magyarfutball.hu

Ausztria - Magyarország 2 : 1 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés
381. hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Bécs, Prater Stadion
játékvezető : Korelus Václav (Csehszlovákia)
nézőszámok:
  1. austriasoccer.at: 86.000
  2. nso.hu: 92.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: ingersheim
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
     
  4. avatar: fgymat
    2009.05.21, 20:31
    Négy hónapja Budapesten kaptunk ki. Már csak ezért is győzni akartunk Bécsben.

    Nem is kezdődhetett volna jobban a találkozó. Válogatottunk nagy lelkesedéssel azonnal támadólag lépett fel és pár perccel a kezdés után, már szállt is Bozsik labdája Monostori II.-höz, aki ragyogó gólt lőtt a hazaiak kapujába. De nem így látta mindezt a játékvezető és les címén érvénytelenítette a találatot. Később a filmhíradókban látható volt újra a jelenetsor és az is, hogy a gól teljesen szabályos volt.
    Csapatunknak nem szegte kedvét az eset, továbbra is teljes erővel küzdöttek és hamarosan "újra" megszereztük a vezető gólt. Most szabadrúgásból. Ezt a játékvezető is jóváhagyta. Valami azért mégis szöget üthetett a fejébe, mert pár perc múlva megint egészen elképesztő ítéletet hozott. Történt ugyanis, hogy egy osztrák támadásnál Buzeket a 16-oson belül szerelte Sipos. A labda elhagyta a játékteret, a partjelző a szögletzászlóra mutatott, Buzek "vetett egy bukfencet" a bíró pedig 11-est ítélt. Kiegyenlítettek a vendéglátók. Alig negyedóra alatt ilyen súlyos a válogatottunkat sújtó ítéletek kicsit kedvét szegték a fiúknak.
    Lassan a végéhez közeledett a jól indult, de kicsit unalmassá váló mérkőzés. De ezen a napon a szerencse nem minket választott. Az egyik osztrák támadás végén a felszabadító rúgásunk kicsit rövidre sikerült és Oslansky az elé került labdát húsz méterről kapásból nagy erővel a kapuba lőtte.


    forrás:
    mafoci