magyarfutball.hu

Videoton FC - Ferencvárosi TC 2 : 0 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.15, 15:34
    Érdekes, hogy sokaknál ennyire kiverte a biztositékot ez a vereség… Nem történt semmi más, csak jött a tuti. Tudom, rossz szembesülni azzal, hogy itt tartunk, de sajnos tökéletesen a helyünkön vagyunk. Ez a keret ennyire alkalmas. Pontosan egy Schembrivel és egy Heinzzel vagyunk távolabb a dobogótól.

    Ez a szezon már az elejétől értékelhetetlen. Lehet itt beszélni fellángolásokról, meg hogy vannak meccsek, amikor az ember már annak is örül, ha kritikán aluli játékkal nyerünk vhogy. Engem az zavar, de nagyon, hogy a játékos állomány az egy dolog, h nagyon gyenge, és ha van 1-2 kreatív focistánk, mint pl.: Abdi azok a tarcsiba edzenek, de a csapatjáték és a támadások-befejezésekben semmit sem nyújtunk. Nem várhatjuk el ezektől a srácoktól, hogy Gera-Tököli vagy Huszti szintet hozzanak. Már annak örülnék, ha a felét elérnék annak, amiket ők annó letettek itt. De egyszerűen semmi. Siralomház… óvodás korom óta Fradista vagyok és a szívem szakad bele mikor a gyenge csapatunk, Fradi címeres mezben kifut a pályára és megalázza a klubbot. Nyáron nem lehet itt tökölni, vagy igazoljunk, vagy akkor nyomjuk tele magyar fiatalokkal a keretet. Ugyan ezt szerintem ők is tudják hozni.

    arra is várom a válaszokat hogy miért amortizálódik le nálunk mindenki mostanában?

    Otten
    Abdi
    Silva
    Heinz
    Tutoric
    Hakola

    mind jó spílerek, de pár hónap alatt mintha elfelejtenének focizni

    egyedül Schembri fejlődött nálunk, a többeik vissza

    Higgyétek el….Hakola szögleteit, Junior passzait nem Döme adja…
    Egyenként sokkal gyengébbek vagyunk a videotonnál… ha nem lenne ez a szar edzőjük, simán nyernék a bajnokságot megint.

    A fidi mindegyik játékosa jobb a mi bármelyik játékosunknál. Ettől függetlenül asszem kimondhatjuk, h ez egy csirkef.s volt, ennél a pápa és a siófok is tökösebben szerepelt volna. Remélem Otten és Junior végleg kijátszotta magát a csapatból.

    Ez az agybeteg azt mondja:” a védekezést úgy ahogy megoldottuk”.
    Nem kéne hozzászólnom, de ekkora paraszt nem lehet valaki.
    A videotonos gyerek átvergődik a szélen az össze vissza mozgó védőinken, majd középre gurít, mint az óvó néni az óvodában, középen egyedül álldogál a Nikolics, aztán belövi.
    A tizenegyesről meg minek beszélni.A lényeg, hogy rendben volt.

    Az az érdekes Döme nyilatkozatában, hogy azokon akarja elverni a port akik a csapat húzóemberei. Valamiért ő sohasem hibás. Felküld 7 védőt eléjük Hakolát hogy szervezzen és egymaga játssza át a középpályát és előre két csatárt. Aztán mikor teljesen természetes módon a 7 védővel nem tudunk mást csak bekkelni akkor lecseszi a játékosait.
    Meg amit mondott a szögletek elvégzésére…hát cseszd meg – hol van az leirva hogy 90 perc után be kell fejezni az edzést??? Ha látom hogy nem megy akkor még egy órán keresztül szögleteket rúgatok vele.
    A külföldiek igen is a jobbak közé tartoznak nálunk. Azt a Hakolát szidja aki múltkor megmentette a hátsóját Egerszegen. Junior az tényleg gyalázat volt, de mostanában amúgy is Sváb játszott balhátvédben (mondjuk benne sincs sok köszönet)
    Kiváncsi leszek egyébként, hogy milyen igazolásokat terveznek. Még azt se kell mondani hogy csak a selejtet lehetne összekukázni mert azért több ezer focista van mindig akinek lejár a szerződése (télen nyilván kicsit másabb a szitu). Egy JÓ szakmai igazgatóval és jó megfigyelőkkel lehetne találni használható játékosokat.
    A mostani keretet pedig meg kell nyirbálni
    Akik nem lesznek itt szerintem jövőre (legalábbis nem kellene hogy legyenek)
    Végh, Lisztes, Rósa, Balog (???) visszavonul
    Oláh megy vissza Kaposvárra (el se kellett volna hozni)
    Abdit elzavarják (természetesen ingyen)
    Morales is megy vissza
    Maróti

    Akiktől én még személy szerint elköszönnék az
    Zsivóckzy
    Kulcsár
    Junior
    Ranilovic
    Fülöp

    Ez 13 játékos. Baromi sok… Bár gondolom Kulcsár, Ranilovic és Fülöp maradni fog, Balog lehúz még egy évet és Détári szivszerelme Rósa is játszik majd jövőre is. De akkor is távozik 8 játékos. Egyrészt biztos vagyok benne hogy egy JÓ ügynök össze tudna ollózni mindegyikről egy youtube videót és el tudná passzolni őket valami balek csapatnak aki fizetne valamelyikért valami kis pénzt. Abdi, Maróti, Zsivóczky, Kulcsár, Junior, Ranilovic és Fülöp az aki azt hiszem élő szerződéssel rendelkezik és értük kaphatunk pénzt. Ezért a 7 játékosért összesen ha nem tudnak minimum olyan 300 000 euró körüli összeget beszedni akkor dilettánsok. Ha jól emlékszem mi anno Juniorért egy olyan 70 ezer eurót fizettünk kb (20 millió forint rémlik, de lusta vagyok kiszámolni hogy mennyi lehet az euróban)
    Az ő helyükre NEM HISZEM EL hogy nem lehetne találni ingyen jó játékosokat. Ott van az az ügynökség amelyen keresztül Otten idekerült például. Vagy hozni valakit vigyori Pali helyett aki ezekkel foglalkozna már most, és nem a következő szezon közepén kellene rájönni hogy 1 csatárral necces nekifutni az idénynek.

    Az meg hogy Gyurcsóval példálózik…kinek a feladata lenne lecseszni a játékost ha nem akar futni? Vannak az olyan őstehetségek akikben elég önszorgalom és akarat van és ők Bundesligáig, La Ligáig, Premier leagueig jutnak, és vannak akik a tehetségükből megélnek, el tinglitangliznak. És vannak akiket egy jó edző meghajt és ők kihozzák magukból ami bennük van. Na nálunk sajna nincs olyan aki meghajtaná őket, csak utólag büntetnek meg értetlenkednek. Ha már edzésen megszokná hogy küzdjön azért a kibaszott labdáért és hajtson rendesen akkor nem lenne az hogy meccsen is csak totojázik. De ez ismét az edző felelőssége aki nem kéri számon edzésen azt amit meccsen elvárna a játékostól

    Az a baj, hogy nincsenek jó magyar fiatal játékosok, ha vannak nem tudjuk leigazolni őket ! Nem szabad összehasonlítani egy Gyurcsót a Beliczkyvel, mert sokkal jobb labdarúgó a Gyurcsó, sajnos ! Tegnap meg beálltunk védekezni az első perctől, ezt biztos nem a játékosok találták ki, illetve meg kell nézni az összeállítást…… ezért nem is értem, hogy milyen támadójátékról beszél a döme ????????!!!! a másik, hogy amíg nb2-es játékosok ülnek a padon addig sok mindenről nem kell beszélni !! A múltból már nem lehet sajnos megélni !

    Be kell vallani nem sok közünk volt a meccshez. Végig asszisztáltunk 90 percet. Ami nálam kiverte a biztosítékot, hogy nem volt sem csap sem folyadék a büfében meccs 30. percétől. Néhányan rosszul is lettek.

    Azért az furcsa,hogy az nb1-ben évek óta kutyának sem kellő “edző”,aki nálunk a lehetőségekhez képest Mourinhoi tejhatalmat kapott,egyszer sem érzi hibásnak magát semmiben…

    Számomra érthetetlen a tegnapi összeállítás, érthetetlen a tegnapi játék. Én úgy éreztem, hogy X-re akartak játszani. Bumeráng elv: a túlzott biztonsági játék által aztán a saját lábunkra tettünk lakatot! Még ennek ellenére is volt három 100%-os helyzetünk, amit jó szokásunk szerint rendre kihagytunk. Többszöri figyelmeztető, amíg Junior, Kulcsár a pályán van addig kettős emberelőnyt adunk az ellenfélnek. Hogy a négy szögletből, 3-at a szemközti szögletzászlóra rúgunk az felháborító! Sajnos a Vidi megérdemelten nyert, mert esélyt sem adtunk magunknak a győzelemre. Ezek után ízléstelen volt a számukra ajándékozott bírói (MLSZ) támogatás. Hogy Hakola miért oldalra játszik, az számomra továbbra is rejtély, meg az is, hogy középen gyakorlatilag 0-ák vagyunk, szintén állandósulva. Nem igaz, hogy ezeket a szakembereink nem veszik észre, és nem próbálnak tenni ellene. Mindig a Fradi szív hiányára mutatnak , ha kudarc van. Én felhívnám figyelmüket, ha azt keresik, a fülükkel tegyék. Az mindig ott van ! Tegnap éppen abban a kétezerben, akikkel hangu(n)kat nem kímélve szétszurkolták a Vidi táborát.
    Hajrá Fradi!!!

    Kikaptunk egy pénzzel felpumpált , jobb erőkből álló csapattól, tehát takarodjon mindenki.
    Kétségtelen ,hogy most Détárinak több rossz húzása volt , de ne felejtsük el, hogy nagyon szűkös lett a választási lehetősége . Pölöskey , Szomália , Józsi sérült , Sváb eltiltva.
    Hakola miatt a ZTE meccs után sokan Détárit szidták , miért csak csereként játszatta , most Hakola miatt — rossz szögletek, nem tudta középről szervezni a játékot stb. megint csak Détárit szidják.
    Détári hibázott a cserékkel , azzal, hogy az ellnfél pontrúgásainál még az egy szem csatárunk sem marad elől ,feladta a kontrázás lehetőségét.Hibázott , hogy a túloldalra átívelt szögleteknél nincs egyetlen játékosunk sem, ez már a KTE ellen is látszott.
    Tehát sok hiba volt ,de az egész eddigi tevékenysége nem indokolja a takaradjonozást.

    Az egészben az a legtragikusabb, hogy szemernyi esélyünk sem volt! Bármilyen tétet felraktam volna a vereségünkre, ennyire biztos fogadás az univerzumban nem létezik! Minden előjel egyértelmű volt… De mivel 48 éve zöld-fehér a vérem saját csapatomra nem fogadhatok…

    Jó, akkor eddig két opció merült fel:
    1, ugyanannyit hoztak, mint tavaly, ez 45 percig tartott ki, tehát az igény ~4x volt (mert tavaly a fele sem ment el).
    2, az igény nem nőtt, mert tavaly is ennyien voltunk lent, tehát jóval kevesebbet hoztak, mint kellett volna.

    Nem látom, hogy melyik esetben hibás a szurkoló. Azt viszont látta mindenki, hogy még a mobilbudiból is kifogyott a víz. Na akkor most lehet okosakat írni.

    Nemigen volt ott hordó. A szünetben húgymeleg Aranyászokat öntögettek pohárba, 450-ért…

    És az még hagyján, hogy a stadionban nem lehetett semmit kapni. Kifelé menet a szemben lévő Penny Market beengedett kb 10 embert, majd nagy sietve bezárt. Ezt követően meg volt még egy bolt az útmentén, ahonnan a békés vásárlókat nemes egyszerűen kizavarta rendőrség.

    https://ulloi129.wordpress.com/2012/04/29/videoton-fradi/