magyarfutball.hu

MTK Budapest - Videoton FC 1 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 0 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.08.18, 13:05
    Tegnap -az idényben először- kimentem meccsre.

    Szörnyű volt.

    Nem volt egy sprint. Enervált és motiválatlan volt az egész csapat. Ez alól kivételt képezett Vinicius, Juhász és Lazovics. A többiek egy kalap szart nem értek.

    Ez a magyar bajnokság nézhetetlen. Itt az a csapat, amelyik esélytelenebb, csak azzal foglalkozik, hogy elrontsa a másik játékát. Nem alakul ki folyamatos játék, csak a fetrengés, az időhúzás megy. Még akkor se tudnád elfutni magad, ha akarnád.

    Mi ahhoz szarok vagyunk, hogy egy tizenegy emberrel bekkelő csapatot átjátsszunk, de még ilyenkor is nyerhetsz, ha jobb a kondid és bedarálod, vagy ha szerencséd van. Egyik sem állt.

    Néhány érthetetlen húzása azért Bergnek is van

    Miért panaszkodik a rövid pihenőre, ha ugyanúgy állítja fel a csapatát, mint az előző meccsen?

    Egész meccsen egyszer sem mentünk le az alapvonalig, a szélről 20-ról ívelgetünk be. Miért? Nem hiszem, hogy ez fegyelmezetlenség lenne, koncepcionális szaga volt.

    Pistikét bal futóba hozta be. Én értem, hogy a "játékmester mostanában a szélről befele játszik, mert onnan belátja a pályát, de Pistike nem játékmester, hanem cselgép, nem passzol, hanem cipeli, aztán majd lesz valahogy. Sokkal hatékonyabb lett volna, ha nincs kiszorítva a vonalhoz.

    Bódi, Barczi, Szoszó nem egy bajnokaspiráns csapatba való. Sajnálom, de ez van.

    És ami még botrány, azok a szurkolóink. Közülük is azok, akik a fedettről szokták osztani az észt. Az a típus, akinek otthon kuss a neve, és a lelátón meg fröcsög. Akinek semmi nem jó, aki mindent jobban tud, és fennhangon kutyáz. Volt, aki nekiállt Casonizni, mert összetévesztette Carillóval. Volt egy fogatlan, az kurvázta a vonalbírót, ordítva zsidózott. Ez -azon túl, hogy taplóság és jóérzésű ember ilyet nem csinál-, úgy cca 300.000 a fegyelmi bizottság előtt. De én ráverném simán a Garancsi helyében.

    Valaki tudja, hogy most éppen mi a baj a Petővel? Mert őt pl. kánonban anyázták.

    Szóval amatőr volt az egész.

    Ja, jut eszembe.

    Garancsi megtiltotta a fiizetéseket az NB III-as csapatban (minden ellenfelünknél fizetnek), így egy csomóan elmentek, az U19-ből töltötték fel a keretet, akik az NB III-ban nem nagyon vitézkednek (két meccsen kaptak 9-et). SZóval egy húzással két csapatot is szétbasztak. Nem tudom, mi áll a háttérben, mert azért a utánpótlásból jöttek fel eddig néhányan (Géresi). Lehet, h a tulajdonos úgy gondolja, nem kell utánpótlás, mert meg tud venni bárkit a piacon, de mi lesz ha leáldozik Garancsi csillaga is? Itt maradunk pénz és életképes utánpótlás nélkül...

    Videoton - Index Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177