magyarfutball.hu

Békéscsaba 1912 Előre - Ferencvárosi TC 0 : 1 15:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (3 szavazat)

játékvezető: 3 (3 szavazat)

hangulat: 2 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 3 (1)
  2. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.02.13, 18:41 (szerk.: 2016.02.15, 12:32)
    edzőmeccs, amiért járt 3 pont.
    Nem hiszem, hogy bárki más ellen ez a játék elég lesz.
    Igaz, a kapunk nem forgott veszélyben.


    Bejött amire számítani lehetett. nyertünk egy gyenge meccsen.
    Az 1-0 egy kissé sovány, de igazából a meccsnek a 10. percben vége volt.
    Pár észrevétel.
    Gundi kapitálisan nagy hülye.
    A játékvezető mi a francot csinált? Találomra befújt szabadrúgások itt-ott. A Borbély nevű gyökérnek két egyből pirosból összejött egy sárga.
    A játékunkat most nem részletezném, főleg a második félidei hagy kívánnivalót maga után, de ha a Békéscsabának hazai pályán a kiesés elleni harcban nem szégyen hátrányban bunkert játszani, akkor szerintem nekünk sem szégyen a vezetésünknél végigalibizni a meccset, főképpen amikor az ellenfélnél csak mészárosok vannak a pályán.
    Lapozzunk.


    Nem hiszem, hogy ezt a produkciót egyének nyakába kéne varrni, az egész csapat gyenge volt, de tény ,hogy Tomi nagyon indiszponált meccsek óta, pihennie kéne. Az furcsa volt számomra, hogy ez a Csaba eddig szinte minden meccsen fejre állt az utolsó negyedórában és sorra kapták a gólokat, ellenünk meg ez nem jött ki... Vagy baromira megerősödtek vagy nem tudjuk produkálni a szükséges nyomást és cserénk sincs, hogy ezt a nyomást fokozzuk... Leo passzait hiányolom, ha Pintérhez ragaszkodik Doll, akkor próbálja ki mellette őt is...


    Én nem tudom mit láttunk, de eléggé szürreális volt az egész. Lehetne, ahogy látom lesz is több ezer hsz-en keresztül szapulni a csapatot, hisz Pintéren kívül elfogadhatót (nem jót!) senki se nyújtott, de a lényeg megvan: a 3 pont. A többiről néma csend...
    Mindenesetre akik itt BL csoportkört követelnek, azok remélem átértékelik magukban a dolgokat.


    Pontosan azért (is)kellett volna igazolni,hogy tudjunk frissíteni a kp-n,ahol a meccsek eldőlnek.Persze úgy nehéz ha Hajnalhoz és Gerához szentségtörés nyúlni bármilyen indiszponáltak,Nagy Ádi meg meccsenként 3 gurigát hoz...
    Zoli egy ikon,de egy 10 évet a pl-ben lehúzó játékostól elvárnám,hogy a 16-osról néha-néha eltalálja a kaput!


    Most még gyengébbek voltunk mint a Vidi ellen, csak gyengébb volt az ellenfél, azért győztünk kínkeservesen.
    Remélem ez csak egy átmeneti hullámvölgy, aztán megint jók leszünk.
    Nem értem, hogy miért kellett a 2 legjobb embert lecserélni?
    Azt sem értem hogy miért nem játszik Leó?
    Félek hogy még a Felcsút ellen is gyengék leszünk.


    a jatek a korai Doll idoszakokra emlekezteto volt - innen kell "vissza masznunk " az oszi topra ezt mindenki latja - de bajnoksagot pontokkal kell megnyerni - ezert a 3 pontert jar a szep volt fiuk


    Az a gondom, hogy már minden csapat így fog ellenünk készülni. Ütnek, vágnak, tördelik a játékot. Esetleg a jobb csapatok lekontráznak. Láthatóan fogalmunk sincs, hogy mit kellene ez ellen tenni, a hátsó tiki-taka kivételével.


    bevezetőként annyit, hogy nyert a csapat. Éppen annak a játékosnak a góljával, akit senki sem kívánt ma játszatni. Lám ilyen a foci, a csapat valamelyik tagjának mindig valami érdemlegeset kell hozzátenni és akkor nem lehet baj. A csabaiaknak még helyzetük sem volt, így az edzőjük nem tudott akkorát mondani, mint a társai szoktak.A forma idényeleji még nagyon, a színvonal meg a "mennyei". Nem sok csapat bírná azt a faragást ami nálunk megy , a deffenzív játékról nem is beszélve. A bírók meg be vannak oltva a Fradi ellenségeskedésbe, mert kritikán alul fújtak ma is ellenünk. Ma számomra a Békéscsaba kiírta magát a szimpatikusan küzdő (bár sosem volt az) kis vidéki csapatok közül, mert ennyire pokróc módon játszani még közülük is kevesen tudnak. Gyakorlatilag kiemelkedőt nem nyújtott senki sem, aki nagyon gyengécske volt az Seszták, Varga. Jól játszott Ádi .Stabil győzelem felejthető játékkal. A szidóknak meg annyit, hogy nyert a Csapat, ami 3 pontot ér továbbra is!


    más taktikát kezdtünk el játszani mint eddig, de még nem megy gördülékenyen, nem lesz ez rossz
    győztünk, továbbra is simán vezetjük a tabellát,más lett a szélső játék, a vonal helyett többet törünk befelé, az így megnyíló üres területek próbáltuk támadni, mindkét oldalon


    Szerintem ez egyáltalán nem tudatos, szélen Ramirezzel nagyon hatékonyak voltunk, egyszerűen le voltak zárva szélek.


    Tartom, hogy az egyik legnagyobb gond Hajnal.Brutálisan szar volt már megint, a pontrugásait hagyjuk is. Persze egy erőcsatár sem ártott volna, de mi kibekkelünk még pár hetet csatár és helyzetek nélkül...


    Ő és Gera borzalmasan lelassítják a játékot középen.Erre kit visz le?Vargát és Radót,akikben még van lendület.Radót ráadásul olyan poszton erőlteti,ahol esélye sincs labdához jutni.


    A meccs előtt azt vártam, brusztolós meccs lesz és fontosak lehetnek a pontrúgások. Maradjunk annyiban, ez történt.

    Fontos a győzelem, de nagyon nem állt össze a játék még, van itt munka bőven.
    Nem is tudom, mit akarunk játszani, az világos, hogy nem azt, amit Bödével tudnánk. Busa becserélése talán arra irányult, hogy legyen egy hasonló adottságú center, de sajnos meg se közelíti Danit.
    Nem vagyok egyedül, ha azt mondom, nagyon nem tetszett, amit láttam.


    Hajnal többet repül, mint Dombi Tibi. Mondjuk legalább olyan haszontalan.


    még a közvetítésben is bemondták hogy 1000 békéscsabai azért nem ment ki mert esik az eső és vissza akarták váltani a jegyüket is. azt hitték majális lesz vagy mi?


    Rém gyenge volt ma a Fradi
    Amennyiben nem a lassított fel vételnek
    tűnő Laczkó Zsolt, játszik támadó középpályást a Békéscsabában hanem egy
    agilisebb játékos ki is kaphattunk volna. A csabai b középre rászóltak a
    rendőrök holott csak zrikálták az ellenfél táborát(már ezt se lehet) ők
    erre tüntetőleg (szerintem jogosan) kivonultak a stadionból. Magyar
    Futball 2016. Szerintem tényleg az a cél,hogy ne legyen szurkoló! Akkor
    miért építünk újabb stadionokat?????


    A 2. félidő a Doll éra leggyengébb produkciója volt. Egyetlen, pici, apró mentsége lehet a játékosoknak ,hogy a bíró nagyvonalú támogatásával szisztematikusan elkezdtek széjjelrúgni minket. Sestak agyonrúgása után láthatóan mindenki inkább visszahúzta a lábát.
    Lehet sz@rul játszani, de az ,hogy a végén nem akartunk még egy gólt szerezni, hanem vittuk le folyamatosan a labdát a sarokba, mintha a BL döntőn vezetnénk, az nagyon felháborított.


    Ami a közvetítői állást illeti, azok akik ezt jónak látták, velük non-stop nézetném a Paks- Csaba meccseket oda vissza. Legalább egy hónapig! Valami borzalom!


    Ez a Doll ez milyen meccset nézett, hogy helyzetekről meg lehetőségekről beszél?? Semmilyen helyzeteink nem voltak a gólon kívül, de nem hogy helyzeteink nem voltak, semmilyen ötlet nem volt a játékunkban, csak ész nélkül mentünk előre, nulla elképzelés, nulla taktika...ezért nem kéne a kubatov tábornak felszopnia azzal hogy a nevét skandálják, mert elhiszi h tényleg jó amit csinál...persze azt nem kiabálhatják hogy "K*rva Gyenge"


    Az ősz vége óta szenvedünk, nem tudjuk azt a játékot játszani ami pedig nagyon ment
    Ennek két oka lehet:
    - A játékosok bleszrnak
    - Doll nem tudja őket motiválni
    +1
    Egyszerűen ennyi volt a csapatban

    Tehát vagy taktikát kell váltani (ami eddig sem volt erősségünk) vagy sürgősen hozni mentálisan is erős játékosokat

    Két szélsőt
    Erőcsatárt - ehhez a játékhoz sajnos ez kell
    Játékmestert

    Az is érdekelne Trinks miért szélső volt?
    A másik probléma, hogy ahogyan közeledik az EB a válogatottjaink egyre kevésbé mennek majd bele a keményebb helyzetekbe, nem akarnak megsérülni. Ez leginkább Gerán látszott ma is. Megértem, neki ez az utolsó lehetősége.
    De akkor inkább játsszon trinks helyette.
    Hajnalról ne is beszéljünk.


    9. percben vezetést szereztünk... A 80. percben megpróbált "kinyílni" a Csaba... Ne is maradjanak bent


    Ha ez az új taktika az, hogy a két középső védő hosszasan passzolgat hátul, aztán valaki visszalép elkérni a labdát, de mikor meglátja, hogy megtámadja valaki, akkor visszapasszol valamelyik középső védőnek, akkor kibaszott gördülékenyen működik. Kár, hogy fizikailag fáj nézni.


    A gólon kívűl 2! Helyzetünk volt,az is jóindulattal,egy valszeg kieső B csapata ellen...


    Tulajdonképpen két helyzet kellett volna ebbe az összefoglalóba bevágni: a gólt és Sesták helyzetét. Azokon kívül semmi nem történt. Fél perc, oszt' csókolom.


    Keverjük a szezont a fazonnal. A nemzetközi szinten nagyon is fontos a labdabiztos, jól passzoló középpálya. Meglehet a bunkerező békési mészárosok ellen nem hasznos Nagy vagy Gera játéka, de egy jobb csapat ellen a BL-ben éppen ez az, amire szükségünk van. Lásd az EB pótselejtezőket. A nemzetközi fejlődésünk szempontjából semmi jelentősége nincsen, hogy egy libalegelőn mennyire nyerünk az idénynyitón.


    Sesták kifejezetten jól mozgott a labdával. Ma ő volt az egyetlen aki néha mutatott valami focit. Ehhez képest kapja az ívet rendesen...


    Elbaszták az edzőink a formaidőzítést, megkaptuk a földkerekség legostobább bíroját, de nyertünk. Nincs mit sírni! Van ilyen. Fogunk sokkal jobban játszani. Legalább az akarat a régi volt.


    Még egyelőre nem jelenteném ki, hogy el lett baszva a formaidőzítés.
    Egyrészt azért, mert tavaly pont ugyanilyen játékkal kezdtük a tavaszi szezont.
    Másrészt szerintem Doll saját maga rabja lett bizonyos dolgokban. Ilyen meccsen a Gera, Nagy, Hajnal trió nagyon komótos a belső középpályára, Radó pedig rossz döntés centerbe. Persze a billentyűzet mellől könnyű okosnak lenni...


    Nincsenek formában a támadóink, vagy úgyis mondhatnánk, hogy Doll nem találja az ideális felállást. Ez tök független Leótól.
    Nyertünk, ennyi a lényeg.


    Ami még bánt engem az az,hogy télen egyátalán nem gyakoroltuk a pontrúgásokat és annak variácioit.Hajnal a szögletnél sosem mutat semmit ,hogy melyik variáció jön,valszeg azért mert nincsenek variácioink.Ezt (is)elég komoly gondnak érzem.Egyébként amíg nem lesz egy olyan kp-unk aki képes egy szezonban 8-10 gólt szerezni,addig nem lesz igazán jó csapatunk.


    a vak is látja ,hogy egy játékot tudunk és azt sem tökéletesen.Képtelen vesztes meccsbe jól belenyulni,taktikai képzettsége igen alacsony.A szerencséje az,hogy erős a keretünk az nb1-re.A csoportkört én esélytelennek látom vele sajnos,pláne ,hogy nem igazoltunk.Szerintem igazán jó edző sosem lesz belőle!


    "Egyelőre nem tudni, hogy miért távoztak a békéscsabai ultrák, eltérő információk láttak napvilágot.

    A
    találkozót közvetítő M4 szerint az ultrák önszántukból távoztak, mert a
    rendezők velük foglalkoztak. Van, aki szerint azonban a hazai rendezők
    azután mentek oda a táborhoz, hogy az a Ferencváros elnökét, Kubatov
    Gábort szidta." Info Nso
    Ezek szerint már az ellenfél elnökét sem lehet szidni, Csányit sem lehet a bírót sem. Megszólalni lehet még a meccseken???


    Aki ott volt az tudja, hogy nem így történt. Dibuszt dobálták a 2. félidő elején, ekkor próbáltak a biztonságiak bemenni a Békéscsaba szektorába. Először be sem jutottak a kapunk, mert erővel próbálták megoldani nem ésszel. Estek-keltek a biztonságiak, mire belökték a kaput. Ezután vonultak el a csabaiak körbe a lelátón. Kubatovot csak akkor vették a szájukra, mikor üvöltötték felénk, hogy "Kubatov csicskái"!
    Dibuszt dobálták műanyag sörös pohárral, ennyi volt az a hatalmas balhé.
    A mérkőzés gyenge volt, a szurkolás sem sokkal jobb, és még el is áztunk.

    http://ulloi129.hu/2016/02/13/elo-a-bekescsaba-elleni-bajnokirol-2/#more-127622
     
  3. avatar: magyarfutball.hu