magyarfutball.hu

Magyarország - Spanyolország 2 : 2 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: ingersheim
    2020.10.24, 13:41
    -Az az igazság, hogy egyre inkább látszott: nekem nem a jobb oldalon lenne a posztom, középen sokkal inkább használható lettem volna, de hát Nyilasi helye megkérdőjelezhetetlen volt. Zamora, a Real Sociedad világklasszisának a kikapcsolása szinte teljesen felőrölte az erőmet, képtelen voltam ezért azt nyújtani, amit igazából tudok. Ez még akkor is igaz, ha a sajtó és Kálmán is dicsérte a spanyolok elleni teljesítményemet.

    A Népsport értékelése: " Pásztor nagyon sokat volt játékban, többet, mint bármelyik középpályás társa, sokat törődött a játék szervezésével, elérte, hogy Zamora maradjon a saját térfelén és üldözze őt, adott jó néhány labdát, de némelykor kínos lassúsággal továbbította. "

    Mészöly egy kérdésre felelve: " Pásztor, Nyilasi, Kiss és Törőcsik képességei alapján nagyszerű labdarúgó. Mégsem nevezném őket sztároknak. Mert az a labdarúgó, aki kiérdemli ezt a megtisztelő titulust, minden tekintetben átlagon felüli. Értem ezalatt az edzésmunkát, a magánéletet, az elhivatottságot is. Pelé sztár volt minden tekintetben. Nemcsak kiváló játékos, hanem az eredményekért, a csapatért szívét kitenni hajlandó igazi sportember. A négy említett magyar játékos is nagyon sokat tud a labdarúgásból, de sajnos közel sem tesznek meg mindent azért, hogy igazi nagy egyéniségekké váljanak. Úgy érzem azonban, a közeljövőben egyre inkább megértik, hogy a tudás egyben felelősség is, s ha folytatódik a szemléletváltozás a magatartásukban, amely már érzékelteti hatását, még sok örömünk lehet bennük. "



    Szigeti Csaba: PÁSZTOR
     
  2. avatar: Longinus
    2017.10.16, 08:41
    képA kezdőcsapat. Kép: Labdarúgás
     
  3. avatar: ingersheim
     
  4. avatar: ingersheim
     
  5. avatar: fgymat
    2010.05.24, 19:59
    Ez nem ennek a meccsnek a plakátja, ez a B csapatok mérkőzése Valenciában:
    http://hemeroteca.elmundodeportivo.es/preview/1980/09/25/pagina-6/1056983/pdf.html
     
  6. avatar: Giovanni
     
  7. avatar: fgymat
    2009.02.18, 16:40
    Nem akármilyen vendégeket fogadtunk a spanyolok személyében. Legutóbb tizenhárom éve találkoztunk, Budapesten pedig ötvenöt éve jártak. Az volt az első alkalom amikor összemérhettük tudásunkat. A mérlegünk ellenük nem mondható hízelgőnek, hiszen az eddig lejátszott öt találkozóból négyet elvesztettünk (az utolsó 1977-es összecsapás lett döntetlen).

    Csapatunkban három újonc is lehetőséget kapott a bemutatkozásra, ketten (Varga József, Dajka László) mindjárt a kezdő csapatban.

    A vendégek gyorsan vezetéshez jutottak, de az egyenlítő gól sem váratott sokáig magára. A mérkőzés további részében a spanyol válogatott technikailag jól képzett, sokat futó játékosai enyhe fölénybe kerültek válogatottunkkal szemben. Az eredmény szerencsére már nem változott az első félidőben.

    A második játékrészben gyorsan vezetéshez jutottunk és a vendégeknek nagyon kellett hajtaniuk, amíg végül megint egyenlővé tették az állást.

    A remek vendégcsapat ellen elért döntetlent igazságosnak lehet mondani. De a jónak tekinthető eredmény mellett is látszott, hogy elsősorban erőnlétileg van még fejlődni valónk.


    forrás:
    mafoci