magyarfutball.hu

KKS Lech Poznań - Videoton FC 3 : 0 21:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 0 (1)
  2. 2 : 0 (1)
UEFA Európa Liga rájátszás, 1. mérkőzés
helyszín : Poznań, INEA Stadion
játékvezető : Drachta Oliver (Ausztria)
nézőszámok:
  1. nso.hu: 13.000
  2. lechpoznan.pl: 14.133
  3. Nemzeti Sport: 22.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2015.08.21, 11:03
    oly könnyedén kaptunk ki, hogy szinte nem is fájt


    A Lech sem egy világverő alakulat finoman szólva, sajnos egyszerűen lassabbak a Vidi játékosai ami látványosan kijött a meccsen.


    Gundi miért magyarázza állandóan, hogy benne volt a gól a Videoton játékában? Egész egyszerűen nem volt benne. Az első gól után arra gondoltam, hogy már itt vége a dalnak, hiszen a mostani Videoton játéka még nyomokban sem tartalmaz olyan elemeket, amire azt lehet mondani, hogy az egyik támadásban benne lenne a gól.


    Ennyi a különbség,Gyurcsótól 6 méterre elpattan a labda mert képtelen átvenni egy viszonylag jó indítást a lengyelek meg beverik rögtön. Hihetetlen hogy milyen alapvető hiányosságai vannak a magyar játékosoknak..


    Bazmeg, nem dicsértem Ivanovszki játékát, pláne egy szó sem volt eredményességről, csak annyit írtam, hogy fizikálisan ő emlékeztet arra a középszintre, akit nem fújnak el labdástól. Te nem láttad, hogyan szerelték röhögve a madárcsontú szélsőinket, vagy Kokót, ahányszor elindultak volna?

    Ha annyi a játék, hogy előrevágjuk a labdát, futásra, dinamizmusra, fizikai adottságokra alapozott támadásokra "kényszerítve" a csapatot, akkor semmi esélyünk. Ezért járattuk a labdát, amikor még volt játék. De hozzáteszem, azt is csak itthon lehetett megcsinálni, és már egy Fradi átrobogott rajta. Úgyhogy - bár sokak ezt most készpénznek veszik - én egyáltalán nem érzem tutinak, hogy bezzeg a Carrillo-csapat továbbjutott volna. A tavaszi játékunk már ugyanígy kevés lett volna.


    ondjuk Juhász sérülés miatt nem volt fenn (bizonyára ez számodra mellékes apróság), Feczesin dettó, aki egyébként most visszasírt csatár, Carrillónál alkalmanként beszállhatott, a végén már többször is.
    Danilovics a legjobbunk, úgyhogy kapus poszton felesleges Carrillo csapata után sírni.

    Bárki bármit mond, itt Nikolics az egyetlen pótolhatatlan veszteség, nyilván ő minden magyar csapatnak az lenne. Még lehet sokáig azon háborogni, hogy ő valójában itt akart megöregedni és soha nem ment volna el jobb bajnokságba, csak Burcsa elzavarta - de tök felesleges (és nem igaz).
    A személyi állomány alapján most is erősnek kellene lenni, itt a gond, hogy totálisa szétesett fejben, támaszt vesztett, elbizonytalanodott a csapat. A bajnoki cím megszerzése utáni pár meccs is katasztrófa volt, de akkor rá lehetett fogni az ünneplésre és tét nélküliségre, Burcsa rossz döntéseire meg a többit. Akárhogyan, rettenetes, hogy ennyire sansztalan, gyenge, semmire nem elég focit mutattunk három, egyáltalán nem csúcskategóriás külföldi ellenfél ellen.

    Pedig pénz van, körülmények vannak, profizmus van.


    A "láthatatlan" Oliviera adott egy gólpasszt, csak egy Soumah nevűnek , aki ha egyetlen egyszer a meccsen sprintelt volna és csak megtolja a kapus mellett (nem hosszan, ahogy egész meccsen csinálta), akkor ott lenne a statisztikában.


    4 (azaz négy) játékos volt pályán Carrillo kezdőcsapatából... ha behozta volna Koltait is, akkor ennyi erővel hívhattuk volna a csapatot Győri ETO-nak is. Fel lettünk töltve középszarokkal... és persze taktika sincs, de játékos nélkül az is kevés.

    Sohasem fogom AZOKNAK megbocsátani, hogy örökre rejtély marad, mire ment volna a Carrillo csapat egy-két erősítéssel megspékelve. Ezt elvették tőlünk, mint sok mindent a Vidi történetében.


    Egészen hihetetlen, hogy az egy éve még domináns futballt játszani tudó csapat mostanra (hagyjuk a nemzetközi szintet, itthon is) olyan erőtlen, gyenge, fantáziátlan társaság lett, amit látunk. Tényleg mondja már meg valaki, mi az elképzelés???

    Az, hogy valami eszement mennyiségű ki nem kényszerített hiba, rossz passz, szar labdaátvétel, elemi rontás van a játékban, napnál világosan mutatja, mennyire összezuhant, lelkileg, mentálisan padlót fogott csapat a Vidi. Azután, hogy áprilisra megnyerte a bajnokságot... Ez hihetetlen.


    Nem csak Gundi, én is úgy éreztem, benne van a csapatban a gól, főleg a 2. félidő elején, erre a semmiből megint gólt kaptunk. Onnantól összezuhantunk. Szervezettséget ebben a helyzetben nem vártam, de ha kapartunk volna egy gólt, más lenne a leányzó fekvése. Hátha a visszavágóra már csatárunk is lesz.
    Még egy 3-1 is másként nézett volna ki.


    Csodát nem lehet tenni ennyi idő alatt. Várunk az új edzőre. A lengyelek izzadtság nélkül hozták le, tulajdonképpen akkor lőttek gólt, amikor akartak. Azért ha még sokáig marad Pető, egy jó védekezést össze lehetne már rakni, mert Vini és Lang is katasztrófa voltak. Mondjuk balhátvéd nélkül nehéz, mert ha az nincs, akkor eltolódik az egész a francba, és végül Szolnoki marad középen fejpárbajra. A rengeteg elszórt labdától és elrontott labdalevételtől pedig már a hideg futkosott a hátamon. Játsszuk le a visszavágót, aztán valahogy kezdjünk neki a bajnokságnak.


    Nem csak a csatárhiányon múlik. Sousa alatt se volt sok helyzetünk nemzetközi szintű csapatok ellen. Viszont volt játékunk és volt szervezettség. Olyankor pedig mindig jön egy-két helyzet is. Itt most csak véletlenül lőhettünk volna gólt, bárhányszor mondta el Gundi, hogy benne volt a gól a csapatban.


    Legalább a károgók nem jönnek azzal, hogy eddig Burcsa, meg Casoni ellen játszottak a fiúk... nem kérem, tényleg ennyire szarok lettünk pár hónap alatt... mondjuk csatár nélkül olyan az egész, mint amikor sivatagban várják az esőt.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9194647
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2015.08.21, 10:19
    Pető Tamás: Először is, gratulálok a Lech-nek a győzelemhez. Az én csapatom az elmúlt hetekhez képest jól játszott, talán mondhatom, hogy sokkal jobban mint ezt megelőzően. Sajnos a szerencsével viszont egy kicsit hadilábon álltunk ma este is. Jó pár helyzetet sikerült kidolgoznunk, de ezeket nem tudtuk kihasználni, ellenfelünk viszont kihasználta a hibáinkat. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy nem játszottunk alárendelt szerepet, méltó ellenfelei voltunk a hazaiaknak. Ők ennyivel előrébb tartanak, mi pedig dolgozunk tovább és készülünk a következő mérkőzésekre.


    Maciej Skorza: Jó eredményt sikerült elérnünk, elégedett vagyok. Sokat számított, hogy már a mérkőzés elején betaláltunk egy szép akció után. Készültünk a Videoton támadásaira, viszonylag jó arányban sikerült is megszűrnünk őket. Nekünk sem volt könnyű dolgunk elől, ezért is külön öröm, hogy három gólt is szereztünk. A lefújásig kontrollálni tudtuk a meccset, bízom benne, hogy idegenben is hasonló játékot mutatunk majd be. Rizikós volt, hogy Lovrencsics Gergőt a kezdőbe neveztem a sérülései után, de jól jöttünk ki belőle, fontos gólpasszt adott.

    http://www.csakfoci.hu/nemzetkozikupa/europaliga/node/197408
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2015.08.14, 14:13
    Vagy mégsem...
    A Lech Poznan hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy az UEFa elfogadta a lengyel klub fellebbezését, így eldőlt, hogy mégis lehetnek szurkolók a helyi bajnok és a Videoton jövő heti, poznani Európa Liga-meccsén.
     
  4. avatar: NNS
    2015.08.07, 13:52
    Zártkapus lesz a meccs...

    Match: 2015/16 UEFA Champions League, 2nd qualifying round, first leg, FK Sarajevo v KKS Lech Poznań (0-2), played on 14 July in Bosnia and Herzegovina
    Charges against KKS Lech Poznań: Racist banner – Art. 14 of the UEFA Disciplinary Regulations
    Decision: The UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body has ordered KKS Lech Poznań to play its next (1) UEFA competition match as host club behind closed doors. The Polish club has also been fined €50,000.