magyarfutball.hu

Debreceni VSC-TEVA - Ferencvárosi TC 2 : 3 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.02.15, 17:08
    Hajrá Loki - Index Drukkerkocsma:
    Hiába játszottunk szemre tetszetősen, mert így volt. Saját magunkat vertük meg. Azzal. hogy a kapu előtt mindenki elfelejtett megfelelően lasztiba rúgni, azt jól elhelyezni. Azzal, hogy mindenki Kulira hagyatkozik, hogy majd csak bevarrja. A (csak egy kicsit) jobb helyzetkihasználással legyalultuk volna az ellent a gecibe.
    Nem értek egyet azzal, hogy a kupa megnyerésével már nincs tétje a két meccsünknek. A szememben nagyon is volt. A dobogó megcsípése igenis egy nagy cél volt nálam, az elkúrt szezon tükrében mindenképpen.
    Az első ellengólért külön "köszönet" a védelemnek a két ragyogó passzért.
    A másik külön köszönetem a királyi tévéé, az elbaszott közvetítésért (nem tudom mi volt ott Monaco-ban, de nehogy már 2,5 óra legyen egy futam...)
    Elemér: tény, hogy amikor nyilatkozott, ökölbe szorult a kezem...


    A tegnapi meccs X-es volt, volt egy ajándék 11-esetek és 1 talán meg nem adott...
    10 emberrel uraltátok a meccset, ez a mi kritikánk.
    A kiállítást visszanézve az esetet jogosnak tartom.
    Összesítve a történteket, nem érdemtelen a 2:3


    Kb. annyira volt jogos a tizi, mint a kiállítás. Mindkettőre lehet azt mondani, hogy megadható, de közel sem egyértelmű.

    Be kellett volna lőni a helyzeteinket és akkor most nem lennétek előttünk. Ez van..


    Szerintem ikszes meccs volt, talán az lett volna aleginkább igazságos, de hát a fociban tudjuk hogy nincs ilyen. Évek óta a legjobban játszó Fradi volt amit itt látni lehetett, nem véletlenül nyertetek. És sok ilyen színvonalú és hangulatú meccs kellene az NBI-ben, akkor előbbre tartana a magyra foci is.


    Szerintem meg a Moniz éra egyik leggyengébb Fradija volt tegnap.
    A nemzetközi szeplés elbukása és a sérüléshullám miatt IS tán.
    Nem tudom ennyi ember mikor betlizett egy időben nálunk, pl :Besic, Böde, stb.
    Védelem, középpálya és a csatársor is bizonytalan volt. Szóval mi nem játszottunk jól.
    Nálatok is voltak komoly problémák, de a két csapat magyar szinten ennek ellenére áltagosnál izgalmasabb meccset hozott össze (hibákból).

    Megjegyzem töménytelen olyan meccs ment el, vereség vagy döntelen ahol sokkal jobbak voltunk mint az ellenfél (még szerintük is) de most pont fordítva történt. Van ilyen is.

    Nem kéne a néger csatárotokat elengedni, mert Ő elég komoly értéket képvisel.


    Dehogy volt ez egy jó Fradi. Milyen gólokat kaptunk? Az első egy vicc, a másodiknál rosszul helyezkedtünk, a harmadik meg kapushiba. 10 emberrel fáratdan is jobbak voltunk.
    A kiállítás szerintem nem volt. A zöldek mostanában nagyon rápörögtek a lábtörések miatt a szándékos-nem szándékos dologra. Ez egy elkésett belépő volt, de nem szándékos.

    Az idényről meg annyit, hogy tényleg jó lett volna a dobogó, de igazából nem érdemeltük meg, csak az utóbbi néhány meccsen (meg a Győr ellen az első fordulóban) játszottunk jól. Ez van. Nem lehet mindig a csúcson lenni, meg akkor amúgy sem tudnánk értékelni semmit. Régen egy ilyen idényért mit nem adtunk volna...
    A jövő év vízálasztó lesz minden szempontból. Kíváncsi leszek kikkel vágunk neki, egy hónap múlva már okosabbak leszünk, és megláthatjuk, hogy mik lesznek a célok.


    Szerintem a tegnapi vereségünk három okra vezethető vissza:
    1. Felelőtlen játékospolitika
    Ez eddig nem volt ránk jellemző, de most mégis ez az egyik ok. Korhutnak mellé nincs még egy ember, aki helyettesíteni tudná. Szűcs inkább középső védő, Simac is inkább középső védő (vele nem is tudni mi van...), elengedtük Mohlt és Mardaret. Gratulálok ehhez a klubnak!

    2. Kondás és stábja csodálatos taktikája
    Amihez akkor is ragaszkodnak, amikor nincs meg a létszám az egyes posztokra! Ha végképp nem lenne védőnk, akkor is ezt játszanánk, legfeljebb Erdélyi állna be a balbekk posztjára. Arról nem is beszélve, hogy 1 Pölöskeyt, egy Szűcsöt és egy Spitzmüllert elbír a csapat, de csak külön-külön! Így együtt a hármat biztos nem. Arra Kondásnak kellene magyarázatot adni, hogy miért nem Ramos kezdett, és miért kellett Pölöskey szenvedését nézni a második félidő közepéig.
    Ha nincs meg egy poszton a megfelelő minőségű játékos, akkor miért nem lehet taktikát váltani? Egy 3-5-2-t simán el tudtam volna képzelni, két szűrővel középen (Ramos-Spitz), Bódival és Selimmel a két szélen, és Cicóval irányítóként. Elől meg ott lett volna Adamo és Szécsi. De neeem, ezt nem lehet, mert valaki azt verte a stáb fejébe bele, hogy csak ez az egy taktika létezik, Szécsi meg középpályás, nem csatár. LOL!

    3. Bognár spori ténykedése
    Ez a játékvezetőnek nevezett senkiházi már a második meccsünket csalja el egy szezonon belül (ideveszem a szuperkupát is). Végig szövegelt a játékosainknak, Mészárosnak sárgát adott a semmire, pontosabban Böde balett mozdulatára, Máté kiállítása meg... Szombaton a BL döntőben hasonlóért sárga sem járt Dantenak, ez a nyomorult meg egyből kiküldi Mátét. Az eset után pedig Ramost szúrta ki magának, végig pofázott neki.

    Az első félidőben ennek a gyenge Fradinak ajándékoztunk 2 gólt, és még 10 emberrel is domináltunk ellenük.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=41070&na_step=30&t=9018140&na_order=
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.12, 15:35
    tök jó, hogy nyertünk. de ahogy játszottunk az nagyon nem volt tök jó.
    gundi meg, inkább maradjon talpon.


    kondás a két 11-sel nem érezte a hazai pálya előnyét smileyDD


    mocskosszar játékkal sikerült nyerni. máskor meg jóval sem.
    ilyen antifocit nem nagyon játszottunk Ricsi alatt.
    3 pont, fátylat rá.


    Ez tényleg gyenge volt...
    A vicces az, hogy a láki ott bohóckodott végig a kapunk előtt és mégis mi hagytuk ki a legnagyobb helyzeteket.
    Máté kiállításával egyenlő létszámba kerültünk. Daninak ma minden eddigi hullagyenge produkcióját sikerült alulmúlnia.
    Ennyire gyenge védő soha nem játszott fradimezben.


    Csak ketten akartak játszani ma: Jova és Somalia... a többiek üresjáratban voltak, vagy még úgy sem


    a 2ik félidőben komolyan fontolgattam, hogy vereségre játszunk e. 20 perc alatt nem rúgták egymáshoz a labdát a játékosaink. még véletlenül sem.


    egyébként olvasom, hogy jó meccs volt meg hajtós meg potyogtak a gólok.
    nos, szerintem ha egy példán kellene bemutatni, hogy miért iszonyatosan szar a magyar bajnokság, akkor erre pont jó lenne.

    kezdhetnénk a "stadion" bemutatásával, röhejes h a tvn át látszik h mekkora ingatag ócska olcsó szar az egész. utána fókuszálhatnánk a pályára, ahová ma már csíkokat sem tudnak belenyírni, ellenben szemmel láthatóan görönygyös, úgy felpattan a labda minden gurulásnál h fájdalmas nézni.

    ezután mondjuk menjünk a csapatokra, egy évezred csapata Comic sans betűtípus mezben feszít, röhejes, nincs lejjebb.

    majd jöhetne a legtragikusabb. Maga a játék. Hogy nincs 4 egymáshoz való passz. A nevetésgesen ostoba gólok. Hogy nem tudnak levenni egy labdát, hogy futtában senki nem tud megcsinálni semmit. Hogy elbotlanak a játékosok a saját lábukban. Az egész meccs összképe, egyszerűen katasztrófális.
    Lehet h nem kellett volna belenéznem a Reál S - Reál M 3-3 meccsbe. De ami ott folyt, az valami egészen más sportág. Ott lendület van. Ott mintha nem pattogna a labda, hanem folyna, embertől emberig. Ott nem akkor jön a másik csapat, ha az ellenfél odapasszolja, ha kicsuszik a talpa alatt, ha seggbénán hasraesik mint itthon. Ott akkor jön az ellenfél a labdával ha valaki kőkeményen odalép, ha az egész csapat letámad és megszerzik valahogy verítékkel. Nyugaton a labdavesztések 10%-a ki nem kényszerített hiba, nálunk itt Magyarorszégon 90% ilyen. egyszerűen egészen elképesztően nagya különbség. Ez a Sopciedad spanyol kiscsapat, ha kapnának egy tisztes prémiumot, és egy nyugati minőségű pályát ahol játszanának, hogy verjék meg 10-0 ra a Lákit vagy a Fradit _röhögve_ megcsinálnák, még a félidő előtt.


    A tegnapi meccsen az összes tavaszi meccsünkhöz hasonlóan kb 10-szer kaptam infarktust. Észrevehető, hogy középpályánk gyakrolatilag nem létezik. Józsi 0, Cukic egy kicsivel több. Hátul nagy a bizonytalanság. Kleint tegnap rossz volt nézni. Ha már csak 1 méteres előnybne van az ellennel szemben, akkor rá sem startol a lasztira és rögtön felveszi a védekező módot. Sváb bakker valami hihetetlenül szar bal hátvédnek. Besic hajmertesztő hibákat vétett.

    Böde meg valami elkeserítő. Nem elég minden 5 meccsen hatékonyan játszani, elég lenne minden meccsen egfy gól vagy 1 gólpasszt tolni. A túloldalon Kulabácsi ugyanazt az "erőcsatár" játékot nyomja, ugyanakkor őneki nem kell kizárólag a beadásokra várnia, ő visszajön zséért és beviszi, ha kell 2 ember közt is. Daniból nem nagyon lesz jó focista. Tegnap a legészrevehetetlenebb, a legmegjátszhatatlanabb játékosunk volt.

    Holman zseniálsi képességű játékos súly és izom és kondi nélkül. 2 meccsen 2. gólpassz újoncként. Szép jövő várhat rá, ha az utóbbi hiányosságokon segít az ő edzője.


    Kulabá tegnap is tarthatatlan volt, folyamatos veszélyt jelentett, a magyar mezőny legjobb csatára szvsz.

    Holman: a második félidőre szinte teljesen elfogyott, sokszor elnyomták, és látszott az is, hogy az NBII-es ritmushoz van még szokva, időnként kicsit lassú és túl széles mozdulataira nem jutott idő. De lesz ez sokkal jobb is szerintem! Külön öröm volt, hogy Soma góljánál felül tudott emelkedni azon, hogy belőheti élete első NBI-es gólját, és lepasszolta, szerintem ez nagy dolog és azt mutatja, hogy csapatjátékos, megfelelő játékintelligenciával.


    Az volt a szerencsénk, hogy Bognár egy harmadik tizit már nem mert megadni, pedig az a végén Sidibével szemben sokkal inkább az volt, mint az első, ami nagyon nagyon véleményes.

    Besics akkor az utolsó meccsen nem fog játszani? Fasza lesz...


    pericset és ionescut elkéne felejteni. tényleg nem értem, hogy miért nem orosz játszott helyettük. gyakorlatilag tétnélküli meccs volt,ehhez képest a várhatóan távozó , fogalmatlan, tötyimötyi perics járszik.

    ionescu se tűnt ilyen fogyatékosnak korábban. én csukicsot is elfelejteném


    Azért a második lassításon tökéletesen látszott, hogy Sidibe is pont ugyanúgy kapaszkodott Klein mezébe, és tolta lefele a földre... Klein pedig magával rántotta gyakorlatilag. Ha ezt nem teszi meg, és gólt kapunk miatta, akkor most mindenki azon vitatkozik, hogy mikor legyen a nyilvános megkövezése a Nagyvárad téren.

    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=132570&na_step=30&t=9018131&na_order=