magyarfutball.hu

MVM-Paks - Ferencvárosi TC 4 : 2 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.03, 12:30
    Nem Döme tehet róla,sajnos Ő ennyit tud,mint edző! Csupán egy dolgot emelek ki a rengeteg hibáiból és ezzel mindent elmodtam, Döme a Fradinál kb, 20-23 meccsen dirigált és ez idő alatt nem volt 2 azonos összeállítás! Magyarul lassan egy éve kísérletezik a “Pali”!!!!!!!

    Ehhez Détárinak 10%-köze esetleg ha van. Én nem bántanám, te is és mindenki látja mit tudnak a fiúk technikailag, borzasztóan gyengék a legjobb összeállításban is csak középszerűek, ha a dobogóra oda akarunk érni igazolni kell!!!! (nagyon halkan mondom, mert mégis csak az én csapatom, de szarból várat nem lehet építeni!!)

    Ez a szarból vár (Jova – Grúz, Otten, Klein – Jovanovic, Hakola, Józsi, Sváb – Somalia, Simic, Abdi) mégis mennyivel gyengébb csapat, mint bármelyik jelenlegi kezdő az nb1-ben?
    Mert nekem senki ne mondja azt, hogy ez a csapat normális felkészítés mellett csak a 11. helyre lenne jó!
    Aki ezt mondja, az hazudik!
    Ottenre és Hakolára rá se lehet ismerni, pedig ők a holland első ligából messze nem lógtak ki és akkor még igen finoman fogalmaztam!
    Írhatnék még sok idézőjeles okosságot, de annyira fölösleges…….
    Ezzel a szakmai stábbal, ezzel a vezetéssel nagyot biztosan nem fogunk tudni előrelépni, igazoljunk bárkit!
    A visszafejlődésre hosszútávon teljes garanciát jelent a jelenlegi “szakmai” stáb.
    Hát hajrá! :-(((

    MÉG A KAPOSVÁR IS BEELŐZÖTT MINKET!
    11. a Fradi. Jubatovnak le kéne küldenie Oroszt+Dönét Kaposvárra hogy míg Orosz azt tanulmányozná hogy hogyan lehet 1/3 -nyi költségvetésből megélni addig Döme a Sisától venne még pár órát edzéselméletből….

    Nézzük a ‘jó’ oldalát. Az utolsó 5 meccs megszerezhető 15 pontja helyett 1-et elérve, feleslegessé váltak a szavak.
    Most már csak a tettek jöhetnek.

    Ekkora fatális véletlen nincs:

    Józsival 8 gy 6 d 1 v
    Józsi nélkül 1 gy 1 d 13 v
    Oláh-ival 1 gy 4 d 12 v
    Oláh nélkül 8 gy 3 d 2 v

    Ez a szezon a teljes dilettantizmus éve volt, minden szinten. És ez az igazán szomorú a jövőre nézve: a klubvezetés megadta a szakmai stábnak a bizalmat, de ide a Barcaból is igazolhatunk öt játékost, csapat így sem lesz, mert nincs, aki kialakítsa. S biztos az elmúlt fordulók alapján látott pesszimizmus mondatja velem, de ezt a forgatókönyvet várom a következő szezonra:
    – “kitűnő” igazolások, bizakodó nyilatkozatok
    – az első három forduló bénázása után: még épül a csapat, türelem kell
    – valamikor augusztus-szeptember tájékán a népharag miatt elküldik a stábot
    – újabb bizakodó nyilatkozatok, s kezdjük újra úgy, ahogy az idei évben, de megint nem lesz semmi
    – s így lehet éveket elvesztegetni

    Nagyon aggódom, hogy meg fog dőlni a 14 éves rekord a két bajnoki cím megszerzése között, ma reggel olvastam bele (sokadjára) Nagy Béla: Fradi huszonhétszer-jébe. Ilyenkor még jobban fáj a szívem, ilyen csapatot és körülményeket látni.

    Hát srácok!
    Végig néztem ma ezt a borzalmat és végig olvastam nagyon sok hozzászólást.
    Tény hogy ennyire szar és motiválatlan csapatunk már nem is tudom mikor volt utoljára.Tény hogy sem edzőnk,se kiemelkedő formában lévő játékosunk sincsen.Tény hogy talán 1 kezemen vagy lehet hogy csak 3 ujjamon is megtudnám számolni hogy kit tartanék meg ezek közül……és sajnos nagyon szomorú tény hogy egyre kevesebb embert érdekel a Ferencváros…..De emberek.Bárki aki valaha is tényleg a szívében érezte vagy érzi ezt a klubbot,annak azt is tudni kell hogy sosincs vége főcím dal!!!!Korszakok jöhetnek-mehetnek csapatok zárkózhatnak és fejlődhetnek,nekünk most már régóta csak a lejtőmenet jut és mindenkinek teljes joggal van tele a hócipője…de ezeken mind felül nő az hogy ennek a Klubnak a szurkolói szinte az anyatejjel kapták a Fradi vért!!!!!Mi nem egy vagyunk a sok közül…..mi a Ferencváros vagyunk!!!!!!!Annyiszor annyiféle képpen próbáltak elnyomni már minket és sose sikerült….generációról-generációra örököltük hogy mi ez az életérzés……nem az a megoldás ha leszarjuk,ha nem ha hallatjuk a hangunkat és elmondjuk a véleményünket és ez szerintem pontosan ugyanannyira a feladatunk ,mint egy hozzánk igazoló játékosnak megérteni és elfogadni azt hogy itt 3 meccs alatt lehetsz az utolsó senki-vagy a legnagyobb hős!!!!!Sosem történhet olyan hogy ne zöld-fehérben lássam a világot!!!!

    hááát, hálistennek nem láttam a meccset, csak az összefoglalót. viszont az egy életre szóló élmény volt, mert olyat még sosem láttam, hogy egy ember 4 gólból 4-ben benne van. grúztomi, gratula! prukner tárt karokkal vár majd borsodbürgözdön is, amint ott is a kiesés lesz a cél.

    Azért a sokak által istenített Fülöp és Grúz jól összedolgoztak a góloknál. A 35éves Vayer akit tolókocsival kell belökni a pályára oda vissza bőrözte mindkét szerencsétlent… Ennyit erről. Természetesen a keret háromnegyede egy kalap sz*r.

    hónapok óta írom, hogy gyakorlatilag nincs edzés, ami van azt n.t. tartja

    kaptam az anyázásokat
    most meg hirtelen mindenki uez szajkózza
    furcsa

    ps. mint szintén írtam, otten, hakola, klein nem akar a következő szezonban teljesítmény arányos bért mert látják, hogy nincs csapat

    abdit azért küldik el, mert jó a szerződése

    NINCS PÉNZ
    KUBATOV HAZUDOZIK

    Lássuk az “okokat”:

    -Abdi lezüllött
    -klikkesedő légiósok
    -Meleg volt Fehérváron, ami rányomta a bélyegét a “játékunkra”
    -Kassai befújta lápföldön a kamut
    -Siófok ellen nem volt itt a Főnök (1x van BL-döntő) cincogtak az egerek
    -Pakson sok volt a sérültünk, ennyi volt bennünk+PRO-licenc

    Végül:

    A hiba persze NEM Détári készülékében lakozik, szerencsére Gábor Főnök is kiáll mellette, hogy épülhessen-szépülhessen a Csapat.
    Asszem jövő év végén sem kell prémiumot fizetni, ha marad minden a régiben. Az ígéret szép szó, ha betartják…

    Ez a dundiégó Kis Károly mennyivel jobban összerakta a Paksot, pedig nem hiszem, hogy erősebb kerettel dolgozhatott, mint a miénk.
    Kiverték a Tromsöt az EL-ben, amelyik még az Aalesundnál is erősebb alakulat. Ennyit a szezonunkról, csak az összehasonlítás kedvéért.

    Felháborító ez a sok mellébeszélés, hozzá nem értés, ami körülveszi most a Fradit. Ennyire szétesően és lélektelenül lézengeni a pályán heteken keresztül egyszerűen BŰN egy Fraditól.
    Persze majd jövőre. Én már kinőttem a mesefilmekből, Andersen pedig már meghalt egy ideje, úgyhogy elég a vetítésből!

    HAJRÁ FRADI!

    Genes 4
    Fülöp 5, Grúz 3, Klein 6, Sváb 5
    Jovanovics 4, Oten 4, Hakola 4, Junior 4
    Oláh 4, Beliczky 4

    Batik 4
    Varga –
    Nyilasi –

    A gyengébbek kedvéért 3-tól 10-ig osztályozunk.

    nálam:Gyenes 3- Fülöp 4,Grúz 2,Klein 5,Sváb 5,-Jovanovic 4,Otten 3,Hakola 3,Junior 3-Beliczky 5,Oláh 4 …Batik 4,Varga 0, Nyilasi 0,

    Az utolsó momentum, ahogy Lórika az égbe lövi a labdát méltó befejezése a szezonnak. Egy ilyen szereplés után HOGYAN MARADHAT EZ A SZAKMAI STÁB? Minden idők legtöbb veresége. ÉBRESZTŐŐŐŐŐ! És a vezetőségnek tetszik a szakmai koncepció! Csak két dolog hiányzik a szakma és a koncepció. Gyötrelmes következő évünk lesz.

    Tud valaki szájról olvasni? Oláh elrúgta az égbe labdát. A szurkoló Oláztak neki, mire Lórika: Ba.ssz.átok a qr.va anyátokat. Na ilyen ember ez. Aki nem hiszi nézze vissza. Sajnos valamennyire tudok szájról olvasni. Döme te meg menj a pi csá ba mielőbb!!!!

    https://ulloi129.wordpress.com/2012/05/26/gyenes-a-kapuban-itt-a-kezdo/comment-page-6/#comments