magyarfutball.hu

FC Sopron - FC Fehérvár 1 : 1 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.03.14, 13:43
    Sopron, 2005. december 3., szombat (tud) - A játéknap előtt listavezető FC Fehérvár döntetlent játszott Sopronban a labdarúgó Borsodi Liga 14. fordulójában, így elvesztette éllovas pozícióját a tabellán.

    FC Sopron-FC Fehérvár 1-1 (1-1)
    Sopron, 3300 néző, V: Bede
    gólszerzők: Cigan (1.), illetve Simek (31.)
    sárga lap: Bagoly (33.), illetve Schwarcz (57.)

    Sopron:
    Balogh - Fehér, Bagoly, Costisor, Hanák - Győri, Horváth A. - Demjén (Landerl 67.), Signori (Csordás 49.), Cotan - Cigan (Ivancsics 87.)

    Fehérvár:
    Tudor - Csizmadia, Kuttor, Koller, Vincze - Bozic, Schwarcz, Farkas B., Lattenstein (Györök 69.) - Simek, Sitku

    I. félidő:
    1. perc: Horváth A. szánta el magát lövésre a fehérvári kaputól 25 m-re, az élesen meglőtt labda megpattant a 11-es pont közelében helyezkedő Ciganon és a balra mozduló Tudor mellett a jobb alsó sarokba vágódott (1-0).
    31. perc: Farkas B. emelt a soproni térfél közepéről Sitku elé, aki középre lőtte a labdát és Simek a soproni védők gyűrűjéből, 6 m-ről, ballal a bal alsó sarokba helyezett (1-1).

    II. félidő:
    58. perc: Horváth A. bombázott kapura mintegy 40 m-ről, Tudor nem merte fogni a labdát, kiütötte. A berobbanó Csordás előrevetődve kapura fejelt, ám labdája éppen oda vágódott, ahol a fehérvári kapus állt, így Tudor hárított.

    A gyors és szerencsés hazai gólt követően a Fehérvár irányította a játékot és bár sok helyzetet nem tudott kidolgozni, megérdemelten egyenlített.

    A második félidőben az 55. és a 70. perc között fölényben játszott a Sopron, de nem tudott előnyt szerezni, majd a folytatásban kiegyenlített, nagy iramú és küzdelmes csata folyt. A játék képe alapján igazságos a döntetlen.

    MTI