magyarfutball.hu

Debreceni VSC - PFC Levski Sofia 2 : 0 20:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Debreceni VSC - PFC Levski Sofia 2009
  2. Debreceni VSC - PFC Levski Sofia 2009
  3. Debreceni VSC - PFC Levski Sofia 2009
  4. Debreceni VSC - PFC Levski Sofia 2009
  5. Debreceni VSC - PFC Levski Sofia 2009
  6. Debreceni VSC - PFC Levski Sofia 2009
  7. Debreceni VSC - PFC Levski Sofia 2009
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 5 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5
UEFA Bajnokok Ligája rájátszás, 2. mérkőzés
játékvezető : Larsen Claus Bo (Dánia)
nézőszámok:
  1. mlsz.hu: -
  2. levski.bg: 30.000
  3. nb1.hu: 32.000
  4. Nemzeti Sport: 32.000
  5. nso.hu: 33.000
  6. dvsc.hu: 34.000
Telt ház!

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: flaca1
    2009.08.28, 00:03 (szerk.: 2009.08.28, 00:04)
    A Liverpool, a Lyon és a Fiorentina vár a Lokira!
    Nem baj fiúk a labda gömbölyű,még minden lehet,
    az egész ország mellettetek áll,és nektek szurkol!!!!
    Egy szösz!
    (Della Valle: Debrecen? Nem ismerem a csapatot!)
    Majd megismered!!!

    Hajrá Loki!!

    "A fájdalom elmúlik,de a dicsőség megmarad!!"
     
  3. avatar: NNS
    2009.08.27, 20:56
    A nemet baratunk beszamoloja:

    25. August 2009: Debreceni Vasutas SC – Levski Sofia
    Champions League-Qualifikation, 3. Runde, 32.000 Zuschauer


    Nachdem Debrecen das Hinspiel zur Qualifikation für die Gruppenphase in Sofia mit 2-1 für sich entschieden hatte, musste man das Rückspiel im Budapester Puskás Ferenc-Stadion austragen (> 200 km entfernt!), nachdem sich die UEFA die wunderbare Chance nicht entgehen ließ, der letzten im internationalen Geschäft verbliebenen Mannschaft einer nicht übertrieben gut situierten Fußballnation den Heimvorteil und dem Debrecener Pöbel das (vermeintliche) Spiel des Jahres nehmen zu wollen. Doch Heimspiel ist, was man selbst daraus macht, weswegen unfassbare ~ 30.000 Rot-Weiße die Schienen und Straßen des Landes säumten, allesamt mit den raren Karten im Gepäck, die man nur in Debrecen selbst erwerben konnte. Oft geht in Ungarn nicht wirklich viel, jüngst aber eben doch. Für den Kartenerwerb war die Inanspruchnahme des ausgedünnten Schwarzmarktes erforderlich, der von mir erspähte Inhaber eines überzähligen Billetts durfte also jubeln.

    Debreceni VSC ist ein Eisenbahner-Sportverein, der mit dem Spitznamen „Loki“ dem guten Leipziger die Anpassung an hiesige Verhältnisse und Gesänge erleichtert und als ungarischer Meister der Jahre 2005, 2006, 2007 und 2009 dem Machtanspruch der Hauptstadt trotzt.

    Debrecen stellte in der Kurve neben der Anzeigetafel hinter der 20 Meter-Fahne der „Szívtiprók Ultras Debrecen“ einen sangeswilligen Block von 5.000, der mit einer Bahnen-Choreo in den Landesfarben eröffnete und die Nation auch sonst oft optisch und durch Laute würdigte. Das Zepter schwangen zwei agile Vorsänger, die oft Mühe hatten, den großen Block zu koordinieren, gleichwohl wussten Klang und Beharrlichkeit des Blockes zu gefallen. Bei aufwühlenden Ereignissen setzten hier und dort auch die anderen Blöcke ein, so dass Langeweile nicht aufkam, ganz im Gegensatz zur mehrfach gesichteten La-Ola-Welle. Levski war mit ca. 1.000 Gestalten vertreten und konterte zum Einlauf mit einer blauen Blockfahne, deren Aussage mir wegen der Entfernung fremd blieb, größeren Nationalfahnen und einem hübschen Zaun („South division“, „LSFC“, „Varna crew“, „Ultras“ etc.). Der nimmermüde bulgarische Chor im unteren Teil des Blockes sah sehr gut aus, zu vernehmen allerdings war er nur, wenn auch die andere Hälfte des Mobs die Stimme erhob, denn die Akustik des Stadions darf als bescheiden bezeichnet werden (beide Seiten diesmal ohne Dach).

    In der 13. Spielminute fing der VSC-Stürmer Mr. Coulibaly an der Strafraumgrenze einen schwachen Pass der bulgarischen Verteidigung ab, legte zurück und ermöglichte hierdurch einen sehenswerten Schuss des Herrn Varga zum 1-0. Vor dem 2-0 nutzte der Schütze Rudolf die ihm von der Levski-Abwehr gebotene Zeit, um eine hübsche Ecke des Tores zu wählen, so dass noch vor der Halbzeit der Urlaub für die Zwischenrunde beantragt werden konnte. Levski trotz überwiegendem Ballbesitz harmlos, was sich in der 2. Hälfte fortsetzen sollte, als Debrecen kommen ließ, ohne dass Sofia hierauf näher einzugehen wußte.

    Decrecen steht damit als erster ungarischer Teilnehmer seit 1995 (Fradi) in der Gruppenphase der Champions League und hat sich schon jetzt Einnahmen gesichert, die einem Vielfachen des jährlichen Budgets entsprechen. Kommende Opfer dort sind der FC Liverpool, Olympique Lyon und der AC Florenz.

    @ C.d.R.: Auch die übrigen üppigen Ressourcen des Landes sind für die Dauer meiner Anwesenheit Gegenstand der Bearbeitung. Diese Themen aber unterliegen der Betrachtung in den Foren des Herzschmerzes und der Pornographie, weswegen ich mich hier auf Allgemeinplätze zu beschränken habe. Schließlich sind Zuständigkeiten zu wahren.

    forras: www.lok-forum.de/forum/index.php?topic=2266.msg404172#msg404172
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2009.08.27, 17:27
    Poleksicon superman póló volt


    Hatalmas gratula!Nálam ma Ramos volt a legjobb,remek igazolás ő is!Ma volt olyan jó mint a Realos Ramos!A két középső védő is szuper volt Komlósi és Mészáros is hibátlanul játszott,a gólok gyönyörűek voltak,az én véleményem hogy Koulibaly is jó igazolás!


    arohadtannyát de örülök ennek a sikernek big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile holnaptól hurkát fogok enni folyamatosan! big_smile HATALMAS GRATULA, ROHADT NAGYOK VOLTATOK!


    a Debrecen mellett a gratula a tv2-nek is, ilyen magas színvonalú közvetítést még nem láttam Magyarországon!


    Ott van Katona.. Fodor Marci játszott.. miért tudnak velük Debrecenbe sikereket elérni Miskolcon meg nem:(


    Fodor azért nem váltotta meg a világot smile de ott volt.Ők inkább kiegészítő emberek lesznek,de vannak nekünk is tehetséges játékosaink és mi megvertük a Lokit a Levskivel ellentétben


    Gratulálok az egész csapatnak. Büszke vagyok rá hogy Debreceni vagyok, MAGYAR vagyok és a LOKInak szurkolhatok. Még itt Brüsszelben is bemondták az eredményt (Debreszjein) most jön a BBC sport hírek ott is szerepel. Az egész világ megtudja hogy hol van Magyarország és Debrecen, felkerültünk a futballtérképre. Köszönet mindenkinek aki akár a helyszínen vagy otthon szurkolt a csapatunknak legyen bármily klub fanatikusa, együtt mindent elérhet ez a NEMZET.
    MI VAGYUNK A LEGNAGYOBBAK


    Őszinte gratuláció a magyar foci siker miatt a debrecennek! Taktikusan, technikásan és főleg gólerősen játszott a csapat. Varga József világklasszis szintet produkált játékával, bőven a válogatottban a helye, mi több -nézve a Loki meccseit- ez a BL siker is nagyban neki köszönhető. nagyon jó a kapus is és persze sokan mások is, de a legkirívóbb, hogy a csapatszellem jól működik. Innentől kezdve nincs mit veszteni a nemzetközi FŐ-porondon. Ha nem a Loki lesz a pofozógép és hasonló szívvel, lélekkel és főleg taktikai fegyelemmel játszik, mindenkinek tud majd örömet okozni a BL főtáblán is. Ehhez kívánok mindnyájunknak sok örömet, mert a FOCI öszzetart és azt hiszem erre van leginkább szüksége kicsiny hazánknak!!!! Hajrá Loki! Ria Ria HUNGÁRIA!!!!!!!


    Én pécsi vagyok,és köszönöm Debrecen,köszönöm Platini!


    Varga jateka a goljait leszamitva is nagyon tetszik, viszont elnezest kerek az összes lokistatol, de szerintem Rudolf a gyönyöru golja ellenere is nagyon gyenge, nagyon sokszor rossz döntest hoz. De ez csak az en velemenyem!

    Egyebkent gratulalok a Lokinak, hihetetlen, hogy ujra magyar csapatert szurkolhatunk a BL-ben! Köszönjuk!


    Azért ez a sporttörténelmi pillanat nem lenne teljes anélkül hogy:
    77': Sárga lap, Dombi Tibor, műesésért


    Új stadiont Debrecenbe!!!!!!! nincs több kifogás


    Gratula a Debrecennek! A tv2 meg a jövőben politikusi beszéd alá írja ki: Nem fizetett politikai hirdetés.


    Most nézem az összefoglalókat, és rádöbbentem, hogy a lokinak ezzel a Puskás albérlettel is messze a legszarabb stadionja lesz az egész BLben... sad

    Sebaj, majd megint mondhatják a sztárok a vereségek után, hogy ilyen falusi stadionban, ilyen szar pályán nem lehet focizni. lol


    Herczeg András bizonyított mindenkinek azt hiszem. Kiválóan felkészítetta a stábbal a csapatot, nagyon jó és okos taktikát dolgoztak ki, egyértelműen kiemelkedő teljesítmény volt a kispadon is, mindenképp komoly szerepe van ebben a nagy sikerben. A Loki szurkolóknak meg hasonló szép élményeket - a nemzetközi porondon.


    Mi bajotok van Viktorral én tiszta szivemböl tisztelem, jo politikus! A meccsel kapcsolatban akármennyire is örülni kéne nem tudok mert nem az én csapatom érte el ezt a sikert! Debrecen játéka nem volt nagy szám jol tudnak tüzelni a játékosok ennyi... Fradi is többször kijutott volna ezzel az uj rendszerrel amellett a Debrecen végig nagyon nagy mákos bejgli volt. Gratula nekik


    undorito leszek, de 32 ezer ember miert nem tudott örületes hangulatot csinálni!!!???????? köszönöm az estét Loki


    Nem azért a húszfillérért,de szeretném látni egyszer a Viktort ETO-sálban is.Az ugyanis azt jelentené,hogy a BL-csoportkörért küzdünk.(lásd anno Dunaferr,most Loki)


    Szerintem a három ellenfélből a Kalmar volt a legerősebb,az első fordulóban szerintem sok könnyebb ellenfél volt... a második és harmadik kör szerencsésebb volt,de aki irigykedik lehet követni őket!Először nyerni egy bajnokságot addig a szerencsét is fölösleges várni!


    A lopás és a stadionépítés sajnos nem vagy-vagy, hanem is-is. Továbbá, ha az állam építi a magánbefektető helyett, legalább duplájába kerül (lásd még: autópályaépítés).


    Nem is értem mért okoskodtok, mikor ott se voltatok!? A meccsen tökéletes hangulat volt, a debreceniek nagyszerűen szurkoltak. Ezt sms-ből tudom, pontosabban egy ismerősömtől, aki ott volt a meccsen.


    Ez a siker tökéletes válasz a sok gyökér külföldi foci buzinak, akik irtóznak a magyar focitól.


    Ez az este nem a fradiról szólt és érthetően a fradistáknak keserű pirula ezt lenyelni,hiszen még egy halom pénzből sincsen csapatuk.Ezen az estén mindenkinek ünnepelni kellene,sajnos sok embernek nem esik le,hogy milyen országban él,csak köpköd.


    A nagy kivetítőnél a 86. percben már kiabáltuk, hogy "álljatok fel!"; gyakorlatilag le lettünk ugatva hmm Mi azért körbeugráltuk a DEAC-pályát, fogyott a sör, dudáltak az autók, de semmi extra. A nagy buli sajnos Pesten van


    mi van ezzel a sok hulyevel aki hangulatrol meg ilyen szarsagokrol beszel en a vilag masik felen neten neztem a meccset es igyis a hideg futkosott a hatamon olyan fantasztikus volt a hangulat!A masik kit erdekel kit kapunk meg kell probalni minel jobban helytallni!1 magyar csapat a fotablan van emberek unnepeljunk!!!!


    A riporterek hülyesége volt Viktort kamera elé állítani.
    Köztudott, hogy szereti a futballt, a sportot, alkalomadtán bármelyik magyar csapatnak szurkolna, ezért csak az ostobák ítélik el.
    Amit mondott azon pártállástól függően el lehetne vitatkozni, de nekem inkább a riporterrel volt bajom - rosszkor tett fel rossz kérdéseket, ami elől Orbán előbb óvatosan megpróbált kitérni, majd más választása nem nagyon lévén válaszolt.
    Persze megtehette volna, hogy nem áll kamera elé, de akkor azzal lett volna tele a sajtó, hogy Orbán Viktor nem nyilatkozott a TV2-nek.

    Mindezzel együtt úgy gondolom, jobb lett volna, ha nem áll kamera elé, magas labda a debreceni stadion kérdésről alkotott véleménye.


    EURÓPA,JÖVÜNK!!!!!!!!!!
    Reszkess Real
    Reszkess Liverpool
    Reszkess Bayern
    Reszkess Inter
    Reszkess Lyon
    RESZKESSEN MINDNEKI, JÖN A Loki!!!!!!!!!!


    köszönjük Debrecen, fantasztikus gólok megint csaksmileyyikes és itthon NEM kaptunk még gólt a BL-bensmileyyikes

    Végre magyar csapatot látok BL-ben, ezt is megértem( fradinál 8 éves voltam, nem láttam).

    Jah és a sorsolással szerencsénk volt , ez is kellett azért, no meg Platini ötlete...


    meg pont középen, a felezővonalnál az a régi, cocreál díszpáholy, ahol én még kettős rangadókon, meg 80-as évek beli vál. meccseken messziről bár, de láthattam néhányat népünk, pártunk vezető elvtársai közül - mint május 1-én a dísztribünön... A címert legalább már kicserélték


    Fejezzétek már be, k.rvára nem erről kellene szólnia, hogy ki mikor mit csinált. Most most van, most a Debrecennek kellett bizonyítani, megtették. Gratulálok nekik, szép estét szereztek nekem, és azon társaimnak, akik diósgyőri, zalaegerszegi, kispesti és MTK szurkolóként kinn voltak velem együtt a stadionban. Ennyi.

    Hajrá Fradi!


    kurv@ jó kis buli volt, a keletinél pont a debreceni különvonatba botlottunk
    nagy jelenet volt ahogy pont kiléptek a sarokról ahogy odaértünk
    nézünk, 3000-en jönnek ki abból az utcából big_smile
    hatalmas meccs volt, óriási hangulattal, és csodálatos Magyarokkal
    rájöttem, hogy egész jó arcok a debreceniek.


    Fantasztikus volt, irigylem azokat akik a helyszínen láthatták ezt a csodát. smile
    Remélem nem megy el senki sem a csapatból, mert ugye azt lehetett hallani hogy Rudolf, Plexi, Leo menni fognak.
    A közvetítés remek volt amúgy, legnagyobb beszólás a 75 perc körül, a Loki már a hétvégi Nyíregyháza elleni meccsre tartalékol.


    Meg nem is volt jól megszervezve a szurkolás. Debrecenben elég a két megafon, a Puskásban nem. Fentebb álltunk és semmit se hallottunk abbol hogy mikor mit kéne énekelni, gyakran két rigmus ment egyszerre stb.


    Megnéztem a meccset, de nem voltam lázba, ingyen vót a karikakettesen.
    Egyébként voltam élőbe annó a hurka-hajduksplit és a hurka-MU meccsen is.
    Csak a Szparinak szurkolok, leszaarom a külföldi csapatokat, pedig voltam már a San Siro-ban, a R Madrid szentélyében, meg láttam már a brémai stadit a folyó mellett...

    egy kedves sztorim:
    Ismerősöm először ment debrecenbe, és mondtam neki, ott mindenkinek tehén feje van. aszonta hogy hüle vagyok...
    mikor hazajött: vazeg öcsi, igazad van....


    akkor szerinted Leo jól játszott, senki nem ment el mellette?
    Ha a Szofia nem erölteti a támadást, kicsalja a lokit, szélről simán azt csinálhatott volna amit akar, de ők ezt nem látták, csak én az almafák közül.

    Eredményesen játszott a Loki, de se nem jól, se nem szépen, de ez most tényleg nem érdekes, csak a továbjutásuk...


    Ma örüljön minden Loki szurkoló a csapata sikerének, minden futballszerető Magyar egy Magyar csapat sikerének, ha van rá mód gyűjtsenek be az utcán pár levszki ereklyét!

    De ha a teljes Loki tábor egy BL meccsen nem tudja kihagyni a tirpákozást, pedig mindenki szajkózta itt a nemzetközi fellépéseken való összefogást, akkor sztem itt se várja el senki hogy minden Szpari szurkoló térdre boruljon az egyébként tiszteletre méltó eredmény előtt!
    Hétvégén Loki-Szpari, remélem ott a vendégek örülhetnek!


    A szarszlovákiázás az utóbbi évek, pláne az utóbbi pár nap történései fényében nem meglepo, abban sem veszek ugyan részt, de oszintén szólva nem tudom elítélni.


    A beléptetés viszont megint kritikán aluli volt, mint mindig...


    Kimentünk a büfébe, ugye kitöltik a 0,5ös palack üdítőt papírpohárba, mert palackot nem vihetsz be. Mennénk vissza, mondja a srác, nem vihetitek be a poharat, mondom mi a g*ci? big_smile Ki találta ezt ki?

    Srác normális arc volt, azt mondja ő sem tudja, de szólt, hogy küldjék már ide azt az embert aki ezt kitalálta és magyarázza el...Hát az ember nem jött meg. smile

    Abszurdisztán ismét. smile

    Amúgy a 2 szekus kifejezetten értelmes, normális srác volt.


    Az első szó a gratulációé. Már a sorsolás pillanatában éreztem, ebből nagy baj nem lehet. Valahogy fekszik nekünk ez a stílus, jobban és hatékonyabban tudnak ellene játszani a magyar csapatok. A Lokinak én elsősrban az akaraterejéhez és a szellemi frissességéhez gratulálok, mert nem egyszer megfigyelhető volt a meccsen, hogy hamarabb gondolkodtak, mint az ellenfél. Elég ha csak az első gól előtti jelenetet idézem, amikor Kulabá a veszni látszó lasztit visszaszerezte és gólpasszt adott belőle.
    Valljuk meg, hogy az egyenes kieséses szakaszba innen tuvábbjutni csoda lenne, ezért aztán 2 igazi sztárcsapatot és egy verhetőt kivánok a csoportkörbe a Lokinak.




    Kint voltunk!

    Szép volt, jó volt! köszönjük! Önmagában óriási dolog, hogy végre egy magyar csapat nem rogyott össze a tét alatt. Fel tudott nőni a Loki a feladathoz. Szerencsénk is volt, mert ha az elején beakad a kapufa, akkor nehéz lett volna.. de egyszer ez is kijárt már nekünk!!! smile
    Két nagyon szép gólt lőttünk, összességében 4-1, meggyőző fölény..

    Ami viszont nem annyira tetszett, az a játék.. ennél azért több kell.. nem hinném, h tudatos taktika volt, hogy szinte soha nem volt nálunk a labda yikes a Levszki rengeteg helyzetet kihagyott. Igaz a Loki játékosai csúsztak-másztak, nagyon akarták a győzelmet a srácok és a maximális helyzetkihasználás segített.

    A Népstadion viszont ismét kiderült, hogy szar.. ott volt 32 ezer ember, de elveszik a hang.. ez a tömeg egy normális stadionban poklot teremtett volna... Itt sz ideje, hogy stadionokat építsünk, mert ez így nagyon gáz!! Kicsit sajnáltam is a Szívtiprókat.. én majdnem velük szemben voltam, de csak a látványból látszott, hogy szurkolnak, a hang már nem mindig jött át..

    Mindennek ellenére még egyszer köszönjük a Debrecennek, hogy végre futballsikernek örülhettünk Magyarországon!!!


    Gratulálok a lokinak a sikerhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ami viszont elkeserít hogy a BL- 32 be kerülés már ekkora siker az országnak! Mikor lesz magyar csapat újra legalább a négy közt egy európai kupában mint tette a Ferencváros a KEK döntőben,vagy a Videoton az UEFA döntőben vagy az Újpest a BEK elődöntőben! Azt hiszem hogy soha!


    jah, és a Tankcsapda szöveg telitalálat volt


    Baze, felébredek, és még mindig BL-főtáblások vagyunk!


    Szvsz a nagycsapatok addig fognak hisztizni, míg a régi rendszer szerint lesznek újra a csoportbakerülési meccsek.
    Nekik nem jó ha "No name" csapatokkal játszanak edzőmeccs szerű mérkőzéseket, fél, vagy 3/4 ház előtt.
    Őket nem érdekli az, ha Kelet-Europa teljesen leszakad, nekik meg van a saját kis bajnokságuk, kupájuk, és ha Platini nem fog behódolni a "nagyoknak" majd jön a G14...


    A tegnapi visszafogottabb (ugyanakkor nagyon rakkolós) játék ellenére megérdemelten jutott tovább a Loki, hiszen az első meccsen idegenben lerendezhették volna a párharcot. Amilyen volt ott a helyzetkihasználás, olyan jó volt tegnap, a 2. gól szenzációs volt. A bolgárok meg nehezen tanulnak, mert a legutóbbi 2 alkalommal is esélyesként estek ki, ua. most is lenézték az ellenfelet. Az pedig nem jelent semmit, hogy 32.-ként rangsorolják a csapatot a BL-ben, hiszen (ha jól emlékszem) tavaly ez a csapat a BATE volt, amely igen szépen helytállt. smile
    KÖSZÖNJÜK, Loki!!!


    Nem is emlékszem olyan meccsre, amikor ilyen tét alatt nem csuklott öszze magyar csapat az utóbbi időben. De az, hogy 35-65%-os labdabirtoklással 2 gólt rúgni, miközben tökéletes biztonsággal kézben tartják a meccset........egészen mesés.


    Bl... tongue Elhinni is nehéz.. eszembe jutott az első selejtező előtti riport Herczeggel.
    -Mik az esélyek, mire számítanak a BL selejtező körben?
    -Hát.. nehéz erre mit mondani, jó volna szép játékot produkálni... tongue
    Még azt sem merte mondani, h. legalább EL körbe jó lenne.. big_smile
    ..persze, én sem mertem volna hasonlót sem.. big_smile


    Jó lesz, mert pl. egy Liverpool-Atletico Madrid meccs helyett szabad lesz nézni hogy védekezik 11 emberrel a Debrecen.
    Grat nekik, de azért azt se felejtsük el, hogy ha ezek a bolgárok nem ilyen balf@szok a kapu előtt, plusz van egy olyan kapusuk aki nem néz be minden kapuralövést akkor igencsak nehéz dolguk lett volna. Mezőnyben simán lefocizták a Lokit.

    Lehet kezdeni szidni, de nekem ez a véleményem.


    Viszont a lényeg az, hogy azért a csoportkörben nem igazán lehet majd 30 méterről gólokat lőni, helyzetek nélkül meg elég nehéz lesz.


    Most azon megy a matek, hogy ez a taktika kevés a barca ellen?! Igaz is! Monnyon le mindenki, ebből nem lesz BL győzelem! Szégyen!


    Hígat tojok a sztárcsapatokra, legszívesebben néger késsel szelném át a torkát azoknak, akik csak egy Reál, Mancs Eszter, vagy Arsenal miatt mennek ki egy ilyen eseményre és nem a magyar csapatnak drukkolni!!

    Szívből remélem, hogy egyik igazán neves csapatot sem sorsolják össze a Debrecennel (az első kalapból a Sevilla kéne), talán akkor kevésbé öntik el a lelátót a trendi mankik+libák!

    HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ DEBRECEN! (HAJRÁ ÚJPEST!)


    ÓRIÁSI GRATULA A DEBRECENI JÁTÉKOSOKNAK!!!!smile Végre vittek egy kis színt az amúgy löttyedt magyar fociba. Csak remélni tudom, hogy minden meccsüket elérhető csatorna fogja adni és minden meccsükön tele lesz a Puskás Stadion.

    A meccsről annyit, hogy magyar szinten elfogadható volt, az elején nagyon nyomtak a bolgárok, de nem volt szerencséjük. Szerintem a Loki védelme egy rakás kaki volt, de a bolgárok meg így jártak!!tongue Ramos és a másik néger játéka nagyon tetszett, a másik véglet nálam Leo és Szakály voltak.
    Én nem várok a folytatásban semmi extrát a debreceniektől, talán annyit azért mégis, hogy nagyon ne égjenek le. Bízom benne, minél erősebb csapatok jönnek Mo-ra.
    Ezzel egyébként feladták a leckét a válogatottnak is, itthon semmiképp sem szabad kikapni!


    A csapatról: a Herczeg által kifundált játékot már többször kritizáltam, és most is úgy gondolom, hogy pár meccset leszámítva (pl. az idegenbeli szófiait) elég unalmas a játékunk. Viszont!!!
    Hihetetlenül érett ez a csapat taktikailag. Ezen a visszavágón ezt kellett játszani és végig betartották a fiúk, higgadtak maradtak, nem mentek fejjel a falnak. Az pedig külön öröm a számomra, hogy van néhány (nem túlzás!!!) klasszis játékosunk, gondolok itt elsősorban Leandróra, Bocira, Rodolfóra és Vargára, akik képesek meccseket eldönteni. Főként az utóbbi játszik szinte minden meccsen remekül. Már a tavaszi csapatba kerülésekor azt gondoltam, hogy egy Dzsudzsi szintű játékos lehet belőle és ez eddig tényleg így alakul. Fantasztikus a futómennyisége és eszméletlenül bátor, ha kell a betont is szétrúgja. Sajnos, szerintem az utolsó évét fogja tölteni a Lokiban...
    Ami a BL meccseket illeti, nincsenek illúzióim, lesznek itt nagy vereségek is. remélem, sikerül egy viszonylag gyengébb csapatot is kifogni a csoportban, akkor talán meg lehet a 3. hely. Remek volna!
    Az azonban biztos, hogy a BL meccsek kiváló felkészülési lehetőséget adnak majd a Soproni Liga küzdelmeire.


    Majd azért szóljatok a ÁDÁMnak,hogy a ZÁSZLONKAT forditva kell tartani


    Varga gólja jobban tetszett, picit kisodródott, nagyon ki kellett tekernie magát a lövéshez. ráadásul a nehezebbik sarokba lőtte fel.
    Második is szép volt természetesen. smile Ott a bolgár kapus arckifejezése tetszett, látszott rajta, hogy éveket öregedett abban a pillanatban, megtántorodott, kapkodta a levegőt, majdnem elsírta magát. Azzal vége lett a meccsnek.


    Itt azért páran tudnak fanyalogni még ez után is, de 6 BL selejtezőből 5 meccset megnyerni, úgy hogy csak bajnokok ellen játszol. Talán ezt nem kell megmagyarázni.


    Itt igazából az a gond, hogy a "15 éve mi értünk el utoljára nemzetközi sikert, azota semmi" szöveget nem lehet tovább nyomatni, pedig ez már egy jol megszokott kártya volt egyesek kezében.


    Azt mondták, hogy elkelt az összes jegy. Akkor miért marad csomó üres hely a szektorok pálya felőli szélén?


    Gondolom az emberek inkább a lépcsőn vagy fenn a korlátoknál álltak minthogy az első sorban üljenek.


    Oda nem engedtek embereket, a tv-ben ezt mondták, hogy ez Uefa előírás vagy mi, hogy az első pár sor üres...


    Úton Pest felé megálltunk egy benzinkúton, lekúsztunk a buszról, vagy ezer rendőr volt még ott rajtunk kívül, meg egy rakás másik busz és kocsi, nagyrészt tele Loki szurkolókkal. (szimpatizánsokkal) Egyszer az egyik rendőrautónak megszólalt a "hangosbeszélője" és a srácok a Tcs Loki indulóját nyomatták.


    forrás:
    http://www.nb1.hu/forum2/viewtopic.php?id=45351
     
  5. avatar: asrlacc
    2009.08.27, 12:09
    A Levszki drukkerek valóban jól szurkoltak, le a kalappal. Szép volt az is, hogy a végén megtapsolták a Lokit, viszont a magyar himnuszba nem kellett volna belefütyülni...az bunkóság volt. Viszont azt se értem hogy nekünk miért kellett őket meccs elött provokálni ( vagyis a mi szektorunkból sajnos ment a duma meg a mutogatás) bárcsak minden vendég tábor igy viselkedne...
    A meccsről annyit, hogy a loki mindent beleadott, végre a szerencse is mellénk állt, ezt már nagyon megérdemeltük. Viszont a passzjátékunk nagyon gyenge volt ez a csoportkörben nagyon kevés lesz...
     
  6. avatar: szilvin
    2009.08.26, 19:09
    Na igen!
    Ez meccs volt a mindenit!Hurrá,hurrá,hurrá!Debreceni lány vagyok,imádom a csapatot!Örök emlék lessz számomra ez a meccs!
    Szép volt fiúk,csak így tovább!Élmény volt a játékotok!
     
  7. avatar: hungary
    2009.08.26, 12:40
    ria ria hungária
     
  8. avatar: magyarfutball.hu
    2009.08.26, 09:55
    Herczeg András: Nehéz szavakat és jelzőket találni a csapatra és a gólokra! Először is köszönöm annak az – úgy tudom – 18 ezer embernek, akik Debrecenből eljöttek és akik Budapestről és más településekről álltak a csapat mellé. Otthon éreztük magunkat a Puskás-stadionban! Nagyon meghatottan érzem magam és talán ez látszik is rajtam. Köszönöm a média segítségét is abban, hogy ilyen hírverést csináltak a meccsnek a visszavágó előtt, sokat tettek azért, hogy ilyen pozitív légkörben kerüljön sor a mérkőzésre. A Levszkit továbbra is remek csapatnak tartom, a két meccs nem ugyanazt a játékot hozta, hisz az odavágón inkább mi irányítottunk és a kapura is veszélyesebbek voltunk, most viszont a Levszki uralta a meccset, mezőnyben mindenképpen. A csapatot akarata miatt nagy dicséret illeti, játékban kicsit kevesebbet nyújtottunk, de azt fontos kiemelni, hogy nem ugyanaz volt az alaphelyzet, mint az első meccs előtt, itt a Levszkinek kellett fordítania. A második félidőben kevésbé volt folyamatos a játék, nem mindig úgy zárkóztak a játékosok, ahogy kellett volna. A végén folyamatosan néztem az órámat és az eredményjelzőt, de csak a lefújáskor nyugodtam meg. Nem akarok megfogalmazni vágyakat a csoportkörrel kapcsolatban, úgy gondolom, hogy mindenképpen hat csodás meccs és klasszis ellenfelek várnak a csapatra!

    Ratko Dosztanics: Csapatom mindent kiadott magából, ezért nem érheti kritika őket. Megpróbáltuk kiszolgálni a szurkolóinkat és úgy gondolom, hogy nem is érheti szó a ház elejét. Ugyanakkor sok hibát is elkövettünk, így például engedtük távolról lőni a Loki-játékosokat, ami megbosszulta magát. Ilyen szinten nem lehet hibázni, mert az ellenfelek könyörtelenül kihasználják és tudtuk is, hogy a Debrecenben van 4-5 komoly lövőjátékos, ezért különösen fájó, hogy így szerezték a gólokat. Az otthoni és a mostani meccsen is volt 5-6 nagy helyzetünk, emellett a visszavágón mi irányítottuk a játékot, de sajnos a lehetőségeink kimaradtak. Elkellett volna a csapatba egy igazi góllövő játékos. Gratulálok a Debrecennek a továbbjutáshoz!


    forrás:
    http://www.pepsifoci.hu/node/41352
     
  9. avatar: pirospont
    2009.08.26, 08:22
    gratula!

    a Lokiról mindenki elmond majd mindent,
    így én megdicsérem a Levszki szurkereket,
    fantasztikusan nyomták.
    és a végén megtapsolták az ellenfelet.
     
  10. avatar: táté
    2009.08.26, 01:49
    fenomenális volt!
    Köszönjük Debrecen!
    hajrá loki!
    hajrá magyarok!
     
  11. avatar: Nightwish
    2009.08.26, 00:59
    csodálatos meccs volt, örök élmény marad smiley köszönjük Loki!
     
  12. avatar: flaca1
    2009.08.25, 23:36 (szerk.: 2009.08.25, 23:43)
    Végre,végre,végre sokat vártunk erre a napra!
    Gratuláció az egész csapatnak,és egész Debrecennek!
    Szép volt fiúk!!!!!!!
     
  13. avatar: gatyocat
    2009.08.25, 23:01
    Szinte hihetetlen hogy skerült!!!!!! Ezerszer grat a Lokinak, királyok voltatok!!!
     
  14. avatar: NNS
    2009.08.25, 22:44 (szerk.: 2009.08.25, 22:45)
    Gratulalok Kistelekinek is, nelkule nem johetett volna letre ez a siker.
    (Marmint hamarosan ezt fogja nyilatkozni, nem keves penzt tennek ra...)

    ...na, mar meg is ragadta a mikrofont...
     
  15. avatar: NNS
    2009.08.25, 22:36
    Gratulalok a Debrecennek!
    Mar az elso selejtezokor sorsolasanal nem sok eselyt lattam a tovabbjutasra, de kellemesen csalodtam, oriasi eredmeny ez a BL csoportkor!
    Vegre valami siker kis hazank futballjaban!

    Hajra Magyarok!

    (Remelem okosan gazdalkodnak Debrecenben a rakas penzzel amit keresni fognak, talan a stadionra is jut egy ket csomag penz.)
     
  16. avatar: NNS
    2009.08.25, 22:02 (szerk.: 2009.08.25, 22:12)
    Akinek sziten gondja van a kozvetitesekkel: 22:20-tol kozvetit a Kossuth radio:
    www.mr1-kossuth.hu/

    ill. itt mar most megy: http://de.delicast.com/radio/debrecen/MR6_Radio_Debrecen
     
  17. avatar: magyarfutball.hu
     
  18. avatar: NNS
    2009.08.25, 18:35
    Valaki kiprobalta mar ezt a skysport-os megoldast? Fizetos?
     
  19. avatar: NNS
    2009.08.25, 18:31 (szerk.: 2009.08.25, 18:32)
    Meccsnézés külföldről
    2009.08.25. 14:00

    A mai meccs a Sky Sports 2-őn és a Sky Sports 2HD-n is látható lesz.

    Nagyon sok Loki-szurkoló, vagy a mai mérkőzés iránt érdeklődő drukker él külföldön, ám egyikük sem szeretne lemaradni a mai esti, rendkívül fontos DVSC-TEVA – Levszki Szófia BL-mérkőzésről. Számukra ajánljuk a Sky Sports közvetítését, a meccs a Sky Sports 2-őn és a Sky Sports 2HD-n lesz látható.

    Aki esetleg kevésbé ismeri a csatornát, annak hasznos információ lehet, hogy a meccset a "piros gomb"-bal lehet kiválasztani. Ha valaki lemarad a gólokról, a meccs utáni értékelő műsorban az összefoglalót megnézheti.

    A találkozót interneten keresztül is lehet majd nézni. Az alábbi linken részletes információt találnak az érdeklődők.
    www.skysports.com/story/0,19528,12942,00.html

    forrás: www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?ID=2588&source=/lapok/Default_hu.aspx
     
  20. avatar: magyarfutball.hu
    2009.08.25, 15:16
    Nem csak szóbeszéd volt, nem a média kapta fel, hanem a valóságot tükrözte, hogy hatalmas az érdeklődés a DVSC-TEVA – Levszki Szófia Bajnokok Ligája-mérkőzés iránt. Tegnap este Debrecenben már csak alig száz belépő maradt, Budapestre pedig még 2500 érkezett pluszban, de a délelőtt folyamán az is pillanatok alatt elkelt.

    Éppen ezért arra kérjük a jeggyel nem rendelkező szurkolókat, hogy ne is induljanak el a mérkőzésre, mert a pénztárak bezártak, a helyszínen nem lesz értékesítés.

    Ellentétes információk jelentek meg azzal kapcsolatban, hogy összesen hány ember lehet a lelátókon. Nos, 34 ezer jegy volt a maximum, amit ki lehetett nyomtatni. A felső karéj két szélén lesznek üres helyek, ezek azok a székek, amelyeket az MLSZ nemrég szereltetett fel, ám még nincsenek átadva, így értékesíteni sem lehetett. Az összes többi lelátó (kivéve vendégszektor) azonban zsúfolásig tele lesz.


    forrás:
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?id=2589&source=lapok/Default_hu.aspx
     
  21. avatar: Benko
    2009.08.25, 13:34
    Üdv!
    Ma kb délben akartam jegyet venni, és azt mondták hogy az összes elkelt... Mondtam magamban, hogy nem baj, 42 ezer ember jó hangulatot fog csinálni, és most olvastam egy oldalon, hogy csak 32 ezer jegyet adtak el... Tud erről valaki valamit? [vagy a vendégszektornak 10 ezer hely van fenntartva???]
     
  22. avatar: magyarfutball.hu
    2009.08.25, 13:02
    Herczeg András: Csodálatos, hogy az egész ország támogatását érezzük. Sok szurkoló lesz a helyszínen és a TV-képernyők előtt is, és talán még azok is leülnek, akiket nem érdekel annyira a foci. Nálunk van az előny, de nem dőlhetünk hátra, sokat kell tennünk azért, hogy az eséllyel élni tudjunk. Szeretnénk megfelelni az elvárásoknak, amit az egész ország irányából érzünk, és ma is nyerni akarunk.
    Nagyobb a médiaérdeklődés, mint a Kalmar vagy a Levadia ellen, élvezik a játékosok, és pozitívan fog hatni rájuk. Egészséges feszültség van bennük, de úgy készülünk, mint eddig bármikor. Fontos, hogy higgadtan kezeljék a helyzetet. Nem kell fognom a gyeplőt, mert remek gondolkodású, intelligens emberek, tudják, hogy hiába nyertek kint, még egy nehéz 90 perc van hátra.
    Volt már olyan, hogy hiányzott egy alapember, Leandro, vagy Varga József, de a feladatukat mindig megoldották a helyettesek, hiszem, hogy ez most is így lesz. Két megoldás van a középpályán, közülük döntöm el, ki lesz Kiss helyett a kezdő. A csapatkapitány Leandro lesz. Szeretnénk minél többet támadni, és az akciókat ugyanúgy befejezni, mint Szófiában. Nyilván az ellenfél is ott lesz a pályán, és lesz olyan, amikor az ő lépésükre kell majd reagálni.


    forrás:
    http://www.pepsifoci.hu/node/41285
     
  23. avatar: magyarfutball.hu
    2009.08.24, 19:08 (szerk.: 2009.08.25, 12:42)
    Ratko Dosztanics: Megpróbálunk jobban játszani a visszavágón, mint az első mérkőzésen, bár tudjuk, hogy a Debrecen is nyilván ugyanerre törekszik. Huszonegy játékossal jöttünk, és vannak sérültjeink, ezért csak holnap döntöm el, hogy kik kerülnek a kezdőcsapatba. Nem nézzük le a Debrecent, ezt az első meccs előtt sem tettük, és sajnos igazunk lett. Szófiában mélyen a tudása alatt teljesített a csapat, ez mégegyszer nem fordulhat elő.


    forrás:
    http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=81394

    Ratko Dosztanics: Nem kertelek: háborúzni jöttünk Budapestre – mondta a tréner. - A játékosoknak a lelkükre kötöttük, hogy kedd este harcosként kell kifutniuk a pályára. A hazai meccsen botrányosan teljesítettünk, nem voltunk partnerei a Debrecennek, de a továbbjutás még nem dőlt el. Ez az összecsapás életre-halálra megy.


    forrás:
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?ID=2587&source=/lapok/Default_hu.aspx
     
  24. avatar: pancso
    2009.08.17, 17:19 (szerk.: 2009.08.23, 23:13)
    A budapesti mérkőzésre a belépők minden nap kaphatók:
    Debrecenben:
    - a klub Oláh Gábor utcai irodájában (VIP-jegyek csak itt vehetők),
    - a három Loki shop-ban (Plaza, Tesco, Malompark),
    - a Loki ultráinak a Halközben található Mods Store-ban,
    Budapesten:
    a Puskás-stadion Syma csarnoknál lévő pénztárában (naponta 10-től 18 óráig).

    Jegyárak: 1500-, 2000-, 2500- és 4500 Ft (utóbbi korlátozott számban),
    VIP-jegyek: 15 000 Ft-ért – korlátlan étel-, ital fogyasztással,
    Augusztus 20-án, csütörtökön csak a DVSC Oláh Gábor utcai klubházában lesz belépő- és vonatjegy-árusítás!

    Szurkolói vonat indul a budapesti visszavágóra:
    augusztus 25-én, kedden 16 óra 27 perckor a Debreceni Nagyállomásról. A szerelvény a Keleti pályaudvarig megáll Hajdúszoboszlón, Püspökladányban és Szolnokon. Visszaindulás a mérkőzést követően.
    A vonatjegyek ára: 1500 Ft., melyek megvehetők a DVSC klubházában és a Halközben található Mods Store-ban.


    forrás: http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?id=2543
     
  25. avatar: ardudu07
    2009.08.17, 16:24
    pontosan hol lehet venni a jegyet?
     
  26. avatar: magyarfutball.hu
    2009.08.12, 17:27 (szerk.: 2018.01.18, 18:51)
    Hamarosan megkezdődik a jegyárusítás a Puskás-stadionban augusztus 25-én rendezendő DVSC-TEVA – Levszki Szófia Bajnokok Ligája-mérkőzésre.

    A klubtól kapott információk szerint belépőket szombat 10 órától Debrecenben, az Oláh Gábor utcai VIP-helyiségben és a három ajándékboltban, illetve hétfőtől Budapesten is lehet kapni. Még folynak az egyeztetések azzal kapcsolatban, hogy a fővárosban pontosan hol lehet majd hozzájutni a tikettekhez, természetesen erről majd tájékoztatjuk a szurkolókat.

    A belépők 1500, 2000, 2500 és 4500 (utóbbiból csak párszáz darab van) forintba kerülnek majd. Részletes információk a mellékelt ábrán:
    kép


    forrás:
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?ID=2515&source=/lapok/Default_hu.aspx
     
  27. avatar: magyarfutball.hu
    2009.08.07, 12:28
    A Magyar Labdarúgó Szövetség illetékesei - tekintettel a DVSC továbbjutási esélyeire, s a BL-selejtezők következő körének pénteki sorsolására - egyeztetést folytattak az UEFA-val, s ennek során megerősítést nyert, hogy a bajnokcsapat, amennyiben augusztus 26-án hazai pályán kellene fogadnia következő ellenfelét, kizárólag a Puskás-stadionban teheti ezt meg.


    forrás:
    http://www.mlsz.hu/hirek2009.php?itemid=5661