magyarfutball.hu

FK Čelik Nikšić - Budapest Honvéd FC 1 : 4 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
UEFA Európa Liga 1. selejtezőkör 1. mérkőzés
helyszín : Nikšić, Stadion Gradski Nikšić
játékvezető : Strömbergsson Martin (Svédország)
nézőszámok:
  1. nso.hu: 1.200
  2. nb1.hu: 2.000
  3. csakfoci.hu: 2.500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: ingersheim
    2013.07.07, 21:26
    Semmi érdemleges nem történt,30-40 jugoszláv kisfiú közelebb akart férkőzni a szektorunkhoz a mérkőzés végén, ami mutogatásban fulladt ki ,ami a legnagyobb meglepetés volt számomra a hazaiak életkora volt ,13-14 éves srácok voltak(a vezérük sem volt több 14 nél) ,ha lett is volna valami egy-két hungariansallernél többet nem ért volna az egész!A zászlós dolog pedig szintén a mérkőzés végén történt, amikor egy jugoszláv fotós-videós "úriember"( aki az egész meccsen minket videózott) a meccs végén a rendőröket megkerülve odalopózott a szektor legszélére kirakott drapériánkhoz és egy erőteljeljes mozdulatt letépte, majd Usain Bolt-ot játszva futni kezdett ,neki a 100-méteres, futás megdöntése nem sikerült ,de a 10 méteres sprintet ,fantasztikus iramban megtette!A rendörök megfogták és visszaadták a zászlót a jogos tulajdonosainak, a fotós-videós úriember pedig cserébe még elővette nekünk a jugoszláv kukiját, majd kivezették!Ennyi volt "röviden" smiley
    kép

    forum.index.hu/Article/showArticle?t=9099594
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2013.07.05, 11:46
    Gratula a csapatnak!Szerintem azért nem rúgtak több gólt,mert 4 rúgottnál még azt mondja a fotel:Kint rúgtak egy négyest,itthon biztos elintézik őket 6-7-góllal,ezt meg kell nézni.Ha kint rendezik őket le 6-7-tel,akkor meg azt:Ez már sima ügy,most már csak a cipőjüket fogják a pályára küldeni.
    Viszont az ellenfél szurkolóinak is kijár a tisztelet!Nem tudom,hogy melyik hazai tábor énekelne még 1:4-nél is.Persze mivel nem tudok szerbül,tőlem még az anyjukat is szidhatták!Énekelve.


    Szép volt Fiúk! Az elején kicsit megijedtem, de szerencsére a montenegróiaknak lett igazuk, az első mérkőzésen eldöntötték a párharc sorsát! Holender fantasztikus volt, ha kicsit rutinosabb, a 2+2-es mutatója 3+3 lett volna. King is jó volt, őt én egy sorral előrébb játszatnám, hátul veszélyes lehet a szertelensége. Diaby helyett Bobált kellene játszatni. Nagy gratula szurkolóinknak is!


    Nem egy erős ellenfél, de mégiscsak tét meccs volt, nem edzőmeccs, ráadásul idegenben. Holender már tavasszal is csillogtatta a tudását, most pedig élete első felnőtt nemzetközi meccsén két gól és egy gólpassz, hát... Jó volt ez, no!
    A Vojvodina is simán nyert idegenben, szóval jó túrának nézünk elébe!


    Holender remek játékos lehet. Nem kapkodott, mindkét lábbal csinálta, egyszerűen sütött belőle a tehetség és a lehetőség. Az kezd a gyanúm lenni, hogy bárkit leigazolhat a Kispest, Rossi úgyis beilleszti a csapatba és jó lesz. Nézegetem a neveket, tényleg semmi extra, csak egyszerűen jó a csapat.
    Itthon is nyerni kell, utána jöhet a nagyobb falat. Diaby szerintem jó volt, King is ügyes, bár őt tényleg kicsit talán meg kellene még faragni.


    Ez volt a 3.? A válogatott játékosai hol játszanak? Csak mert az angolokkal csatáznak az első helyért a selejtezőn.


    Mintha 11 Brnovics játszott volna, az erejüket jól beosztva 20 percre elég, feltűnő labdaügyetlenség.


    sok mindent elárul, hogy Délczeg és Diaby hónapok óta nem lőtt gólt tétmeccsen


    én is örülök, ne értsd félre!!
    csak iszonyat bosszantó, hogy ilyen fiataljaink vannak, mint Holender, Vécsei, Baráth...DE Rossi nem hozza be a hasonlóan nagy ász Lőrinczyt vagy Bobál Gerit, amikor ettől jobb önbizalomszerzést nem lehetne a gyerekeknek...
    de Rossi behozza az alibi Diarrát meg Mancini Fia Andrea gyereket...na ez a gáz, szerintem


    Szerinterm meg ez a felfogás gáz, mi a bosszantó? Fokozatosan kell beépíteni a fiatalokat, mindenkit nem lehet azonnal betenni. Hollender is 120 percet játszott az előző szezonban összesen, ma meg kezdő volt. Az „ alibi” Diarra posztján sincs olyan sok variáció, nem árt, ha játékban van. Amúgy szerintem nem szállt be rosszul. A fiatal olaszt meg most igazolta nyilván ki akarja próbálni mit tud tétmeccsen.


    A mai meccsnek két negatívuma volt. Az egyik az, hogy pont Diaby állt ott kihagyhatatlan helyzetben Holender passzánál, ezért legalább fél évig még bizalmat kap. A másik pedig a bekapott gól, Ilyenért még járásiban is lecibálnak a pályáról. Álló helyből felugró játékos ne fejeljen be egy kissé mögéje jövő ívelt labdát!!!! Hogyan lehet lemaradni egy álló játékosról???
    Ennek ellenére gratulálok a fiúknak, összességében tetszett, amit csináltak!


    Egyébként a tegnapi meccset kb három részre tudnám felosztani:
    1-30 perc: szörnyű meccs. Kb mint a Vidi-Mladost.
    30-60. perc: Űrfoci. Mondjuk a Celjik lestaktikája a magyar válogatottét idézte Hollandia ellen. Jellemző, hogy Diaby is mesterhármast rúghatott volna.
    60-90: a lefújásra várva.

    Igen jók: Holender (2 gól, két forintos gólpassz), King, Lovrics, Vécsei
    Egész jók: Zsiva, Ignja, Nagy G.
    Fene tudja/annyira nem tudom értékelni: Kemenes, Délczeg, Alcibiade, Diarra
    Óbazmeg: Hidi
    Különdíjas: Andreafijam a lövésért és a remekbe szabott derékon ragadásért.

    Függetlenül az ellenfél erejétől, ezzela csapattal egy sima négyest rúgni idegenben, EL-meccsen igens zép teljesítmény.
    Zsinórban 10 tétmeccsen vagyunk veretlenek.

    forrás:
    http://forum.nb1.hu/viewtopic.php?id=121618&p=1
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=60&na_step=30&t=9018387&na_order=
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2013.07.05, 11:29
    Vasilje Jovovic: Jól kezdtünk, az első 20 percben jól is játszottunk. Ezután a Honvéd ritmust váltott, és ekkor már nem tudtuk őket követni. Nagyon jól játszottak, teljesen megérdemelt győzelmet arattak.


    Marco Rossi: A fociban ugyan minden megtörténhet, de nagy előnyt szereztünk. Az utolsó 20 percben nem koncentráltunk eléggé, a Celik ekkor 2-3 olyan helyzetet is kialakított, amelyekből nagyobb baj is lehetett volna. Ezt a periódust leszámítva elégedett vagyok a látottakkal. Ha ezek után nem jutunk tovább, akkor szégyellhetjük magunkat.

    forrás:
    http://honvedfc.hu/hirek/9524
     
  4. avatar: AMiUtunk
    2013.07.02, 23:29
    Az én olvasatomban nem azért teszik át a meccset az egyik stadionból a másikba, mert az kicsi, hanem mert nincsen leválasztott vendégszektora. Íme: fent a Cselik, lent a Szutjeszka stadionja.
    http://www.europlan-online.de/stadion-%26%23268elika/verein/5505
    http://www.europlan-online.de/stadion-kraj-bistrice/verein/5559
    Pozitívum, hogy nem kell messzire utazni az egyik stadionból a másikba. smiley
    https://maps.google.com/maps?q=niksic&hl=de&ie=UTF8&ll=42.78478,18.953176&spn=0.002717,0.006244&sll=37.0625,-95.677068&sspn=47.704107,102.304688&t=h&hnear=Nik%C5%A1i%C4%87,+Montenegro&z=18
     
  5. avatar: Coimbra
    2013.07.02, 21:42
    A montenegróiakat minősíti, hogy mennyien lesznek. És nyilván a selejtezőkörök fokozásával lesz egyre több ember.
     
  6. avatar: NNS
    2013.06.28, 16:40
    Miben fogadunk hogy kétezren se lesznek a meccsen?
     
  7. avatar: magyarfutball.hu
    2013.06.28, 15:19
    Mint az Európa Liga küzdelmeinek hétfői sorsolása után egyből jeleztük, a Budapest Honvéd ellenfelének, a Cselik Niksicsnek annyira kicsi a stadionja (2000 férőhelyes), hogy biztosra vehető, az UEFA nem engedi, hogy abban nemzetközi kupameccseket rendezzenek. Az európai szövetség így is tett, így a kispestiek az odavágón a Gradski Stadionban lépnek pályára, amely létesítmény 5200 ülőhellyel rendelkezik.

    forrás:
    http://www.nb1.hu/hirek/honved-niksics-ketszer-ulohelyen-az-ultrak