magyarfutball.hu

Videoton FC - The New Saints F.C. 1 : 1* 20:30 * hosszabbítás után

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 1.25 (4 szavazat)

játékvezető: 2.75 (4 szavazat)

hangulat: 2.5 (4 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)
  2. 3 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: Coimbra
    2016.07.30, 21:49
    Walesi csapat, nem angol, rossz helyre tettétek a párosítást itt:

    https://www.magyarfutball.hu/hu/merkozesek/nemzetkozi_kupamerkozesek/ellenfelek
     
  2. avatar: ingersheim
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2015.07.23, 11:09
    Bernard Casoni: A legfontosabb a továbbjutás volt ma este, ez sikerült. Történelmi sikert ért el a csapat. Gratuláció jár a játékosoknak, mert túlléptek önmagukon és küzdőszellemből jól vizsgáztak. A TNS rendkívül visszahúzódott és jól védekezett, ha sikerült volna korábban gólt szereznünk, biztos, hogy felszabadultabbak lettek volna a játékosok. Az ellenfél találatánál sem fordult meg a fejemben a kiesés gondolata, hiszen sok helyzetet alakítottunk ki előtte és utána is, gólra törően játszottunk, bíztam a csapatban. Felemelt fejjel küzdöttünk végig, ami a jövőre nézve pozitív. Juhász sérülése sem könnyítette meg a dolgunkat a második félidőben, de összességében azt kell, hogy mondjam, a célunkat elértük.


    Craig Harrison: Olyan meccs volt, amire számítottunk, tudtuk, hogy a Vidi jó csapat, akik sokat birtokolják majd a labdát. Fontos volt, hogy nyugodtak maradjunk és türelmesen várjunk a lehetőségeinkre. Sikerült is betalálni. A hosszabbításig nagyon jól játszottunk, de a végén sajnos gólt kaptunk. Nagy eredmény, hogy ilyen szorossá tettük a találkozót. Nagyon büszke vagyok a csapatra, ez egy olyan párharc volt, amiből akár mi is kijöhettünk volna győztesen. Tökéletes tervet vittünk véghez, összességében elégedett vagyok. Nem vagyunk hozzászokva ehhez az időjáráshoz, de így is karnyújtásnyira voltunk a továbbjutáshoz.

    http://www.vidi.hu/2015/07/22/bernard-casoni-a-legfontosabb-celunkat-elertuk-.html
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2015.07.23, 11:02
    Sajnos többször kiderült a legutóbbi szezonban is, hogy Nikolics kétségtelen gólérzékenysége nélkül csak egy átlagos csapat a Vidi. Feczesin képtelen pótolni, ez az "I" betűs szerencsétlen pedig kb. akkora "vételnek" tűnik, mint Ugrai volt a Fradinak...


    3 Vidi meccset láttam az idén,de ez a Videoton nézhetetlen.NÉZ-HE-TET-LEN.Köszönöm,nekem ennyi elég volt az idén.


    Remélem,nem sokáig hagyják dolgozni ezt az edzőt...sok a hasonlóság Gomes és közte! A magyar nb1-ben játszó játákosok képzetlenek, körülményesek és kishitűek. Éppen ezért számukra az olyan edző a jó,aki minden egyes játékosnak részletesen elmondja minden meccs előtt,mit vár pontosan személy szerint tőle és számon is kéri azt meccs után! Ilyen volt Sousa. Volt is eredménye. Gomes és ez a szánalmas francia - aki már idejövetele előtt sem ért el sehol ereményt edzőként - nem ilyen. Ők megadják a szabadságot a focistáknak. Csakhogy ez nem a Benfica vagy a PSG...itt ez nem működik. Ezért látszott a gomesféle vidin és a mostanin is hogy teljes a káosz. A játékosok nem tudják mit kell tenniük, hol kell lenniük. Emiatt fonyamatosan egymást zavarták a befejezéskor a kapu előtt...oda rúgdalták a labdát ahol még véletlenül sem volt társ,mert nem tudják,előre fejből,hogy a társnak adott helyzetben hol kell lennie, illetve nincs ott ,mert nincs előre eltervezve...A mostani vidi folyamatosan előre rúgdalja a a labdákat de egyetlen egyet sem ők szereznek meg: az egy az egy elleni párharcok szinte mindegyikét elveszítik illetve csak szabálytalanul nyerik meg...ezt egy jó edző észreveszi és a második meccs után javítja...Casoni az öltözőben sem tudja a játékosokkal elfogadtan mit is kellene tenni...Olyan játékosok szenvednek mint Oliviera, Vinicius, Kovács,akik Carillo és Sousa alatt szárnyaltak! Szörnyű ,hogy Carillonak azért kellett elmennie,mert bu.zi burcsa megharagudott rá mert nem játszatta az általa télen idehozott játékosokat. Hát most játszanak....és kiderül,hogy Ivanovszki egy anticsatár: egyszerűen nem tudja,hogy kell gólt lőni! Luijcx vagy ki a t.ököm olyan mintha a pályán sem volna, Pátkai és Koltai pedig egyszerűen nem a vidi szintje...lehet ezt tagadni ,csak van-e értelme? Mert az eredmény ugyanez: estélytelen a vidi és már a középmezőny alsó régiójába tartozó európai csapatok ellen is...nincs értelme a következő fordulónak! Nekem már kezd tele lenni a t.ököm a BATÉ-val! Sokadszor fogja ki könnyű ágon,hogy a soros lúzer magyar csapatok ellen lényegében formán kívül bemasírozik a főtáblára...mikor jön már végre 1DB magyar klub ,amely megmutatja neki,hogy mi is tudunk ellenük győzni??? Hát ez most nem a vidi lesz...Köszönjük győzike!!!!


    Ez az edző egy bohóc. Még a tiszteletet sem adja meg a nézőknek,a kameráknak /pl öltözéke/. Ezt nálunk meri csak megtenni,mert tudja hová érkezett.Úgy gondolja ő a csaszi.


    Ami antipatikussá teszi a Videoton csapatát számomra, az a néhány felvuvalkodott arc a csapatban. Kovács hihetetlen színészkedései, Gyurcsó állandó provokációi az ellenféllel szemben. Két méterről a szemébe röhög a becsületesen küzdő ellenfeleinek. Semmi oka nem volt pedig rá. Remélem, még visszakapja kamatostól ezt a viselkedést, amikor ő és csapata kerül ilyen helyzetbe akár itthon, akár külföldön.


    Tudod mi van Garancsiban?A pénzünk!Sajnálták Nikóra a pénzt,az edző pedig nem feküdt le Győzikével.A Gyurcsó gyerek rúgott két szép gólt,de az IQ-ja nagyon minuszos:még a h....gyerek frizura elmegy,de addig provokálja az ellenfelet még valaki eltöri lábát.Juhász most már minden ellene ítélt szabadrúgásnál gúnyosan vigyorog,csodálkozni fog ha egy komolyabb bíró lezavarja.Gratula,de csak a továbbjutásért!!!


    A teljes csapatszerkezet szét volt esve. A bajnoknál nincs csatár. A taktika teljes csődöt mondott, a játékosok rutintalansága miatt.
    Ami most történik, már látható volt a válogatottnál. Volt egy 2. kalapos csapatunk pacsibácsival, de ahelyett, hogy arra épített volna egy szakember, inkább szétverték azt. Ez magyar szokás és a magyar szakma betegsége.
    Casoni pedig nem rossz edző, de nincs normális, a posztján rutinos játékosa. Juhász, Oliveira, Gyurcsó...vége nincs több. Ha össze lenne csiszolva a csapat ez sima ügy lett volna. Szerintem ez az idény rá fog erre menni. Lehet az edző is. De nulláról kell csapatot építeni. A csapat gerince távozott. Calatayud-Stopira-Sándor-Niko...na ezt hívják egy csapat gerincének. Ebbe jelenleg még Juhász férne bele. Senki más.
    Ez nem Casoni hibája.
    Ilyen rossz teljesítmény után, csak jobb jöhet. Én szorítok a Vidinek és a továbbjutásnak...a BATE-t meg agyon kell verni a tavalyi blama miatt is.


    Ha azzal az alázattal focizott volna a Videoton, mint amivel az ellenfele, már a második félidő is csak formalitás lett volna....
    Ehelyett ment a szinészkedés és cselezés!
    Ez a mennyei bajnokság szinvonala az új stadionokkal, 3,5 esetleg 8ezer nézővel továbbra is csak egy angol harmadik liga színvonalát súrolja.
    Szégyen! Holnap kiesik a Fradi,a Vidinek jut még egy kör, talán a Debrecenben is.
    Aztán bohockodnak jövő nyárig,a magas színvonalú 12 csapatos mennyiben.....


    Visszataszító, hogy többször is jogtalan tizenegyeshez próbált jutni a Vidi színészkedéssel, a végén meg Kovács az arcát fogva fetrengett, pedig ahhoz hozzá sem értek. Sportszerűséget tanulhatnának a walesiektől, akik szintén nem labdazsonglőrök, viszont szívvel-lélekkel hajtanak, meg sem fordul a fejükben a bíró becsapása. Szégyen, hogy ilyen eszközöket vet be a magyar bajnok a walesi ellen.


    Hát ez elkeserítő, tragikus és felháborító volt!!
    Ez az Ivanonovszki valami botrányosan gyenge focista, egy épkézláb megoldására sem emlékszem. Amit mondott a Hajdúbé, hogy senki nem segít a társának az teljesen igaz volt. És ez az edző hibája. Ahogy az is, hogy a játékosok nem tudnak végigvinni egy 4 a 3 elleni kontrát. Botrány!
    Bezzeg amikor a TNS 3 passzal kihozta a labdát a térfeléről, akkor a vidi focistai csak lestek és egymásnak szaladtak...
    Áhh, de nem is folytatom..


    A videoton játékosai elképedtek azon hogy kifütyülték őket bezzeg a Walesi játékosokat megtapsolták a vidi drukkerek.No comment!

    http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja_2014_2015/blvideoton-the-new-saints-2427731
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2015.07.23, 10:46
    Nehéz erre mit mondani, nincs még egy olyan klub, ahol kétszer szétvertek volna egy-egy bajnokcsapatot, 2011 után most is. Erről nem biztos, hogy a 70. percben beálló Kiskokó tehet. Amíg politikusok játszótere a magyar foci (azóta megy gyengén a Vidinek, mióta Simicska kihátrált a Fideszből, érdekes), addig nehéz megmondani, kire kéne haragudni.


    Nem az a baj, hogy a velszi bajnok kicsit rosszabb a Vidinél, hanem hogy a tavaly őszi Videoton sehol nincs, tavasz végére elfogyott.


    A tegnapi meccsről ugyanaz a véleményem, mint ami Dárdai Bonaparte Mourinho Messiás Pálnak volt a feröeri győzelem után: mossunk fogat és köpjünk egy nagyot.


    Szvsz. ez a walesi csapat jóval gyengébb, mint a Videoton. Kaput eltalált lövésük alig volt, a saját térfelükön töltötték a mérkőzés 70%-át. Ennek sokkal simább párharcnak kellett volna lennie.


    Csak rugtak egy gólt és hosszabitásra vitték a párharcot, idegenben nagyjából ezt lehet csinálni .Ez sokminden volt csak sima nem , és nem igazán láttam a videoton játékosain hogy minőségileg lényegesen jobbak lennének , mint a Welsiek.


    A tegnapi meccs a foci szégyene volt! És ez nem a csapat hibája volt hanem az egész szakmai vezetésnek a hibája. Teljesen világosan látszott hogy nem készültek a meccsre. Azért ebben a csapatban sok válogatott játékos van, és rohadtul nem tett jót nekik még mentálisan sem ez az egész.

    Az edző szavaiból egyértelműen kiderült hogy nem ebben a keretben gondolkozik, tehát új keretet akar kreálni. De etikailag és szakmailag szerintem így sem helyes, és valahogy nálam nem vall profi edzőre.


    Fejér Megyei Hírlap szerint Ivanovszki egyre görcsösebb lesz, mert a nézők minden kihagyott ziccerre után Nikót éltetik... sejtettem, hogy nemsokára mi leszünk a hibásak az egy gól/ fél év teljesítményért.


    Engem azért érdekelne Burcsa úr véleménye is. Mert ezt az ultraszar hollandot, meg ezt a semmire se jó csatárt ő követelte a csapatba.
    A holland gyereknek egy jó helyezkedése nem volt, a védőkröl lejövő lasztikat nem tudta összeszedni, lassú volt, labdakezelési hibái voltak, pontatlan volt, mikor lehetett volna feljátszani a labdát. Kiváncsi lennék mit kellett volna benne látni?
    Egy csatár meg tudjon már az ötösről a tátongó kapuba találni...

    a leg szörnyűbb azonan az elképzelés nélküli káosz volt. Már-már bohózatba illő gyakorisággal futottak egymásra a játékosaink, több olyan ütközés volt, mikor vidis ütött el vidist, a 3 méterre lévő társat se tudták megjátszani...
    le a kalappal Casino öhm Casoni előtt, ha ebből képes lesz rendszert faragni, és a játék viszonylag gyorsan összeáll.
    ami közelező neki, mert a bajnokságban hamar le lehet maradni, és a BL/EL is csúf lesz így ....
    én jelenleg azt hiszem, Mösszijő Kászoni már nem fehérvárott ünnepli majd az új bort...


    Hazaértem... ennyi elkeseredett embert egy BL továbbjutásnál még nem látott a történelem. Annyira szar minden, hogy nem is érdemes írni róla. A burcsa bébiknek sikerült még ezt a semmit is alulmúlniuk.

    Respect Carrillo, köszönöm, hogy nem játszottak Nálad ezek a senkik és így kaphattunk egy kis örömöt, amit érdemtelen emberek irigyeltek tőlünk és amiben a közeljövőben részünk nem lesz. Megismerhettünk Benned egy szakmájával és szurkolóival szemben alázatos talpig úriembert. Sajnos nagy a kontraszt a nekünk itt maradt Burcsa-Casoni párossal szemben.
    Videoton mindig lesz, most egy kicsit meghalunk (volt már ilyen sokszor az életünkben), de túl fogjuk élni.


    Casonival gondok vannak az eddigiek alapján, kérdés, a csapat meddig hisz benne. Szerintem ha egy játékos nem érzi, mit akar az edző (mert ilyen korán még aligha lehet szó edzőbuktatásról), vagy azt hogyan tudja megvalósítani, az nem az ő sara.


    Egy hete azon ment az anyázás, hogy nem vihettünk ki csatárt. Erre 0-0-nál, az 55. percben lehozza? Mit játszunk támadásban? Ha van alternatíva emberben vagy játékban, mondjad. Én nem látom. Ez személytől független: ha nincs másik csatárod, akkor nem cseréled le az egyetlent. Kivéve persze, ha védeni akarod az eredményt, ahhoz meg elég korán volt, nem?
    De ha ez volt a célja, hét akkor azért hibázott.

    Legalább ekkora baj, hogy semmilyen komoly nyomást nem tudunk rájuk helyezni, pedig láthatóan a seggükön veszik a levegőt. Mi is...

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=30&na_step=30&t=9018177&na_order=