magyarfutball.hu

Videoton FC - Debreceni VSC 5 : 1 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.08.22, 16:18
    Vjacheslav: Érdekes egy meccs volt.

    Végre voltak szélsőink, és ez egyből látszott is a játékunkon.

    Oliveira sokat lendített a csapat játékán, még a pontatlanságaival is. viszont az a fajta küzdeni tudás, és az amit a letámadásban nyújt nem kicsit járult hozzá a sikerünkhöz. Suljicot egyedül a zöldek ellen láttam így letámadni.

    Pátkai is hozta az idei szokásos jó teljesítményét.

    Géresi megint jó volt, de nem szabad azt várni, hogy mindig jó lesz, mert fiatalon jóval hullámzóbb lesz a teljesítménye. Lesznek rossz meccsei. Tegnap is meg meg húzta a szélt, megvan a sebessége, de térdmagasságban rúgta befelé a labdákat amik mind elakadtak. Vitathatatlan a tehetsége, és a gólja is olyan Géresis volt, már nem az első ilyen gólt/gólpasszt bulizta össze, de ezek a direkt beadások még neki sem mennek. Nem kérdés játszatni kell.

    Lazovic, meg meg meg villan, most már egyre inkább látszik mit is tudhatna, de amint csinált két három penge megoldás, elkényelmesedik, és simán visszavesz, és elbújik a mezőnyben, sétálgat, stb.

    Fecze szerintem tegnap nem volt jó. Nem volt megjátszható, sok labda akadt el rajta. Ennek ellenére a végén a már kapott két kihagyhatatlan helyzetet, de a többit nem jól oldotta meg, pl Oliveira jó beívelését az égbe vágta, pedig az a passza az érkező Lazovicnak jobb lett volna.

    0-1-nél kicsit megijedtem, mert hiába volt addig jobb a csapat, mentálisan eddig mindig megtört minket a bekapott gól. Szerencsére tegnap a szögletnél végre jó helyre pattant a labda. Lazovic elég jó százalékkal lövi jó helyre, tényleg jobb mint Bódi.

    Kovácsik is végre jó volt, a gólnál pont előtte pattant a labda, erős kapáslövés volt, ezt most nem várnám a nyakába.

    Hátul Viniéken nem volt nyomás, de így is összehoztak egy gólt. Langnak is volt már a második félidőben Langos megmozdulása, amikor simán kivezette hátul a labdát.

    Berg meg sok mindent nem tett hozzá ehhez a maihoz. A csapat felállt a kb megszokott rendszerében, amit vagy 5-6 éve tudunk, amikor meg a loki váltott 3-1-nél akkor már nem volt olyan kerek a történet. A Debrecennek a Mészáros, Kuti kettős tett be igazán, meg elöl az impotens Kulcsár. Danilovic lábbal még mindig gyenge.

    Amint váltott Pontes, és Djelmicet húzta hátra Kuti helyett, és Horváth jött be a jobb oldalra, és Tisza ment hátra mélységi irányítóba, és onnan kezdett ívelgetni, hol Horváthra, hol Castillonra máris más lett a meccs. Amikor Holman beállt tartottam tőle, hogy betalálnak, de Géresi elfutása, akkor el is döntötte a meccset, és a loki fel is adta, pedig lehetett volna egy meleg 10-20 percünk a végére, így meg gála lett, és Feczével rúgattunk még egyet. Berg meg végig mozizta az egészet, és csak posztra cserélt. Kovács megint szélre jött, és ment befelé. Az utolsó cserénk meg értelmetlen volt. Oké, hogy Lazovic alternatívája szerinte Barczi(még viccnek is rossz), igazán kaphatott volna Sejben legalább 10 perccet 4-1-nél, amikor már úgy is mindegy volt már a meccs.

    Kétarcú a csapat. Nem vagyunk annyira lehetetlenül rosszak, mint kedden, de azért ilyen gála sincs minden meccsen bennünk.


    Berggel kapcsolatban meg, voltak eddig próbálkozásai, volt ami tetszett is az elején, de jelenleg inkább azt látom, hogy a csapat eredményessége pont azzal billen újra a helyes kerékvágásba, hogy az eddig ismert rendszerbe térünk vissza, és elkezdtek az emberek a helyükre szivárogni.

    Egyszerre négy öt idegen posztot, új játékost nem bírunk el, ha 2-3 van akkor működik a rendszer.

    A dánoknál felment egy kísérleti felállás Juhásszal, ami bejött, majd bejött a Gyirmót, Mezőkövesd ellen is, az mtk ellen meg már készültek is rá, és egyből el is bukott. Igaz ezt a kényszer is szülte, mert elfogytak a szűrőink, és Stopira kiesésével, Szoszó is hátra ment.

    Most meg fel felment egy olyan csapat ami felállásában tavaly is fent lehetett volna, és ez feküdt a játékosnak, és volt 4-5 jó teljesítmény elég volt egy sikerhez.

    Persze a Loki portugálja is vágóhídra ment, és nem a Kondás féle teknős alakzat ellen kellett megküzdenünk.

    Ez persze a taktikai rész.

    Ami jobban zavar, hogy az általam is várt kapcsolatrendszerből semmit nem látni. Ha beesne a lengyel srác talán ráfogható lenne a dolog, de ez számomra vérszegény. Most kb a magyar mezőnyre fogunk csak helyrebillenni, de hol vannak azok a játékosok akikkel a nemzetközi kupát lehetne megcélozni?

    Videoton - drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.08.22, 10:23
    Kb. 3 éve mondjuk itt a topicban, hogy el kell kezdeni kifakult sztárjaink lecserélését és minél később kezdünk hozzá, annál többet kell majd egyszerre pótolni, annál több új embert kell egyszerre beépíteni. Semmi nem történt, mert a gonosz kisebbségi tulajdonos megakadályozta... Itt az eredménye. Ahogy Mészárost az első gól előtti helyzetnél megkerülték - na meg ez az ötödik gól - Tisza, Kulcsár, stb....


    Hagyjuk már ezt az ilyen a keret dumát. Egy jó edzőnek a kerethez kell alkalmaznia a tatktikát meg a játékot, lásd pl. Dárdait. Ez a keret alkalmatlan arra a játékra amit a mester próbál rájuk erőltetni, nem működik, a vak is látja.


    3:1 után amikor szerkezetet váltottatok, Horváth kiment szélre, Djelmics Kuti helyére, és Tisza visszalépett hátra mékységi irányítóba, egész pofás lett a meccs, Holman behozatala is csak fokozta a nyomást, de a negyedik gól mindent eldöntött. A Kuti gyereknek még magas volt ez a szint. Danilovic továbbra sem jó lábbal, ahogy láttam.

    Hajrá Loki - Index Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140