magyarfutball.hu

Magyarország - Német Szövetségi Köztársaság 0 : 2 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: ingersheim
     
  2. avatar: ingersheim
    2013.03.16, 12:08
    kép
    ebay.de
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2009.10.28, 20:07 (szerk.: 2018.01.14, 18:26)
    kép
    kép
     
  4. avatar: fgymat
    2009.05.23, 08:55
    A mérkőzés előtti edzésen már látható volt, hogy a német csapat a legkorszerűbb labdarúgást játssza. A legnagyobb súlyt a folyamatosságra helyezték és arra, hogy mindig legyen szabad ember, akit nagyon pontos labdákkal indítani lehet.

    Nem úgy álltunk a mérkőzéshez, mintha megijedtünk volna az ellenféltől. Nagy elszántsággal, akarattal és lendülettel kezdtünk játszani. Volt is több lehetőségünk, hogy előnyhöz jussunk, de most is kimaradt valamennyi. Nem talált a kapuba sem Szűcs, sem Dunai II. pedig mindkettőjüknek volt nagy helyzetük. Ez az időszak még a második félidő elején is tartott, de labdarúgóink nem tudták kihasználni fölényüket. A meddő próbálkozások lassan felőrölték a válogatott energiáit.
    A német válogatott ebben az időszakban nem vesztette el a fejét. Fegyelmezetten és pontosan védekezett. Most, hogy a támadásaink elerőtlenedtek, egyre nagyobb teret kaptak és Ők éltek is a lehetőséggel. Az első góljuk egy kivételes egyéni akció eredménye volt. Breitner a félpályáról indult és meg sem állt a 11-es pontig, ahonnan óriási lövéssel juttatta a labdát a jobb felső sarokba. A hátra lévő húsz perc már a vendég csapaté volt. A mérkőzés végére teljesen átvették a játék irányítását és előnyüket is növelni tudták.

    A találkozó pozitívuma, hogy az újonc Bálint szinte teljesen ki tudta kapcsolni a játékból a németek legveszélyesebb csatárát, Müllert.


    forrás:
    mafoci