magyarfutball.hu

Skonto FC - Debreceni Vasutas SC-TEVA 2 : 2 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 2 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 0 (1)
  2. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: ingersheim
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2015.07.17, 18:19
    Ez nem egy izzadságszagú döntetlen volt.
    Ebből tovább lehet jutni.


    Gyomorfordítóan bárgyú futballt mutat a Debrecen már nem először. Semmi elképzelés...rengeteg hiba,lassúság. Az antitálentum Balogh Norbert ,lépegető exkabátor pedig eddig nemzetközi szinten a magyar utánpótlás szégyene!! Megértem,hogy Storck kihagyta a vb keretből...A sz.arhalom Kondásnak az kellett,hogy Sidibe lesérüljön,hogy beállítsa az új feketebőrűt,aki rögtön bizonyított is...Disznószagú kondásna fogalma sincs a fociról...de Debrecenben ez jó és megfelel..nem divat felállni és lemondani...jó a langyiban...ez a Riga még a babettától is gyengébb. Lehet,hogy itt még továbbjut a Loki,de a vidihez hasonlóan teljesen értelmetlenül...


    Nem volt nagyon rossz, de a jóhoz kb. olyan messze volt mint Makó Jeruzsálemhez. Ennek ellenére bízom benne, hogy itthon jól elpáholjuk őket és továbbjutunk. Viszont az itthoni bajnokságban több csapat is erősebb, mint ez a Skonto, úgyhogy nehéz lesz majd ilyen játékkal jó helyezést elérni. Hajrá LOKI! Mindörökké hajrá Debrecen!


    A Loki védelme egyre gyengébb, Mészáros és Máté is már jóval tul van a pályája csúcsán, nem kellene őket erőltetni! Borzasztó, hogy évek óta nincs megfelelő belső védő! Balogh még fiatal, neki egy két gól kell és utána jó lesz!! Az, hogy évek óta nincs minőségi igazolás, sajnos most üt vissza! Érdekelne, hogy hová lett az a nem kevés pénz, amit a csoportkörbe kerüléskor kaptak, mert játékosokra nem költöttek, de akkor mire????


    Ez a Riga jobb mint a Sutjeska, de még mindig jóval gyengébb a Debrecennél. Ennek ellenére majdnem sikerült megint kikapni a gyengébb csapattól, és akkor vért kellett volna izzadni a visszavágón - persze lehet, hogy így is kell majd... Nem tudom, a Loki mikor tanul már a saját hibáiból. Nem tudnak végigkoncentrálni egy teljes meccset.


    A játék képe alapján nyerni kellett volna, de túlságosan visszavett a Loki, amikor megszerezte a vezetést,


    A nemzetközi kupában idegenben két gőlt lőni, az jó.
    A nemzetközi kupában első meccsen két golt kapni otthon, az rossz.
    A Skonto-nak nagyon fel kell jevulmnia, mert otthon sem tudtak dominálni. Jó lenne, ha a B közép a nemzeközi meccsekre fegyverszünetet hirdetne és bejönne szurkolni, mert nem lefutott ügy.

    Több jó teljesítmény volt, pl. Balogh Norbi nekem tetszett, jól dolgozott végig (persze voltak hibái) - ebben az évben nagyot futhat


    Borzasztó volt nézni azt a lazaságot, amit a rigai pályán láthattunk: sehol a biztonságiak védő-sorfala, sehol egy kutyás rendőr, sehol egy véna-szkenner, csak sima drótkerítés az utcai parkolóhoz, sehol szögesdrót, szabadon (ingyen) meccset bámuló biciklisták...
    Micsoda fertő, micsoda felelőtlenség!
    Tövig rágtam a körmömet, hogy vajon Pajnáékat nem éri-e valami atrocitás?


    mondjuk szerintem a lokinál ennél sokkal alapvetőbb problémák vannak. Pl. nem ártana mozogni is, mert az álló emberhez passzolást már ilyen csapatok is le tudják követni.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=90&na_step=30&t=9018140&na_order=
    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2426507
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2015.07.17, 15:22 (szerk.: 2015.07.17, 15:22)
    Kondás Elemér: Nagyon jól kezdtük a meccset, elég hamar sikerült vezetést szereznünk, ami fontos volt. Utána érthetetlen módon magunkra húztuk az ellenfelet, és egy hiba után hagytuk, hogy kiegyenlítsen. A második félidőben átszerveztük a játékunkat, de nagyon könnyen engedtük, hogy a Skonto gólt szerezzen. Aztán átvettük a játék irányítását, uraltuk a mérkőzést, helyzeteket alakítottunk ki, és sikerült gólt is szereznünk. Végigtámadtuk a második félidőt, de csak kiegyenlíteni tudtunk, így egállal várhatjuk a visszavágót. Meg akartuk szerezni a győzelmet, a végén is arra biztattam a fiúkat, hogy támadjunk, és a csere is ennek szólt. A két idegenben rúgott gól sokat számit, hazai pályán ki kell vívni a továbbjutást.


    Tamaz Pertia: Nagyon jó és szórakoztató mérkőzést játszottunk, kemény csata volt. A végére picit elfáradtunk, mert nem volt már lehetőségünk a frissítésre. Karašausks nagyszerűen játszott, extraklasszis teljesítményt nyújtott, és két gyönyörű gólt szerzett. Talán nem ő volt a mezőny legjobbja, de az biztos, hogy a két legszebb pillanat az ő nevéhez fűződött a pályán. Az ellenfelünk frissebb volt, mert náluk már kezdődik a bajnokság. Lelkesek voltunk, de pici rutintalanok, nagyon fiatal a csapatunk még. 2-1-nél azt hittük, hogy már megnyertük a meccset.

    http://www.csakfoci.hu/nemzetkozikupa/europaliga/node/194781
    https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/itthon-ki-kell-vivni-a-tovabbjutast