magyarfutball.hu

Újpest FC - Videoton FC 3 : 4 18:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: Golyó
    2016.09.19, 20:09 (szerk.: 2016.09.19, 20:14)
    kép
    Mint azt az Illovszky-stadion eredeti házigazdájától, a Vasastól megtudtuk, ez az egyedi megoldás a piros-kékek legutóbbi, Paks elleni bajnoki meccsén lépett működésbe, a Magyar Labdarúgó-szövetség jóváhagyásával.
    Korábban az amúgy minden meccsre külön, egy cégtől bérelt szerkezet a régi, már nem működő és az új szabályoknak amúgy sem megfelelő eredményjelző helyére volt beépítve, de ez a mostani, teherautós megoldás technikailag könnyebben kivitelezhető, és – ezt már mi tesszük hozzá – feltételezhetően a bérbeadó számára költséghatékonyabb is.

    A Vasas ugyanis a labdarúgócsapat tavaly nyári feljutása után már nem kívánt több tízmilliót fektetni egy új, állandó eredményjelző beszerzésébe, hiszen hamarosan – a tervek szerint a jövő év elején – úgyis megkezdődik az Illovszky-stadion rekonstrukciója. Addig meg jó a „fapados”, akarjuk mondani, teherautós megoldás is. Már ha jó, mert az Újpest–Videoton meccsen a 2. félidőre például elromlott a szerkezet időmérő része...

    De természetesen nincs az a probléma, amit az NB I-ben ne lehetne megoldani: a hangosbemondó – ahogy az elhangzott, az ilyen helyzetekre vonatkozó előírásoknak megfelelően – 15 percenként tájékoztatta a közönséget és a csapatokat, hogy éppen hányadik percnél tart a mérkőzés.
    NB I, 2016 – én így szeretlek!

    http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-egyetlen-foton-a-magyar-bajnoksag-minden-abszurdsaga-2526621
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.09.18, 13:23
    45 perc után elhittük, hogy ez megvan, aztán szerencsére Pátkai szerencsés gólja kifogta a szelet a vitorlájukból. Kb. ennyi, lőtt gólokban még mindig nagy királyok vagyunk, és az első félidőben az is látszott, melyik a jobb csapat.


    Kicsit túl merész volt egyszerre Scsepovicsot, Feczesint meg Géresit is fent tartani, főleg, amikor látszott, átrohannak a középpályán a lilák. Akiknek az első félidőben azért nem sok momentumuk volt, a meccshez az a félidő is hozzátartozik.


    Az első félidő után egy ismerősömnek küldtem egy sms-t azzal, hogy ezt a félidőt a "Hubazmeg" szóval tudnám jellemezni.

    Minden működött a csapat óramű pontossággal tette a dolgát a játékosokat fűtötte az ambíció, minden klappolt. Úgy mentem el a félidőben gyereket fürdetni, hogy ez megvan, a stabilitást megtartják, a nyolcvanadik percben lesz az első csere, Fecze helyére Scsepovics, fogadjuk a gratulációkat.

    Ezzel szemben a szünetben kettőt cserélt, azt hittem, rosszul látok. Lehozta azt a Lazovicsot, aki megint a mezőny legjobbja volt, a harmadik gól előtti gólpassza taníthatatlan. ráadásul a Roliék előtti területet bejátszotta, vissza is lépett ha kellett. Ehhez képest a két tagbaszakadt csatár egy egymást nézte a tizenhatos vonalán, az újpest meg átszaladt rajtunk.

    Az meg alap, hogy középhátvédet nem cserélünk, hacsak nem muszáj. Fejes jól játszott, a beálló Fioláról viszont megkaptuk az első gólt.

    Szerintem egyértelműen a cserék miatt esett vissza a csapat teljesítménye, bomlott meg az egység.

    Kovácsik viszont ma egészen parádés volt. (a harmadik gólt nem láttam)

    És akkor most megírnám a bírós észrevételemet, mert szerintem örvendetes változások zajlanak ezen a fronton.

    Úgy tűnik, hogy már tendencia, hogy hagyják a test-test elleni játékot, és a játékmegszakítások száma szinte lefeleződött. ettől folyamatosabb a játék, nincs idő pihenni, a kondi sokat jelent. Ennek is tudtam be a Haladás látványos összeomlását a hetvenedik perc körül.


    Ehhez képest Berg mást mondott. Szerinte már az első félidőben is megvoltak a védelmi hibáink, és ezért váltott.

    Nem kettőt cserélt, hanem csak a Fejes, Fiola volt akkor, igaz Lazovicot lekapta már a félidő elején, mert a második félidőben egy jó megmozdulása nem volt. Kb látszott rajta, hogy ő itt már letett valamit, neki kb ennyi elég is volt.

    A lilák meg vérszemet kaptak az első gól után, és kellett Pátkai malac gólja.


    Én biztos voltam benne, hogy Fejes megsérült, mert tényleg nem sűrűn cserél középhátvédet egy edző meccs közben. Vagy max arra gondoltam, Berg szerint is eldőlt, most lehet Fiolát is beszoktatni... Hogy egy 3-0-as első félidő után elégedetlen lenne a védelemmel, meg sem fordult a fejemben. De ő az edző, biztos látta jobban.

    Az is igaz, hogy Vignjevics meg azt nyilatkozta (a pálya szélén, meccs után), hogy már az első félidőben is ők diktáltak, csak a Vidi élt jobban a momentumaival, és ők hibáztak nagyobbakat hátul

    Videoton - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177