magyarfutball.hu

Ausztria - Magyarország 3 : 4 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés
272. hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Bécs, Prater Stadion
játékvezető : Evans William (Anglia)
nézőszámok:
  1. Népsport: 65.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: Longinus
    2021.11.18, 19:08
    képA magyar csapat balról: Henni, Lóránt, Deák, Rudas, Kocsis, Balogh II, Zsédely, Bozsik, Zakariás, Budai II, Puskás. Kép: mlsz.hu Facebook
     
  2. avatar: fgymat
    2009.01.11, 07:36
    Revansra készültek a "sógorok" a legutóbbi 6:1-es vereségért. Nem ok nélküli volt a bizakodásuk, hiszen otthonukban a háború óta nem kaptak ki. Ráadásul a magyar válogatott 12 éve (igaz, hogy ez csak három találkozót jelent) nem tudta legyőzni a Práterban a sógorokat.
    Válogatott játékosaink rossz formában szerepeltek a bajnoki mérkőzéseken, így nem nagy bizalommal készültek az összecsapásra. Bozsik szerínt: "Esélytelenek vagyunk, már egy döntetlennek is nagyon örülnénk." Sebes Gusztáv még a "csapatot kereste": "...nincs balszélsőm, s nincs középcsatárom..." mondogatta nyilatkozataiban.

    A mérkőzés úgy is kezdődött, ahogy az osztrákok álmodták. A második percben a hazaiak megszerezték a vezetést. Csakhogy a folytatás kicsit másként alakult. Az egész mérkőzésen fantasztikusan játszó Puskás gyorsan kiegyenlített. Azután Deák bombázott a hálóba, kétszer is. A hélidő előtt még egy hazai találat esett és előnnyel várhattuk a második menetet.
    A játék képe nem változott. Mindkét csapat lőtt egy-egy gólt és végetért a küzdelem.

    Otthonában győztük le a osztrák válogatottat. Csapatunk rendkívül lekesen, nagy erőbedobással játszott. Együntetű volt a labdarúgó szakemberek véleménye, a magyar válogatott minden tekintetben felülmúlta ellenfelét.
    Az egyik bécsi lap szomorúan állapította meg: "A vágyálom nem teljesült. A magyar belsőhármas átütőerejével szemben nem volt ellenszerünk."
    Mi lett volna, ha a kapitánynak van balszélsője és középcsatára?


    forrás:
    mafoci