magyarfutball.hu

Magyarország - Lengyelország 2 : 1

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: Longinus
    2018.03.08, 17:27
    képJelenet a mérkőzésről. Kereki kapura fejel, mögötte a két gólt szerző Nyilasi, előtte Kovács István (9). Kép forrása: zalatajkiado.hu
     
  2. avatar: FoB73
    2010.01.01, 18:01 (szerk.: 2010.01.01, 18:07)
    Az előmérkőzésen 15.000 néző előtt
    Magyar katonaválogatott - Ausztria katonaválogatott 1-0

    M.: Rabcsák (Menyhárt) - Varga (Deákvári),Emmer,Bodóki,Csider,- Török (Horváth),Gyimesi - Nagy L. (Tóth), Magos, Bodonyi, Z.Nagy

    G.: Gyimesi (11-esből)
     
  3. avatar: fgymat
    2009.05.23, 14:05
    Folytatódtak a felkészülési mérkőzések.
    A lengyel csapat komoly játékerőt képviselő ellenfél, még akkor is, ha eddig soha nem sikerült Magyarországon legyőzniük bennünket. Eddig kilencszer fogadtuk a válogatottjukat és minden alkalommal mi győztünk. A gólkülönbség is bíztató 38-5.

    Az első félidőben egyértelműen jobban játszottunk, mint ellenfelünk, sőt kimondottan jól. Szervezetten összehangoltan támadtunk és védekeztünk. Látványos, gyors, lendületes labdarúgást mutattunk be. A szurkolók elégedettségét csak fokozta, hogy gólt is szereztünk és vezetéssel zárhattuk a játékrészt.
    A második félidő kezdete után a vendégek gyorsan kiegyenlítettek, de ettől függetlenül is mintha egy másik magyar csapat lépett volna pályára. Eltűnt a lendület, az energia lényegesen visszaesett a csapat. Természetesen ennek következtében feljöttek a lengyelek és nagyon szorongattak. A győzelmet végül annak köszönhettük, hogy a középpályás sorunk végig hajtott, küzdött, védekezett, támadott, a hátán cipelte a válogatottat, sőt gólt is lőtt.

    A szovjetek elleni sorsdöntő VB selejtezőre készülő válogatottunk bíztató benyomást keltett, de maradtak még bőven "kiigazítani" valók.
    A szovjet szövetségi kapitány is megnézte a találkozót és megállapította, hogy az elmúlt fél évben a görögök elleni első selejtező mérkőzés óta sokat fejlődött a válogatott. Különösen Nyilasi játékát dicsérte.


    forrás:
    mafoci