magyarfutball.hu

Debreceni VSC-TEVA - FC Fehérvár 0 : 2 20:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2014.05.20, 12:56
    Fehérvári oldal:
    Grat a csapatnak, a Juszuf is végre úgy játszott, ahogy mindig kéne neki. Harcosan, sokat futva, lendületesen, gólveszélyesen.


    Jól játszott a csapat a 2. félidöben szerintem a Sifter szép gólt lött a Dajics meg szerintem nagyon jól játszott Sitku gólja is szép volt.Jók voltunk a mezönyben is.
    Gratulálok FC FEHÉRVÁR LIGA KUPA GYÖZTES!!!


    "Győzelmével a Fehérvár neve került elsőként a Ligakupa győztesei közé, a csapat így 8 millió forinttal gazdagodott, ugyanakkor az MLSZ részéről beharangozott Intertotó-kupa indulás nem járt a győzelem mellé – ez a jog a bajnokság 3-6. helye között végző csapatok közül illet egyet".


    Gratula a Csapatnak!
    Ez a Loki néven kifutott csapat pár kivételtől eltekintve harmatgyenge alakulat, a koncot mi dobtuk nekik, h csak 2-őt rúgtunk a Nagyerdőn!
    Szerintem is Juszuf volt a mezőny egyik legjobbja, Bazsi játéka az 1. gólunk után javult fel, amire a lövésével tette fel a koronát. Nagy bravúr volt a Loki-kapustól, h kitornászta a bődületes bombáját! Igen, az is igaz, h Juszuf néha szemet bántóan kezelte a labdát, saját magát is kicselezte az ellenfél 16-án belül, de azt is észre kell venni, h a mezőny leggyorsabbja volt, néha úgy ment el a baloldalon, h a Loki-védők lassított filmnek tűntek mellette, és most a legtöbbször be is jöttek az elgondolásai. Disztl Dávid kellemes meglepetés volt, a többiekre sem lehet panasz. Ezzel a játékkal akár a Nagy-Lokit is megcsaphattuk volna Kouemahástúl, Czivtkovicsustúl is. Aki meg lesajnálja Liga-kupát, annak azt ajánlom, csinálja utánunk a csapata!
    VIDIKE MINDÖRÖKKÉ!!!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=45240&na_step=30&t=9018177&na_order=
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2014.05.20, 12:50
    Debreceni oldal:
    Hát ez a ma esti csapat igencsak másnaposan mozog....nem látszik senkin se, hogy esetleg valaha szeretne játaszani magasabb szinten is.
    Remélem Rudolfot és Demjént a nyáron elküldik, egy fabatkát sem ér amit csinálnak.


    A bajnoki 3 pontnak ez volt az ára.
    Belefér.


    Nos, kipróbáltuk a fiatalokat...


    A szombaton tapasztaltak alapján nem volt realitása annak, hogy ezzel a csikócsapattal megverjük a Vidit. Nem is volt esélyünk, egy percig sem.


    Batu.: Szerintem most se a fiatalokkal volt a baj, hanem a rutinos játékosok nemhogy segítették, hanem inkább lehúzták őket.
    A csapatban nem mindenki van már abban a korban, hogy jövőre is fiatal tehetségként lehessen emlegetni, az ő sorsukról lassan dönteni kellene. A két Nagy számomra érthetetlen, hogy miért nem játszanak az első csapatban, Zoltán az egyetlen jobbhátvédünk, aki tud támadni is. Demjénnek agyban kellene feljönnie, kérdés, képes-e rá, Rudolfot meg személy szerint nem értem, miért találjátok meg, minden mozdulatán látszik, hogy ügyes focista, egyszerűen a kapu előtt nem elég rutinos.
    Bogdanovicsot óriási hiba volt visszahozni, ráadásul a sokat emlegetett "szerb mentalitást" se látom benne: egyszerűen elsétálgat a pályán a meccs nagy részében, nyoma sincs a régi futómennyiségnek. Csernyáról sem esett mostanában túl sok szó a nagy Janika-szidásban, de azért ő is nagyjából próbálja tartani az egy potya/meccs átlagot, ezt valószínűleg Verpecz is tudná hozni. Emellett bármennyire is fáj, de Kicsiben és Szacsában remélem van annyi önérzet, hogy a szezon végén átadják a helyüket a fiataloknak.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=61990&na_step=30&t=9018140&na_order=