magyarfutball.hu

Birkirkara FC - Diósgyőri VTK 1 : 4 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4.33 (3 szavazat)

játékvezető: 4 (3 szavazat)

hangulat: 4.33 (3 szavazat)

1...5
UEFA Európa Liga 1. selejtezőkör 2. mérkőzés
helyszín : Ta' Qali, Ta' Qali Stadium
játékvezető : Radovanović Pavle (Montenegró)
nézőszámok:
  1. birkirkarafc.com: -
  2. Nemzeti Sport: 1.000
  3. dvtk.eu: 1.200

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2014.07.11, 13:36
    Paul Zammit: - Ez egy egészen más mérkőzés volt, mint a magyarországi, tele fordulattal. Az első félidőt nagyon lassan kezdtük, de a kapott gól után jól reagáltunk. A második félidőben próbáltunk nyomni, mert hátrányban voltunk, de a hibákat, amit elkövettünk, azt megbüntette a DVTK. A helyzeteket megteremtettük, azonban velünk ellenben a Diósgyőr nem csak kialakította, hanem értékesítette a helyzeteket. Gratulálok a DVTK-nak és a legjobbakat kívánom nekik.


    Szivics Tomiszláv: - Hoztuk a kötelezőt, gratulálok a csapatnak. Egy pillanatra sem gontoltam arra, hogy nem sikerül a továbbjutás. Már az első mérkőzés után is mondtam - amikor néhányan kritizáltak -, hogy az étteremben is a desszert után jön a számla. Elértük a célunkat, továbbjutottunk magabiztos, szép játékkal. Ahhoz is gratulálok, hogy hat pontot szereztünk a magyar focinak és örömet okoztunk a sok DVTK-szurkolónak, köszönöm azoknak, akik Máltára is eljöttek szurkolni.

    forrás:
    http://dvtk.eu/hirek/tovabbjutott-a-dvtk/7939/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2014.07.11, 13:28
    Meg van a diógyőri Messi Barczi Dávid! Csak azt nemértem szivics miért nem játszatja? Öt és Nikházit követeljük mint szurkolok a KEZDŐBE VELÜK!!!


    Végre volt egy normális közvetítés egy normális hanggal egy vérprofi szpíkerrel.A Fradi meccs kis **** hangú közvetítője pedig kész katasztrófa volt!
    Egyébként a DVTK az első félidei töketlenkedések után a cserék hathatós közreműködésével megmutatta a különbséget/nem statisztikailag/ a két csapat között és ez a teljesítmény már pozitív előjeleket ad a továbbiakban. Gratula a DVTK-nak.


    De szánalmas Diósgyőri szurkolók vonatoznak egy Máltai csapat legyőzése után ,emlékszem Győrben is vonatoztak 6percel a vége előtt 4:2-re mentek aztán 5:4 lett az ETO-nak ,hogy ledöbbentek az vicces volt de a vonatozás olyan ovodai viselkedés !


    A mutatott játék persze csak helyenként emlékeztetett a focira, remélem ez csak a nyár miatt van...vagy vissza kell még satnyulni a vébé után az érzékeknek. smiley Ettől függetlenül a győzelemnek örülök, szép volt fiúk!


    3 potya és 1 lesgyanús gól, de a lényeg a győzelem! Nem ég a magyar foci még jobban smiley Grat. a DVTK csapatának!!


    1-2 DVTK gólnál volt egy kis Celic Niksic érzésem, de valószínű, hogy szegény kapus nem fogott ki túl jó napot. Megérdemelt továbbjutás, de remélem, hogy a következő körre jobban felszívja magát a DVTK, ez is lehetett volna alázás is (már az elején), ha 1-0-nál nem áll vissza a magyar csapat és hagyja, hadd játszadozzanak a máltaiak...


    Nem ertem, miert jo a kozmedianak, ha a magyar focinak rossz hiret kelti...
    A kulonbozo mediumokban megszoktam, hogy tudatosan gyalazzak a magyar futballt, de a kozmedia allitolag OV felugyelete ala tartozik, radasul az nb- et is kozvetitik, tehat erdekuk volna nem szandekosan sza.rozni a honi futballt.
    Erre mi tortenik, ide tesznek egy segghule riportert, aki totalisan felremagyarazza a merkozes torteneseit, a magyar jatekosok teljesitmenyet elhazudja, a szerencsenek meg az ellenfelnek tulajdonitja a goljainkat. Es ami a legrosszabb, ezeket a kozvetitesben elhangzo" teveszmeket" a koztudottan a magyar futballt gyulolo hazai sajto tenykent kozli.
    Velemenyem szerint a DVTK-Birkirkara oda-visszavago kozvetito riportere mindket meccsen sulyos szakmai hibakat vetett, ezzel veletlenul vagy szandekosan kart okozott a magyar futballnak.
    Az elso meccsen kozolte, hogy Bacsa 93. perces golja ongol volt, a maltai hatved lotte. Akarhany visszajatszast neztunk meg, egyik sem igazolta a felteveset, o megis kitartott a fantazmagoriaja mellett.
    A visszavago elso goljanal kozolte, hogy Elek beadasat a buta kapus beverte a sajat kapujaba, szerinte egyertelmuen ongol volt. A valosagban persze mindenki lathatta a visszajatszasokban, hogy Elek becsapta a kapust, mindenki - a kapust is beleertve - arra szamitott, hogy beadas kovetkezik, viszont Elek ravaszul erobol a rovid felsore bombazott, mire a kapus rajott, mi van, mar csak beleerni tudott a golba tarto lovesbe. Hatalmas egyeni megoldas volt Elektol, mint ahogy a Bacsatol is a 93. perces gol, de ez a "szenzacios" riporter minkdekettonel ongolt latott, elveve a dicsoseget a magyar jatekosoktol.
    Mellesleg a tobbi diosgyori golnal is a maltai kapust hibaztatta, miszerint csak o tehetett a golokrol. Velemenyem szerint azok a kapus elott lepattano labdak voltak, nem kifejezett kapushiba, bravurral lehet csak vedeni.
    Mindenesetre a kozvetitesnek es a magyar "minosegi " ujsagirasnak hala, mar az eremenyek is megvannak. Ld. Az index cikket: "a maltai kapus tovabbjuttatta a DVTK-t"
    En nem mondom, hogy hanyatt kell esni attol, hogy egy magyar csapat kettos gyozelemm3l tovabbmegy az elso selejtezokorbol, de hogy tudatosan elferditsek az igazsagot, elvegyek a remek golokat szerzo jatekosoktol a dicsoseget, csak hogy lejarathassak a magyar focit, az azert mar gusztustalan.


    Kiderült, hogy Bacsa egyenesen arányos a nullával. Mondjuk Barczi még ezt a szedett-vedett csapatot is feldobja, de ha így játszunk, az NB2-be is kevesek leszünk.


    Grumics nem értem miért csatár poszton van, sztem szűrőben hasznosabb lenne. Barczit meg egész jó lett mióta eljött Újpestről, valóban szép gólt lőtt!


    Grat a srácoknak! Bár az első félidőben az a máltai gól majdnem elbizonytalanított! Remélem ez még csak idény eleji forma és sikerül még pár jó játékost igazolni!
    Le a kalappal a Máltára utazó szurkolók előtt! Jó volt hallani, hogy lényegében "otthon" voltunk! smile
    Mindenki érjen haza gond nélkül!
    Csak a Diósgyőr!


    Gratula. A Birkir sokkal szarabb volt, mint az odavágón, az 1. félidő nem tetszett, nagyon lassú volt a játék, a 2. félidő viszont már vállalható volt, Barczi remek gólt lőtt. Murcia azért besegített valóban.

    http://forum.nb1.hu/viewtopic.php?id=131624&p=1
    http://www.csakfoci.hu/dvtk/node/169567
    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2349001
     
  3. avatar: NNS
    2014.06.23, 14:48 (szerk.: 2014.06.23, 14:48)
    Ha továbbjut a DVTK, a PFC Litex Lovech - FC Veris Chisinau párosítás győztesével játszik a 2. fordulóban.