magyarfutball.hu

Vasas SC - Ferencvárosi TC 1 : 3 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.25, 17:08
    A kis máltainak ugyan mákja is volt, de talán végre megtalálta a régi formáját.

    telen mindenkepp vennunk kell egy balhatvedet. mondjuk az az egesz magyar fociban egy oriasi hianycikk - meg a vilagban sincs manapsag tul sok Roby carlos - de vmit ki kell talalni. a golt amit ma kaptunk, hihetetlen rohej, egy fullszar total ostoba vasas vedo felbikazta a nagy budos semmibe a labdat, 50 meterre nem volt vasasos, junior meg a leheto leges legrosszabb megoldassal elintezte h golt lojjenek.. vicc volt.
    Andrezinho megint vegre jo volt, oriasi lett volna ha belovi a végén azt a helyzetet. bosszantó volt a vége h enyire nem akartuk őket lekontrázni, pedig simán megtehettuk volna. Stanic jolesz, Bela is lassan belejon. Rosa helyett Toth bal oldalt ezerszer jobb lenne. jolenne egyket meccsen megprobalni majd h Andrezinho, Schembri, Heinz és Miljkovic egyszerre fenn van, elég erős lenne az elől.. rodenbrucher jol tolta es tetszett Csizmadia is, meccsek ota o hajt a legjobban. Jozsi bazmeg amit primadonnázott Andrezinho kipattanojanal, kapja már be, szét kellett volna bombázni a kaput, de legalább a védőt, kapust, nemisértem!!

    Végh kétszer is óriásit mentett, a góljuk ajándék volt, simán nyerhettünk volna 0-4 -re vagy 0-5 -re is.

    A máltai lovag jól tolta, a bosnyák srác jól lesz, Csizi és Rodi is jól tolta.

    A mester elég idegesnek tűnt, nyilván tudta: ha itt is bukik, akkor mehet.

    Junior egy bal oldali középpályás. Védőként játszatni butaság, ez világosan látszik meccsek óta.

    Schembri meg Lipcsei style-ban mesterhármast hintett a Fáy-n, gratula neki!

    Most megszámoltam, van 3-4 polgártárs aki telesírja "hivatástudatból" Juniorral az Üllői129-et. Viszont mi az igazság? A gól előtt Junior kiszorított helyzetben a szögletzászlótól felrúgta a középpálya felé a labdát, a Vasas ott megszerezte ezt és szinte senkitől nem zavartatva bemasírozott vele a 16-osra. Közben lett volna alkalmunk 2-szer is lassítani, vagy blokkolni a támadást, de nem léptünk oda. Ezért Juniort főbűnbaknak kikiáltani... hát Habesz én még várnék ezzel. Majd nézzed meg még1szer a meccset Juniorra koncentrálva. smiley

    Pont szerkezetet váltottunk, gondolom ezért hozta le Prukner. Érdekes volt edzői szemmel ez a meccs, ahogy a Vasas cserélt, vagy változtatott valamit, hogy mit lép rá Pruki.

    Jaja,epp szerkezetet valtottunk.Muszaj volt:

    "Prukner László ma is remekül nyúlt bele a meccsbe, a hibázó Juniort szinte azonnal levette a pályáról, a villogó Lázokra pedig villámgyorsan rátette Rósát, aki mellett már nem kapott levegőt az angyalföldi szélső."

    Jó pedagógus, ő is látja a hisztit Junior körül. Amúgy szerinted miért csak Junior hibázott a gólunknál? Vagy miért csak őt emeli ki a szerző. Semmivel nem hibázott nagyobbat, mint Csizi, vagy nem tom még ki volt még ott a védők közül amikor kaptuk a gólt. A Vasas a gól után sorra hozta be a támadó játékosokat, mi meg a középpálya megszilárdítása és a kontrák lehetőségére rendezkedtünk be.

    Most tudtam megnézni felvételről. Végre, egyrészt megvertük a hajrávasaskát, másrészt eleve nyertünk.
    Láttam bíztató jeleket még olyanoknál is is akiket eddig a pokolba kívántam de azt hiszem ennek a csapatnak még nagyon sokat kell tennie azért, hogy konkrét dícséretet kapjanak tőlem. Viszont én úgy láttam, hogy ma küzdöttek és odatették magukat - csak ennek alapnak kéne lennie.

    Viszont aláírást fogok gyűjteni, hogy Prukner magyarázza meg nyilvánosan mi a lankadt szarért nyomatja Juniort és főleg miért balbunkóban. Ma is ő tette egy pillanatra szorossá a meccset, hogy a pöcsben lehet így elpasszolni a labdát saját térfélen? És nem az első eladott labdája volt, megintcsak. Néha ebből a szempontból bevillan róla a jó öreg Morrison...
    Rósáról pedig számomra mindent elmond, hogy gyakorlatilag csak hátvédként tud értelmes megmozdulást produkálni.

    én is megteszem észrevételem Junior témában:
    a pali nagyon ügyes a labdával, jól cselez, megjátszható, jó fizikumú, sokat mozgó játékos, de semmit nem ért a védekezéshez, ezért semmi keresnivalója bal hátvéd poziban. Aki ezt nem látja, az nem edző. Más kérdés, hogy nem tudnék helyette kit rakni oda.
    Ez a Mirkovics gyerek ügyes, ez kétségtelen, de nem tudja megoldani a problémáinkat elől. Láttam, hogy Pölő a cserepadon ült csatárnak. Hol a büdös kurva életbe tűnt a makedón csatárállat? Minek vettük? nem értem ezt a Pruknert baz+.....

    Maróti tegnap számomra meglepően jó volt. Ütközött, labdát szerzett, jókat passzolt és nem csinált hülyeséget, talán egyet sem.

    ja meg annyit az uj csatarunkrol, hogy ahhoz kepest h kurva alacsony vicces volt h nem egyszer lefejelte a vedojet. jolesz ez a gyerek.

    Prukner nem nyilatkozott a szégyensportnak.

    Én is meghökkentem rajta kicsit de iszonyat feszültség lehetett benne is, látszott a meccs előtti interjún is. Szerintem nem volt ebben színészkedés mint ahogy abban sem amikor az utolsó 5 percben is a reklámtáblán áthajolva mutogatott meg kiabált folyamatosan.

    szerintem se fogja mindig ezt csinálni, most kijött belőle az elmúlt pár hét. és igen. mikor jön vissza, látszik rajta, hogy beugrik neki, hogy ott a kamera.
    teljesen érthető és emberi gesztus volt.
    (az 1. és 2. gólöröménél is lehetett érezni Schembrin, hogy elég nagy feszültség oldódik fel a játékosokban is)


    azért nem állítanám fel a párhuzamot a kocsmapultlefejelővel.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=208336&na_step=30&t=9018131&na_order=