magyarfutball.hu

The New Saints F.C. - Videoton FC 0 : 1 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 1.75 (4 szavazat)

játékvezető: 3.5 (4 szavazat)

hangulat: 2.5 (4 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 2 (1)
  2. 1 : 2 (1)
UEFA Bajnokok Ligája 2. selejtezőkör 1. mérkőzés
helyszín : Oswestry, Park Hall
játékvezető : Valášek Ján (Szlovákia)
nézőszámok:
  1. tnsfc.co.uk: -
  2. nso.hu: 1.000
  3. vidi.hu: 1.068

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: Feyyaz
    2015.07.15, 22:16
    Nekem Dinnyés és Mausz neve jut eszembe a meccsről;
    82-ben ifistaként ők védtek egy-egy félidőt a Vidiben egy Békéscsaba elleni meccsen, mert mindkét kapusuk (Disztl P. és ha jó emlékszem Eller) megsérült


    Nem,nektek akkor Disztl P.mögött Paulusz volt a cserekapusotok! Én is emlékszem erre az esetre...
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2015.07.15, 19:33
    Bernard Casoni: Az egygólos idegenbeli győzelem jó eredmény a Bajnokok Ligájában. Jó első félidőt játszottunk, sok helyzetünk volt a gólszerzésre. A második félidőben már nehezebben kerültünk helyzetbe, de megtettünk mindent, hogy gólt szerezzünk, és ez végül sikerült is. Természetesen ennél jobban szeretnénk játszani a jövőben, de ez volt az első meccsünk a BL-ben, a lényeg pedig az, hogy nyertünk. Nem volt sok lehetőségünk az összeállítás terén a meccs előtt, azt is tudjuk, hogy csatár nélkül nem könnyű játszani, az egygólos győzelem ilyen körülmények között jónak mondható.


    Craig Harrison: Nem kaptuk mást, mint amit vártunk. A Vidi nekünk esett, folyamatosan megpróbált támadásokat vezetni, jól játszottak az első félidőben, de fegyelmezettek voltunk, nem találtak fogást rajtunk. Nagyon sajnálom, hogy gólt kaptunk, mert nem volt benne a játékban. Azon az átlövésen kívül a második félidőben nem nagyon volt helyzete az ellenfélnek, a kapusunknak nem sokszor kellett közbeavatkoznia. Egészen a lefújásig reméltem, hogy betalálunk, sajnos nem sikerült. Most is úgy gondolom, hogy megvan az esélyünk a továbbjutásra. Nehéz lesz, de ha hiszünk magunkban, sikerülhet.

    http://www.vidi.hu/2015/07/14/bernard-casoni-a-legfontosabb,-hogy-gyozni-tudtunk-idegenben-.html
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2015.07.15, 19:31
    Tegnap lehetett látni mit is akarna Casoni, csak azt is látni, hogy sokan nem találják a helyüket ebben a rendszerben.

    Tavaly volt ugye a már ÖT éve alkalmazott 4-2-3-1, Casoni meg a 4-1-4-1-et akar játszani.

    Simon az előző rendszerben jól működött mint az egyik szűrő, megvolt a stabilitás is. Sándor meg mellőle osztotta le szélre a labdákat. Simonnak csak az volt a feladat, hogy szereljen, és adja oda neki a labdákat.

    Most viszont ő volt a hátsó ember, és mint mélységi irányító kellett volna leossza a labdákat, de erre ő nem képes. Mind Kokó, mind Pátkai feljebb játszott, de hozzájuk már nem jutott el a labda, max a védelemhez, akik meg hátragurigáztak. Ez a fejetlenség volt tapasztalható a zöldek ellen is. Simon minden csak nem labda biztos, láthattuk is a Somalia esetet is. Mikor a két belső ember visszajárt labdáért akkor megindult minden előre, de nagyon nem működött Casoni rendszere, ami még akár jó is lehetne, de kell vagy 10 meccs mire ezt begyakorolja a csapat, annyi időnk meg nincsen ugye.
    Pátkai talán jobban megoldaná ezt a posztot, mert a mélységi passzokban is jobb, pl ő ugratta ki Gyurcsót is amikor erre a posztra keveredett.
    A szélsők nem találták a helyüket sem, Kokóhoz se jutott labda, ehhez a Koltai vészcsatárhoz se kellett volna ragaszkodni. Simán jobb lett volna egy 4-6-0 Kicsiben még így is jobban meg lehetett volna szivatni őket kicsiben a földön.

    Persze mi könnyen beszélünk, mert ismerjük már játékosokat, valakit innen, valakit más csapatból, Casoni meg max ismerkedik jelenleg, de azért pár kérdést felszínre hoz.

    Még meg is érteném Burcsát az ügyben, hogy le akarta váltani Carrillot, mert tényleg lemeccselték néhányan a spanyolt, és elért kb a teljesítő képességének végére.
    Viszont az eddigi felépített taktikánkat az egész latin vonalat kivágta a kukába, és egy teljesen idegent rakott be más taktikával, és sztrájktörőkkel töltötte fel a keretet.
    Vannak csapatok ahol megvan a kialakult játékrendszer, és csak az új játékosokat kell beépíteni, és egy hasonló edzővel még csak a játékrendszer sem sérül. Sousa és Gomes között se volt annyi eltérés, Carrillo meg egyenes visszatért a Paulo felállásához. A Fecze Nikó felállásban pl Nikó Kokó helyén játszott, és nem mint második csatár.

    Jelenleg nem csak az a probléma, hogy elmentek játékosok, hanem az is, hogy a régiek se találják a helyüket ebben a rendszerben.

    Casonit nem lehet még felelősségre vonni ez miatt ő teszi a dolgát, a saját képére formálja a csapatot, de muszáj volt nekünk ezt pont most megtennünk?


    Hát nem tudom, lehet, hogy Gyurcsó a jobbak között volt tegnap, de ez maximum azt jelenti, hogy kevésbé volt szar.
    A ziccerét gyermetegen oldotta meg, a második félidőben is volt olyan kontrakezdeményezés, ami rajta halt el, annyit tötymörgött. Az persze pozitív, hogy hajt, remélhetőleg ez az alap lesz nála, a gólja is rendben volt, de én ennél sokkal többet várnék tőle.


    Tavasszal (abban a szakaszban tényleg) gyengén fociztunk, egy összeszokott, összerakott csapattal. Most gyengén fociztunk egy alakuló csapattal, kényszerjátékosokkal bizonyos posztokon. Ettől még nem volt elviselhető a tegnapi meccs, de speciel ezt a két nyilatkozatot teljesen felesleges összehasonlítani.


    Visszatérve a tegnapi meccsre, abban szerintem voltak biztató momentumok a jövőre nézve. Mindenekelőtt Gyurcsok Ádám, aki úgy kb. a két évvel ezelőtti szintjén mozgott, nagyon jó volt látni ezt a tehetséges fiatalembert, visszatérve régi önmagához. Kovács Pistiben én soha nem láttam fantáziát, de tegnap az első félideje nem volt rossz. A csapatot szerintem a tegnapi pozitívumokra építve össze lehet rakni, akár úgy is, hogy a meglévő adottságú játékosokra építi az edző a taktikát (tehát nem a középcsatáros játék erőltetése, hanem a támadó középpályások szerepét és adottságait kihasználva).


    Gyenge meccs, gyenge ellenfél, rengeteg hiba, gyenge játék - győzelem. Még mindig jobb, mint ha utóbbi sem volna. smiley Azért a visszavágón pár lendületes, pontos akció, két-három gól kell ahhoz, hogy ne a minimum minimumáról beszélhessünk.


    Hősiesen kibekkeltük az 1-0-t... Kiskokó a 2. félidőben (ismét) sehol sem volt. Carillo teljesen leépítette.


    Nem hiszem, h Carillo épitette le. Volt már egyáltalán olyan európai kupameccs vagy válogatott meccs, akár a Sousa érában, ahol nem nyomták el ? Pedig technikailag kiemelkedett az első félidőben, lehetne a magyar Messi.


    Dikk, több lengyel van Walesben, mint magyar.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=30&na_step=30&t=9018177&na_order=
     
  4. avatar: NNS
    2015.07.14, 21:17
    Eddig nem sok dolga volt, és az a kevés se okozott gondot.
    Szerintem ha nem is győz most a Vidi, a visszavágón simán behúzzák a meccset, 2-3-4 góllal.
     
  5. avatar: FoB73
    2015.07.14, 21:11
    Nekem Dinnyés és Mausz neve jut eszembe a meccsről;
    82-ben ifistaként ők védtek egy-egy félidőt a Vidiben egy Békéscsaba elleni meccsen, mert mindkét kapusuk (Disztl P. és ha jó emlékszem Eller) megsérült
     
  6. avatar: NNS
    2015.07.08, 03:20
    A walesi gárda lesz a Vidi ellenfele.
     
  7. avatar: magyarfutball.hu
    2015.06.22, 12:41
    Csapatunk a BL második selejtezőkörében a B36 Tórshavn (feröeri) - The New Saints (walesi) párharc győztesével játszik. Az első mérkőzést idegenben rendezik, a másodikat pedig Székesfehérváron. Fontos információ, hogy csapatunk egyik mérkőzésére sem kell szurkolói kártya a belépőjegy megváltásához.

    http://www.vidi.hu/2015/06/22/elo-bajnokok-ligaja-sorsolas.html