magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - MTK Hungária FC 2 : 0 11:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.06, 17:22
    persze azt mondták a tévében, hogy az MTK védője hibázott, azt nem mondták volna, hogy Gera milyen gyönyörűen vette át a labdát.


    Annyit mondanék erről a meccsről, hogy ez végre egy igazi csapatmunka volt...
    Igazándiból senki nem tűnt ki a mezőnyből, a Gerán kívül (de csakis a 2gólja miatt), hanem egységesen összatartva jáccottak a fíúk!
    Thomas Sowumniről meg anyit, hogy már rég neki kellett volna jáccani a Sasu helyett...
    Még a Leo is egész jó volt ma...
    Gera két nagyon fontos gólt szerzett, de nem ment igazándiból neki...
    Töki hajtott, de az állandó forgolódásaival a halálba kerget engem és gondolom sok más Fradistát is... Sztem neki körhintának kellett volna menni, abból is jól megélne, ha ennyit forogna...


    Hamar megszereztük a vezetést, lippi szép inditásából és Komlósi nagy vagy Gera zseniális technikai csele után bebombázta a kapuba a labdát. Aztán jöttek(?) a szokásos helyzetkihasználásunk.. A meccs első fdélidejének 30-dik perce környékéna középpályánk kissé lassú volt, gondolkozásban is. Ha lehet egy kicsit felkéne pörögni a középpályán...
    A második félidőben megint jól jött a lendület a csapatnak sorra a nagy helyzeteink, és Sowunni beadásából gera szép fejese után, már 2:0. A végére már szerintem mindenki várta hogy vége legyen. A játékvezetésről annyit, hogy nagyon halkan megjegyzem, mondom nagyon halkan, hogy a második félidőben Lipcsei megindult és Juhász Roland(?) volt, ha jól emlékszem utólsó emberként megállitotta, nem kapott min Sárgát vagy akár Pirosat, de az szerintem nagyon szigorú volt. Minimum Sárgát adtam volna, de ha forditott esetben lenne, akkor.. tudja mindenki. Csak legyünk tisztában és korrektek a dolgokkal.
    Mindenestre a kötelező győzelem megvolt. A cspatból akik számomra jók voltak: Botis, Gyepi, Leo, Rósa Dini, Gera a góljai miatt, és Marek Penska, a többiek hozták a maguk elvárt teljesítményüket. Összeségében megérdemeltünk nyertük meg a meccset, de azt tutti hogy a Balaton és az UTE ellen teljesen másként fogunk játszani.
    A Bajokság még mindig nem dőlt el!
    A javaslatom, hogy a 3-ból 1 megvan! 1/3!


    Gratula a csapatnak!
    Nagyon jól játszottunk, Gerzson végre megint "firkált" kettőt. Én mindenképp kiemelném Lipcsei Petit is, szerintem jól játszott, meglepően sokat futott, és voltak régi "lipcseipetis" indításai is! Lehet, hogy jót tett neki az egymeccses kihagyás?
    Tetszett rajtuk kívül még Sowunmi játéka, remélem nem átmeneti dolog az, hogy a csapatba került, és ezután is sok lehetőséget kap! Rósa Dini harcossága is kiemelhető, a védelem pedig úgy, ahogy van jól oldotta meg a dolgát.
    Csak így tovább! Szerdán megverni a Siófokot!


    A mai meccs tényleg igazi csapatmunkának tűnt. Rég mondhattam ilyet. Gera szokásával ellentétben nem az előkészítői, hanem a góllövői erényeit csillogtatta. Lajos magabiztosan hárította a halvány kék próbálkozásokat, a védelem jól szűrt. Gyepin meglepődtem, hogy mellette szinte labdához sem tudott érni Torghelle, pedig Gyepi a kihagyása után nehezen lendült bele. Botis ismét tanári volt. Leo a mostanában szokásos hajtós, jó játékát produkálta. Nekem Vuki volt gyengébb az átlagnál, néha lassan reagált és megforgatták. A középpályánk még mindig nem az igazi. Igaz Lipcsei remek labdákat adott és Rósa is jól nyomta, de az MTK támadásait nem igazán tudtuk megfogni középen. Penksa ismét fantasztikusan küzdött, gyakran túlugrotta védőit, ragadt hozzá a labda. Tököli tényleg sokat forgolódott, de nagyon vigyáztak rá. Szkukalek szerencsére keveset játszott, mert továbbra is bizonytalan.
    Egy jó felhozó meccs volt.
    Csak élni kéne a lehetőséggel...
    -Dino-
    ui: A nézőszámról. Az elmúlt 5 meccs eredménytelensége, a meccs időpontja és az időjárás is determinálta a mai max. 4000 nézőt.
    A lilák most topon vannak érthető a nézőszám,uk emelkedése. Reméljük 1 hét múlva igazi derbi-hangulat lesz!


    A mostani meccsen tényleg láttam a hajtást, kivételesen nem voltak alibizők. Remélem ez a lendület kitart a bajnokság végéig...
    Az MTK nagyon motiválatlannak és szétesettnek tűnt, szerintem ők már idén nem szereznek több pontot, nem számíthatunk arra, hogy vetélytársaink botlani fognak ellenük. Remélem, rám fognak cáfolni, és innentől csak nyernek smiley


    Pozitívum: Lipcsei 3x is sprintelt
    Leo hajtott
    Mindenki hajtott
    A védelmünk katasztrófális
    (Szerencse, hogy az MTK támadósora is)
    Nyertünk
    Nem kaptunk gólt
    Negatívum: Ezt az MTK-t egy ötössel kellett volna hazaküldeni!
    Ebből következik, hogy sok helyzetet hagytunk ki
    Miért kell szegény Torghellét bántani? Van elég baja! Minden nap rosszulléttel kezdődik, mert belenéz a tükörbe....
    Hajrá Fradi!
    28.?

    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=509136&na_step=30&t=9018131&na_order=