magyarfutball.hu

MTK Hungária - Celtic FC 0 : 4 20:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
Bajnokok Ligája selejtező, 3. forduló
játékvezető : Nielsen Kim Milton (Dánia)
nézőszámok:
  1. celticprogrammesonline.com: 5.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.08.11, 10:58
    Nem tudom megállni, hogy meccsnézés közben ki ne fejezzem mérgemet.
    Ez a Celtic egy kibasztt sz*r csapat, egyedül Egervári 'mester' vaksága, valamint ilyen alibi, magyarszinten is szar Füzi, Zavadszky ill. Silvának köszönhető a magabiztos vezetése.
    Amúgy hiába szorítottam az MTKért (amúgy CSAK A KISPEST), az említettek miatt marha ideges vagyok...

    Az még rendben van, hogy nem tud egyik magyar csapat se focizni, na de hogy futni se az már kész röhej. Mindenki sétál. Mit csinálnak ezek az edzéseken??? Erről a hátul passzolgatásról már nem is beszélek. A középpályások már eleve úgy veszik át a labdát, hogy azt hátra fogják adni. Próbálkozni kellene, de nem hátul, hanem elöl!

    Ez a Molnár gyerek hogyan kerülhetett egy BL-selejtezőn a pályára?! Mondjuk Egervári is jól osztotta rá Sutton-t...

    Értékelhetetlen az MTK teljesítménye.
    Miért kellett magukat összeszarni. Mit veszthettek?

    Én ma az MTK sikeréért szurkoltam. Aki annak ellenére drukkolt a Celticnek, hogy magyar, az kicsinyes. (Most az FTC kapott volna egy négyest, ha a DVSC-t megveri.) Sajnálom, hogy ez lett a vége. Lehetett volna akár egy 0-0 is a vége, de a cselekből már látszott, hogy nem magyar focisták játszanak a másik csapatban. Megérdemelten fog tovább jutni a Celtic. Gyorsak voltak (3. gól előtt hogy ment el a fickó a szélen csellel) és agilisak. Más képességek. (Valószínűleg a magyar válogatott se bírt volna velük.) Ide kell eljutni. Ha mindig 3-4 lépést visszafelé lépünk, miután felrugtuk az ellenfelet, akkor nem tanulunk meg focizni. Kár, hogy mostanában ezt az iskolát látni az NB1-ben...

    Amilyen jó volt a ZTE és a Dferr meccsek hangulata, olyan silány, unalmas volt a mai.
    A legborzasztóbb az egészben, hogy Mo-n az MTK játsza a legnormálisabb focit, de ma kiderült mit ér ez a nemzetközi porondon.

    A mai este után nem kell elkezdeni a ,,kijött a tudáskülönbség'' mesét. Másról van szó: ilyen beszari hozzáállást még magyar csapattól is ritkán látni. Ez nem is foci, hanem FOSI... A szokásos tili-toli - rémség. Persze felmerülhet, hogy mi váltotta ki válogatott és MTK szinten ezt a Végh-hisztériát, amikor nem jó kapus, miért kellett kidobni Vlaszákot anno. Csak Halmai a régismiley Valószínuleg egy malom-játéktáblán oktatták neki a focit (az elorejáték kivételével), így összes készsége abban áll, hogy jobbra, balra és hátra egyenes vonalban 2 cm-t tud gurítani a labdán. A világ legnagyobb alibizöje. Meg a borzalmas Pisont. Józan ésszel felfoghatatlan, hogy hogy lehetett ezt a két kretént összevásárolni, belölük mondjuk Kabát biztos kijött volna. Na mindegy, Fülöp ugye rögtön megmondta, hogy az Uefa-kupa a cél.

    3.000 néző egy Celtic ellen, annak is a fele skót.
    0-4 lélektelen, impotens játékkal.
    Lehet, hogy mégiscsak jobb lett volna a Hungária körúti pálya helyén megépíteni az AsiaCenter-t.
    Ciki ez az MTK, kár erőltetni.

    Szerintem, ennél azért bátrabb játékkal is lehetett volna próbálkozni
    Mintha úgy léptek volna ki, ha megússzuk 5 alatt, akkor Ok, ha meg nálunk a labda, rúgjuk el a kaputól minél messzebb, hadd menjen az idő

    Nem lehet egy csapatot ugy palyara kuldeni,hogy elotte ujsagokban,pletykarovatokban azt nyilatkozza az edzo,hogy 10%eselyuk van....
    Nem csak ezen mulott.

    Egy másik Újpest szurkoló haverom unszolására Újpest szurkoló létemre kimentem 6000 Ft-ért, és 1500 FT-onként kaptam egy Celtic gólt. Tragédia.
    Az tényleg érthetetlen, hogy a szektoromban egy fradista a magyar csapat ellen szurkolt.
    De ami még érthetetlen:
    1. Mi volt az MTK taktikája
    2. Egervári miért gondolta, hogy ha 19-re lapot kér, és 0-1 -nél lehozza a szűrő Jezdimirovicsot, azzal jót húz.
    3. Az MTK hogyan hiheti, hogy az együtt 100 éves Halmai, Illés Pisont trióval lehet valamit kezdeni a nemzetközi porondon. (velük már a magyar porondon se sokat.)
    4. Silva tényleg brazil?
    Az MTK lélektelen, ötlettelen, gyáva játékával megcsúfolta ezredszer is a magyar focit. Pedig ez a Celtic egy nemzetközi szinten közepes csapat. 10 iparos + Larson, aki ma tényleg nagyon jó volt, bár mivel senki sem fogta, nem is volt nehéz dolga.
    Egyedül Torghelle emlékeztetett időnként focistára, meg az első 10 percben Zavadszky.
    Tragédia.

    amugy kib**tt egy kocsog arc volt aki kitalta a jegyarakat.
    erthetetlen, hogy szarik arra, hogy tobb szurkolo kimenjen.
    az mellekes, hogy a skotokat (meg nehanyunkat) lehuztak 8k-ra...

    Volt egy nagyon emlékezetes jelenet: még az első félidőben, egy jobboldali támadásnál a Celtic szélsője megtolta a labdát, az MTK balhátvédje megállt(!), mert azt hitte, nem éri utól az ellenfél. A fekete srác (Agathe v Balde) pedig simán beérte a labdát, méterekkel az alapvonal előtt... Ez jellemző volt a mai meccsre.
    A Celtic mindenféle erőlködés nélkül, simán nyert. Ennyi a különbség a magyar és a nyugati foci között. Az MTK-t nem igazán sajnálom; a szomorú az, hogy bármelyik magyar csapat ugyanúgy kapott volna 4 gólt ettől a Celtictől...

    Légyszi azt se felejsd el megemlíteni, hogy az Mtk szurkolók már a 4.(!!) percben kórusban szídták a Fradit.
    Egyébként gratulálok a jegyárakhoz.
    Szerencsére mi nem vettünk.

    Egyébként az Mtk-nak a küszöb átlépéséhez egyetlen dolog hiányzik: a szurkolók.
    Itt volt egy sansz, mire kitaláltak olyan jegyárakat, hogy a nagy többség otthon maradt.
    Újabb öngól Pisont után.

    -azt hiszem, a nagy Illés Bélátok 3-szor ha labdába ért. alulmulhatatlan volt,
    -nincs jelenleg egyetlen olyan focistátok sem, akire fel lehetne nézni. csak szürke mezőnyjátékosok. egyedül a kis Juhász Roland, akinek ez a buta Egervári nem találja a posztját,
    -Halmai nem is adott előre lasztit. szupernulla. csak az alibi. ilyet nem lett volna szabad visszavennetek,
    -a többi játékos szóra sem méltatható.
    összességében, azt várta az ember, hogy a tavalyi Zetéhez és a tavaly előtti Debrecenhez hasonlóan, megszakadtok a pályán. ezhelyett azt láttam a végén, hogy az Illés és a többi naplopó meg sem izzadt. szerintem, a hajtás lett volna a minimum.
    sajna, mi is kb. itt tartunk.

    egervári nem tudom mit képzelt, nem igazán értettem már a kezdő felállást sem, illés helye pedig teljesen új volt a számomra. ezt vajon mikor álmodta meg a kedves mester? arról viszont nem ő tehet, ha a játékosaink egytő-egyig beszari, tutyimutyi alakok, akik képtelenek szívvel lélekkel játszani.
    a fradistákról pedig annyit, hogy míg a celtic drukkerekkel kezet ráztunk és ők mtk kiáltással kösznöntöttek minket, pár fradistától annyi tellett, hogy bibsizzenek és zsidózzanak a bejáratnál. amit nem értettem viszont a primitív zágrábiak voltak. mi a faszt kerestek itt? és minek kötözködnek?

    A Celticnek gratulálok, jó csapat.
    A játékosaink arcán egytől egyig ott volt a majré, így nem lehet nekimenni semmilyen meccsnek! Képességben persze, hogy van különbség, de ha már a saját edződ 10% esélyt ad nyilvánosan, az el van baszva.
    Nem is voltak koncentráltak játékosaink, Halmai úgy fejelt mellé az első gólnál, mint egy óvodás, Juhász Rolinak és Pusztainak nagy volt a feladat. Végh Zoli hatalmas bravúrokat is bemutatott, de ő sem ud kijönni. Zava mozgott az elején úgy, ahogy és Doki próbálta meg néha pörgetni, de szánalmas volt az egész.
    Sanyi bácsi meg azon felül, hogy jó előre beszaratta a csapatot, szvsz feleslegesen játszatta Bélát (mintha a pályán sem lett volna), fejetlen módon levitte Jezdit(???, 1. a foci labdaszerzéssel indul, 2. a két kölyök onnantól kezdve küzdhetett egy egyben Larssonnal és Suttonnal, mert nem volt, aki középen a felpasszt megakadályozza), és a végén Molnár Zolit. Igenis van különbség 2:0 és 4:0 között - ez megalázó volt.
    El kéne gondolkodni, hogy milyen szolgáltatást/szórakozást nyújt a klub, és mennyiért. Mert 6-8 ezer forintért nekem menjenek neki a Celticnek is, ne ezt a befosós, tilitoli szart nyomják! Ha úgy kapnak négyet, az is szar, de ennél nagyobb esélyünk lett volna. Az eredmény alapján egyértékűek vagyunk a litván bajnokkal, és ez nincs is olyan messze az igazságtól.
    Továbbra is hajrá MTK, ma hajrá Fradi és Debrecen!

    A BBB tagjai voltak (Bad Blue Boys) és Dinamo drukkerek.
    Ukrajnában volt meccsük, és hazafelé betértek megnézni a Celticet.

    Tanulságok:
    1. A bravúr eredményhez közönség is kell.
    2. Ha egy gyengébb csapat nem koncentrál 150%-osan, akkor megajándékozza ellenfelét5 egy olyan lehetőséggel, mint amit Henke Larsson kapott az emelése előtt...=> mérhetetlenül bosszantó ilyen gólt kapni.
    Ha 4 olyat nyomnak, mint Sutton fejese egy szavam sincs, de könyörgöm; ilyen leventególt kapni?!
    3. Egy jó edző is szokott hibázni => Illés vs. Torghelle.
    Nem tudom, Sanyi bácsi mit várt Bélától; egy kulcscsontörés után épp a Celtic "hegylakóival" fog testtel ütközni?!
    Torghelle a beállása utáni 5. perc végére több vizet zavart, mint a komplett MTK addig együtt...
    Csak akkor már vezettek a skótok.
    4. Jezdimirovic levitele hiba volt. A szokásoktól eltérően inkább őt faultolták. Megsérült?
    5. Molnárt 10-ből 10-szer szopatta meg Thompson a baloldalon. Szegény Zolika biztos megnézte videon. látta, hogy gyors a gyerek és félt, hogy mögékerül a bal oldalon. erre a skót? Végig befelé a jobb, azaz a gyengébbik lábára cselezett...Molnár meg seggre ültetve nézte.
    Sanyi bácsi! Nem volt erre 2 jó szava?

    6. Silva egész egyszerűen muris volt.
    7. Juhászt sajnálom, kicsit több rutinnal megoldotta volna mind az első, mind a második gól előtti szituációt.
    A 2. gól előtt Sutton lefordulását magyar meccsen 10-ből 9-szer lefújják...itt az eredménye, tisztelt JT, hogy nem engedik nálunk a test-test elleni játékot, mert, hát ugye, mennyivel egyszerűbb ilyen helyzetekben fújni egy "Lökés! Kifelé!-t"?
    (Pochettino párizsi gólja jut erről eszembe, mikor a földre vitte Tamásit.)
    8. Dr. Füzi...érthetetlen. Nálunk húzóember volt, az MTK-ban évente van 3 jó meccse...a tegnapi nem volt az.
    9. Zavadszky. Egy olyan játékosnak, akiben megvan a képesség és a vagányság arra, hogy játszon, miért nincs annyi vér a pucájában, hogy amikor lehetősége van rá, nemzetközi szinten is megmutassa, mit is tud?
    Igazi magyar futbalista - betegség.
    Na, hirtelen ennyi.
    A Celtic jó csapat, de ezt nem tegnap óta tudjuk; csak a 3. gól előtti Petrov-csellót sajnálom => nagyon alázós lett utána a hangulat.
    Sok sikert az UEFA-kupában!

    a közönségről annyit, hogy a celtic tábor sem volt túl hangos, lett volna hangulat de a gyors két gól és a kilátástalan játék soakt rontott. a jegyárak pedig így utólag tényleg horrorisztiukusak. mindegy, kidobtam 6 rugót. és amilyen hülye vagyok, jövőre újtra megteszem.
    egyébként ez az mtk tud jobb csapatok ellen játszani, nem olyan rég estünk ki nem kis csatában a dinamo ellen, pedig akkoriban voltak olyan jók mint ma a skótok. és ott is sok ellendrukker volt.
    szerintem alapvető ökörség volt a népstadionba vinni a meccset. ennyi erővel nyugodtan maradhattunk volna a hungárián, vagy mehettünk volna pld a megyerire. ennyien nagy jó hangulatot teremtettünk volna bmelyik stadionban. itt elvesztünk.

    Komolyan modom, ilyen beszari csapatot már rég láttam. A hátamon is feláll a szôr, ha egy VESZTÉSRE álló csapat tagjai lébecolgatnak a pályán, nem rohannak ezerrel bedobni a lebdát, nem küzd meg minden egyes passzért.
    Szomorú volt látni a Celtic játékosait, ahogy nem is igazán örültek a góloknak.
    És ez így megy évek óta.

    Elképzelhető, hogy jobb csapat a Glasgow. Ez azonban nem ad magyarázatot arra, hogy az 5. perc után hová tűnt a lendület a csapatból. (Ebből a szempontból tizedét nem adták annak, amit a Dunaferrtől láthattunk pár éve, vagy a ZTE-től tavaly.)
    Lelketlen, szar játék volt, kiábrándító grundgólokkal. Már csak az a figura hiányzott, hogy oxival kötényt adjanak a kapusnak. Ha tíz perccel előbb jön be az elefántcsontparti legény, az is meg lett volna.
    Kedves MTK drukkerek! A tények:
    Nem a fradisták, meg a drágán vett glasgowi focisták miatt volt ekkora a tegnapi zakó, hanem azért, mert Illés "csodacstár" Béla mintegy 3* találkozott az 1. félidőben a lasztival, akkor is visszafelé játszotta meg, kicsiben. A brazil gólvágót úgy nyomták el a védők, mint a libaszart, ha jól számoltam, 1* ért labdához az I. félidőben. Rednic nagyszerű volt a bal oldalon, 7-8 bedobást is kiharcolt, igaz, talán 1 beadása volt a meccsen. Zavadszky 5 percig volt lelkes, a csere után hátrament, és mintegy egyetlenegy veszélyes felfutása sem volt. Pisont Isti semmi veszélyt nem jelentett. Egyes-egyedül Thorguelle volt lelkes, valszeg ezért nem volt kezdő ember.
    Ez van. Borzasztó lelketlen, szar csapat az MTK, akik nem nyertek tavaly bajnokságot, hanem elvesztette nekik a Fradi. Várszeginek szurkolótábort is kellene venni a csapatához.

    Helytállt: Molnár, Juhász, Torghelle, Jezdi
    Naaaagy-nagy nulla: Illés, Halmai, Pisont, Füzi, Szabó, Zavadszky
    Botrányok botránya, harakiri, nemzethalál: Pusztai, Rednic, Silva, Silva, Silva.
    Ekkora szintkülönbség esetén nem vár az ember mást, mint hogy mutassák meg azt a keveset, amit tudnak, és fussák ki a belüket. Ha ez meglett volna, én elégedett lettem volna akár ezzel az eredménnyel is.
    Ehhez képest icipici riadt nyuszikákat kellett látnom, akik pánikba estek, ha közel jött egy ellenfél, és még a racionális mértékű kockázatokat sem merték felvállalni, pedig hosszútávon ez a legnagyobb kockázat. Hány cselt próbáltunk meg 90 perc alatt? volt 3? Hány gyors/váratlan passz volt?
    Meg kell mondanom, amennyire képes a fradi rendre, a ZTE pedig tavaly úgy játszani komoly csapat ellen, mint akinek van önbecsülése, annyira nem sikerült ez nekünk most.
    Ja: és emlékszem, hogy játszott Pisont és Halmai izraeli csapatukban nagycsapatok ellen.
    Hát nem így.

    Ha beteg volt, hiba volt betenni Zavát, és hiba volt betenni Illést. Igaz, ha nem teszi be, és ugyanez van, vagy csak 2-0 oda, azon dühöngenének sokan, miért NEM tette be.
    Nagy hiba volt lehozni Jezdit, tényleg nem értettem, már akkor látszott, hogy sokkal használhatóbb, mint Halmai.
    Óriási hiba volt berakni Pusztait, akkor inkább vitte volna hátra Halmait vagy akár Jezdit. Már az előző meccseken látszott, hogy Pusztai teljesen komolytalan, még az mb1-be is szar.
    Végül hiba volt harmadik csatárt behozni, és nem Silvát lehívni, mikor már 10 perc után látszott, egyetlen nem katasztrofális megmozdulása sem lesz az egész meccsen.
    Én behoztam volna Czvitkovicsot is, ha csinál 2-3 jó cselt vagy átadást, már jobb az összkép és felhívhatja magára a figyelmet.
    Félek, ez a meccs egy hullámvölgy kezdete.

    Nagyjából ugyanúgy látom, csak a Jezdi lehozásával nem értek egyet.
    Nemcsak arról van szó, hogy nem maradt igazi emberfogó, hanem hogy egyetlen góltól bepánikoltunk. Persze az idegenben lőtt gól sokat ér, de azért a meccs elején még nem kell felborítani a csapatszerkezetet. Másrészt nem merte Illést lehozni, pedig látható volt, hogy nullát tud nyújtani.-- Ami meg Komlósit és Eleket illeti, hát ők sem az a fene nagy biztonság.

    A szerb helyett Halmait kellett volna levinni. Csórinak nem volt egy pontos labdája az első negyedórában. Egervári valóban jó edző, ám talán most volt először, hogy a nevek bűvöletében navigálta a csapatát, aminek a vége 0-4 lett.
    Remélem szombaton sem lesz jobb passzban...

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=47660&na_step=30&t=9018230&na_order=
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.08.11, 10:38
    A Magyar Televízió szerdán 20:10 órától közvetíti az MTK FC-Celtic Glasgow labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőt, amelynek a kezdése ezért 20 óráról 20:15-re módosult."...

    index.hu
     
  3. avatar: BZS1979
    2010.12.09, 14:16 (szerk.: 2018.01.15, 21:59)
    kép
     
  4. avatar: BZS1979
     
  5. avatar: BZS1979
    2010.12.06, 20:36 (szerk.: 2018.01.15, 21:56)
    kép
     
  6. avatar: BZS1979
    2010.12.06, 12:07 (szerk.: 2020.08.11, 08:29)
    kép
    Forrás: nobelhopper.de
     
  7. avatar: BZS1979
    2010.12.06, 11:49 (szerk.: 2018.01.15, 21:52)
    kép
     
  8. avatar: magyarfutball.hu
    2009.05.08, 20:56 (szerk.: 2018.01.15, 21:50)
    kép