kedve sincsen a ő tudàsa mellett focizni. Várom azt a pillanatot, hogy meddig tart a "hogyanhülyítsüktpvábbdrukkereinket" felfogás. Igaz,ha így folytatják,màr nem lesz kit,mert nagyon közeledünk az MTK nézőszámához.


    Az első öt percben látszott az a lötyögés, ami ki is tartott a félidő végéig. Tovább nem bírtam nézni. Az első 45 perc vérlázítóan lélektelen fos volt. Nem a bíró miatt voltunk szarok. Ha 5-0al megyünk a szünetre egy szót nem szólhattunk volna.


    Doll abból főz, amije van, ma is volt egy jó húzása, megcserélte Dilát és Lovrét. Bejött. Egy éve mást se csinál, toldozza-foltozza a csapatot, kínjában kisérletezik h befoltozza a lyukakat, valahogy megoldja a hinyposztokat. Lehet ide sportigazgatót hozni - látom páran ettől várják a csodát és mantraként ismételgetik - ha ő sem kap lóvét "fentről", akkor mi a f.szt tudna csinálni? Hozna egy Hüsing 2.0-át? Igazolni kell a hiányposztokra, ennyire egyszerű a dolog, ehhez nem kell sportigazgató.


    Sikerült szisztematikus munkával szétverni azt, amit felépítettünk. Lehet, hogy ezt akarták valakik. Igazolásaink gyalázatosak , Trinks, Pintér, Lovre, Hüsing, Djuricin egyaránt kuka. Rju is harmatos. Ennyit Busai is tud. Doll folyton arról beszél, hogy egyes játékosok jóllakottak....mitől? Akkor miért ugyanazok játszanak? Miért adtuk kölcsön Harist,Csilust, Sillyét, stb..... Na, de tudjuk,nem szabad elégedetlenkedni,mert akinek nem tetszik,amit látunk, ami folyik, az nem Fradista.


    Összességében gratulálni kell Mészölyéknek, mert amit az 1. félidőben mutattak az bizony nem volt rossz. Túlzás nélkül lefociztak minket. Nem is tudom mikor volt utoljára, amikor egy csapat ennyire ránk erőltette az akaratát. Örülhettünk, hogy 0-0-val mehettünk a szünetre.


    Egyébként azt vettem észre, hogy Dilaver egész jól tolta védekező kp-ként. Lehet, hogy nem is azt kellene szerezni, hanem jobbhátvédet, Dila meg mehetne előrébb?

    http://ulloi129.hu/2016/10/15/elo-a-haladas-elleni-bajnokirol-4/