magyarfutball.hu

Videoton FC - Ferencvárosi TC 1 : 0 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.04.21, 16:44 (szerk.: 2016.04.21, 16:56)
    Fura meccs volt az biztos. A Vidi semmit se játszott, mi meg nem akartunk úgy érzem. Gyenge edző nagyon a Feri, tönkre vágja minden csapatát. De ez legyen az ő gondjuk.


    Sajna nem a statisztikailag is jobb csapat nyert.
    De végre nem 15-20 perc volt a jó játék.
    Solymosi tényleg szétfújta a meccset, de Thomasnak nem kellett volna ennyire kihegyeznie rá mindent. Túltolta, mármint a nyilatkozatát.


    Nem volt durva meccs, sőt! Erre 34 szabálytalanság volt. Miért kell minden nyomi bírónak szétfújni a meccseket?


    Nem beszélve arról, hogy kb 1.5X többet szabálytalankodtak, és mi kaptunk 2X annyi lapot!


    és azokat is egy perc gondolkodás után, a Vidi sírására.


    53 percet játszottak a csapatok, szabadrúgások, szögletekkel, de bedobások nélkül 60-65-ször szakadt meg a játék.


    Azért a gól előtt egy kicsit lehettek volna határozottabbak is Leoék.


    Ennyi helyzetet nem lehet kihagyni büntetlenül. Danilovics meg a Vidi legjobbja volt.


    ez a gól szerintem pont egybevág Doll nyilatkozatával, nem kell mindent lefújni, a bizonytalan kapus ott totyog a gólvonalon amíg száll be a labda középre és jó esetben eléri a vonalon még akkor is ha nem ér hozzá senki, a labdát támadó játékossal meg egyenlő helyzetben testtel ütközik és jól eldobja magát.


    Jova elbénázta, de amit a 2 védőnk művelt a vonalon a labdával az is kabaré volt! smiley
    Nem ezen múlott!
    Botrányos játékvezetés volt, és nem kicsit megfúj hazai pálya ezen múlott, hogy megint egy felforgatott csapattal is nem győztünk simán!


    nem tudták eldönteni ki rúgja el. de már hozzászoktak hogy Dibusz kicsit lábujjhelyre áll és lehúzza az ilyet, aztán már kézzel indíthat is valakit.


    Hála Istennek abban a helyzetben vagyunk, hogy nyugodtan mondhatjuk: ez még belefért. Végül is a "második" szereposztással is úgy játszottunk, hogy csak egy - a világ minden pályáján és egy kivételével a világ összes bírójánál - nyilvánvaló szabálytalanságot követő góllal tudtak csak győzni. Persze tegnapeste a társak nem tudták Busait akkora gólhelyzetbe hozni amit ne tudott volna kihagyni. Viszont ennek a Dominik gyereknek egyre érettebb a játéka, nekem nagyon tetszett tegnap. Megint megcsinálta azt a bepasszt, csak nem Böde érkezett a beadásra...
    A beéptett fiatalokról elmondhatjuk, hogy Doll igazi "gyémántcsiszoló". Vajon mit tudna mondjuk Suljicból, vagy más levitézlett ifjú titánból kihozni?


    És az meg van, ahogy Leo sárgáját 4 perc dumával kibeszélték??? Na én addig néztem, abban a pillanatban biztos lettem benne, hogy nem győzhetünk!


    Ferinél nálam az interjú kisstílűsége már csak hab volt a tortán. A legvégső fázis az volt, amikor a ráadásban 2:45 másodpercnél habzó, nyáladzó szájjal üvöltött, hogy idő-idő, amikor a hosszabbításból addig 2 perc azzal ment el, hogy lecserélt egy embert, meg elvégeztek egy partdobást.

    Én értem, hogy ez menő, meg "így kell" de én azért legbelül szégyellném magam ilyenkor. Főleg egy ilyen meccs után.

    (Mondjuk ha azt látja, hogy a nemzetköziben ugyanezzel Simeone a világ legjobb edzője...)


    Egyetlen apróság: tok mindegy hogy Jovaval szemben szabálytalankodtak vagy nem, mert ha hozza sem érnek se lett volna köze a labdához. Nezzetek csak meg a lassitast...smiley


    Sziasztok. Tegnap mikor a vendégszektor előtt ünnepelte a gólt a fehérvári csorda "valahonnan" berepült egy-két zacskó illetve pohár. Ennek köszönhetően a lefújás után a secusok több szurkolói kártyát is elkértek és lefényképeztek. Van valami tapasztalatotok, hogy ennek lesz e valamilyen következménye?


    Azt mondták az egyik ismerősömnek, aki dobott, hogy ha büntetik a klubot, továbbterhelik, elkérték a számukat, de normálisak voltak.


    Ez a meccs arra volt jó h megint beigazolódjon h kell egy tehetséges ifista korú kapus, hogy Busának nem ez a pozíciója(kétlem h van neki olyan). Hogy Trinks még NB2-be is csak pados lenne. És a Nagy kedvencem Domi,akar akar de kurva gyenge. Padra oké azt ennyi.


    Trinks nem volt rossz tegnap, ahogy Domi is az egyik legjobb volt.
    Trinks nagy értékünk lesz még


    Dominik tegnap adott kb. 2 gólpasszt. Mellette hajtott, szerelt, jól cselezett, szabadokat harcolt ki a tizenhatos közelében. Talán az egyik legjobb volt tegnap.


    Szünetig nagyon is jól játszottunk. Utána meg valamiért már annyira nem akartunk...


    Ne bántsátok már Busait ! Nem Fradi szint,de Fradi Szív !
    A két gólhelyzete,az első,kisodródva nem volt 100 %-os,a másodiknál,akkorát nyújtózkodott,hogy elérje a labdát,hogy még
    most is prés alatt van, hogy a csigolyái és a lába a helyére kerüljenek ! A mai magyar mezőnyben,bármely másik csapatban,
    házi gólkirály lenne !


    Azért bosszantó a cumi számomra mert egy langyi pangyi x-es meccsen (felforgatott csapattal ráadásul) sikerült összehozni.Busait kinőttük,Varga is elérte a maximumot néha megvillan de eltúnik sokszor,ráadásúl egy játéka van leszalad a szélen és bead.Ami persze rendben is van de ha egy védő csak annyit csinál hogy megáll előtte képtelen kikerülni. Várom az igazolásokat ez és a kupadöntő az ami fontos már.


    Ami a meccset illeti. Fogalmam sincsen a Videoton mit akart játszani, de egy esetleges szar csapat benyomását keltették. Ellenben nekünk egyedül a mennyeiben van játékstílusunk, még amikor szarul játszunk akkor is jobb nézni a játékunkat, mint amikor bármelyik másik mennyeis csapat "brillírozik".
    Amúgy igaza van Dollnak, nem érdemeltünk vereséget, de ha 5 méterről nem tudjuk beverni, akkor nincs miről beszélni. Busai csalódás, mert neki eddig ez volt az erénye, hogy amikor odakerült, beverte. Most meg minden meccsen amikor játszik elbénáz egy idegtépő ziccert.
    A bíró... engem is dühít, amikor a 3 perces hosszabbításból 50 percet (*másodpercet pls) elvesz egy csere, és után még fél percig tart egy bedobás. Akkor minek hosszabbítunk? Jogosan merül fel a kérdés. Fújja le a túróba a 90. percben és kész.
    Mindenesetre nem a bírón múlt a vereség, még akkor sem, ha szabálytalan gólt kaptunk. Utána nem tiltotta meg senki Lamahnak és Leónak, hogy ne bénázzanak, hanem rúgják el a lasztit, és a helyezeteket sem tiltotta meg senki, hogy belőjük.
    A játékunk amúgy szerintem rendben volt, a végére elfáradtunk, ez látszott, de hát ez valamilyen szinten érthető, hisz bő másfél hét alatt ez volt a harmadik meccsünk, amikor egy ajándék gól után meg kellett fordítani a meccset. Harmadszorra nem sikerült, előfordult, de a játékunk ok volt.
    Nagy Dominik támadásban a legjobbunk volt, üdítő látni, hogy mer vállalkozni, igaz, hogy utána viszont sokszor a passzok nem úgy sikerülnek ahogy kéne, de amúgy minden meccsen tuti 7-8 szabi amikor játszik, és emellett a visszatámadásban is agresszív.
    Az első félidőben Trinks is bíztató volt most, most játszott a Fradiban a legjobban. Aztán a második félidő 0. Nála talán fizikai gondok vannak?
    Ami Danit illeti. szerintem bűn kínlódtatni, nagyon kiütközik nála, hogy elmaradt az alapozás. Erre a kínlódásra rámehet az EB-je, és kár lenne, mert amúgy a tudása alapján ott lenne e helye, és a Ferőer elleni meccs után valamilyen szinten "járna" is neki.
    Nalepával még mindig nem tudom mi bajotok van. Lassú, ez igaz, de egyébként nem róla kapjuk a gólokat sorozatban.
    Gyömbér is teljesen rendben van. Nem is értem ki találta ki egy éve ezt a Gyömbér nem ide való dumát.
    PS: Jenci volt a mezőny legjobbja smiley


    Jó, annyi kiegészítéssel, hogy Trinks barátságban van a labdával, érti is a játékot, de öregfiúk tempóban űzi a sportot.
    Gyömbér remek alany, talán a legtisztességesebb játékosunk, mennyeiben el is fér, de az Ő fizikai paramétereivel bűntény szűrőként játszatni.
    Busait mentegethetjük, de egy Vasas kaliberű csapatban a helye.


    Csak egy-két megjegyzést fűznék hozzá.
    1. Trinks nem volt jó, ma sem, nem tudom mit látunk benne.
    2. Nagy Domi üde színfolt, csak tudja stabilizálni ezt a teljesítményt.
    3. Busai és Böde maguk alatt teljesítenek.
    4. Gera nélkül nincs elképzelés.
    5. Jovát akár támadták az 5-ösön belül, akár nem ott a kapus az úr, az ilyet ki kell ütni, nem síránkozni.
    A többiekkel nem volt gond, már ha a 70%-os teljesítményt elfogadjuk.


    Én Trinksről azt írtam, hogy "bíztató" ill. "most játszott a legjobban".

    Ez alatt azt értem, hogy nem csak az alibit húzta, hanem voltak pl. cselei, amik többször be is jöttek, volt két élményszámba menő labdalevétele ami egyben testcselnek is elment, merte vezetni a labdát, voltak elfogadható lövései és volt egy félgólpassza Nagynak, amikor Nagy állítólag lesen volt, de amúgy ha jól emlékszem ismétlés nem volt arról az esetről és nekem amúgy nem tűnt lesnek. Ja és láttam letámadni is.

    Csak az a bajom, hogy ez mind az első félidőben.


    Aggodalomra semmi ok.
    Tegnap az utolsó 20 percet leszámítva kb. 50%-on "pörgött" a csapat. Utána is max. 70%. Nem voltunk elég motiváltak, nem koncentráltunk eléggé. Túl nagy jelentősége nincs, az Újpestet kell 2-szer megverni és teljes a szezon. Ott menni fogunk mint a "mérgezett egerek" ööö... izé... sasok :-D


    Én is azok közé tartozom, akiket különösebben nem hatott meg ez a vereség. Elég nagy baj lenne, ha a Vidinél meg úgy állítanák be ezt a győzelmet, hogy Horváth Feri megtalálta a jó csapatot meg a jó taktikát..., egyiket sem tartom igaznak... smiley


    ha Jova kijött volna, ez a helyes protokoll. De nem kellett kijönnie, szinte helybe jött a laszti, ami alól kilökték. Ordenáré egy szabálytalan gól volt.


    - A focit gólra játsszák.
    - A ziccereket be kell rúgni.
    - Rossz bírók mindig vannak.
    - Nem lesz attól jobb a hazai foci ha Fraditól pontot sikerül elvenni.
    - Ha már a Fraditól vesznek el pontokat akkor illő lenne a sereghajtótól is.
    - Ha 10 emberrel védekeznek egy hazai bajnokin akkor mi lesz az első nemzetközi kupameccsen?
    - Az előre játék az miért áll előre vágott labdából és hisztiző támadókból?

    Szervezett, jó focit nyomtunk. Néha igen jól gurgattunk. Volt 3 ziccer 3 kapura lövés 3 komoly szabadrúgás. Ennyi helyzetből egy EB továbbjutás is kijönne.
    Ne várjunk a hazai fociban előrelépést ha ifisták (pletykák szerint) be kerülnek a keretbe és a meccs alatt bemelegítés helyett Pitagorasz tételéről kvaterkáznak. Vagy az nb2 csapatainak többsége vagy dulva mint a pokróc vagy 10 emberrel beáll egy alsóházi csapat ellen.
    Vmi nagyon el van qrva.
    Egyébként a gyerekkel néztük fotelből a meccset, csak kár hogy zöldhagymát evett, pedig van lila is.


    Hazaérve, konszolidálódva, röviden: a karcsún muzsikáló fakónk is jobb mint ez a mocskosgyenge Videoton. Elkeserítő játékvezetés mellett többnyire halvány, elképzelés nélküli játék a mi részünkről is, Busa egyedül megnyerhette volna a meccset, de sajnos a tavaly őszi formájától nagyon messze van. Csalódás volt Radó is, a már csak fél lábbal itt lévő Lamah, Varga és sajnos Dani is, ő talán sosem volt ennyire lelassulva mint mostanában, statikus, körülményes. A súlya talán most rendben, lehet, hogy még mindig a sérülése az oka. A legjobbunk (és szerintem a mezőny legjobbja) Domi volt. Van önbizalma, kreatív, ügyes, veszélyes, nagyon remélem, hogy még sok örömünk lesz benne.
    Suljic-ot pedig valaki végezze ki a következő Vidi elleni meccsünkön. Minősíthetetlen aljadék.


    Azt figyelitek, hogy Jova milyen jo lett lábbal? Minden labdája emberhez ment, ebben az egyben meg Dibusznal is jobb.


    Csak a 2. félidőt láttam, de meglepő módon szerintem az idei legjobb játékot toltuk. Ezeket a meccseket már edzőmeccsként fogom fel, a mai akövetkezőket mutatta meg nekem:
    Busait, Csukát és Jovát és Solymosit egyszerre nem bírjuk el sehogysem, túl sok előny bárkinek.
    NagyDből lesz valami, egyre komolyabb dolgokat látok tőle. (Sok faxsága mellett, persze) Én többet látok most benne, mint Ádiba.
    Gyömbi kezdi felvenni a fonalat, hazai szinten simán bevethető.
    Radóból még nagyon nem jött ki, ami benne van.
    A védelembe kell azonnal ember, nem mehet tovább, hogy a 4 védős játékunkra összesen van 5 védő, és Dilavernek nincs alternatívája.


    Az alattomos sunyi játékot, a szimulálást, az önfeldobást, és a hangos "halálhörgést" csak nálunk tapasztalom. Úgy tűnik itt találták ki. A magyar edzőket, akik ezt megtanították lehetne felsorolni, de azért méltatlan, mert ha valaki kimaradna az lenne igazságtalan. Szóval ezt a taktikai fegyvert a bíróink beszopják. Így élvezhetetlenné tudnak tenni egy-egy egy meccset, vagy elfújni, mint a mait is. Egy idő után aztán megzavarodnak és össze vissza fújnak, mérlegelnek stb. Az eredmény nem érdekelt volna ma, ha tisztességgel, vagy tisztasággal kaptunk volna ki. A tabella erre feljogosítana, de azért esz a düh, mert így válik a magyar foci hiteltelenné , aminek a levét a nemzetközi szinteken isszuk meg...


    Az első félidő kellemes csalódás volt, a második sajnos a többnyire szokásos tavaszi teljesítményünk.A védelem még mindig nagyon bizonytalan, és kevés, két belsővédő nagyon kellene, plusz valaki a jobb oldalra is.Szegény Nalepára nem mondok inkább semmit. Gyömbér most tavasszal valóban jobban játszik önmagához képest, de azért ne felejtsük el amikor helyette kellett védekeznie valakinek a középpályán a múltban.Rendes srác, sokat fut, de lassú.Varga is biztos nagyon jófej srác és ha elkapja a fonalat akkor hasznukra lehet, de kezdőként sajnos nem elég jó.Főleg mentálisan. Trinks nekem még mindig súlytalan. Valóban vannak nagyon szép labdái és 1-1 jó meccse, de nekem még midig egy Kuku2. Az, hogy a BL-ben nem lesz erősítés az szerintem biztos, már pedig azt mondták, hogy oda hoztuk.Nagy Dominik ügyeske, de ennyi egyelőre.Radó sajnos nagyon súlytalan volt, Böde meg hozta azt amit mostanában szokott.Tehát semmit. Busairól inkább nem mondok semmit.
    Láthatóan az ellen ha az ellenfél beáll bekkelni még mindig nem tudunk semmit csinálni, kevés az átlövés, ha van is az is alig talál kaput, a széljáték kevés és ilyen típusú csatárral nehéz is lesz.
    Nem örülök annak, hogy kikaptunk, főleg, mert nem volt jó ez a vidi, de most engem is jobban érdekel a hétvégi meccs. Ott bízom benne, hogy nem a tavaszi 15-20 percnyi jó játékot fogjuk látni.Remélem Doll kitalál valamit, mert Vignjevic eddig mindig kigondolt ellenünk valamit, és nem nagyon tudtunk rá reagálni.Remélem most máshogy lesz.


    A párduc bölcsességével ez a mai nap "az egyetemes magyar foci érdekeit szolgálta". smiley Az egyik nagy eséllyel bentmaradt, a másik meg a nemzetközi porondra lett esélyes.

    http://ulloi129.hu/2016/04/20/elo-a-videoton-elleni-bajnokirol-4/