magyarfutball.hu

Videoton FC - Ferencvárosi TC 1 : 3 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.6 (5 szavazat)

játékvezető: 3.4 (5 szavazat)

hangulat: 4.2 (5 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)
  2. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2015.08.09, 16:47
    Kicsit megkésve de én is írnék pár sort a tegnapi napról.

    Városba kocsmáztunk, vidistákkal, mind teljesen korrekten álltak a dolgokhoz. Örültek, hogy újra bent leszünk. Az amit beléptetésnél csináltak kabaré. Senki nem mondott semmit, csak elküldtek oldalra minket Fradistákat. Aki fehérváron született és látszott rajta h Vidi szurkoló azokat engedték be. Elsők közt álltam a tömegbe, elkezdtem beszélni TCS-vel. Meglepően korrekt volt, ha valamelyik kis senki security beugatott valakinek, TCS elzavarta onnan. Mondta, hogy várja a vezetőség válaszát, hogy mi legyen velünk. Majd 20:15-kor mondta, hogy most már leszarja, apránként elkezd mindenkit beengedni, csak ne csináljunk balhét. Tudja, hogy nekünk sem érdekünk meg nekik se. Bementünk, 8x taperolás, herefogdosás után. Bent úgy fogadtak minket a vidisták, mintha legjobb barátok lennénk.

    Szurkolás kurva jól szólt. Mindenki nagyon korrekt volt mindenkivel. Nagyon király volt a szervezés elméletben és gyakorlatban is. Nagyon jó volt a felváltott meg néha közös szurkolás. Tisztelet mindenkinek aki ott volt, főleg az RBD-nek. Tökéletes nap.

    Ami elszomorított, hogy igazából leszartam mi történik a pályán még a gólokról is lemaradtam.

    Bödének is külön tisztelet, hogy kiintett gólja után.


    4 forduló, 4 győzelem és a 4 legfontosabb hozadéka a tegnapi napnak szerintem:

    1. A tábor nagy publicitás előtt tett tanubizonyságot fegyelmezettségről, szervezettségről, balhémentességről és korrekt, európai szurkolásról. KG a kétheti rendszerességgel megjelenő interjúiban egyre nyilvánvalóbb módon fog magából a többség szemében is hiteltelen majmot csinálni, amikor ahhoz a részhez ér, hogy "ezekkel nem lehet, én megpróbáltam", "balhés társaság", "szükség van a szkennerre" stb.

    2. Jókora munició lesz ez a tegnapi élmény a kintmaradóknak a folytatáshoz, azt hiszem visszaszivárgásról, megosztottságról beszélni egy jó ideig badarság lesz. Ráadásul végre nyílt egy működőképesnek tűnő út ahhoz, hogy ha nem is heti rendszerességgel, de időről-időre ott lehetnek a csapat mellett a természetes közegükben, megkaphatják a meccsélményt ők is.

    3. Bázisbővítés. Én úgy gondolom lesznek olyanok, akik eddig is inkább a kintiek oldalán voltak, de mégis a meccsélmény miatt bementek, és most úgy gondolkodnak, hogy ezek után nem erőltetik a hazai meccseket, de megpróbálnak az idegenbeli közös szurkolásokkor ott lenni helyette. Nem a kintiek fognak visszaszivárogni, ahogy azt Kubatovék várták, hanem a bentiekből fognak a másik oldalra visszatérni remélhetőleg.

    Egyre cikibb lesz a vendégben állni az idegenbeli meccseinken, nem mintha eddig sokan lettek volna ...

    4. A játékosokon keresztül gyakorolt közvetett nyomás. Tegnap a lefújás után lehetett látni az arcokon, hogy a kialakult helyzet többeket zavar, és hiába izzadnak láthatóan Volly-ék diktatórikus eszközökkel kézben tartani a helyzetet, az ilyen események fix témát jelentenek az öltözőben. Minél jobban és minél többször érzik közvetlenül is a játékosok a különbséget a tábormentes és a tábortalan Fradi között hosszú idő után, annál inkább lesz ezt nehezebb parancsszóval kordában tartani a klubházon belül.


    Sajnálom a Tábort, méltatlan és megalázó azt figyelgetni, hogy ki integetett ki nekik lopva, ki hányadik sorból köszönte meg a biztatást, ha egyáltalán.

    A Tábor végig világszínvonalon űzte-hajtotta a csapatot, az meg úgy poroszkált végig, mint egy dodóligás fos, ami még egy Zseljeznyicsár ellen is esély nélkül esik ki. A Vidi 10 emberrel nagyobbat küzdött.

    Az a szomorú helyzet, hogy nemcsak a vezetés nem Fradista, hanem a játékosok sem azok, tisztelet a kivételnek, aki talán csak Leandro.

    És ilyen közönség előtt egy csapat folyamatos interaktivitásban szokott lenni, szögletnél spanolják egymást, a lecserélt játékos minden irányba feltapsol, hadd ne soroljam.

    Szánalmas, gerinctelen csúszómászás a norma a Fradinál.

    A Tábor többet érdemel!


    Én féltem kicsit, hogy rendben lemegy-e a tegnapi akció, nagyon örülök, hogy így történt. Szerintem ez hatalmas pofon az egész rendszernek, és csak azért nem szól nagyobbat, mert ez nem az a reform, ami működik, úgyhogy nem lehet beszélni róla.

    Minden fehérvárinak, aki segített abban, hogy létrejöhessen a dolog, külön köszönet jár. És ráadásul végigtolták nyugiban úgy a meccset, hogy azért a második félidőben voltak olyan pillanatok, amikor paprikás hangulat körvonalazódott a pályán. Meg persze otthon égtek, teljesen szét vannak esve, lenne miért kiakadni. Szóval respect.

    A meccs egyébként szerintem egy hatalmas fos volt, szégyen, hogy ezt tudja a tavalyi bajnok, és az idei kikiáltott legnagyobb esélyes. Az pedig, amit a vezetőségünk művel ezzel a "nem engedem a csapatot megköszönni a szurkolást" dologgal olyan mélységeket jelent már, ahonnan nem nagyon van visszaút. Kíváncsi vagyok lesznek-e következmények azoknak, akik látványosan szartak bele ebbe az utasításba, vagy egyszerűen nem is értették vagy hitték el, hogy ilyen van, és mentek, mentek volna a tábor elé.

    Hajrá, Fradi!!!


    Természetesen nem jófejségből engedtek be szurkolókat.
    Látták az újságírókat. Tudták, ha ezt túltolják akkor igen előrehozzák saját bukásukat.
    Az már önmagában jelzésértékű, ha az nso tv videójában blamálják kubatovékat. Itt ha kizárták volna az érvényes jeggyel rendelkezőket akkor egyfelől jogi következményei vannak, másfelől nagyon sokakhoz eljutott volna a médiavisszhang.


    hmmm
    épp beértem nagy nehezen a stadionba, amikor megszólalt az első Fradi-induló kb 1500 embertől..
    nekem torokszorító érzés volt, borsódzott a hátam.......
    őzetesem nem adtam volna sokat, hogy bejutunk, de sikerült. röpke egy év után újra meccsen.

    az elnök "úrnak" meg üzenem:

    qbatov: ITT VAN A TÁBOR!

    mégegyszer köszönet Fehérvárra is.


    Ha bizonyítható, hogy tömegesen, tendenciózusan, és önhatalmúlag a születési hely alapján diszkrimináltak a beengedésnél (gyakorlatilag ez már semmiben nem különbözik attól ha bőrszín,etnikum, vagy nem alapján történt volna ugyanez), az olyan botrányos és elképesztő, hogy az a minimum, hogy az ezt elkövető biztonsági szolgálattal már hétfőn szerződést kell hogy bontson a Videoton FC, és aki erre az utasítást megadta, azt azonnal be kéne perelni.

    Vagy örüljünk, hiszen "közéjük is lövethetett volna!" ?


    A Vidi vezetőség eljátszotta a nagy ellenállást, a szeku is viccelődött egy keveset, de a végén nagyon korrektek voltak. Szerintem ez egy műsor volt a Fidesz pártigazgatójának, semmi egyéb.


    Mindenek előtt maxi riszpekt az RBD-nek!
    Másodjára mélyen meghajlok a táborunk előtt.
    Tavaly ősszel még elég statikus volt a tábor, de amit az utóbbi két hónapban látunk tőlük kreativitásban és szervezettségben, fegyelmezettségben az ínyenceknek való! Ahogy a héten végig irányították és kézben tartották a folyamatot, azzal ebben a sakkjátszámában beadták a sakkot.
    Fekély úr! Ebből hamarosan matt lesz!


    A meccs: Egy ötlettelen, fásult, mentálisan szétesett Videotont vertünk meg messze nem tökéletes játékkal. Ez az egész sajnos megint az nb1 színvonalát minősíti. A lényeg a 4/4/4 (azaz négy győzelem, négy meccsből, 4 pont előny)

    A tábor viszont fantasztikus volt. Bevallom, mikor híre ment a hét elején az akciónak szkeptikus voltam, hogy sikerülhet-e, mert amint a példa is mutatja a két klubvezetés aljas módon mindennel megpróbálkozott, hogy ne sikerüljön a srácoknak. (ez a születési hely alapján történő szelekció a leggusztustalanabb alaptörvény- és jogsértés).

    DE végül bejutottak a srácok és nagyon jó látványt nyújtottak / igazi hangulatot teremtettek. Csak így tovább!
    Lesznek még idegenbeli meccsek (Paks, puskás stb) ahol szervezés nélkül meg lehet ezt ismételni.

    Addig meg jó lenne, ha az Alkotmánybíróság tagjai nem a seggüket meresztenék közpénzből, hanem tennék a törvényes kötelezettségükett.


    Ezúton szeretnék köszönetet mondani a szkenner kiötlőinek, valamint szeretett elnök urunknak, akik nélkül soha nem jöhetett volna létre ez a csodálatos nap. Jobban össze sikerült hozni a szurkolókat, mint egy román-szlovák szerelemgyereknek.
    Még egyszer köszi.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=150&na_step=30&t=9018131&na_order=