magyarfutball.hu

Csehszlovákia - Magyarország 2 : 2

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés
401. hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Prága, Stadión Československé armády Strahov
játékvezető : Roomer Piet (Hollandia)
nézőszámok:
  1. fotbal.cz: 25.000
  2. nso.hu: 32.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: fgymat
    2009.05.22, 20:37
    Ilyen még nem volt. Egyszerre hat játékos ( Albert, Göröcs, Monostori II., Sándor, Sipos, Solymosi) jelentette, hogy sérülés miatt nem tud a kapitány rendelkezésére állni. Ráadásul Szentmihályi gyenge formája miatt szintén nem jöhetett szóba. Teljesen átszervezett csapatot kellett tehát harcba küldeni. Pedig szerettünk volna visszavágni a világbajnokságon elszenvedett, a búcsút jelentő vereségért.

    A "kényszer hatása alatt" létrejött magyar válogatott, nagy kedvvel és akarással vetette magát a küzdelembe.
    Az első félidő közepén ugyan az a csehszlovák csatár szerzett gólt, aki a VB negyeddöntő győztes találatát is szerezte. De válogatottunk most nem engedte, hogy ez legyen a végeredmény is. Bár a hazaiak sokat támadtak, de védelmünk jól dolgozott és mi is vezettünk akciókat.
    A második félidő közepe táján Tichy egy óriási bombából egyenlített, majd két perc múlva a vezetést is megszereztük. A csehszlovák csapat sem adta fel és nekik is sikerült az egyenlítés.

    A döntetlen nagyon szép eredmény volt, s válogatottunk küzdőképességét dicsérte. (Voltak akik szerint, nyernünk kellett volna, hiszen Machos visszahúzásáért egy jogos 11-est nem ítélt meg a játékvezető.)


    forrás:
    mafoci