magyarfutball.hu

Videoton FC Fehérvár - Ferencvárosi TC 1 : 3 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.01.30, 15:39
    Székesfehérvár, 1998. október 31., szombat (tud.) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 13. fordulójában:

    Videoton FC Fehérvár - Ferencvárosi TC 1-3 (0-1)
    Székesfehérvár, 8000 néző, V: Makai

    gólszerzők: Djurisics (75.), illetve Fülöp (14., 67.), Füzi (85.)
    sárga lap: Kuntic (59.), Tóth A. (74.),
    csere: Mester helyett Fogarasi (46.), Lázár helyett Djurisics (50.), Makrickij helyett Csordás (70.), illetve Nyilas helyett Jagodics (68.), Fülöp helyett Füzi (75.)
    jók: Urbonas, Waltner, illetve Fülöp, Telek, Vincze

    Videoton:
    Milinte - Mester, Makrickij, Urbonas, Schneider - Szalai, Lázár, Tóth A., Zsivóczky - Waltner, Kuntic

    Ferencváros:
    Udvarácz - Mátyus, Telek, Nagy N. - Nyilas, Vámosi, Schultz, Lendvai, Vincze - Fülöp, Szabics

    A Videoton kezdett jobban, mégis a Ferencváros szerezte meg a vezetést: a 14. percben Szabics ügyesen átjátszotta a hazai védőket és az alapvonalról átívelt a kapu jobb oldalánál álló Fülöp elé, aki éles szögből, 1 méterről a hosszú sarokba fejelt (0-1).

    A gól után a Videoton megpróbált javítani, voltak is lehetőségei, de a következő percekben a taktikusabb, jobb csapatteljesítményt nyújtó Ferencváros fölényben játszott. Ha egy kicsit jobban összpontosítanak a zöld-fehérek, már a szünet előtt eldönthették volna a találkozó sorsát.

    A szünet után a Videoton volt aktívabb, a Ferencváros viszont jól őrizte kapuját, eredményesen szűrte meg a Videoton támadásait. A 67. percben Schultz egy hazai támadásnál megszerezte a labdát, kitűnően indította Szabicsot, a csatár a még jobb helyzetben lévő Fülöp elé tálalt, aki 12 méterről a kimozduló Milinte mellett a kapu közepébe lőtt (0-2).

    A 75. percben szépített a Videoton. Egy kapu előtti kavarodás után Djurisics 4 méterről a kapu jobb oldalába fejelt (1-2).

    A 80. percben egyenlíthetett volna a hazai együttes, Csordás azonban 6 méterről a kapu mellé fejelt.

    A 85. percben eldőlt a találkozó sorsa: Vincze kitűnően indította Füzit, a játékos kicsalta kapujából Milintét, s 12 méterről az üres kapuba lőtt (1-3).

    A fiatal játékosokkal felálló Videoton nagy akarással küzdött, a Ferencváros azonban taktikusabban játszott, gólhelyzeteit jobban használta ki és megérdemelten győzött.

    MTI